2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canımcım, ayiptir sorması ne marka ve how much?

biz de bu sayede kaynanalrın ve çetelerinin bir işe yaradığını görmüş oluruz..

hasretcim cimcimeyi büyütmüşsün maşallahh nazar değmesin
ewet cnm sonunda büyüdü walla çok korkmuştum 2700lerde doğurcam die:) gerçi 2700olsada farketmez o da büyür sonuçta ama işte 3üzeri olması daha kolaylaştırır işimizi ele awuca gelir en azından:hulya:

ewt cnm kusura bakmasınlar bu dükkanda benim emeğim war ben bu halimle sabahtan akşama kadar kafa patlatıyorum burda gelip kimsenin beninm parama ortak olmaya hakkı yok! oğulları sokaklarda yatarken nerdelerdi.. işsiz güçsüz sürünürken çıkarıp 100liramı werdi baba olupta hangi oğluna yedirdilerse ona gitsinler hiç çekemem ohh olsun bir daha gelmez inşallah..

Bak işte seninkinin de içine şeytan kaçmış resmen...
Allahtan eşin vermiş ağzının payını, pis şey!

Benim eşimin öyle bir huyu yok çok şükür ki, en azından yapıyorsa bile bizim birşeyimizi eksik etmiyor.
Ama seninkine çok özür dileyerek bunu gönderiyorum : klava:
Çok sinirliyim bugün, idare et :)

Çok sağol FTY'cim...
Çok takmadım kafama, Allah'a çok şükür çok korkmuyorum şimdilik doğumdan.
Kendi canımla ilgili korkum yok ama bebeği zarar görenleri anlatınca nevrim döndü tabi...
Amaaann kendilerinden başka kimseyi düşünmüyorlar işte, Allahından bulsun napıyım...

Hee bir de böyle birşey var di mi, biz çalışırken evin işini yapmak için bir ordu geliyor sanki...
İşlerine gelmiyor canımcım, Allah'tan giti benim kayınvalide, bu gazla kesin zehirlerdim ben onu :)

bana sağlık ocağındaki hemşire "ilk gün hastanede alındığından emin ol bazı hastaneler önemsemiyor alındıysa 7 günden sonra getir bize daha önce getirme" dedi canan da en geç 3-4 gün sonra getir dediler dedi ondan sordum

topuk kanı için mi

En iyisi yine doktora sormak canım. Ben ona sormadan adım atmıyorum.

Canan ben aldım bu nevresim takımlarından, iki tane.
Çok beğendim, sen de beğenirsin umarım...

Haftasonu benzer desenleri olan büyük peluş battaniye aldık, onunla takım olur diye düşündük. Ben yorgan kullanmayı düşünmüyorum. Ev çok sıcak oluyor zaten. Ezilir dye korkuyorum yoganın altında :)

Bu arada hava nemlendiricisi alan var mı aranızda. Bu ara da ona taktık.

Yazgı, cibinlikle mi boğuşuyorsun hala? Yorma kendini.

hava nemlendiricisini aldık biz canım.klima kullandığımız için çok elzemdikendimiz kullanıyoruz şimdilikkaydirigubbakcemile3.premier marka dijital..en güzeli boyutu cok büyük değil..merak ettiğin bişey varsa..

Organik pamuk bir yorgan aldım ben ama biraz kalın gelecek galiba...
Battaniyeyi nevresime geçirip kullanırız belki.

Hava nemlendiricisi almadık, gerekli mi emin değilim.
Cuma günü doktora sormayı düşünüyorum, iki küçük çocuğu var, bi fikri vardır mutlaka...

Ey erkek anneleri, yeni doğan sünneti yaptırmayı düşünün var mı?
Daha önce de konuşmuştuk ama o zaman şafak bu kadar yakın değildi :)
Araştıranlar bilgilerini paylaşabilirse sevinirim...

Memnun musunuz canım? Genelde sesinden şikayetçi olanlar çıkıyor. Bunu netten değil görerek alacağım.

Beni de aradılar sağlık ocağından, doğumdan sonra bir hafta içinde bebeği getir, topuk kanı alacaz, hastanede yapılacak ilk aşısı ve topuk kanı ama daha sonra burdan devam edeceksiniz aşılarına dediler, doğum şeklimi sordular, birde sen getiremezsen bile mutlaka birileri getirsin bebeği dediler, bugun sağlık ocaklarına bişey oldu sanırım, topluca arama yapmaya başladılar :)))

Ey erkek anneleri, yeni doğan sünneti yaptırmayı düşünün var mı?
Daha önce de konuşmuştuk ama o zaman şafak bu kadar yakın değildi :)
Araştıranlar bilgilerini paylaşabilirse sevinirim...

Eşim bu konuda kararlı anladığım kadarıyla, yaptırmayı düşünüyor ama nerede yaptıracağımız konusunda karar vermedik. Onu düşünelim bu akşam. Bir de çocuk doktoru bulmalı...

biz düşünmüştük bir ara bosna.sonra vazgectik..sünnet için en uygun zaman yeni doğdupunda 3-6 aya kadar olan zaman dilimi ya da 6 yaş sonrası imiş..eşim çocuğun bunu hatırlamasının daha iyi olacağını söyledi ve haklı cıktı:) ilerde psikolojik acıdan etkileyebilirmiş..erkek milleti iştekaydirigubbakcemile3 kardeşim 3 aylıkken mecburi sünnet oldu şimdi 23 yaşında hala hüzünlenir..

Memnun musunuz canım? Genelde sesinden şikayetçi olanlar çıkıyor. Bunu netten değil görerek alacağım.

çk memnunuz valla..ses yok gibi zaten gece lambası özelliği falan da var.fiyatı da uygundu aldığımızda.bulursam aynısını ekleyeyim canım dur..

yok canım onu kendi haline bıraktım resimleri bilgisayara atayım koyuyorum birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…