2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kıslar kızkardeşim bende de sohbet falan bakamıyorum buraya hasreti merak ettim bi bakayım dedim ama gelmemiş daha hayırlı haberlerle gelir inşallah öptüm şimdilik canlarımopuyorumnanaktan

ıyi akşamlar hanımlar..
Frambuaz ve Selkie nin bebişleri ne tatlı öyle maşallah, Rabbim sağlıklı bir ömür versin..
Ben evde dinlenmeye çalışıyorum, kaynanamın rahat bıraktığı zamanlarda :)) bugun sabah telefonla arayıp yine bir posta kin kustu kendi kendine, hiç cevap vermedim, yanımda olsa dövecek gibiydi nerdeyse, o derece ses tonu ve sözcükleri ağırdı, az evvel yine aradı, bu sefer eşim evde olduğundan daha farklı konuştu, daha yumuşak ve iyimser bir ses tonuyla, bir insan bu kadar numaracı olur yaa..
Dün doktora da gittim, doğumum çok yaklaştığı için ilaç veremezlermiş, bol su içerek ve terleyerek, yatıp dinlenerek geçirmeye çalış dedi doktor, yanımda kimse yok, evde yalnızım, çorba yaptım ama ısıtıp içecek halim bile yok, kendime acımaya başladım artık, yemek yiyemiyorum, iştahım yok, Allahım çıldıracam, bebeğin kilo alması lazım ama ben hiç bişey yiyemiyorum, ben nasıl doğuracam, bebeğim zayıf kalacak diye üzüntüden bitap düştüm..

LıMBURG1989 CANIM RABBıM SANA YAŞATTIĞI ACIYI BıRDAHA YAŞATMASIN ıNAN DUYGULARINI ANLAYAMAYIZ AMA SENıN ıÇıN ANCAK DUA EDEBıLıRıZ RABBıM ÇıFTER ÇıFTER VERSıN BıRDAHAKı BEBEKLRıNıDE BU ACILARI SANA UNUTTURSUN.allaha iyan etme ypıacak birşey yok herşeyde vardır bir hayır diyceksin neyapalım takdiri ilahi inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın beğini kucağına alırsın rabbim sabırlar versin.

azemheval dikkat et tansiyonuna cnm güzel haberler ver bize inşallah

selkieciğimin bebeki çok tatlı maşallah ona

simenay ve hilos geçmiş olsun size de canlar limon sıkın bir kaç adet ve balla tatlandırın çok iyi geliyor...

hasreti bende merak ettim mesaj attım şimdi...

canım ya nediyim sanada allah sabır versin.İşin zor ama okadar üzme kendini bukadar içindekni düşün sabret.Hem zayıf olsun varsın tek sağlıklı olsunda zayıf olsun.Doğunca bol bol besler kuzumu gibi edersin.Hem yemen lazım.Bebeğin şuan doğsa açım diye ağlasa kalkacak halim yok az beklemi diyceksin açmı bırakıcaksın.İşte şuan aynen onu yapıyosun bebeğini aç bırakıyosun.hemen bişeyler ye el konuşsun varsın kulağını tıka ayrıca herkes nasıl doğuruyosa sende doğurucaksın hem onu kucağına alınca varya inan tüm acılarını unutacaksın.

Sağol Kussebcim yaa.. Yedim bişeyler şimdi, daha iyiyim, içime sinmiyor yemeden öylece yatmak ama işte ne yaparsın, çok halsizim, resmen sürünüyorum.. Ama haklısın silkinip kendime gelmem lazım..

Yarın ben gündüz giremem ama akşam bakarım topiğe YA CERENORA YA BEKNUR YA SıNCAP YANı EN SON DOĞUM YAPACAK BıRKıŞıYı KARARLAŞTIRIN TOPıK YENıDEN AÇILMALIKı HEMEN ıLK SAYFADA GÖRÜNSÜN NıLÜDE TASLAĞI VARDA GıRRSE ONDAN ALIRSINIZ YOKSA GÜLENDEN YAD KOPYALAMA YAPIN.

Canım selam.. Bebişine maşallah. Kilosu çok iyi. nazar değmesin. Bütün kiloyu bebiş almış...Ben şu an 36 dayım.. C.tesi kontrolüm.umarım bizimkide kilo almıştır teyzesi....Bu arada iyi dinlenmeler izine çıkmışsın...

ii geceler annişler nasılsınız ben idare ediyorum şuanda hastanede yatıyorum oğluşum kanala girmiş ve rahim 2.5 cm açılmış doğum başlamış zaten bende erken doğum tehditi vardı serviks yetmemezliği vardı normalde 3 yada 4 cm olmalıymış benim 2cm idi bu gece burda yatcakmışım serum iğne fitil haplarla engellemeye çalışcağız bide plesenta yaşlanması var ama sorun değil dedi doktor bebek maşallah güzel gelişiyomuş alttan muayene etti zor dayandım ağladım benim ilişkim bile acılı oluyodu doktor böyle olursa sezeryan olursun dedi ama normal doğuma çok yatkınmış vucüüdm napıcam bilmiyoum bende haberler böyle maşallahh 2 bebişimiz dünyaya gelmiş rabbim sağlıkla büyütsün tebrik ederim selkie ve frambuaz ha bu arada hasrete ne oldu

canım sen su anda hastanedemisin??cok gecmiş olsun nsallah hayırlı zamanda gelir bebişin saglıkla alırsın kucagına kacıncı haftandasın???bu arada bende cok korkuorum alttan muyeneden bendede vajinismus vardı napıcam bilmem..bide normal dogum istiorum..hasret dr gidicekti ama haber yok yada müsait olup yazamadı..sorun yok yani dogumlar basladı yavas yavas

evet canım hastanedeyim 34+0 bugün sancılarım var gözetim altındayız bugece 2 hafta daha tutmaya çalışcak korkutmak gibi olmasın ben ilşkiye girdiğimde bile çok acıyodu ben bugün sesimle yeri göğü inlettim doktorumda dedi pisikolojik dedi vajinusmusmusun dedi ne bilem dedim :)) böyle olursan dedi bebği tehlikeye atamam doğumda daha kötü olursun dedi bana ne olcak bende bilmiyorum

canım burda simenaydada vardı aynı durum 2 haftayıda atlattı sanırım geciktrdiler plasenta yaslanması vardı ..insallah sende atlatrsın ama masallah 34.haftandasın..ben 37deyim ve bu cmrtesiş kontrolüm var dr catı muyenesi yapıcak ben ilk defa alttan muyne olucam ve korkuyorum..ama kendini sıkmamaya calış kasma bakalım öyle deniycem yoksa bende cok hassasım ..tamamen psikolojik..ama öyle düşünme bak normalede müsaitmişssin rahat bırak kendini..

ya çok özür dilerim senide korkutmak istemiyorum rahat bırakmaya çalıştım ama olmadı olmuyo çok gayrt ettim yok olmuyo çok acıyoooo

ya çok özür dilerim senide korkutmak istemiyorum rahat bırakmaya çalıştım ama olmadı olmuyo çok gayrt ettim yok olmuyo çok acıyoooo
valla eger bende aynı seyi yasarsam dr lar bizi direk sezeryana laırlar..yada bellimi olur dogumda bi güç gelir bize .catr catr doguruveririzkaydirigubbakcemile3.farketmio ya onlar saglıkla dogsunda..

valla eger bende aynı seyi yasarsam dr lar bizi direk sezeryana laırlar..yada bellimi olur dogumda bi güç gelir bize .catr catr doguruveririzkaydirigubbakcemile3.farketmio ya onlar saglıkla dogsunda..

doktorum zaten bi kızdı bu ne dedi böyle doğumda da böyle olursan nasıl doğurtcam seni kusura bakma dedi seni düşünemem ozaman bebeği düşünürüm ve sezerynal alırım sen çekersin hiç de umrumda değil dedi gülsemmi ağlasammı bilemedim

canım benim ben olsam normalede müsaitsem sıkardım dişimi dogururdum bence önce normali dene olmazsa baktın dayanamıosun zaten dr beklemez alir bebişini veyiy kucagınaaa yeyim onlayııı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…