2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

YA ŞıMDı BıRDE BEBEK ıSTıYORUZ 2Sı 1 ARADA NASIL ıDARE EDıCEM BıLMıYORUM
KAFAM ÇOK KARIŞIKbilmiyorumkismile

yaw madem bebek istiyosun nedne başına bela ettin dükkanı walla cnm kusura bakma bela diorum çünkü bizimde su, meşrubat dükkanımız war we ben hala kasada oturuyorum kimseye bırakamıyorum çünkü abone sistemiyle çalışıyoruz hesap kitap insanlar kimi beni tanıyo adres wermeden bize bi su yolla bize 3 soda yolla falan diolar karman çorman yani istemiye istemiye katlanıyorum sırf bir ew alaım die esnaflık zor ne tatilimiz war ne bayram seyranımız

CANIM BEN DÜKKANI AÇMADAN DÜŞÜNDÜM O KISIMLARI DÜKKAN KENDİMİZİN BAYRAM SEYRAN KAPATIRIM YAW NE OLACAK AMA BEBEK OLURSA KAYIN VALİDEM GELİR DURUR DÜKKANDA sırnaşık şey BİDE İÇ GİYİM DAHA KOLAYMIŞ GERÇİ İLK KEZ YAPIYORUM BU İŞİ

Valla bebeĞım olsunda gerekırse kapatırım dÜkkanı bebeĞım daha Önemlı benım ıÇın herŞey nasıp bakalım zaman ne gÖsterecek

merhaba kızlar haberler iyi mi? herkes iyi mi?
benim dün sabah kocacığım geldi giremedim ya... bir müslüman bana özet geçiversin nolurr!!!

[B]yazgı nasıl oluyo bu ya..herseyin dogalı varken cok cok tehlikeli bi durumda yokken sırf gecenin bi yarısı gelmemek için suni sancıya yöneltiolar simdiki dogumlarda bi baska yaww..hem suni sancı daha agır ve bebek dogal olmadıgı için kanala inmiyo ve sezeryana baglanıyo iş..annlerimiz nası dogurmuşkafamçokkarıştı[/B]

aynen öyle canım bir zevkini yaşatmıyorlar insana bu doktorlarboshayallersmile

evet suni sancı daha ağır oluyor.ben bu suni sancı olayını 4-5 doktora sordum internet üzerinden bayağı araştırdım yani.açıkcası suni sancıdan da hiç korkum yok daha doğrusu iki doğum şeklindende korkmuyorum.beni tek düşündüren selkie ve kıymet gibi iki acıyı birden yaşamak.belki senin doktor bekler sancını yaa bak gece falan gelirim demiş hem.

Canan sen bursanın neresİndensİz ben yeŞİlyayla

İnegöl'deyim canım ben de..
benim dün sabah kocacığım geldi giremedim ya... bir müslüman bana özet geçiversin nolurr!!!

Herkes iyi çok şükür. Mısır patlağı gibi doğumlar başladı. Ebru'nun ve Frambuaz'ın bebişleri oldu. İkisi de çok iyi

DenizveYıldız'ın geçen hafta bir bebeği olmuş, o da iyi.

Kontrolden gelenler iyi haberlerle geliyor.

Bunun dışında önemli bir şey yok.

Merhaba Kızlar
Ne güzel haberler okudum ben.
SELKIE-EBRU- DENİZ VE YILDIZ-FRAMBUAZ doğum yapmış.çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.Darısı bizlere kızlar.
SINPAC-FTY- HEPATİT maaşallah bebiklerinize.
EYLÜLCE -TOPRAK doğumalarınıza az kalmış.Allah bebeklerinizede sizede sağlık versin hayırlı doğumlar.

Heralde atladığım kimse ve bir konu yoktur.
N..y biberon için süper diyolar bana tavsiye edildi aldım.

Ben 4 gündür giremedim ne çok ilerlemiş sayfalar kızlar.Umarım üzücü olay yoktur?????

Fena grip oldum.Eşimden bulaştı.İlada yoktu.Birde faranjitim arttı.Berbat durumdayım.Buna rağmen pazartesi işe gelecekken sancım tuttu.Kızlar benim kesinleşti kum döküyormuşum ben canlar.Bu çok can yakıyor ya... dayanmak için sabır istiyorum Allah tan.Neyse şimdilik iyyim.bakalım.doktor istirahat dedi ben işe geldim.yaranıcam sanki hemen.dün evdeydim sonra eşim kndi annemi aldı getirdi.ana kız oturduk yatdık.ikiizde keyifizdik.dinlendik.yemeğimde vardı ona yaptırmadım hiç bişi. evde olmak gerekiyo artık.anladım kızlar.ben şimdiden ağarlaştım.33+5 deyim ama günlerim zor geçiyor.Evde yat yuvarlan uyu uyan tv karşısında keyif yap meyve fındık fıstk super valla. sanki bi hafta dinlendim ben.

hoşgeldin canım.
deniz ve yıldız,selkie ve frambuaz doğum yaptılar.üçüde bebeklerde iyi.sezeryan oldular.
şimdi önümüzde perşembe eylül_ce nin doğumu var.

bende ilk duyduğumda şoklamıştım ebrucum ama işte birşey diyemiyorsun.zaten konuştuğum kadın doğumcular suni sancı ile başlatılan doğumların %70 inin sezeryanla sonuçlandığını söylediler.benim anacım beni de kardeşimide sezryan yapmış.birimiz 4200 52 cm birimiz 4500 56 cm doğmuşuz.anacığımıda gör 1,55 boy benden zayıf.çıkmazmışız yanisempatiksalakcinni

çok sağol canan.
geçmişler boğuşurken Frambuaz'ın bebişini gördüm. 41 kere maaşallah...
desenize başladı doğumlar... haydi bakalım bize kolay gelsin...
minişleri görenler gözünüz aydın... ben biraz daha geçmişle boğuşayım..
bu arada Simenay'ın kaynanasına gıcık oldum!! ve kocasına da!!
ben olsam anasının ağzının payını vermeden o adamı affetmem. tövbe tövbe büyük konuşmayayım ama kız neredeyse doğıuruyormuş klava:

Geçmiş olsun. Evde dinlenmek varken neden geldin ki işe? Ben bu hafta da gidecektim ama dayanamadım artık. Evdeyim. Bu enerji doğum sonrasında lazım olacakmış. En azından birkaç gün dinlen arkadaşım.

kızlar simenay dediniz de nerde bu kız yaa???
enson doktora gidecekti,ondan sonra haber yok.

HıLOS geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

canım benim doktoruna güveniyosan herseyi akışına bırak sende..bak benim annemde kardesimi suni sancıyla normal dogurmuş hiiç belli olmaz belki normal dogurursun onlar saglıkla gelsinde bi şekilde doguruwerecez yani..en azından hastanen belli doktorun belli..ben onu bile ayarlayamadım hala dewlet mi özel mi kafamçokkarıştı..dewlet hastaneleri sezeryan tercih etmiyo deniyo ama muamele nasıl??özellerdede muamele temzlik süper ama sezeryana yönlemdrilio deniyo..en azından bu karmasa olmaz kafanda canım..

Ebru ben her şeyi göze aldım devlet hastanesinde yapacağım. Geçen hafta arkadaşım doğum yaptı, cuma girdi, pazar çıktı, sezerya oldu. Kızı da kendi de çok iyi maaşallah. Biz de çok düşündük ne yapsak diye sonunda böylesine karar verdik. Özeldeki lüksü yaşamayacağım belki ama iki gün için de katlanırım diye düşünüyorum. Hele o milyarlık doğum fiyatlarını görünce... :))

seninkide karışıkmış.benim tercihim özelden yana.çünkü burdaki tek seçeneğim o.devlette hiç iş yok burda.normal doğuma hastabakıcılar bile giriyor geln giden uğruyormuş.ayrıca hastanede yoğun bakım yok.bunları iyice araştır öyle karar ver derim tatlım.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

canan beni dr özelde tmm ama sadece sezeryan yapılıo hastanede ve adam beni dewlete yönlendiriyo..burda ikiözel hastane arastrdım birinde 1.5 1.250 arası fiyatlar,digerinde 385 275 arası farka bi bak..ikiside normal dogum yaptırıyo ama digerinde epidural uygulandıgı için fiyat katlanmış..hala ve hala dewlete güvenebilirmiyim bilmiorum ebeler nası dawranır gelen bi parmak giden bi parmak atar ayyy cvıldrrrıım kimsennde kahrını cekmezler özeller gibi..yoksa burdaki dewlet hastanesinde sartlar cok iyi yeni doguan bakım ünütesinden tutta..tek derdim muamele..

canım dewlet hastanesi koşulları hersey yeni burda..tek derdim özel ilgi alaka olmiycak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…