2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim bir arkadaşımın da erken başladı sancıları doktoru çatı muayenesi yaptı o akşam kanaması oldu ve erken doğum yaptı belki de risk almak istememiş olabilir çünkü bende bebeğin eşi bebekten daha aşağıda hala doğum kanalını kapatma riski var n olacağı belli değil o yüzden ne düşündü bilemiyorum

buaada yeni bir biberon çıkmış adı süt anne

özelliği kople silikon olmasıymış bebek onu kullanırken annesinin memesini emiyo gibi hissediyormuş ben inceledim çok güzel üstelik doğal akış formlu ve kolik oluşumunu engelliyormuş biberon alıcak olanlar incelesin firma adı yazabiliyormuyum bilmiyorum yazılıyorsa ilgilenen varsa yazarım

Ben de doğurmak istiyorum artık, sıkıldım çok.. :CüvCüv:

ben de ben de :))
sanki hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum bazen...

Sabah doktordan geldim...
Benim ufaklık 2770 gr olmuş...
Doktor, doğuma daha çoook var dedi...
Çalışamaz raporu verdi...

maşallah büyütmüşsün bebişi
iznin de hayırlı olsun canım bol bol dinlen artık:))

teşekkürederizzzopuyorumnanaktan

maşallah oğluna canımbenim kocaman olmuş.
günaydın kızlar
hepatitcim gözün aydın ibreyi 3 ledin sende:) bende bu gün gideceğim umarım çirozum 3 olmuştur artık:)
güzel haberlerle gelirsin inşaallah hasretcim.
ayyy hadi canım hayırlısıyla sağsalim kurtulursun inşaallah.Allah yardımcın olsun.
benimki aynen öyle dedisempatiksalakcinni.
canım seninde gözünaydın maşşallah bıdığa.
Frambuaz doğurduuuu, gözümüz aydın kızlar :))
aman yarabbim çok ama çok tatlı maşşallah Allah nazarlardan saklasın,analı babalı büyütsün.

Sabah doktordan geldim...
Benim ufaklık 2770 gr olmuş...
Doktor, doğuma daha çoook var dedi...
Çalışamaz raporu verdi...

kızlar sizinde maşşallah bebeklerinize.ohhh artık izinlisiiniz tadını çıkarın canlarım.

her dr farklı uygulma yapıyor ama işte bnce çatın yapılmalı açılman falan olduysa asıl o zamn doğumun geldi demektir, ben sana değil dr.unun yaptığı işe güldüm biliosun sende.. bnce geciktirlmemeli çünkü sancıların we kasılamarın olması açılmanında başlamış olabileceğni gösteriyoolumunekankayizsmile

yazcım nasıl tam olarak öle dedi ne dedi, gel suni weripmi doğurtiim dedi

yazılıyo marka cnm werebilirsin

Frambuaz doğurduuuu, gözümüz aydın kızlar :))

slm kızlar geçmişi okuyordum ama bu güzelliği görünce valla herşey uçtu gitti
Allahım bu nekadar tatlı birşey böyle maşallah nazarlardan korusun Rabbim gözü aydın bütün ailenin özellikle de kıymet'in ayy diyecek söz bulamıyorum
inşallah ebrunun bebişinide görürüz eminim oda bukadar tatlıdır zaten bütün bebekler melek gibileropuyorumnanaktan

yazcım nasıl tam olarak öle dedi ne dedi, gel suni weripmi doğurtiim dedi

evet hayatım öyle söyledi.normal istiyorum dedim oda tamam biz suni sancıyla gün saat verip öyle doğum yaptırıyoruz dedi.açıklama isteyince bu şekilde olmasının daha iyi olduğunu,gece sancım tutsa zamansız olacağını,38. hafta sonunda bebeği suni sancı ile doğurtuklarını söyledi.birde 38. haftadan sonra bebeğin plesentası işlevini yavaş yavaş yitiriyormuş.yani bu haftadan sonra anne karnında durması çok önemli değilmiş.

bu arada
hepatit
fty
mavidüşler bebeişlerinize maşallahhh kızlar
tosuncuk olmuşlar şimdiden nazar değmesin
eylülce canım sende perşembe doğuma gidiyormuşsun Allah seninde bebeğininde yardımcısı olsun
hasretim de kuzusunu görmeye gidecekmiş güzel haberlerle dönersin canım inşallahh
seyyalim ben her ikisinden de aldım hastaneden çıkarken porbebeyle getiricem ana kucağında üşüyebilir
şimdilik aklımda bunlar kaldı umarım atladığım birşey yoktur valla bebişi görünce okuduğum şeyler uçtu aklımdan kusuruma bakmayın kıslarr

biberonun markası nuby doğal dokunuş serisi ürünün bir özelliği biberonun başlığı değişiyor kaşık formunu alıyo sonra suluk oluyo çok uzun zaman kullanabiliyorsunuz

AY HAKLISIN YAŞLANDIK ARTIK BİZ 6 AYLIK EVLİYKEN HERŞEY LAYLAY LOM GELİYORDU ŞİMDİ DEĞİŞTİ SORUMLULUKLAR FELAN VARmafoldumben

hihoyyyt
kıslar ben komşuya gidiyorum kahve günümüz var bugün
şimdilik hepinizii çok öpüyorum opuyorumnanaktan

AFİYET ŞEKER OLSUN FALDA BAKTIRMAYI UNUTMA sırnaşık şey BENDE DÜKKANDA PİNEKLİYORUM KISLAR BAYAN İÇ GİYİM DÜKKANI AÇTIM 1 HAFTA OLDU DAHA

YA ŞıMDı BıRDE BEBEK ıSTıYORUZ 2Sı 1 ARADA NASIL ıDARE EDıCEM BıLMıYORUM
KAFAM ÇOK KARIŞIKbilmiyorumkismile

wayy be ulan doğum anını bile bırakmıolarki şöle güzelce yaşayalım.. aniden sancımız gelsin kocişler telaş yapsın elleri ayaklarına dolaşsın suni sancı daha ağır olmaz mı? bizim ki de öyle olacak sanırım ben 38deyim zaten ctesi 38 haftam bitiyo 39a adım atıyoruz haftaya wersin günümü gidip doğuriim o zamn:lepi: 24 şubata werirse itiraz etmem sancı olayınahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…