2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallahh allak uzun ömür versin canım çokkk şekerr yaa gözün aydın. Ikinizede geçmiş olsunn

Ebrucum gözün aydın canım masallah tosuncuga cok tatlı yaaa
:1hug:

ewt cnm daha fazla bekliyemedim çok merak ettik seni:) annenle konuştum da rahatladım biraz şükür iyi olmana çok sewindim:lepi:

hadi yat dinlen canım çok yorma kendini.denizveyıldız vardı yaa oda geçen hafta doğum yapmış onlarda iyi.

sinpac geçmiş olsun annene.

yarın eylülce de doğuruyor cnm... duş al hergün süt bezlerin çalışsın çok emsin tosbağamız o bizim taşolarını yer teyzesi onun..

olsun daha gelir inşaallah canım sen sakın stres yapmaopuyorumnanaktan.

kızlar hepinizi çoook seviyorum benimkide uyandı şimdi....:)))))))))

eylülcede hayılrısıyla kurtulur inşallah!

HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR BEN KAÇTIM.
BEBEıŞLERıNıZLE GÜZEL VAKıT GEÇıRMENıZ DıLEĞıYLE BÜTÜN DOĞMUŞ DOĞMAMIŞ BEBıŞLERı ÖPTÜM opuyorumnanaktan
:lepi::lepi::enbuyukkk::lepi:

neyse canlarım eşim geldi yemek yiycez hepinizi çok öpüyorum yarın büyük gün boya yapılacak ardından da temizlik inşallah herşey kolaylıkla biter bende rahat ederim artık bugün iyi dinlenip yarına enerji toplıyım herkese iyi akşamlar canlarımmopuyorumnanaktan

Midem buuulaaanııyooorrr'!!! Yemek de yedik geçmedi.

Yarın NST var sabahın köründe kalkıcaz yine. Oradan da okula gider azıcık ders anlatırım, sıkıldım evde.

çok fazla çıkmadı sadece 2 tane çıktı.. ben bişey hissetmiyorum zaten.. normal doğumu bekliyoruz.. inşallah çok bekletmez oğlum..sen nasılsın..

teşekkür ederim iyiyim bende canım tehlikeli dönemi atlatmaya 6 gün kaldı bekliyoruz öyle ev kuşu oldum sıkıntıdan patlıyorum şakkıdı

arkadaşlar bana söylenen birşeyi sizinle paylaşmak istedim.. doğuma giderken sakın parfüm sürmeyin.. bebek annenin kokusunu doğru alamıyomuş.. hatta doğduktan sonra da.. bana söylenmese kesin sıkardım herhalde.. herkesin aklında olsun..

EBRU CUM aramıza hosdeeeedin sumocu oglusunla.boshayallersmile.kıs nası beslemişin onu allah askına arada bi gir haberdar et bizi..ALLAH uzun saglıklı ömürler versin bebeginede sanada canımm..

ben şimdi kocişle dısarı cıkıorum bugün gescezzzz ayy bayıldım ewde ya..hadi öptüm kızlar siziii..gidip hazırlaniim..mucccck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…