2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selkie delta hastanesnde doğum yaptı ben görüştüm hastaneyle öğleden sonra görünecek sitdede dedi ben muhtemelen dr.da olurum siz eklersiniz görünürse..

emin ol daha hareketli olucaklar bizim sesimizi duyup yüzümüzü görünce :)

evet canım çekemiyolar..zaten bunu söyleyen adam sofunun teki...biraz gerei kafalı sanırım...

canım bende geçtiğimiz ctesi gittim 33+4 iken 3 hafta sonra gel dedi..Heralde 36+4 iken gittiğimdede tama doğumda görüşürüz dicek bundan sonra

bende onları bebeğin toplanmaları ve sivrilmeleri sanıyordum :)

Frambuaz doğurduuuu, gözümüz aydın kızlar :)).
Ayy bende çok duygulandım ve gerçekten çook tatlı şeker bi suratı var Allah anasına ve babasına hayırlı evlat etsin...

merhaba sakın öyle deme kız istiorum filan diyeee..Sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez...

Kızlar bu haftadan sonra galiba doğuma gitme işimiz hızlanacak gibi geliyor bana.Bu içimdeki kıpırdak ayşeylede ilk giden ben olurum herhalde kaydirigubbakcemile3

KıYmetin bebeği çok tatlıııııııııı........ Ben mesaj yazdım onaylandıktan sonra yayınlanacakmışşş.... Ayyyy çok duygulandım tutamadım valla kendimi ağladım.... :):(

Amanın Frambuaz doğum yapmış mı :)
Bu ne kadar güzel bi bebek böyle...
Allah'a çok şükür, bir miniğimiz daha sağlıkla geldi...
Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

Geçmişe bi bakıp geliyorum...

Kızlar ben kıymeti aradım şimdi hastaneden görüştüm sesi de iyi geliyordu bebekte sağlıklı önce aynı ebru gibi önce suni sancı vermişler sonra akşama doğru sezeryan istemiş kıymet ve öyle sezeryan olmuş 15 dakika da bebek 2 saatte kendi uyanmış çok şükür çok iyi bebeişte kendide eşide... Mvlam daim etsin inşaşalh hepinize çok selamı var....

alkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden..günaydııınnn...frambuazın bebegi ne tatlı böyle tatlı bebek görmedim kac kilo dogmuş kızlar masallah yaa..bu arada FTY gözünaydın canımm ..EBRU nun bebeginide istiorummm...

aminnnn inşallahhhhhhh .............

evet megryann normal doğum olacak herşey yolunda giderse buhafta alttan muayene edicekti ama doğumu tetiklemeyelim haftaya bakarız dedi
doğumumu tetiklermiş:roflol: o zamn benim çoktan doğurmam gerekiiodu.. bi parmakla doğummu tetikleniyomuş o zamn bu gece kocamla bi aşk yapiimde sabaha garanti doğururum:kedi::sm_cool:

hadi bakalım sezeryanlarla actık topigi..hepimiz için hayırlısı..

kaç kgmiş bebek?
2 yıllık ewliliğn tazeliğimi kalmıştır be hıhh ona bakarsan bn 6 aylık ewliyimsempatiksalakcinni

Günaydın herkese

Tam 35 haftalık oldum hayal gibi :asigim:

Rabbim hepimize bu süreci sağlıkla ve huzurla tamamlamayı nasip eylesin...
opuyorumnanaktan

Maaşallah maaşallah...
Amin canım, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Canım maaşallah oğluna, kocaman olmuş
Çok az kaldı çok, kalbim daha hızlı atıyor artık benim :)

Canım nasıl heyecanlısındır sen şimdi yaa...
Allah kolaylık versin, sağlıkla kavuştursun bebeğine...

En iyisini yapmışsın Beknurcum.
Bizim genel müdür de çok sordu, ne yıllık izinlerimden ne de ücretsiz izin isteyeceğimden hiç bahsetmedim.
Onun da zamanı var...

FTY'cim maaşallah, ne güzel büyütmüşsün oğlunu, gözün aydın...

Çok güzel haber, maaşallah...
Darısı hepimizin başına olsun...

cnm benmde sancılarım war 1 aydır zaten sancı olunca çatı muyenesi yapılır, banada sancılarım olduğu için her hafta çatı kontrolü yapılıyor.. dr.un nerden biliyor şu an senin açılman olmadığı ne malum sancın war çünkü!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…