2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hepatitcim korkuyorum ben ya, minicik şeyi nasıl düzgün kesecekler, ya bi terslik olursa, çocuğun hayatı mahvolur Allah korusun :kedi:
Bi de bi yandan göbeğine bak bi yandan pipisine bak, bi yandan kendi dikişlerine bak, becerebilecek miyim bilmiyorum ki...

Bu cumartesi akşamı Candan Erçetin'in konseri var, ben de çok yalvardım gidelim diye ama sancım tutarsa konser salonundan çıkmam bile olay olurmuş, deli miymişim ben :)

[

bebeeemm o bi figür yani şusengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab...[/QUOTE]

AY CANIM PARDON FİGÜR ÇIKMAMIŞTA YAZI OLARAK OKUDUM ONU YANLIŞ ANLADIM SANIRIM PARDON sempatiksalakcinni

keske burdada olsa konser yaww yok akannehiriçbişe alternatif yok kışa denk geldik anacım ..bosnacım sünnet işini bence sonraya ertele canım ikisi bi arada cıkarmak kolay gibi gelir ama sünnet ayrı bi olay ya..banada ters gelio yeni dogan bebege sünnet olayı..onu anlı şanlı baska zaman yapttrrsın ..

selam herkese 1 saattır gecmısı okuyorum valla
nasılsınız bakalım
başım çatlayacak gibi ağrıyor.. eczaneye uçup tansiyomnuma baktrcam ordanda ewe inip uzancam kocam geldi.. 1,2 saat sonra görüşürüz
aksam esimle degişik bişeyler yapmak istiyorum ya cok sıkıldım bebekten önceki son 21 günümüzz ewde olmak haricinde fikri olan varmı??samsun iyi has ama gezi alternatifi sınırlı:sm_confused:

aklinialirimsmilesositososito
pizzahuta gidin pizza cola ordanda çıkın bi cafeye gidip kahwe için tawla oynayın:lepi:

ÖFF PÖFF SIKILIYORUM HAVADA KAPALI TÜKKANDA OTUR OTUR ŞıŞTıM :bbo: AMA RADYO5 DıNLıYORUM KESıNTıSıZ HıT MÜZıK :sm_cool:

he walla kıs unuttuk cafe günlerimizi ask tazelerik boshayallersmile..tansiyonua baktrmadan ewe gecme..

selam arkadaşlar dün kontrolümüz vardı oğlum 3000 gr. olmuş çatı muayenem yapıldı doktorum kesinlikle normal doğum yapmalısın dedi şimdi beklemedeyizz bakalım oğlum ne zaman gelicekkkk.. inşallah çok bekletmez bebeğim..

süper.inşallah vaktinde gelir kaçıncı haftadasın?2.çocuk için çatı muayenesine gerek yok herhalde dimi?

offff doğru düzgün takip edemiyorum bu aralar...aklım sürekli sizde...yine fazla vaktim yok o yüzden kısaca bir şeyler yazmak istedim...doğum yapan arkadaşlarımı kutluyorum Allah hayırlı sağlıklı ömür versin...ikisi de birbirinden güzel maşallah darısı başımıza.....benim kontrolüm cuma haftasonundan sonra da daha çok vaktim olacak inşallah forum için tabii doğurmazsam...şimdilik ömyle bir durum yok ama:)
kendinize iyi bakın arkadaşlar...inşallah hep güzel haberler alalım böyle...
iyi akşamlar

süper.inşallah vaktinde gelir kaçıncı haftadasın?2.çocuk için çatı muayenesine gerek yok herhalde dimi?

37+ 4 teyim.. benim ilk bebeğim bilmiyorum 2. de muayene oluyor mu? ama sanırım gerek yoktur. zaten ilki sezeryansa sezeryan oluyor normal olduysa yine normal yapabilirsin demektir herhalde.. gününe kadar beklemez büyük ihtimalle dedi doktorum inşallah öyle olur..

eğer nstde erken dönemde sancın çıkarsa açılma war mı maksadıyla bakılıyor...

bu arada tansiyonumu ölçtürdüm 8/5 çıktı tuzlu ayran içicem şimdi.. kocam bi yere gitti 15 dakikaya gelecek te yatacağım biraz

gelde sinirlenme 4te geldi hala bekliorum kıçını koyup otrcakta uzancam biraz yeter yaaa(( bu kadar yorgunluğa iyi yine kilo alıyo bizim kızalsanaalsanasmile

Merhaba kızlar nasılsınız?
Bugün doktordaydım kontrolümüz vardı.Kızım 2600 olmuş.Haftasıyla uyumlu dedi biraz ufak bir bebek zaten annede minyon dedi.Pek takılmadım kilosuna ama kızımın yüzünü bize dönük şekilde yakalayınca sağolsun 4d de resim kalitesinde çekti.Uyuyordu benim canım kızım.Ona bakarken gözlerim doldu.Doktorumuza çok teşekkür ettik bu jesti için birde çikolata verdik. :)
Nst sonucun iyi dedi ama kansızlık sorunum hala devam ettiği için yine damardan verdiler kan ilacını.Biraz yükseltmemiz gerek dedi.Cuma günü ikinci doz için tekrar gideceğim.ınş. yükselirde kızımda bende rahatlarız.Şu an hıçkırık tuttu ayşenurumu.Bugün uzun zaman sonra ilk defa duygulandım kızımı görünce sanırım hamilelik hormonlarıda görev başında.Bu arada kollarıma batırılan bu iğneler artık canımı acıtmaya başladı.Sağdan soldan deliniyorum.

Maşallah uyuyan prensese

iğneler içinde geçmiş olsun inşallah atlatırsın kansızlık sorununu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…