- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.401
yarın büyük gün :lepi:
oğlumuda çok özledim zaten koca kafalım benim.
:roflol: :roflol: :roflol:
hıhııh senin keyfini mi bekleyeceğiz deseydin.lafla peynir gemisi yürümüyor deseydin.sen önce insan ol da sonra birşeyler yapmaya kalk deseydin.
yok yok benim bugün kaynanasavar günüm heraldekötükedihüso
canan göbük geliyor... seni yalnız bırakmiiiciim..
KOCANLA ARANA KİMSEYİ SOKMA ŞEKER.ONLA İYİ OLMAYA ÇALIŞ BENCEDE.
YURTDIŞINDAN Bİ HEDİYE GETİRMEDİMİ CİDDEN ?? NE SANA NE BEBEĞE ?? PES ..PES..PES.. GÖSTERMELİK ALIRDI YA.( YA KIZLAR BENİM CAPSLOCK BOZULDU KÜÇÜK HARF OLMUYO YANLIŞ ANLAMAYIN DANA KADAR YAZIYO BÖYLEDE )
BENİMKİ DUYUYOR ATRIK.ELİ KOLU ADAMA TUTUNUP DÖNÜYOM.NAPİM YEMİN EDERİM DÖNEMİYOM BAŞKA TÜRLÜ AMA SES ÇIKARMIYO.HATTA ŞİMDİ HSTAYIM YA 2 YE KADAR UYUMUYO BENİ BEKLİYO.BİRDE ANİDEN DOĞUM SANCIM GELMESİNDEN ÇOK TIRSTIĞINI FARKETTM DÜN..KORKSUN BİRAZ GÜZEL YANLARI BUNLAR HEHEHEkaydirigubbakcemile5
Bekliyoruz... Göbekdaşım :)
Şu kaynanaları ne yapsak ki??? Ben faklı bir yol buldum bu ara. Görümcem evlenecek demiştim. Her çarşıya çıktığımızda ya da nette "Aaa ne güzelmiş, kardeşine alsak ya, yazık çalışmıyor da zorlanırlar, annen de anlamıyor bu işten diyorum." Eşim de arıyomuş onları " Canan, şunu alalım dedi, ne dersiniz" falan diye.... :) Ama lafta çocuğun ihtiyaçları krediler vs. yeterince zorluyor zaten bu ara. Eşimin almayacağını biliyorum ama ben düşünceli gelinim.... Geçenlerde kaynanam, ne düşenli şu kız demiş... bayanssulusmile Seviyorum beni...
Kızlar slm..
umarım herkes iyidir geçmişe bakmadım..
Edebiyatçı sen pompa aldınmı?
halt etmiş bilmiş şeyHey maaşallah, analar ne aslanlar doğuruyor be olumunekankayizsmile
Hepsini dedim, içimden...
Anlamıştır o benim bakışlarımdan, söyledikleriyle ilgili ne iyi şeyler düşündüğümü...
Hee bu arada bi inci daha paylaşayım...
Kızı talimat vermiş:
Benim sancılarım tutunca, hastaneye eşim götürmesinmiş, telaşlanırmış, yolları şaşırırmış...
Annem de götürmesinmiş, o da telaşlanırmış...
En iyisi babam götürsünmüş...
Yolucam kendimi yemin ederim, hatun denizaşırı yoldan yetişip benim doğuma nasıl gideceğimin talimatını veriyor, anası da gelip bana anlatıyor yaa...
Hee bunu diyen sevgili görümcem, hamile kaldığımdan bugüne bir kere arayıp bebek nasıl, sen nasılsın diye sormadı!
Ay valla şişmişim ben bugün kötükedihüso
aradım ve buldum:lepi:Kızlar bu kaynana konusu sıktı beni iyice, gelin konuyu değiştirelim, güzel şeylerde konuşalım,
Bakın el emekleri bölümüne konu açtım, perdemi ve klozet takımımı koydum oraya, bakalım beğenecek misiniz..?
Bunlarda benim marifetlerim bakalım beğenecek misiniz..? - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
Kayınvalidem dün akşam yurtdışından geldi, kızının yanından...
2 aydır telefonda bile konuşmadık...
Gayet sıcak ve samimi bir tavırla açtım kapıyı, şirin şirin hoşgeldiniz dedim...
Buzz gibi bir merhaba dedi, karnımla falan hiç ilgilenmedi.
Karnını falan doyurduktan sonra, doğum nasıl olacak dedi.
Ben de bir aksilik olmazsa normal doğum olacağını anlattım.
O andan itibaren yaklaşık 40 dk boyunca bana bir sürü korkunç normal doğum hikayesi anlattı...
Ben size anlatmayacağım tabi bunları :)
Sus anlatma da diyemedim, büün gece kabus gördüm...
Bu arada çikolataları, gecelik sabahlığımı falan aldım diye trip attı, o almak istiyormuş.
İyi de her an doğurabilirim ben, seni mi bekleyecem gecelik sabahlık alasın diye!
O kadar meraklıysan gitmeden önce alsaydın!!! diyemedim tabi.
Yurtdışından gelirken, torununa sembolik bişey getirseydin, ilk torunun bu senin, bu kadar mı ruhsuz olunur da diyemedim.
Bol bol dua ettim, Allahım sen bana doğumdan sonra yardım et diye...
görmedim ki canım atladım mı yoksa nerde ki?
Hey maaşallah, analar ne aslanlar doğuruyor be olumunekankayizsmile
Anlamıştır o benim bakışlarımdan, söyledikleriyle ilgili ne iyi şeyler düşündüğümü...
Kızı talimat vermiş:
Benim sancılarım tutunca, hastaneye eşim götürmesinmiş, telaşlanırmış, yolları şaşırırmış...
Yolucam kendimi yemin ederim, hatun denizaşırı yoldan yetişip benim doğuma nasıl gideceğimin talimatını veriyor, anası da gelip bana anlatıyor yaa...
Hee bunu diyen sevgili görümcem, hamile kaldığımdan bugüne bir kere arayıp bebek nasıl, sen nasılsın diye sormadı!
benimki de 55 kilo olursam çoraplardan külotlara gardrobu yenileyecek söz verdi.
anam benim adamın göbeği de yok yakafamçokkarıştı yatakta bi dönüyorum garibim sıçrıyor yerinden kaydirigubbakcemile3
Gayet sıcak ve samimi bir tavırla açtım kapıyı, şirin şirin hoşgeldiniz dedim...
O andan itibaren yaklaşık 40 dk boyunca bana bir sürü korkunç normal doğum hikayesi anlattı...
Bu arada çikolataları, gecelik sabahlığımı falan aldım diye trip attı, o almak istiyormuş.
İyi de her an doğurabilirim ben, seni mi bekleyecem gecelik sabahlık alasın diye!
Yurtdışından gelirken, torununa sembolik bişey getirseydin, ilk torunun bu senin, bu kadar mı ruhsuz olunur da diyemedim.
Hey maaşallah, analar ne aslanlar doğuruyor be olumunekankayizsmile
Kızı talimat vermiş:
Sağlık ocağından ebemiz aradı, neden hiç gelmiyorsun diyor. :)
Uzun zamandır birbirini görmeyen iki arkadaş gibi sohbet ettik. :) Doğumdan en geç üç dört gün sonra kan vermeye gelmeyi unutma sakın dedi. Bilginiz olsun...
Aldım canım, eşim çok beğendi ama ben pek beğenmedim. Eşime vericem o kullansın. lülülülülülü
Sesi çok az, ekeltrikli ve pilli ama aynı zamanda bir de düğmeye basmam gerekiyor sürekli, çektiğini bırakması için. Kolumda denedik çekimi iyi. Ama tavsiye eder miyim bilmiyırum. Ben de ucuza almıştım değiştirmek istemedim idare ederim sanırm.
kraftmıydı insan söler markasını uyarırda bizde ona göre alırız aşkolsun canan!!!!! bi ürün alıp memnun kalmadıysak bnce paylaşmalıyızklava:
hımm yani 2 hafta önden gidior belki normale dönmüştür cnm çünkü benim kızın kafa we boy geçen haftayla aynı ölçüde sadece koca göbüş olmuş belki seninkide 36+5te kalıryerimseniben neyse yarın bakcez artık
mutlu biz ikimiz doğurcaz bncekaydirigubbakcemile5
babalara kalsa zaten oooo tırnağın warsa başını kaşı ben herşeyini yalnız yaptım walla bi de annem o sadece maddi yönüyle ilgilendi
gönlüne göre wersin dilerim bnde oğluşum olsun isterdim ama kızım oluyo farketmez ikiside ewlat bundan sonrakini ikiz erkek yapcemmm:lepi:
hahahayyyt fatoşcum kpedr gitmekten beter oğlu tarafından kowuldu we en çok neye sewiniorum hiç bişey yapmamam sölemeeme gerek olmadı kendileri kaşındılar kocamıo fitil etti we yedi s.tiri:sm_cool:
kız geç poları falan kadife battaniye ser çarşafın altına gitsin şu tüylüler hani..
Sağlık ocağından ebemiz aradı, neden hiç gelmiyorsun diyor. :)
Uzun zamandır birbirini görmeyen iki arkadaş gibi sohbet ettik. :) Doğumdan en geç üç dört gün sonra kan vermeye gelmeyi unutma sakın dedi. Bilginiz olsun...
yeniden slm kıslar kızkardeşimi gönderdim şimdi de yeni hamile komşum gelecek onu bekliyorum hızlı hızlı baktım yine kaldığım yerden
bosnacım sağol tatlım sizden de kaynatör geçmiş dün akşam valla Allah doğum sonrası hepsinin diline birşey olsada sussalar hem yapmazlar hemde laf söylerler
bende geçen gün bozdum benimkini doktordan geldik kasıklarım ağrıyor uzandım gece uyumamışım zaten
eşim konuşuyo telefonda uzandı dedi çalışsa ne yapacaktı demezmi bende 9 ay yerinden kalkmayanlar var öyle olsam oğlun ne yapacaktı dedim (çalışanlar yanlış anlamasın beni sakın) eşimde zaten durmuyoki yemeğini temizliğini yapıyo dedi kestik sesini
Yaaa zaten onu ben alacaktım bunu ben yapacaktım derler hep ama icraata gelince tık yok, al benden de o kadar, bebeğin odasına bakıp bakıp ne eksik kaldı onu da biz alalım diyorlar, söylüyorum ama tık yok, şimdi tatil telaşı sardı, bir an evvel gitselerde bende kafamı dinlesem, döndüklerinde tüm eksiklerimi almış olacam, aaa biz alacaktık bile demezler eminimm...
Aynısını bana da dedi kaynana ve kayınpeder, eşim telaşlanırmış, biz götürelim dediler, kendileri de araba kullanamyı dahi bilmiyorlar nasıl götüreceklerse, bende dalga geçtim, geçenlerde üst komşu da aynı teklifte bulundu, kimse oğlunuzda o potansiyeli görmüyor zaten, ben kendim gidecem sanırım dedim, salak salak yüzüme baktılar...
halt etmiş bilmiş şeyklava: Çok üzgünüm çoook
zaten sende kara kara düşünüyordun bosnacım sancım tutunca ne yapıcaz diye bak bilmiş görümcen derdine deva oldu iyi mi???
aradım ve buldum:lepi:
yorumumu topiğine yapıyorum şekercim.
ben dönemiyorum şekerim haline şükret:) uyandırıyorum beni döndürsene diyekaydirigubbakcemile3gececi olunca zor oluyor önce kalkabilmem sonra oturmam ve istediğim tarafa dönmem ..seremoni yapıyorum:)) bazen de bilerek uyandırıyorum aklinialirimsmile
hoşgeldin bosnacım ne haberlerle gelmişin böyle
önce kaynananaklava:
bu ne ya böyle bi görümceler bi kaynanalar dellendim valla kötükedihüso
heryerden yetişir canım onlar salla gitsin
kaşınıyorm sanırım..ben 2 hafta falan önce gelmek istediklerinde kabul etmedim eşime ne diller döktüm acısı cıkacak biliyorum:) benim saftirik eşim de görümcem ne oldu diye arayınca t.istemiyor doğumdan sonra gelsinler demiş görümceme düşün artık neler olacak:))
yeniden slm kıslar kızkardeşimi gönderdim şimdi de yeni hamile komşum gelecek onu bekliyorum hızlı hızlı baktım yine kaldığım yerden
bosnacım sağol tatlım sizden de kaynatör geçmiş dün akşam valla Allah doğum sonrası hepsinin diline birşey olsada sussalar hem yapmazlar hemde laf söylerler
bende geçen gün bozdum benimkini doktordan geldik kasıklarım ağrıyor uzandım gece uyumamışım zaten
eşim konuşuyo telefonda uzandı dedi çalışsa ne yapacaktı demezmi bende 9 ay yerinden kalkmayanlar var öyle olsam oğlun ne yapacaktı dedim (çalışanlar yanlış anlamasın beni sakın) eşimde zaten durmuyoki yemeğini temizliğini yapıyo dedi kestik sesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?