- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.181
Allah ımm Yarabbiiiiiimm bu nasıl bişey böyleeee oyyhh ıssırırım ben o yanakları maaşallahhhh
canım benim ablam 2.doktora gitti aynı şeyi oda söylemiş bebegin kalp atışları cok zayıf demiş ve gelişmesi cok yavas hatta gelişememiş demiş bende sinirlendim söyle konusunda uzman bi prof dr git dedeim cünki daha 6.haftada benim bebgmn kalp atışları 8.haftada kesnleşm,işti ..daha erken gelio bana..1 hafta daha müddet vermşler su an işyerndednde izinli 1 hafta dinleniyo 1 hafta sonra kendi düşerse düşer düşmezse alrz demşler sakın acil karar verme iyi düşün dedim bende..moral,i bozuk beklemedeyz yani 1 hafta daha:sinifsinif:ablan nasıl oldu ?
canım gecmiş olsun tansiyon bu ay cok önemli ihmal etme..süper haberler aldım SELKIe DENİZ VE YILDIZ-FRAMBUAZ doğum yapmış çok ama çok mutlu oldum darısı hepimizin başına bizde 35+4 gündeyiz 2 gündür acayip göbek çevremde kasılmalarım var yarın dr gideceğim bakalım ne diyecek tansiyonumu kont altına alamıyorum yarın beni hastaneye yatırmasını isteyeceğim en azından orda kont edilebilirim evde başaramıyorum yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bebeğime bişey olsun istemiyorum sürekli tetikteyim
lımburg yapma lütfen canım tamam yasadıgın sey gercekten zor ama allah hiçbişeyi nedensiz vermezmiş canım öyle düşün gercekten bundada bi hayır vardır ve önemli olan sana ve esine b,işey olmasın..ne zaman kimin basına ne gelecegi belli degil hiçbirimizin garantisi yok.sadece YÜCE ALLAH a sıgın canım o sana güç verecek yeniden bebegin olucak ..en önemlisi önce senin saglıgın..:teselli::Saruboceq:Herkese merhabalar nasılsınız canlar
gozumde yaslarla hungur hungur aglayarak yazıorum ben halen cok kotuyum su gunlerde yavrum coktan benımle olacaktı 4senenın hasretı bıtecektı bende yavrumun fotolarını sızlerle paylasıcaktımmm
lımburg yapma lütfen canım tamam yasadıgın sey gercekten zor ama allah hiçbişeyi nedensiz vermezmiş canım öyle düşün gercekten bundada bi hayır vardır ve önemli olan sana ve esine b,işey olmasın..ne zaman kimin basına ne gelecegi belli degil hiçbirimizin garantisi yok.sadece yüce allah a sıgın canım o sana güç verecek yeniden bebegin olucak ..en önemlisi önce senin saglıgın..:teselli::saruboceq:
Herkese merhabalar nasılsınız canlar
gozumde yaslarla hungur hungur aglayarak yazıorum ben halen cok kotuyum su gunlerde yavrum coktan benımle olacaktı 4senenın hasretı bıtecektı bende yavrumun fotolarını sızlerle paylasıcaktımmm
anım benim olur mu su anda seni en iyi anlayan bizleriz o seni bekleyecek orda annesi hayatta hersey yasanıyo..bak hamile kalabilmek için nelerini feda EDEN ıNSDANLAR VAR en azından onları düşün sen hamile kalabiliosun tekrar olur bebegin tedavi görürsün bu defa..iyi tarafından bak canım güclü olmak için..canım cok saol dah hıc bı gunum aglamadn gecmdı bırde bebeklerın fotoları gorunce cok kotu oldum.ben onu kac sene beklemıstım ondan once 3 tane dusuk yapmıstım oglum benım umudumdu mezarına gıdıp topragını oksuyorum oglumun sankı o mınıcık ellerını cıkarıp elımı tutacakmıs gıbı gelıo yaa hepınızden ozur dılerım hakkınızı helal edın boyle gelıp konusmasaydım keskeeee
canım ya guclubacismile guclu ol lutfen uzme kendını.senı cok ıyı anlıyorum ama pesını bırakma.tekrar olacak ınsallahçHerkese merhabalar nasılsınız canlar
ben 22 mart da sezeryanla dogum yapacagım bı aksılık olmazsa.o gune kadar yapabılırım ama tabı nasıl yapacagımı ogretmenız lazım.Dün ben listeyi güncelledim daha sonra günüzde hasret frambuazı eklemiş.Tabiki bu böyl olmaz martın son haftası doğum yapacak birinin listeyi ele alması lazım.Gülenin işleri var galiba zaten doğumda yapıcak listenin en başta olması içinde topik yeniden açılması lazım çünkü gülenim listesini biz güncelleyemeyiz.
bı danıs doktoruna ne dıyecek bakalım dıkkat et kendınesüper haberler aldım SELKIe DENİZ VE YILDIZ-FRAMBUAZ doğum yapmış çok ama çok mutlu oldum darısı hepimizin başına bizde 35+4 gündeyiz 2 gündür acayip göbek çevremde kasılmalarım var yarın dr gideceğim bakalım ne diyecek tansiyonumu kont altına alamıyorum yarın beni hastaneye yatırmasını isteyeceğim en azından orda kont edilebilirim evde başaramıyorum yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bebeğime bişey olsun istemiyorum sürekli tetikteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?