- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.501
canım hoşgeldin bizde seni özledik çok emir in çok tatlı Allah analı babalı büyütsün maşşallah oğluşuna.iyi olmanız harika.bir sıkıntınız yok değil mi?ayrıntıları tabiki bekliyoruz müsait olunca yaz lütfen.
yeni bebeklerimizin topiği bile var.frambuaz da iyiymiş oda sezeryan oldu.onun kızının resmide var o topicte.
ANAMDA BEBİŞE BAKIN ÇOK ŞİRİN BİŞEY YAAWW HAYIRLI OLSUN BEBİŞİN a.s.
hadi gözünaydın megicim, bizimki bugün pek bi hareketsiz, kuzumun yeri daraldı kımıldayamıor sanırım
kızlar naılsınız?5 dakikafırsat buldumd gleneden gidenden yazayım dedim..sizi çk özledim..ben ve bebeğim çok iyiyizz..daha sonra ayrıntılı yazacağım herşeyi...bebeğimi sizinle tanıştırayım dedim..işte emirhanımız...
franbuazdan haber vrm?
baika doğuran varmı?
hepiniz iyimisiniz?
Canım benim hoş geldin, geçmiş olsun. Biz Emirhan'la tanışalı çok oldu. Sağ olsun Hasret hastanenin sitesine ekletti fotoları. Frambuaz'ın da fıstık gibi bir kızı oldu. :)
Güle güle büyütün bebişlerinizi. Dikkat et kendine sen de.
kızlar naılsınız?5 dakikafırsat buldumd gleneden gidenden yazayım dedim..sizi çk özledim..ben ve bebeğim çok iyiyizz..daha sonra ayrıntılı yazacağım herşeyi...bebeğimi sizinle tanıştırayım dedim..işte emirhanımız...
franbuazdan haber vrm?
baika doğuran varmı?
hepiniz iyimisiniz?
selkiecimmmmm canım gözün aydın sağ sağlim kavuştun darısı başımızaaaa...
off yemek yapıyorum..ya ben işe geri dönmek istiyom.ne sizi takip edebiliom ne dinlenebiliyom...valizimi hazırladım bu gün bi kısmı tamam terlikle makyaj malzemelerim kaldı ehe.hazır edelim nemelazım kıslar doğurdu bide bis erken doğurursak tamam.
hoşgeldin canım ..gecmişolsun..
sen iyisindir umarım...maşallah çok tatlı Emirhan ımız:))hayırlı ömürlü olsun..
Selam kızlarrr,
Selkie bebeğin çoook tatlı...
Frambuaz senin minikte çok şeker....
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
Ben doğum iznine ayrıldım... Annem düştü ve ayak bileği çok fena... İki günden beri annemlerde yemek yapıyorum... Çok yoruldum... Anneme bakıyorum...mirmirmirmir
Umarım herkes iyidir... Benim akşam için kocama yemek yapmam gerekiyor... Görüşürüz...
Ben zaten yayınlamıştım cnm emirhanımızıtopic bile açtımmmmm allah analı babalı büyütsün ebrucum çok güzel maşallah şimdi bu kime benzior ben anlamadım sanamı ypoksayine o kocakafaya mı? we detayları beklioruz en kısa zamanda
canım sağol,çok şükü iyiyim ama pazartesi çok kötüydü,frambuazla aynı kaderi paylaşmışız şimdi okudum...biraz dikiş yerim açıyor oturamıyorum,ancak yatar vaziyetteyim...birde ayaklarım felaket şişti...emirhanda gayet iyi,yaz haklı çıktın aynı bana benziyor...enim bebekliğimin aynısı ,kopy aaslında...darısı başına........
Selam kızlar bu gün doktora gittik 37. Haftayı doldurduk benim meleğim bana oyun oynuyor. Kilosu 3100 gr çok sağlıklı iyi dedi doktorum. Ama cadı geçen hafta doğum kanalına doğru ilerlerken( sol alt tarafta) bi anda yukarı çıkmış ( sağ göğsümün altı) kafası göğsümün altında haftaya kadar dönmezse sezeryan olur.bekleyip göreceğiz gezeryan olursa şubat sonu veya martın ilk üç günü doğum olur bekletmeyiz dedi. Korkmadım desem yalan ne yapacağım yaa off kendimi normal doğuma hazırlamıştım daha hastaneye net karar vermedim istanbul avrupa yakasında olanlar nerede yapacaksınız
Selam kızlarrr,
Selkie bebeğin çoook tatlı...
Frambuaz senin minikte çok şeker....
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
Ben doğum iznine ayrıldım... Annem düştü ve ayak bileği çok fena... İki günden beri annemlerde yemek yapıyorum... Çok yoruldum... Anneme bakıyorum...mirmirmirmir
Umarım herkes iyidir... Benim akşam için kocama yemek yapmam gerekiyor... Görüşürüz...
amin canım.ebrucum çok sevindim herşey yolunda yani.Allah bebeğini ve seni korusun canım.bir haftaya ağrın falan kalmaz heralde.emir emiyor mu canım?
demiştim sana benzeyecek annesi diye.ve huyu suyuda sana benzeyecek bak gör.ayy yerim ben tontişimi maşşallah ona.
nedense şuanda acayip duygulandım.
canım sağol,çok şükü iyiyim ama pazartesi çok kötüydü,frambuazla aynı kaderi paylaşmışız şimdi okudum...biraz dikiş yerim açıyor oturamıyorum,ancak yatar vaziyetteyim...birde ayaklarım felaket şişti...emirhanda gayet iyi,yaz haklı çıktın aynı bana benziyor...enim bebekliğimin aynısı ,kopy aaslında...darısı başına.......
canım çok sağol darısı başına.........
hasret canım aradığın için çok mutlu oldun..harikasınya..annem söyledi,ben o esnada daha yeni kendime geliyordum...
Franbuazdan haber vrm?
Baika doğuran varmı?
Hepiniz iyimisiniz?
kızlar ben kaçıyoum..dijişlerim açıyor biraz uzanayım yarın yine uğrarım bir ara!öptüm hepinizi..başka doğuran varmı?frambuazla benden başka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?