2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hey maaşallah, analar ne aslanlar doğuruyor be olumunekankayizsmile
Hepsini dedim, içimden...
Anlamıştır o benim bakışlarımdan, söyledikleriyle ilgili ne iyi şeyler düşündüğümü...

Hee bu arada bi inci daha paylaşayım...
Kızı talimat vermiş:
Benim sancılarım tutunca, hastaneye eşim götürmesinmiş, telaşlanırmış, yolları şaşırırmış...
Annem de götürmesinmiş, o da telaşlanırmış...
En iyisi babam götürsünmüş...
Yolucam kendimi yemin ederim, hatun denizaşırı yoldan yetişip benim doğuma nasıl gideceğimin talimatını veriyor, anası da gelip bana anlatıyor yaa...
Hee bunu diyen sevgili görümcem, hamile kaldığımdan bugüne bir kere arayıp bebek nasıl, sen nasılsın diye sormadı!
Ay valla şişmişim ben bugün kötükedihüso

canan göbük geliyor... seni yalnız bırakmiiiciim..

Bekliyoruz... Göbekdaşım :)

Şu kaynanaları ne yapsak ki??? Ben faklı bir yol buldum bu ara. Görümcem evlenecek demiştim. Her çarşıya çıktığımızda ya da nette "Aaa ne güzelmiş, kardeşine alsak ya, yazık çalışmıyor da zorlanırlar, annen de anlamıyor bu işten diyorum." Eşim de arıyomuş onları " Canan, şunu alalım dedi, ne dersiniz" falan diye.... :) Ama lafta çocuğun ihtiyaçları krediler vs. yeterince zorluyor zaten bu ara. Eşimin almayacağını biliyorum ama ben düşünceli gelinim.... Geçenlerde kaynanam, ne düşenli şu kız demiş... bayanssulusmile Seviyorum beni...

Yok Hepatitcim, hiç birşey getirmedi...
Birşeye ihtiyacımız yok çok şükür ama insanın içinden gelir, bunların gelmiyo işte...

Bak ben de sevdim şimdi seni :lepi:
Ben domuz gibiyim, sormadım bile kızın nasıl diye...

Kızlar slm..
umarım herkes iyidir geçmişe bakmadım..
Edebiyatçı sen pompa aldınmı?

Aldım canım, eşim çok beğendi ama ben pek beğenmedim. Eşime vericem o kullansın. lülülülülülü

Sesi çok az, ekeltrikli ve pilli ama aynı zamanda bir de düğmeye basmam gerekiyor sürekli, çektiğini bırakması için. Kolumda denedik çekimi iyi. Ama tavsiye eder miyim bilmiyırum. Ben de ucuza almıştım değiştirmek istemedim idare ederim sanırm.

halt etmiş bilmiş şey klava: Çok üzgünüm çoook
zaten sende kara kara düşünüyordun bosnacım sancım tutunca ne yapıcaz diye bak bilmiş görümcen derdine deva oldu iyi mi???
aradım ve buldum:lepi:
yorumumu topiğine yapıyorum şekercim.

Yaaa zaten onu ben alacaktım bunu ben yapacaktım derler hep ama icraata gelince tık yok, al benden de o kadar, bebeğin odasına bakıp bakıp ne eksik kaldı onu da biz alalım diyorlar, söylüyorum ama tık yok, şimdi tatil telaşı sardı, bir an evvel gitselerde bende kafamı dinlesem, döndüklerinde tüm eksiklerimi almış olacam, aaa biz alacaktık bile demezler eminimm...

görmedim ki canım atladım mı yoksa nerde ki?

Yazcım bak buraya konu açtım bugun,

http://www.kadinlarkulubu.com/evimi...a-marifetlerim-bakalim-begenecek-misiniz.html

Aynısını bana da dedi kaynana ve kayınpeder, eşim telaşlanırmış, biz götürelim dediler, kendileri de araba kullanamyı dahi bilmiyorlar nasıl götüreceklerse, bende dalga geçtim, geçenlerde üst komşu da aynı teklifte bulundu, kimse oğlunuzda o potansiyeli görmüyor zaten, ben kendim gidecem sanırım dedim, salak salak yüzüme baktılar...

Sağlık ocağından ebemiz aradı, neden hiç gelmiyorsun diyor. :)

Uzun zamandır birbirini görmeyen iki arkadaş gibi sohbet ettik. :) Doğumdan en geç üç dört gün sonra kan vermeye gelmeyi unutma sakın dedi. Bilginiz olsun...

benimki de 55 kilo olursam çoraplardan külotlara gardrobu yenileyecek söz verdi.
anam benim adamın göbeği de yok yakafamçokkarıştı yatakta bi dönüyorum garibim sıçrıyor yerinden kaydirigubbakcemile3

ben dönemiyorum şekerim haline şükret:) uyandırıyorum beni döndürsene diyekaydirigubbakcemile3gececi olunca zor oluyor önce kalkabilmem sonra oturmam ve istediğim tarafa dönmem ..seremoni yapıyorum:)) bazen de bilerek uyandırıyorum aklinialirimsmile

hoşgeldin bosnacım ne haberlerle gelmişin böyle
önce kaynananaklava:
bu ne ya böyle bi görümceler bi kaynanalar dellendim valla kötükedihüso
heryerden yetişir canım onlar salla gitsin

kaşınıyorm sanırım..ben 2 hafta falan önce gelmek istediklerinde kabul etmedim eşime ne diller döktüm acısı cıkacak biliyorum:) benim saftirik eşim de görümcem ne oldu diye arayınca t.istemiyor doğumdan sonra gelsinler demiş görümceme düşün artık neler olacak:))

bana da geldi bugün. bebek doğduktan sonra 7. gün getirin dedi. iyice anne sütü alması gerekiyormuş bebeğin çünkü...

kraftmıydı insan söler markasını uyarırda bizde ona göre alırız aşkolsun canan!!!!! bi ürün alıp memnun kalmadıysak bnce paylaşmalıyızklava:

yeniden slm kıslar kızkardeşimi gönderdim şimdi de yeni hamile komşum gelecek onu bekliyorum hızlı hızlı baktım yine kaldığım yerden
bosnacım sağol tatlım sizden de kaynatör geçmiş dün akşam valla Allah doğum sonrası hepsinin diline birşey olsada sussalar hem yapmazlar hemde laf söylerler
bende geçen gün bozdum benimkini doktordan geldik kasıklarım ağrıyor uzandım gece uyumamışım zaten
eşim konuşuyo telefonda uzandı dedi çalışsa ne yapacaktı demezmi bende 9 ay yerinden kalkmayanlar var öyle olsam oğlun ne yapacaktı dedim (çalışanlar yanlış anlamasın beni sakın) eşimde zaten durmuyoki yemeğini temizliğini yapıyo dedi kestik sesini

Evlendiğimizden beri, görümcemin bebeğinin eksiklerini eşim karşılıyor sağolsun, görümceme de harçlık veriyoruz, çocuğu şimdi 2 yaşına geldi, eşim sağolsun o kadar iyi bir abi ki, kendi bebeğinin eksikleri umurunda değil, yine ona alıyor, ne zaman alışveriş yapsa bana sormaz bile, bir bakarım ki yeğenine bişeyler almış, geçenlerde yine yeğeninin ilk bisikletini almıştı, haberim bile olmadı, sonradan bana hava attılar baaakkkk dayısı aldıııııı diyeee, şimdi görümcem işe başladı, bende sizin bebeğe şunları şunları alacam diyor ama daha bişey görmedim, bakalım hayırlısı, olsun varsın, biz onlar için çalışıyoruz zaten, kendi bebeğimize almayız ama yine onu mutlu ederiz

hadi ya neler olmus oyle. yani dukkan yine sana kaldi desene. dikkat et kendine arada mutlaka 5-10 dk olsa bile uzan ihmal etme.

canım gozun aydin mi demeli yoksa baska bisimi. :))))) sakin kendi canini onun soyledeikleri ya da anlkattiklari yuzunden sikma tamam mı? bir kulagından girsin digerinden ciksin. iyi niyetli bir insan olsa oyle kotu hikayeler anlatmazdı sana. sen Allaha sıgın yeter. esinde senin yaninda ya gerisi bos.

benim gerizekalı görümcem de geçenlerde aramış. izne ayrıldığımı söyledim. "nasıl ev hanımlığı zor değil mi?" dedi. sanki çalışırken benim evin temizliğini yemeğini gelip karşı komşu yapıyor salak bunlar ya. çalışanı da yatıyor sanıyorlar çalışmayanı da. laf sokacaklar ya nereden soksak acaba diye düşünüp o kıt zekalarıyla bunları bulabiliyorlar.

Ayy bunların hepsi aynı hamurdan yapılmış kanımca, valla kesicem hepsini...
Karnım burnuma çıkmış, şimdi biz alacaktık diyor, günaydın derler adama...
Ben herşeyimi kendi keyfime göre aldım çok şükür, Allah bunlara muhtaç etmesin.

Hee, çok afedersiniz, yaralı parmağa i..mez lazım olduğunda, ama anası ile haber göndermeyi biliyor...
Bilirkişi cadısı !!!

Ben de çok zor dönüyorum yaaa...
Hatta bazen o kadar zorlanıyorum ki, vazgeçip olduğum gibi kalıyorum kaydirigubbakcemile3

Valla bir geldim pir geldim di mi bugün, bir gece daha kalsaydı kadın, ya elimi kana bulayacaktım, ya da doğuracaktım.
Diyorum sancım gecikirse falan, çağırayım ben bunları, iki kelime etsin, anında doğururum kaydirigubbakcemile3

yani benden bahsetmişşş:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…