I
icgiyimci
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.621
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr müjde 3 gelddiiiii
eylülce aradı şimdi doğum yapmış epidural sezaryenle süper bişey diyo... bir kızımız daha oldu kilosu boyunu daha öğrenememiş birazdan msg atacak... ama 3kg üstü dio:)))))))))))))
Bebişin doğum kanalına girmişmi canım?Doktorun ne diyor?Nst ye falan girdinmi?
SEN BAŞLADIN MI ÇALIŞMALARA :)AHANDA HERKESİN BEBİŞİ DOĞUYO BEN DAHA HAMİLE BİLE KALAMADIM :dilcikar:
AAA ARAMIZDA TAMM 1 HAFTA VARR :) BENDE 30 MARTarkadaşlar şu liste işini ben alabilirim isterseniz...
eğer bi yaramazlık olmazsa normal doğum 23 martı bekleyeceğiz ve o zamana kadar bir çoğumuz doğurmuş oluyoruz zaten...
CANIM FARKETMEZ BENDE OLABİLİRİM...olabilir ewet sen al listeyi.. tabi her dakka sıcak haberleri yazmazsan seni mahfederim:)) aslında bnde alırım ama doğum yaptıktan sonra laptopta olcam ewde hep o laptopada güwen olmuyo bigün şarjı arzalanıyo bigün donuyo... o yüzden ya en son doğum yapacaklardan olmalı yada doğumu yapmış kurtulmuş we nete girmede sorun yaşamayacak biri olmalı...
beknurda gönüllü oldu ama heran bulabilirmiyiz onu bilmiorum
gittiler pırtlattılar geldiler bile :)Kızlar simenay ve gülencim doğumamı gittiler bugün?
saol canım ii dileklerin için..Sinemay ve Gülencimin de bebişleri dünyaya geldi ...Sağlıklı sıhhatli olsunlar herkesin iyi olmasına sevindim.Sinemay sanırım strese bağlı erken doğum yaptı sanırım iyi olsunlarda....
BEKNUR doğum günün kutlu olsun canım
MUTLU Sıra sende hadi bakalım anneler listesine gireceksin hayırlıısıyla ....
Bizde kontrolümüze gidelim bugün kızım nasılmış özledim walla
eylülce aradı şimdi doğum yapmış epidural sezaryenle süper bişey diyo... bir kızımız daha oldu kilosu boyunu daha öğrenememiş birazdan msg atacak... ama 3kg üstü dio:)))))))))))))
MEGRAYN gözünaydın canım masallah bebişine
HİJYENİM OYNUYORMU MİNNOŞ.. sabah benimkide sinir etti beni sonra başladı kıpırtıya
SEN BAŞLADIN MI ÇALIŞMALARA :)
BAŞLADIK YAVAŞ YAVAŞ :kedi:
kanala girmiş canım ultrasounda hareketleri yeterli dediği için nst ye sokmadı. 10 günü geçir ondan sonra rahatız dedi benim hamilelik sekerim oldugundan çok da beklemiyecekler mart 10 gibi alırız dedi
SEN BAŞLADIN MI ÇALIŞMALARA :)
AAA ARAMIZDA TAMM 1 HAFTA VARR :) BENDE 30 MART
CANIM FARKETMEZ BENDE OLABİLİRİM...
HAFTAYA BENİM İŞ YERİNDE SON..ONDAN SONRA EVDEYİM, RAHAT RAHAT GİRER SİZE HAVADİSLERİ VEREBİLİRİM...
AMA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İŞYERİNDE BİRAZ YOĞUN OLUCAM ONA GÖRE YANİ SÖYLİYİM...
gittiler pırtlattılar geldiler bile :)
saol canım ii dileklerin için..
bu arada bikaç gündür göremiyodum seni merak ettim yahu :)
acaba dedim bizden habersiz doğuma mı gittin???
Geçmiş olsun canım.Ben kızım erken gelecek diye korktuğum için her muayeneye gittiğimde bunaltıyorum doktoru sorduğum sorularla.Gelirmi diye sorup duruyorum ikide bir.Artık doktorum 'boşver sen onu bak bu kızının ayakları,başı,sırtı'demeye başladı kaydirigubbakcemile3
Nst iyi çıkıyor çok şükür ama ben tırsıyorum yinede.Zaten gülencimde tırsa tırsa en sonunda gitti doğuma.Kan sorunum var biraz demir ilacını damardan veriyorlar.Yarın yine verecekler nasipse.İnş. kızım 39 lara kadar dayanır bu arada da benim kanım yükselir minnoşumda az daha büyür içeride.
Martın ortalarına geldiğimizde sanırım hepimiz doğurmuş olacağız.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.
amin canım .. sende sıkma canını 36 hafta sagklık sınırı zaten ondan sonra kilosu suymuş buymuş önemli degil yeter ki saglıklı sıhatli gelsinler.. demir ilacın zormuş allah yardımcın olsun.
kızlar İdrar yolu İltİhabına İyİ gelen bİtkİsel bİŞy varsa bana yazarmısınız.
Ben maydonoz suyu İÇmeye baŞladım.baŞka ne yapılabİlİr
kızlarrrr inanmıyorum ya gülayda doğurmuş...
sıkı durunnn az önce mesaj geldi
SİMENAY cımda sabah doğum yapmış.2.800 doğmuş iklimimiz
gayet sağlıklı ikiside çok iyi maşallah hepinizi öpüyolar aayyyy çok sevinçliyim ehe. liste kimdeyse eklesin kıslar.
ayyy maşallah seninkinede canımcım..hihoyyythihoyyythihoyyytzemuszemus:sm_cool::sm_cool: AYYYYYYYYYY!!!!!!
ne güzel bir gün böyle haberler süper bebişlerimiz çokk tatlı analı babalı büyüsünler inşallah...
GÜLAY dün akşam kayınvalidesine gidecekti yanlış hatırlamıyorsam kesin cadoloz sebep olmuştur kıza lafları soka soka.. şükür ikiside saglıklıymış
EBRUCUM güzel haberlerini aldık çok sevindim ...
BEKNURCUM nice mutlu yıllara...
BEBİŞİNİ GÖREN GÜZEL ANNELER GÖZÜNÜZ AYDIN..
EYLÜLCE nin de allah yardımcısı olsun güzel haberlerini alalım inşallah.. mersin ortadogu hastanesiydi onunda...
bende minnoşumu gördüm dün akşam iyi bir tahminle 2900 dedi dr um.. başı kanala dayadıgı için tam BPD alamıyomuş ama 3 kg geçer dedi hayırlısı inşallah...
saol canımcım teşekkür ederim...Ayyy çok sevindim SİMENAY ve GÜLENCİM sağlıcakla büyütün bebişlerinizi inş. İkinizdede erken doğma durumu vardı zaten iyi dayandılar yine bebişler bu zamana kadar maaşallah onlara...
Sizi görünce bende tırsmaya başladım 37 de herkes dökülmeye başladı.İnş. biz 39 lara kadar gelebiliriz.
MUTLU cum bende hep senden haber bekliyordum ama bebiş yerini çok sevdi anlaşılan.
BEKNUR cum nice yaşlar canım....
bu 5. bebeğimiz mi olduuuuukızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr müjde 3 gelddiiiii
Allah bebeğimize de bizede sağlık sıhhat versin de inşallah...Öyleymiş canım.Yakında bizlerde başlayacağız sanırım...
bol su iç ayaklarını sıcak tut canım.geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?