- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.361
dur önce yatağınıda sereyim ozaman teyzesi :))
yazgı yatagın uyku setinin yorganı ve kenarlıkları haricinde altlıgı varmı??yani bebegin altına ne sericen??polar battaniye olmazmı sonucta ortopedik ama bebek için sert yani idaş yataklar..
hoşgeldin nasılsın ?
çok iyi düşünmüşsünüz tatil işini
inşallah her şey dilediğin gibi olur canım pozitif ol olumsuz bakmamaya çalış
dualarımız seninle..
bnde ewde olmak istioruuuuuuummm:sinifsinif:
sen 40 hafta falan değlsin boşwer o kocakafa doktorunu sen s.a.t ne göre normal hesapla bence haftanııııııııklava:
Fty, evde olunca ne iş bitiyor ne de yapılacak şeyler, fazla yorma kendini, sende iyisin umarım..
EBRUCUM inşaallah.sağol canım.
kızlar benim oğlumun herşeyi tamamlandı gerçi yatağını sermedim ama o kolay.fakat resi çekmeye çok üşeniyorumbilmiyorumkismile
yazgı yatagın uyku setinin yorganı ve kenarlıkları haricinde altlıgı varmı??yani bebegin altına ne sericen??polar battaniye olmazmı sonucta ortopedik ama bebek için sert yani idaş yataklar..
Üst kısmına pencerenin eninin ölçüsünde makrome ipinden 3 sıra sık iğne ördüm, bu sık iğneli kısıma daha sonra perde tokalarını diktim, 3 sıra sık iğneden sonra 5 sırada kutu kutu kafes ördüm, sakallı ipleri ölçüp, aynı boyda kestim, kutu kutu olan kafeslere geçirdim, ipleri önce çifter çifter yapmıştım ben, çok karanlık oldu içerisi ve çok sık ip oldu, bu yüzden ipleri tek tek yaptım, hepsi bu kadar, perdeyi taktıktan sonra, iplerin alt ucunda bir dengesizlik varsa, aynı boyda hizalamak için kestim bir kısmını..
ÇOK SAĞOL CANM YAZDIM Bİ KAĞIDA ARKİMLE BİRLİKTE YAPMAYA ÇALIŞICAZ BUNUhihoyyyt
şimdi baktım da yok hayatım ama neden üç tane kenarlı koymuşlar acaba biri senin dediğin iş için mi ki?bence polar battaniye gayet mantıklı bende öyle birşey sererim canım.
Üşenme de çek resmini, Mart Bebeklerinin Odası Topiğini boşladınız, orayada koy resimleri mutlaka...
bende kenarlıklar 4 tane 1 bas 1 ayak ucu 2 de yanlar ama kazık gibi yatagın üstüne ne seriecek ne sacma asıl altıda olması sarttı..
Ebrucum, ben yatak koruyucusu almayı düşünüyorum, onun üzerine de çarşafını geçirecem, belki kışın koruyucu üzerine birde polar sererim, sıcak tutsun diye..
Rica ederim, bitirince sende koy resmini..
lülülülülülüsırnaşık şeydelikafaduldennaniknanik:roflol:..kısss hala karar feremedimömm yawwww taktım walla..sonunda biri farkedip sorcek dedim sen cıktın walla yakalandık ...bilmiyorumkismile..bu soruyu bi bihaftadaha sorup cewap almak istiorummkaydirigubbakcemile3günaydın minişlerin anneleri,
sabahleyin sağlık ocağından ebe geldi. "korktuk sizi çağırmaya o nedenle eve geldik" dedi. :roflol: kadına yarım saat anlattım bana yaptıklarını yazık arkasına bal,kmadan gitti. :roflol: bebişleri büyütenlere maaşallah. kahrolsun kaynanalar.
:roflol: kız epru, taktın ebbeğin altına sermeye.. seni
Allah ne yapmasın :roflol:
yaz senin durumun benimle aynı gçbek ve kafa büyük bende netten baktım değerlere normal çıktı doktorum geçen hafta alttan muayene etti normal doğurabilirsin dedi 2 hafta önce 3500dü bakalı yarın kaç kg olmuş ama artık net kilosu doğum kanalına yerleştiği için belli olmazmış sanırım sanada normal olabilir derbaktım hayatım bundan iki hafta önce 90 mm 36+5 görünüyormuş.ve ben ozaman 34+1 mişim.
yerim ben onun göbeğini maşşallah kızımıza
bizimde önceleri hep göbek öndeydi ama şimdik kafa onu solladıguclubacismile
ben meeeemurum ankarada canım 1 buçuk senedir buradayım uğurlu geld bize ev aldık sonra hamile kaldım 5 senelik evliyim bende sağlık memuruyum eşim askeri persnel senin eşinin mesleği ne doğuda ne yapıyorsunuzmutlu03 sen de afyonlusun demek :) neresinden,ankarada napıyosun?
evet canım son limitabboww..seni,n 10 gününmü kaldı bebeeemmmakannehir
Rica ederim, bitirince sende koy resmini..
birass cahallık olcek simoş yatak koruyucu derkennn???ya poları yumusak olsun diye altına kullanayım diorum??yatak koruyucu da aliim ozaman
tamam koyacağım inşaallah hayatım şimdi yatakla cebelleşiyorum bir doğru düzgün sereyim ekleyeceğim.Üşenme de çek resmini, Mart Bebeklerinin Odası Topiğini boşladınız, orayada koy resimleri mutlaka...
Ebrucum, ben yatak koruyucusu almayı düşünüyorum, onun üzerine de çarşafını geçirecem, belki kışın koruyucu üzerine birde polar sererim, sıcak tutsun diye..
valla benim doktor çatı muayeneside yapmıyor mutlucum öyle kafadan derse bilemem tabii.yaz senin durumun benimle aynı gçbek ve kafa büyük bende netten baktım değerlere normal çıktı doktorum geçen hafta alttan muayene etti normal doğurabilirsin dedi 2 hafta önce 3500dü bakalı yarın kaç kg olmuş ama artık net kilosu doğum kanalına yerleştiği için belli olmazmış sanırım sanada normal olabilir der
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Ben de göbeğimi ekledim. :lepi: Ama biz çok büyüğüz, çocuk falan varsa çekin ekrandan korkmasın. Bi hortumum eksik. :))
laelaelaelaelaesırnaşık şey:roflol::roflol:...ay napiim bunuda kaynanam soktu aklıma ben hiç aklıma bile gelmedi kısss bebegin altına ne sercez de ne sercezz kafamı karstrdı kadın yaww olsun ben gene sizede soriimde bişede bilmio demesin yaneee:dilcikar:Kız Allah canını almasın emiii, kaç gündür ne sercez ne sercez diye kafamızın etini yedin, sanki bebek ilk günden yatağında ve çarşafın üstünde, üstünde de yorganıyla büyük adam gibi uyuyacak :)))
Koruyucu, 4 tarafı lastikli oluyor hani, alez de deniyor sanırım, yatağa geçiriyorsun, öyle bişey işte... Sen kendi yatağına ne serdin, ordan mantık kur anacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?