- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.601
arkadaşlar şu liste işini ben alabilirim isterseniz...
eğer bi yaramazlık olmazsa normal doğum 23 martı bekleyeceğiz ve o zamana kadar bir çoğumuz doğurmuş oluyoruz zaten...
öyle bi şey olacaksa zaten yeni bir liste açacağız eskisini sildireceğiz... hep ilk sayfada güncel olacak listemiz...
saol canımcım tşk ederimya ben bu bebişleri gördükçe dahada bi hewesleniorum yaaa( yalnız selkie, frambuaz, we gülencim üçüde 37+6da doğum yapmış oldu... yaw bnde yarın 37+6yımsempatiksalakcinni yoksa bndemiiiiiiiohaoldumsmile
beknurcum doum günün kutlu olsun...
aayyy simenay'ada çook sevindimkızlarrrr inanmıyorum ya gülayda doğurmuş...
sıkı durunnn az önce mesaj geldi
SİMENAY cımda sabah doğum yapmış.2.800 doğmuş iklimimiz
gayet sağlıklı ikiside çok iyi maşallah hepinizi öpüyolar aayyyy çok sevinçliyim ehe. liste kimdeyse eklesin kıslar.
Yazcım tşk ederim canım....canım gözünüzaydın maşşallah egeye çok güzel.Allah analı babalı büyütsün.emer daha inşaallah üzme kendini.
doğum günün kutlu olsun canım.nice güzel mutlu yıllara...
neeeeeeeakannehir
sonunda doğurtular kadını.ayy Allahım bebeklerimiz çoğalıyor.maşşallah iklim bebeğe.Allah analı babalı büyütsün.darısı bizlrin başına...
epidural normalmi olmuş yanniii???şoktayım yaw.sabah mesaj geldi uyanıktım ama bankalardan falandır diye kalkmadım...uyanınca aklıma geldi allahımmmm şok şok aradım sesi çk iyi allah epidurali bulandan razı olsun...kaynanası yanındadır diye soramadım tabe muhtemelen sinirlenmiştir yine.neyseki bebiş sağlıklı önemli olan o.
arkadaşlar şu liste işini ben alabilirim isterseniz...
eğer bi yaramazlık olmazsa normal doğum 23 martı bekleyeceğiz ve o zamana kadar bir çoğumuz doğurmuş oluyoruz zaten...
olabilir ewet sen al listeyi.. tabi her dakka sıcak haberleri yazmazsan seni mahfederim:)) aslında bnde alırım ama doğum yaptıktan sonra laptopta olcam ewde hep o laptopada güwen olmuyo bigün şarjı arzalanıyo bigün donuyo... o yüzden ya en son doğum yapacaklardan olmalı yada doğumu yapmış kurtulmuş we nete girmede sorun yaşamayacak biri olmalı...
beknurda gönüllü oldu ama heran bulabilirmiyiz onu bilmiorum
kızlarrrr inanmıyorum ya gülayda doğurmuş...
sıkı durunnn az önce mesaj geldi
SİMENAY cımda sabah doğum yapmış.2.800 doğmuş iklimimiz
gayet sağlıklı ikiside çok iyi maşallah hepinizi öpüyolar aayyyy çok sevinçliyim ehe. liste kimdeyse eklesin kıslar.
şoktayım yaw.sabah mesaj geldi uyanıktım ama bankalardan falandır diye kalkmadım...uyanınca aklıma geldi allahımmmm şok şok aradım sesi çk iyi allah epidurali bulandan razı olsun...kaynanası yanındadır diye soramadım tabe muhtemelen sinirlenmiştir yine.neyseki bebiş sağlıklı önemli olan o.
hihoyyythihoyyythihoyyytzemuszemus:sm_cool::sm_cool: AYYYYYYYYYY!!!!!!
ne güzel bir gün böyle haberler süper bebişlerimiz çokk tatlı analı babalı büyüsünler inşallah...
GÜLAY dün akşam kayınvalidesine gidecekti yanlış hatırlamıyorsam kesin cadoloz sebep olmuştur kıza lafları soka soka.. şükür ikiside saglıklıymış
EBRUCUM güzel haberlerini aldık çok sevindim ...
BEKNURCUM nice mutlu yıllara...
BEBİŞİNİ GÖREN GÜZEL ANNELER GÖZÜNÜZ AYDIN..
EYLÜLCE nin de allah yardımcısı olsun güzel haberlerini alalım inşallah.. mersin ortadogu hastanesiydi onunda...
bende minnoşumu gördüm dün akşam iyi bir tahminle 2900 dedi dr um.. başı kanala dayadıgı için tam BPD alamıyomuş ama 3 kg geçer dedi hayırlısı inşallah...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr müjde 3 gelddiiiii
eylülce aradı şimdi doğum yapmış epidural sezaryenle süper bişey diyo... bir kızımız daha oldu kilosu boyunu daha öğrenememiş birazdan msg atacak... ama 3kg üstü dio:)))))))))))))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr müjde 3 gelddiiiii
eylülce aradı şimdi doğum yapmış epidural sezaryenle süper bişey diyo... bir kızımız daha oldu kilosu boyunu daha öğrenememiş birazdan msg atacak... ama 3kg üstü dio:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?