- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.081
emin ol daha hareketli olucaklar bizim sesimizi duyup yüzümüzü görünce :)Demekki seninkinin kemikleri daha kuvvetli annesi.2 hafta sonra dahada fene vuracak acıdan sıçrayabilirsin bile :) Bazen ben 'kızımmmm acıyorrr'derken suratım çok acınaklı oluyor.Eşim görüyor 'yapma kızım annenin canı acıyor' diyor.Kızım biraz sakinleşiyor dinliyor babasını ama sonra yine başlıyor.Çıkıncada böyle hareketli olacaklarmı acaba çok merak ediyorum...
evet canım çekemiyolar..zaten bunu söyleyen adam sofunun teki...biraz gerei kafalı sanırım...İş dünyasında erkeklerin kadınların başarısını çekemediği bir gerçek.Hazımsızlık var bence.Biz onlardan daha zekiyiz daha fedakar çalışıyoruz diye bizi saf dışı bırakmaya çalışıyorlar.Kadın işte otursun evde bebe baksın muhabbetine bile giriyorlar.Zaten iş hayatını böyle güvensiz hale getirende onlar değilmi?
canım bende geçtiğimiz ctesi gittim 33+4 iken 3 hafta sonra gel dedi..Heralde 36+4 iken gittiğimdede tama doğumda görüşürüz dicek bundan sonraAllah Allah çok geç çağırıyor canım yaa... Çokmu yoğun bir doktor?Bu yüzdenmi ayda bir çağırıyor?Benim bildiğim 36.haftaya kadar 2 haftada bir çağırırlar 36.haftadan sonra ise haftada bire iner kontroller.Bizimki 2 haftada bir gel diyor.Sonlara doğru kontrollerin dahada hızlanması gerekir bence.Doktoruna sordunmu peki bunu?Böyle giderse kontrole değil doğuma gideceksin yoksa.
bende onları bebeğin toplanmaları ve sivrilmeleri sanıyordum :)günaydın kızlar
doğum yapan arkadaşların gözü aydın allah analı babalı büyütsün
biz dün doktorra gittik nst ye girdim sancım çıktı ama doktorumun çok hoşuna gitmedi çünkü daha erken dedi bugün 37. haftaya giriyoruz ve bize yatak istirahati verdi zaten dünden beri oturamıyorum kasıklarım çok ağrı yapıyo sadece yatabiliyorum ve hala ağrım var
inş.allahın izniyle bu haftayı bitiricez haftaya istdiği zaman doğa bilir dedi doktorumuz bu arada 3 kilo olmuşuz bu hafta hızlı kilo almış oğlum bizden bu kadar
umarım herkes iyidir
Ayy bende çok duygulandım ve gerçekten çook tatlı şeker bi suratı var Allah anasına ve babasına hayırlı evlat etsin...Frambuaz doğurduuuu, gözümüz aydın kızlar :)).
merhaba sakın öyle deme kız istiorum filan diyeee..Sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez...kızlar ben 2 yıllık evliyim taze gelinimkaydirigubbakcemile3 bu sene içinde hamile kalmak istiyorum inş. ve kızımın olmasını çooook istiyorum hep dua ediyorum bunun için.bizim ailede bi ben kz olmuşum e 3 abim var sempatiksalakcinni artık kızlar doğsun istiyorum abiin de kızı olacak şimdi öğrendik çok mutluyum beni,mde olur inş.
emin ol daha hareketli olucaklar bizim sesimizi duyup yüzümüzü görünce :)
evet canım çekemiyolar..zaten bunu söyleyen adam sofunun teki...biraz gerei kafalı sanırım...
canım bende geçtiğimiz ctesi gittim 33+4 iken 3 hafta sonra gel dedi..Heralde 36+4 iken gittiğimdede tama doğumda görüşürüz dicek bundan sonra
bende onları bebeğin toplanmaları ve sivrilmeleri sanıyordum :)
Ayy bende çok duygulandım ve gerçekten çook tatlı şeker bi suratı var Allah anasına ve babasına hayırlı evlat etsin...
merhaba sakın öyle deme kız istiorum filan diyeee..Sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez...
icgiyimci kullanıcısından alıntı
kızlar ben 2 yıllık evliyim taze gelinim bu sene içinde hamile kalmak istiyorum inş. Ve kızımın olmasını çooook istiyorum hep dua ediyorum bunun için.bizim ailede bi ben kz olmuşum e 3 abim var artık kızlar doğsun istiyorum abiin de kızı olacak şimdi öğrendik çok mutluyum beni,mde olur inş.
doğumumu tetiklermiş:roflol: o zamn benim çoktan doğurmam gerekiiodu.. bi parmakla doğummu tetikleniyomuş o zamn bu gece kocamla bi aşk yapiimde sabaha garanti doğururum:kedi::sm_cool:evet megryann normal doğum olacak herşey yolunda giderse buhafta alttan muayene edicekti ama doğumu tetiklemeyelim haftaya bakarız dedi
Kızlar ben kıymeti aradım şimdi hastaneden görüştüm sesi de iyi geliyordu bebekte sağlıklı önce aynı ebru gibi önce suni sancı vermişler sonra akşama doğru sezeryan istemiş kıymet ve öyle sezeryan olmuş 15 dakika da bebek 2 saatte kendi uyanmış çok şükür çok iyi bebeişte kendide eşide... Mvlam daim etsin inşaşalh hepinize çok selamı var....
hadi bakalım sezeryanlarla actık topigi..hepimiz için hayırlısı..Kızlar ben kıymeti aradım şimdi hastaneden görüştüm sesi de iyi geliyordu bebekte sağlıklı önce aynı ebru gibi önce suni sancı vermişler sonra akşama doğru sezeryan istemiş kıymet ve öyle sezeryan olmuş 15 dakika da bebek 2 saatte kendi uyanmış çok şükür çok iyi bebeişte kendide eşide... Mvlam daim etsin inşaşalh hepinize çok selamı var....
Frambuaz doğurduuuu, gözümüz aydın kızlar :))
Günaydın herkese
Tam 35 haftalık oldum hayal gibi :asigim:
Rabbim hepimize bu süreci sağlıkla ve huzurla tamamlamayı nasip eylesin... opuyorumnanaktan
günaydın:))mutlu günlera.s.
bugün yine erkenciyim..uyku yok artık banagece gündüz uyutmuyor sıpam beni acıtıyor heryerimi..
dün dr daydık kızlar oğlum 3000 gr olmuş:)hala poposuyla cıkmaya calışıyor.nst de azcık sancı cıktı ama önemli değilmiş.böyle giderse 2 martta alırız dedi dr..çok az kaldı:)) kızlarında doğum haberlerini okuyunca iyice heyecanlandım..hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah..
SELKİE - DENİZVEYILDIZ sizin adınıza cok sevindim:))hayırlı ömürlü olsun yavrularınız...sağlıkla büyüsünler inşallah:Saruboceq:
Ayy valla ben ck heycanlandım doğum yapan arkadaşlar var analı babalı buyusun bebekleri.Kızlar bende perşembe gunu saat 7 de hastanede olucam dogum için hem heyecen hem korku karmakarısık duygular hissediyorum.
Hasret kontrolun varmıs bugun guzel haberlerle gel inşallah.
Hepatit ne yapıcan normalmi doguracan peki.
Dün patron aradı, bi ara müsait olunca gel şu iznini bi konuşalım dedi..Bugün konuşucaz ben yokken eğer dönersem geriye benim olmadığım süre boyunca bizim grup firmadaki diğer muhasebeciler idare edicek..Ama hiçkimseye güvenmiceksin bu devirde, arkadaş vari sohbetlerde bile açık vermiceksin...Ben onlara diyodum ki yasal izinden sonra ücretsiz iznimi kullanmak isterim eğer vermezlerse devam edermiyim etmezmiyim ozaman karar vericem demiştim..Sanırım bu devralacak kişilerin müdürü patrona gidip birazda yönlendirici konuşmuş...Yerine birini mi alsak iyi olur..Bi konuşun geri gelecek mi gelmiyecek mi falan demiş..Okadar sinir oldumki haddine olmayan işlere burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum (onlara iş külfeti geliyo ya zor geldi boş işler müdürüne şimdi dötü tutuştu)...Patronda ağzının payını vermiş...Siz işi devralın gerisini sonra düşünürüz demiş :)
Bugün bende patrona diycem ki; ben 2 hafta sonra çıkıyorum yasal iznim olan 16 haftayı kullandıktan sonrada da geri geliyorum herhangi bi problem yok diycem...sonradan bir değişiklik olurssa gelir konuşurum...
selam kizlar. herkesler iyidir umarim.biz oglumla artık evdeyiz. dun itibari ile iznimz basladi. gerci dun cok yogunduk. ısyerıne gıttım yarım saatlık isim kalmisti. sonra yengem dun ameliyat oldu. bi sabah bi de aksam onu ziyarete gittik. buyuk market alisverisi yaptik esimle.
sonra kendi doktor kontrolum vardi. oglusumun sagligi iyiymis. 37+0 da 3030 gr olmusuz teyzeleri. masallah. kilom da gecen hafta 71.6idi bu hafta 70.6 citim. ama masallah bebisim 1 hafta icinde 360 gr almis.
nst ye girdim ilk defa. 15 dk. surdu. ılk baslarda kasılmalar hic yoktu nerdeyse. sonra 80 e kadar cikti. kasılma 80e cıktıgında farkettimki benim evde tuvaletim geldi ya da bebek yukarı toplandi diye dusundugum sey aslında kasilmaymis. :)))) esim aman simdi burda dogrmayasin diye dalga gecti.
neyse kisacasi biz iyiyiz. doktor sorun yok dedi. artık evde dinlenerek ve yuruyuslerimi yaparak bebisimin gelmesini bekleyecegim.
Kızlar ben kıymeti aradım şimdi hastaneden görüştüm sesi de iyi geliyordu bebekte sağlıklı önce aynı ebru gibi önce suni sancı vermişler sonra akşama doğru sezeryan istemiş kıymet ve öyle sezeryan olmuş 15 dakika da bebek 2 saatte kendi uyanmış çok şükür çok iyi bebeişte kendide eşide... Mvlam daim etsin inşaşalh hepinize çok selamı var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?