2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet kızlar bizim de 35 günlük hasretimiz sona erdi. dün sabah babişimiz evimize intikal etti. çok şükür artık beraberiz. ama biraz kıskanmadım değil. bütün hediyeleri kızına almış. bana da sevgilier günü hediyesi 3 cd almış. ıq çocuk( zeka gelişimi için klasik müzik), uyuyan bebek (anne karın ortamı sesleri) bir de Annesinden birtanesine ninniler..
pabucum damda geziniyor yani mafoldumben ama şu bebk çok hoşuma gitti.

bu da dönencemiz:

kızlar ebru mesaj attı bebeğin resmini koyucam yarım saate :)))))))))))))))))
hadi cabuuukkk beklioss

nasıl yani canım dogummu yaptın akannehir

SELAMLAR arkadaşlar,.sizleri çokkkkk özledim,.cumartesi gününden bu yana canım annemde kalıyorum,.malum ayağımın üstüne zor bastığım için annem bana bigüzel baktı,.çok güzel tempellik yaptım,.selkie ve frambuaz doğum yapmış sanırım,.canlarım yaa,.inanın frambuazın bebikini görünce hüngür hüngür ağladım,.mafoldumben mafoldumben inşallah ALLAHIN izniyle bebikimizin resimlerini bizde koyarız..bi geçmişi okuyayım,.çok birikti,atlayarak okurum artık,.öpüyorum herkesiiiiiiiiiopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hiloşcum çok geçmiş olsun , her şey ard arda gelmiş.Allah beterinden korusun ama işe gitmeseydin...
Simenay ı ben de merak ettim, gerçi artık haftası iyi doğum yapsa bile problem olmaz diye düşünüyorum.
Biraz önce eşim aradı , SAT ı benle aynı olan bir arkadaşının eşi dün doğum yapmış , eşimin sesi çok heyecanlı geliyordu.Ben kocamı doğuma sokacağım diyorum ama bu heyecanla bayılıp kalmasından korkuyorum son 2-3 gündür...

babişimizzzzmiii yaaaaaa bebişimiz sandım ya 35 hafta sandım yaaa iyice kafayı bulandrdım walla dogum haberleri aldıkca kaydirigubbakcemile3lülülülülülüsırnaşık şey

:roflol:

ben de yanlış anlaşılmaya mahal verecek şekilde yazmışım ama suç bende şimdi fark ettim..

canım bak biss böyle kk yı ihmal edenleri dogurdu sanıverioz vallahi arada böyle haberdar et bizi yat tembellik yat tabi bugünleri arıyacaz dinlenelim boool boool

güle güle kullansın bebişin benimde doğumgünümde oğluna almıstı hediyeleri kocişim.

2 oda süpürdüm ben yerlrde sürünüyorum (
CERENORA gözünaydın canım gelmiş eşin:)) aldıklarını da güle güle kullanın cok şekerler..
LAVıNıAEBRU canım devlet hastanesini iyi düşün derim..normal doğumlarda kolay kolay dr cağırmıyorlar ebeler yaptırıyor doğumu biliyorsun..sartlarını falan iyi araştır.1 kere para vericez sarsıcak belki ama sağlık bu canım..
HASRET sen daha gitmedin mi dr a..?ayy hadi ekle valla cok nerak ettim bebişiii:))

annemlerde net yok maalesef,.oyüzden hep sizleri merak ettim.bu arada mutludan haber varmı,.büyük ihtimal doğum yapmış olması lazım????????fisfisfis

efeeeeettttsengözlerimebaksanab..gözünaydın deyiim azaman canımcım hediyelerinide yesinler cook tatlı ..alkisalkisalkis

sağol canım... daha iyileri sizlerin olsun..

Cerenora dönence çok güzelmiş , güle güle kullanın...
teşekkürler canım bebişin odasını masal alemine çeviriyor. inşallah bizim kzı yer bu numaraları da uyur güzel güzel...

sağol canım Allah kimselere ayrılık göstermesin...

bu arada selkie nin bebikini çokkkkkkkkkk merak ediyorum..ay tatlım benim yaa,ne şekerdir şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden delikafadulden delikafadulden

haklısın canım doktorumda dewwlleti öneriyo iyice arastrmam gerek iki hastaneyide fırsatım olmadı daha bugün yarın gidip sorup sorgulayacam ve kararımı vericem insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…