2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol: kız anam sar battaniyesine uyusun. sen bunun yerine doğurabilecez mi? acaba nasıl doğururz sorusuna cevzp ara. ben bi doğursam pamuklara sarar yatırırım eyvahedigeldismile

Ben de göbeğimi ekledim. :lepi: Ama biz çok büyüğüz, çocuk falan varsa çekin ekrandan korkmasın. Bi hortumum eksik. :))

ben bi göbüşü bir göstereceğim size gözün göbek görecek!! mors balıkları halt etmiş yanımda. geçen gün kuaföre gittim. bütün çıraklar toplandı göbeğime bakmaya. birisi "ayyyy çok büyük ikiz gibi" dedi. cımbızı sokacaktım gözüne klava:

Ynurcum maaşallah bebişine...

Seyyalcim çok geçmiş olsun, Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin...

Oyyy çiroz derken kocaman olmuş senin kızçe...
Maaşallah, Allah nazardan saklasın...

günaydın canlarım hepinizeopuyorumnanaktan.

yarın benimde doktor günüm ve inşaallah benim erkeğimde büyümüştür :Saruboceq:
birde yarın doğum tarihimiz belli olacak kısmetse.[/B]

Yazcım güzel haberlerle gel inşallah...

Allah sabır ve kolaylık versin...
Bir gün benimkini kesmeye karar verirsem, elim değmişken seninkini de kaldırıcam ortadan...

Hiloşcum çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...

FIRINDA ÇORBA ISINANA KADAR Bİ BÖREK PİŞİRSEYDİN DAHA ÇABUIK PİŞERDİ :roflol: AYYYY...hihoyyytsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Açılmış börek olsaydı koyardım canım, börekmatiğim de yok ki açıversin... Yapılmış çorba vardı onu koydum ben de..

Batırsaydın keşke. Üstten bakınca çok büyük görünmüyor da yandan bakınca korktum ben bile kendimden. Eşim çok fena pekiştireçler koydu ortaya, şu kadar kilo olursan şunu alıcam, şu bedene in şunu alıcam. Geçenlerde çok güzel ir deri mont beğendim hemen alalım bir tane Medium dedi... Uyuz herif... Onda da empati göbeği var, en az benim kadar. :CüvCüv:

Koysana sen de

YAZGI beklioss erkekinin minik datagını..EBRU kacarrrr kısımlla cıpcıp dapcazzzz..mis kimin olcaasss..gelrim gene muccccccccccckalkisalkisalkis

hımm yani 2 hafta önden gidior belki normale dönmüştür cnm çünkü benim kızın kafa we boy geçen haftayla aynı ölçüde sadece koca göbüş olmuş belki seninkide 36+5te kalıryerimseniben neyse yarın bakcez artık
mutlu biz ikimiz doğurcaz bncekaydirigubbakcemile5
Üşenme de çek hadi. :) Ben de fikir alıyorum fotolarda. Bizim hala çok işimiz var ama babamız çok tembel... :)
babalara kalsa zaten oooo tırnağın warsa başını kaşı ben herşeyini yalnız yaptım walla bi de annem o sadece maddi yönüyle ilgilendi
gönlüne göre wersin dilerim bnde oğluşum olsun isterdim ama kızım oluyo farketmez ikiside ewlat bundan sonrakini ikiz erkek yapcemmm:lepi:
hahahayyyt fatoşcum kpedr gitmekten beter oğlu tarafından kowuldu we en çok neye sewiniorum hiç bişey yapmamam sölemeeme gerek olmadı kendileri kaşındılar kocamıo fitil etti we yedi s.tiri:sm_cool:

kız geç poları falan kadife battaniye ser çarşafın altına gitsin şu tüylüler hani..

benimki de 55 kilo olursam çoraplardan külotlara gardrobu yenileyecek söz verdi.
anam benim adamın göbeği de yok yakafamçokkarıştı yatakta bi dönüyorum garibim sıçrıyor yerinden kaydirigubbakcemile3

Kayınvalidem dün akşam yurtdışından geldi, kızının yanından...
2 aydır telefonda bile konuşmadık...
Gayet sıcak ve samimi bir tavırla açtım kapıyı, şirin şirin hoşgeldiniz dedim...
Buzz gibi bir merhaba dedi, karnımla falan hiç ilgilenmedi.
Karnını falan doyurduktan sonra, doğum nasıl olacak dedi.
Ben de bir aksilik olmazsa normal doğum olacağını anlattım.
O andan itibaren yaklaşık 40 dk boyunca bana bir sürü korkunç normal doğum hikayesi anlattı...
Ben size anlatmayacağım tabi bunları :)
Sus anlatma da diyemedim, büün gece kabus gördüm...

Bu arada çikolataları, gecelik sabahlığımı falan aldım diye trip attı, o almak istiyormuş.
ıyi de her an doğurabilirim ben, seni mi bekleyecem gecelik sabahlık alasın diye!
O kadar meraklıysan gitmeden önce alsaydın!!! diyemedim tabi.
Yurtdışından gelirken, torununa sembolik bişey getirseydin, ilk torunun bu senin, bu kadar mı ruhsuz olunur da diyemedim.
Bol bol dua ettim, Allahım sen bana doğumdan sonra yardım et diye...

benimki de 55 kilo olursam çoraplardan külotlara gardrobu yenileyecek söz verdi.
anam benim adamın göbeği de yok yakafamçokkarıştı yatakta bi dönüyorum garibim sıçrıyor yerinden kaydirigubbakcemile3

Alemsin... :) Ben de gece uyandırıyor muyum seni dedim dün, uyanmıyormuş. Doğursam yanında farkında olmaz. Şanslıyım o yönden.

Yazzz, perdemi gördün mü, bişey demedin..?
görmedim ki canım atladım mı yoksa nerde ki?

Yazcım güzel haberlerle gel inşallah..

sağol hayatım inşaallah.

YAZGI beklioss erkekinin minik datagını..EBRU kacarrrr kısımlla cıpcıp dapcazzzz..mis kimin olcaasss..gelrim gene muccccccccccckalkisalkisalkis

odayı darmaduman ettim,cibinlikle kavga ettim o galip geldi takamadım çünküalsanaalsanasmile
biraz sakinleşeyim diye size bakıyorum sonra devam.

he walla bosnacım tosuncuk olma yolunda ilerlio bnde korkmaya başladım bu sefer.. yemeyi azaltsammı diorumguclubacismile

yarın büyük gün :lepi:
oğlumuda çok özledim zaten koca kafalım benim.

:roflol: :roflol: :roflol:

hıhııh senin keyfini mi bekleyeceğiz deseydin.lafla peynir gemisi yürümüyor deseydin.sen önce insan ol da sonra birşeyler yapmaya kalk deseydin.

yok yok benim bugün kaynanasavar günüm heralde kötükedihüso

KOCANLA ARANA KİMSEYİ SOKMA ŞEKER.ONLA İYİ OLMAYA ÇALIŞ BENCEDE.

BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNMEKTEYDİM.ŞİMDİ YİNE EŞİME BİŞİ DEYİP ÜZMÜYOM.ÜZMEM BEN ONU ZATEN CANIM O BENİMMM.AMAAAAAAAAAAA KAYNANAMA ANINDA KARŞILIK VERİYORUM.BUNDAN SORA BÖYLE GAYRI :)

YURTDIŞINDAN Bİ HEDİYE GETİRMEDİMİ CİDDEN ?? NE SANA NE BEBEĞE ?? PES ..PES..PES.. GÖSTERMELİK ALIRDI YA.( YA KIZLAR BENİM CAPSLOCK BOZULDU KÜÇÜK HARF OLMUYO YANLIŞ ANLAMAYIN DANA KADAR YAZIYO BÖYLEDE )

Alemsin... :) Ben de gece uyandırıyor muyum seni dedim dün, uyanmıyormuş. Doğursam yanında farkında olmaz. Şanslıyım o yönden.

BENİMKİ DUYUYOR ATRIK.ELİ KOLU ADAMA TUTUNUP DÖNÜYOM.NAPİM YEMİN EDERİM DÖNEMİYOM BAŞKA TÜRLÜ AMA SES ÇIKARMIYO.HATTA ŞİMDİ HSTAYIM YA 2 YE KADAR UYUMUYO BENİ BEKLİYO.BİRDE ANİDEN DOĞUM SANCIM GELMESİNDEN ÇOK TIRSTIĞINI FARKETTM DÜN..KORKSUN BİRAZ GÜZEL YANLARI BUNLAR HEHEHEkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…