- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.481
Merhaba kızlar nasılsınız?
Bugün doktordaydım kontrolümüz vardı.Kızım 2600 olmuş.Haftasıyla uyumlu dedi biraz ufak bir bebek zaten annede minyon dedi.Pek takılmadım kilosuna ama kızımın yüzünü bize dönük şekilde yakalayınca sağolsun 4d de resim kalitesinde çekti.Uyuyordu benim canım kızım.Ona bakarken gözlerim doldu.Doktorumuza çok teşekkür ettik bu jesti için birde çikolata verdik. :)
Nst sonucun iyi dedi ama kansızlık sorunum hala devam ettiği için yine damardan verdiler kan ilacını.Biraz yükseltmemiz gerek dedi.Cuma günü ikinci doz için tekrar gideceğim.İnş. yükselirde kızımda bende rahatlarız.Şu an hıçkırık tuttu ayşenurumu.Bugün uzun zaman sonra ilk defa duygulandım kızımı görünce sanırım hamilelik hormonlarıda görev başında.Bu arada kollarıma batırılan bu iğneler artık canımı acıtmaya başladı.Sağdan soldan deliniyorum.
Merhaba kızlar nasılsınız?
Bugün doktordaydım kontrolümüz vardı.Kızım 2600 olmuş.Haftasıyla uyumlu dedi biraz ufak bir bebek zaten annede minyon dedi.Pek takılmadım kilosuna ama kızımın yüzünü bize dönük şekilde yakalayınca sağolsun 4d de resim kalitesinde çekti.Uyuyordu benim canım kızım.Ona bakarken gözlerim doldu.Doktorumuza çok teşekkür ettik bu jesti için birde çikolata verdik. :)
Nst sonucun iyi dedi ama kansızlık sorunum hala devam ettiği için yine damardan verdiler kan ilacını.Biraz yükseltmemiz gerek dedi.Cuma günü ikinci doz için tekrar gideceğim.İnş. yükselirde kızımda bende rahatlarız.Şu an hıçkırık tuttu ayşenurumu.Bugün uzun zaman sonra ilk defa duygulandım kızımı görünce sanırım hamilelik hormonlarıda görev başında.Bu arada kollarıma batırılan bu iğneler artık canımı acıtmaya başladı.Sağdan soldan deliniyorum.
Maşallah uyuyan prensese
iğneler içinde geçmiş olsun inşallah atlatırsın kansızlık sorununu...
SLM Herkese nasılsınızzzz
gözün aydın canım , benim oğlum göstermio yüzünü .ama bi doğsun poz poz fotlarını çekeceğim :)))
A.S TEŞEKKÜRLER SİZ NASILSINIZ :enbuyukkk:
AYY YAVRUM BİDE HIÇKIRIYOMU YA ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU OLSA GEREK.
KANSIZLIK SORUNUNDA ÇÖZÜLÜR UMARIM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ANNE ADAYLARI :CüvCüv: BENDE OLUCAM İNŞ.
KIZINI MINCIRDIM KOCAMAN sırnaşık şey
megryann, maaşallah Ayşenur'a. Allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin.
ALLAH iyilik versinn..günümü bekliyorum ..senağlama
kurbanlık koyun gibi....delikafadulden
KURBANLIK KOYUN MU ÖYLE DÜŞÜNME YA PSİKOLOJİN BOZULMASIN BAK BENİMDE BOZULDU ŞİMDİ HAMİLE KALMADAN KORKTUMmafoldumben
kızlar naılsınız?5 dakikafırsat buldumd gleneden gidenden yazayım dedim..sizi çk özledim..ben ve bebeğim çok iyiyizz..daha sonra ayrıntılı yazacağım herşeyi...bebeğimi sizinle tanıştırayım dedim..işte emirhanımız...
franbuazdan haber vrm?
baika doğuran varmı?
hepiniz iyimisiniz?
kızlar naılsınız?5 dakikafırsat buldumd gleneden gidenden yazayım dedim..sizi çk özledim..ben ve bebeğim çok iyiyizz..daha sonra ayrıntılı yazacağım herşeyi...bebeğimi sizinle tanıştırayım dedim..işte emirhanımız...
franbuazdan haber vrm?
baika doğuran varmı?
hepiniz iyimisiniz?
şaka şaka korkma..
hamilelikden herşeye takar oldummm...
ama doğurunca sana daha net ne hissettiğimi sölerim...eyvahedigeldismile
franbuazdan haber vrm?
baika doğuran varmı?
hepiniz iyimisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?