2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sağol,çok şükü iyiyim ama pazartesi çok kötüydü,frambuazla aynı kaderi paylaşmışız şimdi okudum...biraz dikiş yerim açıyor oturamıyorum,ancak yatar vaziyetteyim...birde ayaklarım felaket şişti...emirhanda gayet iyi,yaz haklı çıktın aynı bana benziyor...enim bebekliğimin aynısı ,kopy aaslında...darısı başına.......

ANAMDA BEBİŞE BAKIN ÇOK ŞİRİN BİŞEY YAAWW HAYIRLI OLSUN BEBİŞİN a.s.

canım çok sağol darısı başına.........
hadi gözünaydın megicim, bizimki bugün pek bi hareketsiz, kuzumun yeri daraldı kımıldayamıor sanırım

hasret canım aradığın için çok mutlu oldun..harikasınya..annem söyledi,ben o esnada daha yeni kendime geliyordum...

Selam kızlar bu gün doktora gittik 37. Haftayı doldurduk benim meleğim bana oyun oynuyor. Kilosu 3100 gr çok sağlıklı iyi dedi doktorum. Ama cadı geçen hafta doğum kanalına doğru ilerlerken( sol alt tarafta) bi anda yukarı çıkmış ( sağ göğsümün altı) kafası göğsümün altında haftaya kadar dönmezse sezeryan olur.bekleyip göreceğiz gezeryan olursa şubat sonu veya martın ilk üç günü doğum olur bekletmeyiz dedi. Korkmadım desem yalan ne yapacağım yaa off kendimi normal doğuma hazırlamıştım daha hastaneye net karar vermedim istanbul avrupa yakasında olanlar nerede yapacaksınız

Selam kızlarrr,
Selkie bebeğin çoook tatlı...
Frambuaz senin minikte çok şeker....
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Ben doğum iznine ayrıldım... Annem düştü ve ayak bileği çok fena... İki günden beri annemlerde yemek yapıyorum... Çok yoruldum... Anneme bakıyorum...mirmirmirmir

Umarım herkes iyidir... Benim akşam için kocama yemek yapmam gerekiyor... Görüşürüz...

hoşgeldin canım ..gecmişolsun..
sen iyisindir umarım...maşallah çok tatlı Emirhan ımız:)) hayırlı ömürlü olsun..

selkiecimmmmm canım gözün aydın sağ sağlim kavuştun darısı başımızaaaa...
off yemek yapıyorum..ya ben işe geri dönmek istiyom.ne sizi takip edebiliom ne dinlenebiliyom...valizimi hazırladım bu gün bi kısmı tamam terlikle makyaj malzemelerim kaldı ehe.hazır edelim nemelazım kıslar doğurdu bide bis erken doğurursak tamam.

canım çok sağol ,darısı başınıza inşallah...çok güzel bişey ya...
hasret harika zaten...çok mutlu oldum gerçekten...

Ben zaten yayınlamıştım cnm emirhanımızı topic bile açtımmmmm allah analı babalı büyütsün ebrucum çok güzel maşallah şimdi bu kime benzior ben anlamadım sanamı ypoksayine o kocakafaya mı? we detayları beklioruz en kısa zamanda

canım darısı başına..kızlar fazla alın eşyaları yanınıza bana valize koyduklarım bebek için yetmedi..beyfendi her altını açtığımızda etrafa çişini yaydı. :)))))
hoşgeldin canım ..gecmişolsun..
sen iyisindir umarım...maşallah çok tatlı Emirhan ımız:)) hayırlı ömürlü olsun..

canım ben yiyim,biraz ağrım sancım var o kadar...darısı başına inşallah..

canım anneciğin egeçmiş olsun......
teşekkürederim :) darısı başına...

benim kopyam canım..bitek o kısmı değişmiş o derece benziyo bana... :)))))))) bir bebeklik fotom var aynı..........

amin canım.ebrucum çok sevindim herşey yolunda yani.Allah bebeğini ve seni korusun canım.bir haftaya ağrın falan kalmaz heralde.emir emiyor mu canım?
demiştim sana benzeyecek annesi diye.ve huyu suyuda sana benzeyecek bak gör.ayy yerim ben tontişimi maşşallah ona.
nedense şuanda acayip duygulandım.

Maaşallah bebeğine. Sağlıklı bir doğum olur inşallah, şekli önemli değil bebeğin iyi olsun da.

Çok geçmiş olsun annene, sen de dikkat et kendine canım.

çok isteksiz em,yor benim daha doğru düzgün sütüm yokne yazıkki..sezeryanda 72 saat sonra geliormuş süt!

ewt cnm daha fazla bekliyemedim çok merak ettik seni:) annenle konuştum da rahatladım biraz şükür iyi olmana çok sewindim:lepi:

maşallahh allak uzun ömür versin canım çokkk şekerr yaa gözün aydın. Ikinizede geçmiş olsunn

kızlar ben kaçıyoum..dijişlerim açıyor biraz uzanayım yarın yine uğrarım bir ara!öptüm hepinizi..başka doğuran varmı?frambuazla benden başka...

hadi yat dinlen canım çok yorma kendini.denizveyıldız vardı yaa oda geçen hafta doğum yapmış onlarda iyi.

sinpac geçmiş olsun annene.

yarın eylülce de doğuruyor cnm... duş al hergün süt bezlerin çalışsın çok emsin tosbağamız o bizim taşolarını yer teyzesi onun..

selkiecim maşallah aslan parçası Allah nazarlardan saklasın tanıştık biz yakışıklıyla Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
megicim
sümeyra ve ducks canlarım hepinizin bebişlerine maşallahhh
eşim gelecek oo yüzden çok hızlı geçmişe baktım kaçırdığım birşeyler varsa özür dilerima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…