- Konu Sahibi minikcadimm83
-
bu videoyu izlemiştim daha önce. çok etkilendim. ben o hocanın yerinde olsam oturmuş, çocuklarım için ağlıyor olurdum. kabullenmeyi bilmek de büyük erdem :hooray:
evet ssk geçen bir yer daha iyi olur :1hug:
ben anadolu sağlık merkezine gidiyorum. önceki doktorum nuri beydi ama şimdi izinde olduğu için ebru hanıma başladım. ebru hanım da iyi gibi şimdilik ama sonraki birkaç muayenede ikisi arasında kesin karar vericem.
sanırım ben de burada olacam kızlar hadi birbirimize dua edelim pazartesi haber veririm Allahım nolur pozitif çıksın :)))
sanırım ben de burada olacam kızlar hadi birbirimize dua edelim pazartesi haber veririm Allahım nolur pozitif çıksın :)))
inşallah canım sende gelirsin...
Canım ovulasyona göre değil son adet tarihine göre söyleniyor hamilelik haftası..Yani sanırım 4 haftalık hamilesin öyle mi ?
Yani 4 hafta 4 günlük falan hamile olmalısın son adetine SAT a göre....Ama embriyon 2 haftalık oluyor bu durumda...
bitanem benim geç dollenme olduğu için dr öyle hesaba aldı,çocuğun gelişimini daha net anlamam için ,değerlerimde öyle gösteriyor...son sat a göre dediğin gibi,dr öyle hesaba aldığı için ben de böyle yazdım ,yoksa son sat göre dediğin gibi!değiştireyim en iyisimi,karışıklık olaak!
hepinizin melekleri hayırlı-sağlıklı olsun.. bekleyenlerinde sağlıkla pozitif olsun inş..
bende katılabilirmiyim aranıza...
nasipse bende mart annesi olacağım inş...
hoşbulduk canım.. inş. adaylıktan çıkıp mart annesi olarak devam edeceksin burada sağlıkla inş..a.s. kaç gün kaldı test sonucuna?Allah tamamına erdirsin,hoşgeldin canım..opuyorumnanaktan
Burada mart ayı anneleri ile mart ayı anne adayları var :kedi:
Ben beta hcg değerine göre kaç haftalık olduğuna bakılmasını çok doğru bir tahmin olarak düşünmüyorum..Dr sana 90 küsur değerine 2 haftalık demişse benimkine ne derdi merak ettim..Ben mikro tedavisi ile hamile kalmıştım..10. gün değerim 34, 12. gün değerim 57 idi ..Bu çok çok düşük değere rağmen ikizlere hamileydim,üstelik bebeklerimin gelişimi haftasına göre de öndeydi..
Bir de arkadaşlar geç tutunmuş falan bunlara takılıp üzülmeyin,geç tutunma olsa bile zaman içinde bebişler gelişim yönünden haftalarını yakalıyorlar ,hatta haftalarından bir kaç gün önde bile gidebiliyorlar...opuyorumnanaktan
Ben 4 gün sonra kan testi yaptıracağım..Pek umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez diyerek kendimi teselli ediyorum şimdilik.............
bitanem dediğin gibi Allahtan ümit kesilmez,bende bu ay hiç bebek beklemiyordum,hiç umudum yoktu,inşallah sanada bu ay süpriz hediye gelir ,inşallah olur bu ay!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?