- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.141
hadi cabuuukkk bekliosskızlar ebru mesaj attı bebeğin resmini koyucam yarım saate :)))))))))))))))))
evet kızlar bizim de 35 günlük hasretimiz sona erdi. dün sabah babişimiz evimize intikal etti. çok şükür artık beraberiz. ama biraz kıskanmadım değil. bütün hediyeleri kızına almış. bana da sevgilier günü hediyesi 3 cd almış. ıq çocuk( zeka gelişimi için klasik müzik), uyuyan bebek (anne karın ortamı sesleri) bir de Annesinden birtanesine ninniler..
pabucum damda geziniyor yani mafoldumben ama şu bebk çok hoşuma gitti.
bu da dönencemiz:
hadi cabuuukkk beklioss
nasıl yani canım dogummu yaptın akannehir
babişimizzzzmiii yaaaaaa bebişimiz sandım ya 35 hafta sandım yaaa iyice kafayı bulandrdım walla dogum haberleri aldıkca kaydirigubbakcemile3lülülülülülüsırnaşık şeyhadi cabuuukkk beklioss
nasıl yani canım dogummu yaptın akannehir
:roflol:yokk kızzz ne doğumu... 34. haftadayım ben...
babişimizzzzmiii yaaaaaa bebişimiz sandım ya 35 hafta sandım yaaa iyice kafayı bulandrdım walla dogum haberleri aldıkca kaydirigubbakcemile3lülülülülülüsırnaşık şey
canım bak biss böyle kk yı ihmal edenleri dogurdu sanıverioz vallahi arada böyle haberdar et bizi yat tembellik yat tabi bugünleri arıyacaz dinlenelim boool booolSELAMLAR arkadaşlar,.sizleri çokkkkk özledim,.cumartesi gününden bu yana canım annemde kalıyorum,.malum ayağımın üstüne zor bastığım için annem bana bigüzel baktı,.çok güzel tempellik yaptım,.selkie ve frambuaz doğum yapmış sanırım,.canlarım yaa,.inanın frambuazın bebikini görünce hüngür hüngür ağladım,.mafoldumben mafoldumben inşallah ALLAHIN izniyle bebikimizin resimlerini bizde koyarız..bi geçmişi okuyayım,.çok birikti,atlayarak okurum artık,.öpüyorum herkesiiiiiiiiiopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet kızlar bizim de 35 günlük hasretimiz sona erdi. dün sabah babişimiz evimize intikal etti. çok şükür artık beraberiz. ama biraz kıskanmadım değil. bütün hediyeleri kızına almış. bana da sevgilier günü hediyesi 3 cd almış. ıq çocuk( zeka gelişimi için klasik müzik), uyuyan bebek (anne karın ortamı sesleri) bir de Annesinden birtanesine ninniler..
pabucum damda geziniyor yani mafoldumben ama şu bebk çok hoşuma gitti.
bu da dönencemiz:
efeeeeettttsengözlerimebaksanab..gözünaydın deyiim azaman canımcım hediyelerinide yesinler cook tatlı ..alkisalkisalkis:roflol:
ben de yanlış anlaşılmaya mahal verecek şekilde yazmışım ama suç bende şimdi fark ettim..
annemlerde net yok maalesef,.oyüzden hep sizleri merak ettim.bu arada mutludan haber varmı,.büyük ihtimal doğum yapmış olması lazım????????fisfisfis
efeeeeettttsengözlerimebaksanab..gözünaydın deyiim azaman canımcım hediyelerinide yesinler cook tatlı ..alkisalkisalkis
teşekkürler canım bebişin odasını masal alemine çeviriyor. inşallah bizim kzı yer bu numaraları da uyur güzel güzel...Cerenora dönence çok güzelmiş , güle güle kullanın...
2 oda süpürdüm ben yerlrde sürünüyorum(
CERENORA gözünaydın canım gelmiş eşin:)) aldıklarını da güle güle kullanın cok şekerler..
LAVİNİAEBRU canım devlet hastanesini iyi düşün derim..normal doğumlarda kolay kolay dr cağırmıyorlar ebeler yaptırıyor doğumu biliyorsun..sartlarını falan iyi araştır.1 kere para vericez sarsıcak belki ama sağlık bu canım..
HASRET sen daha gitmedin mi dr a..?ayy hadi ekle valla cok nerak ettim bebişiii:))
haklısın canım doktorumda dewwlleti öneriyo iyice arastrmam gerek iki hastaneyide fırsatım olmadı daha bugün yarın gidip sorup sorgulayacam ve kararımı vericem insallah..2 oda süpürdüm ben yerlrde sürünüyorum(
CERENORA gözünaydın canım gelmiş eşin:)) aldıklarını da güle güle kullanın cok şekerler..
LAVıNıAEBRU canım devlet hastanesini iyi düşün derim..normal doğumlarda kolay kolay dr cağırmıyorlar ebeler yaptırıyor doğumu biliyorsun..sartlarını falan iyi araştır.1 kere para vericez sarsıcak belki ama sağlık bu canım..
HASRET sen daha gitmedin mi dr a..?ayy hadi ekle valla cok nerak ettim bebişiii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?