- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.381
Yemek yiyeyim dedim tüp bitti :)) Fırında çorba ısıtıyorum, mükemmelim ben :)))
Yemek yiyeyim dedim tüp bitti :)) Fırında çorba ısıtıyorum, mükemmelim ben :)))
lülülülülülüsırnaşık şeydelikafaduldennaniknanik:roflol:..kısss hala karar feremedimömm yawwww taktım walla..sonunda biri farkedip sorcek dedim sen cıktın walla yakalandık ...bilmiyorumkismile..bu soruyu bi bihaftadaha sorup cewap almak istiorummkaydirigubbakcemile3
Ben de göbeğimi ekledim. :lepi: Ama biz çok büyüğüz, çocuk falan varsa çekin ekrandan korkmasın. Bi hortumum eksik. :))
günaydınnnnn güzel annnişlerr Şeniz dün kontrolümüz vardı çok heyecanlı geçti oğluşum tam 3,5 kilo olmuş aldığım kilolara deymiş kafasınıda bi güzel yerleştirmiş minnoşum doktorum bir haftaya kadar gelir dedi alttanda muayne etti sakın korkmayın hiiiç can yakan bi olay değil bayanssulusmile epiduralide sordum hiç bir yan etkisi yok istiyorsan yaparız dedi ve tabiki istiyorum :))))) hayırlısıyla çok heyecanlıyım ne zaman ne saatler geçiyor seyyalcim bebişleri beklemek şafak saymaktan daha zormuş hihoyyyt hihoyyyt
birde bugün dualarına ihtiyacım var gene .....
annecim canımın için bugün anjuo oluyor kalp kapakçığı hava kaçırıyor birde kanser tedavisi gördüğü için damarlarında daralma var doktor bakmak istemiş.... daha öncede söylemişti ama annem kaçmıştı resmen ama bukez doktor kesinlikle olman gerek demiş... saat 9,30 da girecek beni görütmedilre stres yaparım diye ne olur dualarınızı eksik etmeyin....
günaydın mart enneleri dün akşam beni merak etmişsiniz doğurmadım daha:) hastane çıkışında kiğılıda indirim wardı kocişie alışweriş yaptım biraz kendimede emzirme atleti aldım yine.. geldiğimde 8di ewe geçtim arkadaşım geldi otrduk laptopu açmaya çalıştım ama olmadı şarjı kopmuş sizi haberdar edemedim ama hijyenime msg attım.
nstde sancılarım 60 sewiyelerde geldi gitti.. açılmam 1cm artış yok. kızlar en güzeli bebeğim bu haftada yarım kilo almışşşşşş we 3200 olmuşwayy be o kadar şaşırdıkki nasıl yani falan dedik ben 3 olmuşmudur die üzülürken bebeğim haftasınında 2,3 gün önüne geçmiş:Saruboceq: isteyince oluyor demekki böylece kızım 15günde yaklaşık 1kg almış oldu hayretler içindeyim.. boyumuz 51cm değişme yok. haftaya gün werdi doktor. doğuracak gibi görünmüyorum maalesef ( beklemeye dewam kocişe dedim gel ilşki yapalım açıliim biraz yine yanaşmadı her gün parka gidip spor yapıosun dedi:1no2:
günaydın canlarım hepinizeopuyorumnanaktan.
yarın benimde doktor günüm ve inşaallah benim erkeğimde büyümüştür :Saruboceq:
birde yarın doğum tarihimiz belli olacak kısmetse.[/B]
Sağol Canancım yaa, kesinlikle özür dilemeyi düşünmüyorum zaten ama bu kadının alınganlık yaptığı şeylere açıklama yapmaktan yoruldum, bu sebeple konuşmama hakkımı kullanacam bu sefer, çünkü konuşurken ya cinnet geçiririm yada ağlamaya başlarım diye korkuyorum, kadın kurduğum cümleleri dahi anlamayacak kadar dar kafalı ve cahil biri, çenem ağrıyor ona açıklama yaparken, yoruluyorum :))
Bu arada bende yatağı toplamadım bugun, boşver bırak bugunlükte dağınık olalım.. :))
Merhaba art anneleri
Halagribim-Faranjitimde tam gaz devam halinde hiç geçmedi. gözlerimden yaşlar akıyor ya ağlar ibiyim.halsizlik cabası.
Bugün idrar tahlili verdim.sonucu öğlende eşim alaak klinikten.doktorum bugün tekrar yapmamı istedi. kum döktüğümü kesin belgelemek istiyo glba ne bilem. o sancıyı düşmenım başına vermesin Allah.
Bu arada kaynanam pazartesi aramad bile....bi geçmiş olsun demedi. bana dün gece geldi. saat 7 ye doğru. insan bi tas çorba yapar dimi. eli boş boş geldi. ulan ben bu halimle işe gitmeye savaşıyom. bari 2 kaşık hazır bişi getir bende dua edeyim dimi yok...... bende hiç kalkmadım. su bilem ikram etmedim.anlasın hastayız ve hamileyiz yaaa.
günaydın kızlarrra.s.
kız kardeşim bende şöyle bi bakıp çıkıcam herkes iyidir umarım
yarın boya yapılıyo evde o iş de bittimi rahatlıycam ablam gelicek temizlik yapıcaz bebeğimin beşiğini temizleyip yerleştiricem bu arada dün kızkardeşim bi müjde verdi oğlumun odasını hazırlamışlar sağolsunlar cumartesi odamızda gelicekhihoyyyt eşimde nöbetci pazar sabahı ona sürpriz yapıcam
/QUOTE]
Kujum güle güle kullanın odanızı...
kızlar toparlanmak mümkün değil ama iyi olmaya çalışıyorum kırkımın çıkmasını bekliyorum eşimle tatile gidicez belki biraz kafamız dağılır sonra doktorda izin verirse allah nasip ederse yeni bebek düşünüyoruz ama tabi korkuyorumda aynı şeyleri yaşamaktan ne olur bana dua edin doğum yaparken edilen dualar kabul olurmuş bu sefer allah yüzümü güldürsün
Canım hoşgeldin...
Allahım bu defa gönlünüze göre versin, en kısa sürede sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim.
Tatil planı çok iyi olmuş, ikinize de çok iyi geleceğine eminim...
Ben de göbeğimi ekledim. :lepi: Ama biz çok büyüğüz, çocuk falan varsa çekin ekrandan korkmasın. Bi hortumum eksik. :))
kaydirigubbakcemile3
FIRINDA ÇORBA ISINANA KADAR Bİ BÖREK PİŞİRSEYDİN DAHA ÇABUIK PİŞERDİ :roflol: AYYYY...hihoyyytsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben bi göbüşü bir göstereceğim size gözün göbek görecek!! mors balıkları halt etmiş yanımda. geçen gün kuaföre gittim. bütün çıraklar toplandı göbeğime bakmaya. birisi "ayyyy çok büyük ikiz gibi" dedi. cımbızı sokacaktım gözüneklava:
hımm yani 2 hafta önden gidior belki normale dönmüştür cnm çünkü benim kızın kafa we boy geçen haftayla aynı ölçüde sadece koca göbüş olmuş belki seninkide 36+5te kalıryerimseniben neyse yarın bakcez artıkbaktım hayatım bundan iki hafta önce 90 mm 36+5 görünüyormuş.ve ben ozaman 34+1 mişim.
yerim ben onun göbeğini maşşallah kızımıza
bizimde önceleri hep göbek öndeydi ama şimdik kafa onu solladıguclubacismile
mutlu biz ikimiz doğurcaz bncekaydirigubbakcemile5biliyprum canım bizim oğlan 10 gün sonra doğacak 40 haftayı tamamlayınca ama çalıştıpım için iznimi uzatmam gerekti 8 haftalık iznim bitti
dün başka dra gittim oda bana doğum tarihi filan veremedi
bebek büyük nasıl doğar dedim artık bebek kanala girmiş kilosu tam belli olmaz dedi
aksilik olursa normali sezeryana değiştirir doktorun dedi yarın tekrar gideceğim bakalım
babalara kalsa zaten oooo tırnağın warsa başını kaşı ben herşeyini yalnız yaptım walla bi de annem o sadece maddi yönüyle ilgilendiÜşenme de çek hadi. :) Ben de fikir alıyorum fotolarda. Bizim hala çok işimiz var ama babamız çok tembel... :)
gönlüne göre wersin dilerim bnde oğluşum olsun isterdim ama kızım oluyo farketmez ikiside ewlat bundan sonrakini ikiz erkek yapcemmm:lepi:HASRET0558
AYY KIZIN MI OLACAK NE GÜZEL BENDE KIZ HASTALIĞI VAR RABBİM BANA DA Bİ KIZ EVLAT VERİR İNŞ. BÜTÜN HAMİLELERE SAĞLIKLI DOĞUMLAR BEBİŞLERE DE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER İNŞ. ALLAHIM BENDE KIZ ANNESİ OLMAK İSTİYORUM SAĞLIKLI Bİ EVLAT OLSUNDA GERÇİ CİNSİYETİ SORUN DEİL AMA KIZ OLSA ÇOK DAHA SEVİNİRİM:Saruboceq:
hahahayyyt fatoşcum kpedr gitmekten beter oğlu tarafından kowuldu we en çok neye sewiniorum hiç bişey yapmamam sölemeeme gerek olmadı kendileri kaşındılar kocamıo fitil etti we yedi s.tiri:sm_cool:hosbulduk canim. evde dinlenmede ve beklemedeyim. :))))). sukur ki bir sıkıntım yok. sende iyisindir umarim.
ama istedigin zaman evde olmuyor musun kayinpederin gitti mi?
ay evet sorma makinaya camasir utu yemek ev hanimlarinin isi zor gercekten :))))) ama ben yarim saat is yapiyorsam 1 saat dinleniyorum Ş))))))))
lülülülülülüsırnaşık şeydelikafaduldennaniknanik:roflol:..kısss hala karar feremedimömm yawwww taktım walla..sonunda biri farkedip sorcek dedim sen cıktın walla yakalandık ...bilmiyorumkismile..bu soruyu bi bihaftadaha sorup cewap almak istiorummkaydirigubbakcemile3
Batırsaydın keşke. Üstten bakınca çok büyük görünmüyor da yandan bakınca korktum ben bile kendimden. Eşim çok fena pekiştireçler koydu ortaya, şu kadar kilo olursan şunu alıcam, şu bedene in şunu alıcam. Geçenlerde çok güzel ir deri mont beğendim hemen alalım bir tane Medium dedi... Uyuz herif... Onda da empati göbeği var, en az benim kadar. :CüvCüv:
Koysana sen de
benimki de 55 kilo olursam çoraplardan külotlara gardrobu yenileyecek söz verdi.
anam benim adamın göbeği de yok yakafamçokkarıştı yatakta bi dönüyorum garibim sıçrıyor yerinden kaydirigubbakcemile3
görmedim ki canım atladım mı yoksa nerde ki?Yazzz, perdemi gördün mü, bişey demedin..?
Yazcım güzel haberlerle gel inşallah..
YAZGI beklioss erkekinin minik datagını..EBRU kacarrrr kısımlla cıpcıp dapcazzzz..mis kimin olcaasss..gelrim gene muccccccccccckalkisalkisalkis
he walla bosnacım tosuncuk olma yolunda ilerlio bnde korkmaya başladım bu sefer.. yemeyi azaltsammı diorumguclubacismile
Bosna, sen onları almasaydın, "doğum yaklaştı neden almadın?" derdi, emin ol. :)
Alemsin... :) Ben de gece uyandırıyor muyum seni dedim dün, uyanmıyormuş. Doğursam yanında farkında olmaz. Şanslıyım o yönden.
yarın büyük gün :lepi:hımm yani 2 hafta önden gidior belki normale dönmüştür cnm çünkü benim kızın kafa we boy geçen haftayla aynı ölçüde sadece koca göbüş olmuş belki seninkide 36+5te kalıryerimseniben neyse yarın bakcez artık
:roflol: :roflol: :roflol:benimki de 55 kilo olursam çoraplardan külotlara gardrobu yenileyecek söz verdi.
anam benim adamın göbeği de yok yakafamçokkarıştı yatakta bi dönüyorum garibim sıçrıyor yerinden kaydirigubbakcemile3
Kayınvalidem dün akşam yurtdışından geldi, kızının yanından...
2 aydır telefonda bile konuşmadık...
Gayet sıcak ve samimi bir tavırla açtım kapıyı, şirin şirin hoşgeldiniz dedim...
Buzz gibi bir merhaba dedi, karnımla falan hiç ilgilenmedi.
Karnını falan doyurduktan sonra, doğum nasıl olacak dedi.
Ben de bir aksilik olmazsa normal doğum olacağını anlattım.
O andan itibaren yaklaşık 40 dk boyunca bana bir sürü korkunç normal doğum hikayesi anlattı...
Ben size anlatmayacağım tabi bunları :)
Sus anlatma da diyemedim, büün gece kabus gördüm...
Bu arada çikolataları, gecelik sabahlığımı falan aldım diye trip attı, o almak istiyormuş.
İyi de her an doğurabilirim ben, seni mi bekleyecem gecelik sabahlık alasın diye!
O kadar meraklıysan gitmeden önce alsaydın!!! diyemedim tabi.
Yurtdışından gelirken, torununa sembolik bişey getirseydin, ilk torunun bu senin, bu kadar mı ruhsuz olunur da diyemedim.
Bol bol dua ettim, Allahım sen bana doğumdan sonra yardım et diye...
:lepi:süper olmuş valla:)) lafı da iyi koymuşsun.içim serinledi biraz:)
HEHE EVET SÜPER HAZIR CEVAP YAPTIM ONA...
canım ne demek..destek olucaz elbet birbirimize.başında olan daha iyi anlar:))
sen yine de üzme canını kocanla aranı iyi tutarak halletmeye calş..politik olman lazım dedim ya...ne olur kendine dikkat et canım opuyorumnanaktan
Kızlar bence her şey yine kocalarımızda bitiyor.Onlar eşleriyle anneleri arasında ki dengeyi iyi sağlayabilmeli...Benim kayınvalide ve kayınpeder benim doğum günü umreye gidiyorlar.Çok alakalılar maşallah.Bebeğime bir boncuk dahi almadılar.Annem bu duruma takmış durumda , niye gidiyorlar diye.Ben ne diyeyim bir şey desem kocam üzülecek.O da bu durumun hoş olmadığının farkında ama ben de laf edip eşimi niye üzeyim huzurumu kaçırayayım diye düşünüyorum...
Kayınvalidem dün akşam yurtdışından geldi, kızının yanından...
2 aydır telefonda bile konuşmadık...
Gayet sıcak ve samimi bir tavırla açtım kapıyı, şirin şirin hoşgeldiniz dedim...
Buzz gibi bir merhaba dedi, karnımla falan hiç ilgilenmedi.
Karnını falan doyurduktan sonra, doğum nasıl olacak dedi.
Ben de bir aksilik olmazsa normal doğum olacağını anlattım.
O andan itibaren yaklaşık 40 dk boyunca bana bir sürü korkunç normal doğum hikayesi anlattı...
Ben size anlatmayacağım tabi bunları :)
Sus anlatma da diyemedim, büün gece kabus gördüm...
Bu arada çikolataları, gecelik sabahlığımı falan aldım diye trip attı, o almak istiyormuş.
İyi de her an doğurabilirim ben, seni mi bekleyecem gecelik sabahlık alasın diye!
O kadar meraklıysan gitmeden önce alsaydın!!! diyemedim tabi.
Yurtdışından gelirken, torununa sembolik bişey getirseydin, ilk torunun bu senin, bu kadar mı ruhsuz olunur da diyemedim.
Bol bol dua ettim, Allahım sen bana doğumdan sonra yardım et diye...
Alemsin... :) Ben de gece uyandırıyor muyum seni dedim dün, uyanmıyormuş. Doğursam yanında farkında olmaz. Şanslıyım o yönden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?