- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.421
topuk kanı için mi
Canımcım, ayiptir sorması ne marka ve how much?Aldım canım, eşim çok beğendi ama ben pek beğenmedim. Eşime vericem o kullansın. lülülülülülü
Sesi çok az, ekeltrikli ve pilli ama aynı zamanda bir de düğmeye basmam gerekiyor sürekli, çektiğini bırakması için. Kolumda denedik çekimi iyi. Ama tavsiye eder miyim bilmiyırum. Ben de ucuza almıştım değiştirmek istemedim idare ederim sanırm.
Valla bir geldim pir geldim di mi bugün, bir gece daha kalsaydı kadın, ya elimi kana bulayacaktım, ya da doğuracaktım.
Diyorum sancım gecikirse falan, çağırayım ben bunları, iki kelime etsin, anında doğururum kaydirigubbakcemile3
kraftmıydı insan söler markasını uyarırda bizde ona göre alırız aşkolsun canan!!!!! bi ürün alıp memnun kalmadıysak bnce paylaşmalıyızklava:
ewet cnm sonunda büyüdü walla çok korkmuştum 2700lerde doğurcam die:) gerçi 2700olsada farketmez o da büyür sonuçta ama işte 3üzeri olması daha kolaylaştırır işimizi ele awuca gelir en azından:hulya:hasretcim cimcimeyi büyütmüşsün maşallahhnazar değmesin
hadi ya neler olmus oyle. yani dukkan yine sana kaldi desene. dikkat et kendine arada mutlaka 5-10 dk olsa bile uzan ihmal etme.
canım gozun aydin mi demeli yoksa baska bisimi. :))))) sakin kendi canini onun soyledeikleri ya da anlkattiklari yuzunden sikma tamam mı? bir kulagından girsin digerinden ciksin. iyi niyetli bir insan olsa oyle kotu hikayeler anlatmazdı sana. sen Allaha sıgın yeter. esinde senin yaninda ya gerisi bos.
yeniden slm kıslar kızkardeşimi gönderdim şimdi de yeni hamile komşum gelecek onu bekliyorum hızlı hızlı baktım yine kaldığım yerden
bosnacım sağol tatlım sizden de kaynatör geçmiş dün akşam valla Allah doğum sonrası hepsinin diline birşey olsada sussalar hem yapmazlar hemde laf söylerler
bende geçen gün bozdum benimkini doktordan geldik kasıklarım ağrıyor uzandım gece uyumamışım zaten
eşim konuşuyo telefonda uzandı dedi çalışsa ne yapacaktı demezmi bende 9 ay yerinden kalkmayanlar var öyle olsam oğlun ne yapacaktı dedim (çalışanlar yanlış anlamasın beni sakın) eşimde zaten durmuyoki yemeğini temizliğini yapıyo dedi kestik sesini
Evlendiğimizden beri, görümcemin bebeğinin eksiklerini eşim karşılıyor sağolsun, görümceme de harçlık veriyoruz, çocuğu şimdi 2 yaşına geldi, eşim sağolsun o kadar iyi bir abi ki, kendi bebeğinin eksikleri umurunda değil, yine ona alıyor, ne zaman alışveriş yapsa bana sormaz bile, bir bakarım ki yeğenine bişeyler almış, geçenlerde yine yeğeninin ilk bisikletini almıştı, haberim bile olmadı, sonradan bana hava attılar baaakkkk dayısı aldıııııı diyeee, şimdi görümcem işe başladı, bende sizin bebeğe şunları şunları alacam diyor ama daha bişey görmedim, bakalım hayırlısı, olsun varsın, biz onlar için çalışıyoruz zaten, kendi bebeğimize almayız ama yine onu mutlu ederiz
hadi ya neler olmus oyle. yani dukkan yine sana kaldi desene. dikkat et kendine arada mutlaka 5-10 dk olsa bile uzan ihmal etme.
cnım gozun aydin mi demeli yoksa baska bisimi. :))))) sakin kendi canini onun soyledeikleri ya da anlkattiklari yuzunden sikma tamam mı? bir kulagından girsin digerinden ciksin. iyi niyetli bir insan olsa oyle kotu hikayeler anlatmazdı sana. sen Allaha sıgın yeter. esinde senin yaninda ya gerisi bos.
benim gerizekalı görümcem de geçenlerde aramış. izne ayrıldığımı söyledim. "nasıl ev hanımlığı zor değil mi?" dedi. sanki çalışırken benim evin temizliğini yemeğini gelip karşı komşu yapıyor salak bunlar ya. çalışanı da yatıyor sanıyorlar çalışmayanı da. laf sokacaklar ya nereden soksak acaba diye düşünüp o kıt zekalarıyla bunları bulabiliyorlar.
evet canım topuk kanı. hastane de yapıyormuşl ama bu testin yapılması için bebeğin iyice anne sütü alması gerekiyormuş. hastane ya doğduğu gün yapıyor ya da ertesi gün o yüzden sonuçlar şüpheli olabiliyormuş.
Bugün de bunun siparişini verdim, bakalım nasıl çıkacak?
Bugün de bunun siparişini verdim, bakalım nasıl çıkacak?
Hepsiburada.com : Taç Organik Pamuk Bebek Nevresim Takım (funny Mavi) | Anne & Bebek & Çocuk
topuk kanı için mi
bana sağlık ocağındaki hemşire "ilk gün hastanede alındığından emin ol bazı hastaneler önemsemiyor alındıysa 7 günden sonra getir bize daha önce getirme" dedi canan da en geç 3-4 gün sonra getir dediler dedi ondan sordum
Canan ben aldım bu nevresim takımlarından, iki tane.
Çok beğendim, sen de beğenirsin umarım...
En iyisi yine doktora sormak canım. Ben ona sormadan adım atmıyorum.
Haftasonu benzer desenleri olan büyük peluş battaniye aldık, onunla takım olur diye düşündük. Ben yorgan kullanmayı düşünmüyorum. Ev çok sıcak oluyor zaten. Ezilir dye korkuyorum yoganın altında :)
Bu arada hava nemlendiricisi alan var mı aranızda. Bu ara da ona taktık.
Yazgı, cibinlikle mi boğuşuyorsun hala? Yorma kendini.
Haftasonu benzer desenleri olan büyük peluş battaniye aldık, onunla takım olur diye düşündük. Ben yorgan kullanmayı düşünmüyorum. Ev çok sıcak oluyor zaten. Ezilir dye korkuyorum yoganın altında :)
hava nemlendiricisini aldık biz canım.klima kullandığımız için çok elzemdikendimiz kullanıyoruz şimdilikkaydirigubbakcemile3.premier marka dijital..en güzeli boyutu cok büyük değil..merak ettiğin bişey varsa..
Ey erkek anneleri, yeni doğan sünneti yaptırmayı düşünün var mı?
Daha önce de konuşmuştuk ama o zaman şafak bu kadar yakın değildi :)
Araştıranlar bilgilerini paylaşabilirse sevinirim...
Organik pamuk bir yorgan aldım ben ama biraz kalın gelecek galiba...
Battaniyeyi nevresime geçirip kullanırız belki.
Hava nemlendiricisi almadık, gerekli mi emin değilim.
Cuma günü doktora sormayı düşünüyorum, iki küçük çocuğu var, bi fikri vardır mutlaka...
Ey erkek anneleri, yeni doğan sünneti yaptırmayı düşünün var mı?
Daha önce de konuşmuştuk ama o zaman şafak bu kadar yakın değildi :)
Araştıranlar bilgilerini paylaşabilirse sevinirim...
Memnun musunuz canım? Genelde sesinden şikayetçi olanlar çıkıyor. Bunu netten değil görerek alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?