- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.101
gözünaydın canım masallah bebegine..Sabah doktordan geldim...
Benim ufaklık 2770 gr olmuş...
Doktor, doğuma daha çoook var dedi...
Çalışamaz raporu verdi...
Ben de doğurmak istiyorum artık, sıkıldım çok.. :CüvCüv:
Sabah doktordan geldim...
Maaşallah maaşallah...
Amin canım, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Canım maaşallah oğluna, kocaman olmuş
Çok az kaldı çok, kalbim daha hızlı atıyor artık benim :)
Canım nasıl heyecanlısındır sen şimdi yaa...
Allah kolaylık versin, sağlıkla kavuştursun bebeğine..
En iyisini yapmışsın Beknurcum.
Bizim genel müdür de çok sordu, ne yıllık izinlerimden ne de ücretsiz izin isteyeceğimden hiç bahsetmedim.
Onun da zamanı var...
FTY'cim maaşallah, ne güzel büyütmüşsün oğlunu, gözün aydın...
Çok güzel haber, maaşallah...
Darısı hepimizin başına olsun...
maşallah oğluna canımbenim kocaman olmuş.günaydın:))mutlu günlera.s.
bugün yine erkenciyim..uyku yok artık banagece gündüz uyutmuyor sıpam beni acıtıyor heryerimi..
dün dr daydık kızlar oğlum 3000 gr olmuş:)hala poposuyla cıkmaya calışıyor.nst de azcık sancı cıktı ama önemli değilmiş.böyle giderse 2 martta alırız dedi dr..çok az kaldı:)) kızlarında doğum haberlerini okuyunca iyice heyecanlandım..hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah..
SELKİE - DENİZVEYILDIZ sizin adınıza cok sevindim:))hayırlı ömürlü olsun yavrularınız...sağlıkla büyüsünler inşallah:Saruboceq:
güzel haberlerle gelirsin inşaallah hasretcim.günaydın kızlar
hepatitcim gözün aydın ibreyi 3 ledin sende:) bende bu gün gideceğim umarım çirozum 3 olmuştur artık:)
ayyy hadi canım hayırlısıyla sağsalim kurtulursun inşaallah.Allah yardımcın olsun.Ayy valla ben ck heycanlandım doğum yapan arkadaşlar var analı babalı buyusun bebekleri.Kızlar bende perşembe gunu saat 7 de hastanede olucam dogum için hem heyecen hem korku karmakarısık duygular hissediyorum.
Hasret kontrolun varmıs bugun guzel haberlerle gel inşallah.
Hepatit ne yapıcan normalmi doguracan peki.
benimki aynen öyle dedisempatiksalakcinni.hiccenim alemsin yaww:) annem dün dediki senin dr biraz rahatına düşkün o sana gün werecek bnce açılman war şu gün gel die seni suni sancıyla planlı şekilde doğurtacak dedi bak görürsün beklşemez öyle gecemi gelir gündüzmü gelir die.. olabilirmi öle bişey yaa, sırf bişey yokken keyfi için şu gün gel seni suni sancıyla doğurtiimmi der?
canım seninde gözünaydın maşşallah bıdığa.günaydın kızlar
doğum yapan arkadaşların gözü aydın allah analı babalı büyütsün
biz dün doktorra gittik nst ye girdim sancım çıktı ama doktorumun çok hoşuna gitmedi çünkü daha erken dedi bugün 37. haftaya giriyoruz ve bize yatak istirahati verdi zaten dünden beri oturamıyorum kasıklarım çok ağrı yapıyo sadece yatabiliyorum ve hala ağrım var
inş.allahın izniyle bu haftayı bitiricez haftaya istdiği zaman doğa bilir dedi doktorumuz bu arada 3 kilo olmuşuz bu hafta hızlı kilo almış oğlum bizden bu kadar
umarım herkes iyidir
aman yarabbim çok ama çok tatlı maşşallah Allah nazarlardan saklasın,analı babalı büyütsün.Frambuaz doğurduuuu, gözümüz aydın kızlar :))
selam kizlar. herkesler iyidir umarim.biz oglumla artık evdeyiz. dun itibari ile iznimz basladi. gerci dun cok yogunduk. ısyerıne gıttım yarım saatlık isim kalmisti. sonra yengem dun ameliyat oldu. bi sabah bi de aksam onu ziyarete gittik. buyuk market alisverisi yaptik esimle.
sonra kendi doktor kontrolum vardi. oglusumun sagligi iyiymis. 37+0 da 3030 gr olmusuz teyzeleri. masallah. kilom da gecen hafta 71.6idi bu hafta 70.6 citim. ama masallah bebisim 1 hafta icinde 360 gr almis.
nst ye girdim ilk defa. 15 dk. surdu. ılk baslarda kasılmalar hic yoktu nerdeyse. sonra 80 e kadar cikti. kasılma 80e cıktıgında farkettimki benim evde tuvaletim geldi ya da bebek yukarı toplandi diye dusundugum sey aslında kasilmaymis. :)))) esim aman simdi burda dogrmayasin diye dalga gecti.
neyse kisacasi biz iyiyiz. doktor sorun yok dedi. artık evde dinlenerek ve yuruyuslerimi yaparak bebisimin gelmesini bekleyecegim.
Sabah doktordan geldim...
buaada yeni bir biberon çıkmış adı süt anne
özelliği kople silikon olmasıymış bebek onu kullanırken annesinin memesini emiyo gibi hissediyormuş ben inceledim çok güzel üstelik doğal akış formlu ve kolik oluşumunu engelliyormuş biberon alıcak olanlar incelesin firma adı yazabiliyormuyum bilmiyorum yazılıyorsa ilgilenen varsa yazarım
Frambuaz doğurduuuu, gözümüz aydın kızlar :))
yazcım nasıl tam olarak öle dedi ne dedi, gel suni weripmi doğurtiim dedi
kıslar ben komşuya gidiyorum kahve günümüz var bugün
şimdilik hepinizii çok öpüyorum opuyorumnanaktan
hihoyyyt
AFİYET ŞEKER OLSUN FALDA BAKTIRMAYI UNUTMA sırnaşık şey BENDE DÜKKANDA PİNEKLİYORUM KISLAR BAYAN İÇ GİYİM DÜKKANI AÇTIM 1 HAFTA OLDU DAHA
evet hayatım öyle söyledi.normal istiyorum dedim oda tamam biz suni sancıyla gün saat verip öyle doğum yaptırıyoruz dedi.açıklama isteyince bu şekilde olmasının daha iyi olduğunu,gece sancım tutsa zamansız olacağını,38. hafta sonunda bebeği suni sancı ile doğurtuklarını söyledi.birde 38. haftadan sonra bebeğin plesentası işlevini yavaş yavaş yitiriyormuş.yani bu haftadan sonra anne karnında durması çok önemli değilmiş.
Bursa'da neredesin? Hmen alışverişe geleyim. Gerçi doğumdan sonra gelmek daha mantıklı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?