- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.521
çok isteksiz em,yor benim daha doğru düzgün sütüm yokne yazıkki..sezeryanda 72 saat sonra geliormuş süt!
VALLA SÖYLEDE ONA GÖRE HAZIRLIYAYIM KENDİMİ AMA BEN NORMAL DOĞUM YAPAMAM HERALDE KAN KOKUSU VE GÖRÜNCE BAYILIYORUM HEMENakannehir
KANI GÖRÜNCE BAYILIRSIN..Bİ AYILIRSIN BEBEK OLMUŞŞ SENİN DOĞUM DAHA KOLAY OLUR...KENDİNDEN ANESTESİİİİ:sm_cool:
:tomato:
maşallahh allak uzun ömür versin canım çokkk şekerr yaa gözün aydın. Ikinizede geçmiş olsunn
Ebrucum gözün aydın canım masallah tosuncuga cok tatlı yaaa
:1hug:
ewt cnm daha fazla bekliyemedim çok merak ettik seni:) annenle konuştum da rahatladım biraz şükür iyi olmana çok sewindim:lepi:
hadi yat dinlen canım çok yorma kendini.denizveyıldız vardı yaa oda geçen hafta doğum yapmış onlarda iyi.
sinpac geçmiş olsun annene.
yarın eylülce de doğuruyor cnm... duş al hergün süt bezlerin çalışsın çok emsin tosbağamız o bizim taşolarını yer teyzesi onun..
selkiecim maşallah aslan parçası Allah nazarlardan saklasıntanıştık biz yakışıklıyla Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
megicim
sümeyra ve ducks canlarım hepinizin bebişlerine maşallahhh
eşim gelecek oo yüzden çok hızlı geçmişe baktım kaçırdığım birşeyler varsa özür dilerima.s.
olsun daha gelir inşaallah canım sen sakın stres yapmaopuyorumnanaktan.
AMA BAYILIRSAM NASIL IKINICAM BEBEK NASIL DOĞUCAK IKINMAZSAM :çok üzgünüm:
dert etme zamanı gelince o çıkacak ir yer bulurlülülülülülü
SEZERYAN OLUCAM BABANEEE :sm_cool:
KORKUYORUM BEN:1shok:
korkmaaaaa:mymeka:
sen hele bir hamile kalda gerisi dert değilvereliniortak
:mymeka::mymeka::mymeka:
:roflol::roflol: BENCEDE ÖNCE HAMİLE KALAYIM DA BAKACAZ HADİ BB
duks gözün aydın maşallah bebeğinenst de sancıların kaç çıktı ?
çok fazla çıkmadı sadece 2 tane çıktı.. ben bişey hissetmiyorum zaten.. normal doğumu bekliyoruz.. inşallah çok bekletmez oğlum..sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?