2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ssk geçen bir yer daha iyi olur :1hug:

benim bu dr de 5 senelik dr benim,oğlumuda o dünyaya getirmeme yadımcı oldu,aslında iyi bir dr dir ama yoruldum çok para ödemekten,muayene ücreti85 tl,e test falan yaptımı bu miktar 2 ye katlanıyor hem doğumdada hastaneden hariç ücreet alacak,ama medicanada sibel hanım ssk baktığı için muayene ücreti 20 tl...doğumdada hastane ücretinden ayrı bişey almıyor...değiştirmek daha mantıklı olacak,ama sibel hanımda çok kalabalık oluyormuş,bir hafta önceden randevu almak gerekiyormuş...

2010 MaRT AnNeLeRi

BEBİŞLERİNİ BEKLEYEN ANNELER

esterya

essemayit

melocumm

bengisu

burcin

elysion9

selkie

-

Mart Anneleri Geldiiii:dance:

:dance:

sanırım ben de burada olacam kızlar hadi birbirimize dua edelim pazartesi haber veririm Allahım nolur pozitif çıksın :)))

kızlar bu gün dr ye gittim ,değerim 92.5 ,2 haftalık bir bebğin değerlerinde
ovulasyona göre de 2 haftalık henüz,dr şimdi göremeyiz zaten dedi,düşük tehlikesi devam ediyo ama,progestanı içmeye devam,
salı yine gidiçem bugün yine kan aldı,onun sonuçunu alıçam,ultrasona sokmadı,ses dalgası zarar vermesin diye,
bakalım o zaman sonuç ne çıkacak?ama şimdi daha rahatım...en azından görmek için erken olduğunu biliyorum

Son düzenleme:
inşallah canım sende gelirsin...

Canım ovulasyona göre değil son adet tarihine göre söyleniyor hamilelik haftası..Yani sanırım 4 haftalık hamilesin öyle mi ?

Yani 4 hafta 4 günlük falan hamile olmalısın son adetine SAT a göre....Ama embriyon 2 haftalık oluyor bu durumda...

Son düzenleyen: Moderatör:

bitanem benim geç dollenme olduğu için dr öyle hesaba aldı,çocuğun gelişimini daha net anlamam için ,değerlerimde öyle gösteriyor...son sat a göre dediğin gibi,dr öyle hesaba aldığı için ben de böyle yazdım ,yoksa son sat göre dediğin gibi!değiştireyim en iyisimi,karışıklık olaak!

Son düzenleme:

Ben beta hcg değerine göre kaç haftalık olduğuna bakılmasını çok doğru bir tahmin olarak düşünmüyorum..Dr sana 90 küsur değerine 2 haftalık demişse benimkine ne derdi merak ettim..Ben mikro tedavisi ile hamile kalmıştım..10. gün değerim 34, 12. gün değerim 57 idi ..Bu çok çok düşük değere rağmen ikizlere hamileydim,üstelik bebeklerimin gelişimi haftasına göre de öndeydi..

Bir de arkadaşlar geç tutunmuş falan bunlara takılıp üzülmeyin,geç tutunma olsa bile zaman içinde bebişler gelişim yönünden haftalarını yakalıyorlar ,hatta haftalarından bir kaç gün önde bile gidebiliyorlar...opuyorumnanaktan

hepinizin melekleri hayırlı-sağlıklı olsun.. bekleyenlerinde sağlıkla pozitif olsun inş..
bende katılabilirmiyim aranıza...
nasipse bende mart annesi olacağım inş...

hepinizin melekleri hayırlı-sağlıklı olsun.. bekleyenlerinde sağlıkla pozitif olsun inş..
bende katılabilirmiyim aranıza...
nasipse bende mart annesi olacağım inş...

Allah tamamına erdirsin,hoşgeldin canım..opuyorumnanaktan

Burada mart ayı anneleri ile mart ayı anne adayları var :kedi:

badem sen test sonucu bekliyordun bildiğim kadarıyla,ne zaman çıkacak sonuç,inşallah güzel haber alırsın!opuyorumnanaktan

Ben 4 gün sonra kan testi yaptıracağım..Pek umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez diyerek kendimi teselli ediyorum şimdilik.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…