2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzel dilekleriniz ve dualarınız için sağolun gerçekten kendime iyi bi doktor bulmam lazım araştırma hastanesi falan bu özeller hiç bi işe yaramaz hiç bişe anlamadılar ben anladım doğum sancısı çektiğimi hiç doğum yapmadığım halde onlar anlamadı belki bi gün önceden anlasaydı iğneyle serumla doğum durdurulurdu

HASRET0558
AYY KIZIN MI OLACAK NE GÜZEL BENDE KIZ HASTALIĞI VAR RABBıM BANA DA Bı KIZ EVLAT VERıR ıNŞ. BÜTÜN HAMıLELERE SAĞLIKLI DOĞUMLAR BEBıŞLERE DE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER ıNŞ. ALLAHIM BENDE KIZ ANNESı OLMAK ıSTıYORUM SAĞLIKLI Bı EVLAT OLSUNDA GERÇı CıNSıYETı SORUN DEıL AMA KIZ OLSA ÇOK DAHA SEVıNıRıM:Saruboceq:

yazgı yatagın uyku setinin yorganı ve kenarlıkları haricinde altlıgı varmı??yani bebegin altına ne sericen??polar battaniye olmazmı sonucta ortopedik ama bebek için sert yani idaş yataklar..

şimdi baktım da yok hayatım ama neden üç tane kenarlı koymuşlar acaba biri senin dediğin iş için mi ki?bence polar battaniye gayet mantıklı bende öyle birşey sererim canım.

hoşgeldin nasılsın ?

çok iyi düşünmüşsünüz tatil işini
inşallah her şey dilediğin gibi olur canım pozitif ol olumsuz bakmamaya çalış
dualarımız seninle..

hosbulduk canim. evde dinlenmede ve beklemedeyim. :))))). sukur ki bir sıkıntım yok. sende iyisindir umarim.

bnde ewde olmak istioruuuuuuummm:sinifsinif:

sen 40 hafta falan değlsin boşwer o kocakafa doktorunu sen s.a.t ne göre normal hesapla bence haftanııııııııklava:

ama istedigin zaman evde olmuyor musun kayinpederin gitti mi?

Fty, evde olunca ne iş bitiyor ne de yapılacak şeyler, fazla yorma kendini, sende iyisin umarım..

ay evet sorma makinaya camasir utu yemek ev hanimlarinin isi zor gercekten :))))) ama ben yarim saat is yapiyorsam 1 saat dinleniyorum Ş))))))))

EBRUCUM inşaallah.sağol canım.

kızlar benim oğlumun herşeyi tamamlandı gerçi yatağını sermedim ama o kolay.fakat resi çekmeye çok üşeniyorumbilmiyorumkismile

Üşenme de çek resmini, Mart Bebeklerinin Odası Topiğini boşladınız, orayada koy resimleri mutlaka...

yazgı yatagın uyku setinin yorganı ve kenarlıkları haricinde altlıgı varmı??yani bebegin altına ne sericen??polar battaniye olmazmı sonucta ortopedik ama bebek için sert yani idaş yataklar..

Ebrucum, ben yatak koruyucusu almayı düşünüyorum, onun üzerine de çarşafını geçirecem, belki kışın koruyucu üzerine birde polar sererim, sıcak tutsun diye..

günaydın minişlerin anneleri,
sabahleyin sağlık ocağından ebe geldi. "korktuk sizi çağırmaya o nedenle eve geldik" dedi. :roflol: kadına yarım saat anlattım bana yaptıklarını yazık arkasına bal,kmadan gitti. :roflol: bebişleri büyütenlere maaşallah. kahrolsun kaynanalar.

:roflol: kız epru, taktın ebbeğin altına sermeye.. seni
Allah ne yapmasın :roflol:

Dün akşam kayınvalidem geldi, az önce gitti, bana yetti de arttı bile...

Herkes iyidir umarım, geçmişe bir göz atıp geliyorum.

ÇOK SAĞOL CANM YAZDIM Bİ KAĞIDA ARKİMLE BİRLİKTE YAPMAYA ÇALIŞICAZ BUNUhihoyyyt

şimdi baktım da yok hayatım ama neden üç tane kenarlı koymuşlar acaba biri senin dediğin iş için mi ki?bence polar battaniye gayet mantıklı bende öyle birşey sererim canım.

birass cahallık olcek simoş yatak koruyucu derkennn???ya poları yumusak olsun diye altına kullanayım diorum??yatak koruyucu da aliim ozaman

kızlar ben kapatıyom kanser etcek beni bu kadın buraya üye olmak istiyo :roflol:
daha fazla bulaştırmadan kapatıyom,öpüyorum hepinizi ara ara girmeye çalışırım kendinize beişinize ve kocişinize iyi bakın..kahrolsun kaynanalar :enbuyukkk:

lülülülülülüsırnaşık şeydelikafaduldennaniknanik:roflol:..kısss hala karar feremedimömm yawwww taktım walla..sonunda biri farkedip sorcek dedim sen cıktın walla yakalandık ...bilmiyorumkismile..bu soruyu bi bihaftadaha sorup cewap almak istiorummkaydirigubbakcemile3

sinannuray çok geçmiş olsun ben senin durumunu bilmiyordum

yaz senin durumun benimle aynı gçbek ve kafa büyük bende netten baktım değerlere normal çıktı doktorum geçen hafta alttan muayene etti normal doğurabilirsin dedi 2 hafta önce 3500dü bakalı yarın kaç kg olmuş ama artık net kilosu doğum kanalına yerleştiği için belli olmazmış sanırım sanada normal olabilir der

mutlu03 sen de afyonlusun demek :) neresinden,ankarada napıyosun?
ben meeeemurum ankarada canım 1 buçuk senedir buradayım uğurlu geld bize ev aldık sonra hamile kaldım 5 senelik evliyim bende sağlık memuruyum eşim askeri persnel senin eşinin mesleği ne doğuda ne yapıyorsunuz
abboww..seni,n 10 gününmü kaldı bebeeemmmakannehir
evet canım son limit
Rica ederim, bitirince sende koy resmini..

simenay yatak koruyucu bebeği terletirmiş annem aldırtmadı bana bezden bişey gezmez dedi biz penye çarşaf yapıyoruz ilk aylarda ben ince sünger yatak kullanacağım

birass cahallık olcek simoş yatak koruyucu derkennn???ya poları yumusak olsun diye altına kullanayım diorum??yatak koruyucu da aliim ozaman

Kız Allah canını almasın emiii, kaç gündür ne sercez ne sercez diye kafamızın etini yedin, sanki bebek ilk günden yatağında ve çarşafın üstünde, üstünde de yorganıyla büyük adam gibi uyuyacak :)))

Koruyucu, 4 tarafı lastikli oluyor hani, alez de deniyor sanırım, yatağa geçiriyorsun, öyle bişey işte... Sen kendi yatağına ne serdin, ordan mantık kur anacım...

ALINTI: ben meeeemurum ankarada canım 1 buçuk senedir buradayım uğurlu geld bize ev aldık sonra hamile kaldım 5 senelik evliyim bende sağlık memuruyum eşim askeri persnel senin eşinin mesleği ne doğuda ne yapıyorsunuz

canım benim de eşim askeri personel ben de öğretmenim..doğuda 2. yılımız işte :) ankarada olmak vardı şimdi anasını satayım

tamam koyacağım inşaallah hayatım şimdi yatakla cebelleşiyorum bir doğru düzgün sereyim ekleyeceğim.
haaa birde benim bebek 4-5 aya kadar benim yanımda sepetinde yatacak zaten şimdi aklıma geldisempatiksalakcinni.odasına geçincede bakarız bir çaresineCADIARZU
valla benim doktor çatı muayeneside yapmıyor mutlucum öyle kafadan derse bilemem tabii.
Ben de göbeğimi ekledim. :lepi: Ama biz çok büyüğüz, çocuk falan varsa çekin ekrandan korkmasın. Bi hortumum eksik. :))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

laelaelaelaelaesırnaşık şey:roflol::roflol:...ay napiim bunuda kaynanam soktu aklıma ben hiç aklıma bile gelmedi kısss bebegin altına ne sercez de ne sercezz kafamı karstrdı kadın yaww olsun ben gene sizede soriimde bişede bilmio demesin yaneee:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…