2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım , benim oğlum göstermio yüzünü .ama bi doğsun poz poz fotlarını çekeceğim :)))

AYY YAVRUM BİDE HIÇKIRIYOMU YA ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU OLSA GEREK.
KANSIZLIK SORUNUNDA ÇÖZÜLÜR UMARIM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ANNE ADAYLARI :CüvCüv: BENDE OLUCAM İNŞ.
KIZINI MINCIRDIM KOCAMAN sırnaşık şey

gözün aydın canım , benim oğlum göstermio yüzünü .ama bi doğsun poz poz fotlarını çekeceğim :)))

Benimkide kaç haftadır göstermiyordu hiç bir şey anlamadan etmeden geliyordum.Ama bu defa babasına şirinlik yaptı kızım.Senin oğluşunda belki bir dahaki kontrolde gösterir güzel yüzünü...

Evet canım aslında iyi bit şeymiş hıçkırmaları.Solunum açısından hazırlık yapıyorlarmış.Sağol canım bizde seni öpüyoruz kızımla opuyorumnanaktan

kızlar naılsınız?5 dakikafırsat buldumd gleneden gidenden yazayım dedim..sizi çk özledim..ben ve bebeğim çok iyiyizz..daha sonra ayrıntılı yazacağım herşeyi...bebeğimi sizinle tanıştırayım dedim..işte emirhanımız...

franbuazdan haber vrm?
baika doğuran varmı?
hepiniz iyimisiniz?

Eklentiler

• $bb616_bebekmercan.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 18
  • $bbr625_bebekmercan2.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 20

canım hoşgeldin bizde seni özledik çok emir in çok tatlı Allah analı babalı büyütsün maşşallah oğluşuna.iyi olmanız harika.bir sıkıntınız yok değil mi?ayrıntıları tabiki bekliyoruz müsait olunca yaz lütfen.
yeni bebeklerimizin topiği bile var.frambuaz da iyiymiş oda sezeryan oldu.onun kızının resmide var o topicte.

ANAMDA BEBİŞE BAKIN ÇOK ŞİRİN BİŞEY YAAWW HAYIRLI OLSUN BEBİŞİN a.s.

hadi gözünaydın megicim, bizimki bugün pek bi hareketsiz, kuzumun yeri daraldı kımıldayamıor sanırım

şaka şaka korkma..
hamilelikden herşeye takar oldummm...
ama doğurunca sana daha net ne hissettiğimi sölerim...eyvahedigeldismile

VALLA SÖYLEDE ONA GÖRE HAZIRLIYAYIM KENDİMİ AMA BEN NORMAL DOĞUM YAPAMAM HERALDE KAN KOKUSU VE GÖRÜNCE BAYILIYORUM HEMENakannehir

Canım benim hoş geldin, geçmiş olsun. Biz Emirhan'la tanışalı çok oldu. Sağ olsun Hasret hastanenin sitesine ekletti fotoları. Frambuaz'ın da fıstık gibi bir kızı oldu. :)

Güle güle büyütün bebişlerinizi. Dikkat et kendine sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…