2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

YA BU SENE KIZ SENESİ SANIRIM HERKESİN KIZI OLDUYOR ÇOĞUNLUKTA
BENİMDE BU SENE HAMİLE KALMAM LAZIM ALLAHIM SEN BANADA HAMİLELİK NASİP ET:Saruboceq:

Bebişin doğum kanalına girmişmi canım?Doktorun ne diyor?Nst ye falan girdinmi?

kanala girmiş canım ultrasounda hareketleri yeterli dediği için nst ye sokmadı. 10 günü geçir ondan sonra rahatız dedi benim hamilelik sekerim oldugundan çok da beklemiyecekler mart 10 gibi alırız dedi

AHANDA HERKESİN BEBİŞİ DOĞUYO BEN DAHA HAMİLE BİLE KALAMADIM :dilcikar:
SEN BAŞLADIN MI ÇALIŞMALARA :)

arkadaşlar şu liste işini ben alabilirim isterseniz...
eğer bi yaramazlık olmazsa normal doğum 23 martı bekleyeceğiz ve o zamana kadar bir çoğumuz doğurmuş oluyoruz zaten...
AAA ARAMIZDA TAMM 1 HAFTA VARR :) BENDE 30 MART

CANIM FARKETMEZ BENDE OLABİLİRİM...
HAFTAYA BENİM İŞ YERİNDE SON..ONDAN SONRA EVDEYİM, RAHAT RAHAT GİRER SİZE HAVADİSLERİ VEREBİLİRİM...
AMA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İŞYERİNDE BİRAZ YOĞUN OLUCAM ONA GÖRE YANİ SÖYLİYİM...

Kızlar simenay ve gülencim doğumamı gittiler bugün?
gittiler pırtlattılar geldiler bile :)

saol canım ii dileklerin için..
bu arada bikaç gündür göremiyodum seni merak ettim yahu :)
acaba dedim bizden habersiz doğuma mı gittin???

MEGRAYN gözünaydın canım masallah bebişine
HİJYENİM OYNUYORMU MİNNOŞ.. sabah benimkide sinir etti beni sonra başladı kıpırtıya

oynuyor canım şükür sabah sabah iyi stres yaşattı anasına sıpa :))

maşallah

kanala girmiş canım ultrasounda hareketleri yeterli dediği için nst ye sokmadı. 10 günü geçir ondan sonra rahatız dedi benim hamilelik sekerim oldugundan çok da beklemiyecekler mart 10 gibi alırız dedi

Geçmiş olsun canım.Ben kızım erken gelecek diye korktuğum için her muayeneye gittiğimde bunaltıyorum doktoru sorduğum sorularla.Gelirmi diye sorup duruyorum ikide bir.Artık doktorum 'boşver sen onu bak bu kızının ayakları,başı,sırtı'demeye başladı kaydirigubbakcemile3

Nst iyi çıkıyor çok şükür ama ben tırsıyorum yinede.Zaten gülencimde tırsa tırsa en sonunda gitti doğuma.Kan sorunum var biraz demir ilacını damardan veriyorlar.Yarın yine verecekler nasipse.İnş. kızım 39 lara kadar dayanır bu arada da benim kanım yükselir minnoşumda az daha büyür içeride.
Martın ortalarına geldiğimizde sanırım hepimiz doğurmuş olacağız.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.

Öyleymiş canım.Yakında bizlerde başlayacağız sanırım...

amin canım .. sende sıkma canını 36 hafta sagklık sınırı zaten ondan sonra kilosu suymuş buymuş önemli degil yeter ki saglıklı sıhatli gelsinler.. demir ilacın zormuş allah yardımcın olsun.

saol canım ii dileklerin için..
bu arada bikaç gündür göremiyodum seni merak ettim yahu :)
acaba dedim bizden habersiz doğuma mı gittin???[/QUOTE]

evet yoktun canım 3 gündür karşıdaydım ..Walla anneciklerimizi görünce doğurmaktan korkar oldum ben baksana bir haber yawrularımız dünyaya gelmeye başladı....sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil ha 1 hafta erken ha 1 hafta sonra

amin canım .. sende sıkma canını 36 hafta sagklık sınırı zaten ondan sonra kilosu suymuş buymuş önemli degil yeter ki saglıklı sıhatli gelsinler.. demir ilacın zormuş allah yardımcın olsun.

Amin canım sağol.Dün hastanede nst deyken karşımdaki hamişlerin çoğu şubat annesi olmayı bekliyor ama bebişleri gelmeye niyetli değillerdi.Çoğu 40.haftasını doldurmuş normal doğumu bekliyordu.Şimdi bizim bebeklerimize bakıyorumda şubattakilerden daha hızlı çıktılar maaşallah...

kızlar ıdrar yolu ıltıhabına ıyı gelen bıtkısel bıŞy varsa bana yazarmısınız.
Ben maydonoz suyu ıÇmeye baŞladım.baŞka ne yapılabılır

aaa simenaydamı doğurmuş gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah...

ayyy maşallah seninkinede canımcım..
Saol canım dileklerin için...
saol canımcım teşekkür ederim...
Bende kızımın son ana kadar durmasını istiyorum...Önceden gelsin gelsin diye sabırsızlanıyordum..Sonra annem dediki günsüz doğan bebek problemli oluooo dursun tamamlasın ddidi

bu 5. bebeğimiz mi olduuuuu

Öyleymiş canım.Yakında bizlerde başlayacağız sanırım...
Allah bebeğimize de bizede sağlık sıhhat versin de inşallah...
Ya şimdi çok kötü oldum yaaa
ben sipariş verdim bebek odasını...
5 martta gelicek...park yatağı da ctesi alıcaz
geç kaldık biraz yaaa...inşallah mobilyadan önce bebek gelmez çok üzülürüm

maşallah...eylülce canım gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah ayy yavaş yavaş bizemi sıra geliyo ne...

Kıssslar çok sık giremiyorum bi girdim herkesten güsel haberler :))
Çok sevindim.. Frambuaz, Selkie, Gülencim, Simenay, Eylülce kızlar sizi tebrik ediyorum allah inaşşal bizede nasip eder ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…