2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar şu liste işini ben alabilirim isterseniz...
eğer bi yaramazlık olmazsa normal doğum 23 martı bekleyeceğiz ve o zamana kadar bir çoğumuz doğurmuş oluyoruz zaten...

eğer bi yaramazlık olmazsa normal doğum 23 martı bekleyeceğiz ve o zamana kadar bir çoğumuz doğurmuş oluyoruz zaten...

canım haklısın çok iyi olur yaa.enazından bir dönem daha devam ettirirsin.birde liste ilk sayfada güncellenirse daha iyi olur bence.

öyle bi şey olacaksa zaten yeni bir liste açacağız eskisini sildireceğiz... hep ilk sayfada güncel olacak listemiz...

olur hayatım daha iyi oluropuyorumnanaktan

kızlar ben kaçtım.hazırlanıp doktor amcamıza gidelim oda bize doğum tarihi versin hayırlısıyla.öpüyorum sizleri...

saol canımcım tşk ederim
ha diyosun ki kehanet gerçek olursaaaa :)
bişi olmaz olmaz inşallah zamanında gelir bebişinnn

aayyy simenay'ada çook sevindim
mutlu doğurcak derken sona kaldı valla :)

Yazcım tşk ederim canım....

epidural normalmi olmuş yanniii???

olabilir ewet sen al listeyi.. tabi her dakka sıcak haberleri yazmazsan seni mahfederim:)) aslında bnde alırım ama doğum yaptıktan sonra laptopta olcam ewde hep o laptopada güwen olmuyo bigün şarjı arzalanıyo bigün donuyo... o yüzden ya en son doğum yapacaklardan olmalı yada doğumu yapmış kurtulmuş we nete girmede sorun yaşamayacak biri olmalı...
beknurda gönüllü oldu ama heran bulabilirmiyiz onu bilmiorum

benim için sorun değil muallakta olmasın
isteyen alsın...

Sinemay ve Gülencimin de bebişleri dünyaya geldi ...Sağlıklı sıhhatli olsunlar herkesin iyi olmasına sevindim.Sinemay sanırım strese bağlı erken doğum yaptı sanırım iyi olsunlarda....
BEKNUR doğum günün kutlu olsun canım
MUTLU Sıra sende hadi bakalım anneler listesine gireceksin hayırlıısıyla ....
Bizde kontrolümüze gidelim bugün kızım nasılmış özledim walla

hihoyyythihoyyythihoyyytzemuszemus:sm_cool::sm_cool: AYYYYYYYYYY!!!!!!
ne güzel bir gün böyle haberler süper bebişlerimiz çokk tatlı analı babalı büyüsünler inşallah...

ayy gülay doğurmuş kaçırdım beee
çok şirin maşallah egemize allah analı babalı büyütsün darısı başımıza kızlarrrrrr

GÜLAY dün akşam kayınvalidesine gidecekti yanlış hatırlamıyorsam kesin cadoloz sebep olmuştur kıza lafları soka soka.. şükür ikiside saglıklıymış

EBRUCUM güzel haberlerini aldık çok sevindim ...

BEKNURCUM nice mutlu yıllara...

BEBİŞİNİ GÖREN GÜZEL ANNELER GÖZÜNÜZ AYDIN..

EYLÜLCE nin de allah yardımcısı olsun güzel haberlerini alalım inşallah.. mersin ortadogu hastanesiydi onunda...

bende minnoşumu gördüm dün akşam iyi bir tahminle 2900 dedi dr um.. başı kanala dayadıgı için tam BPD alamıyomuş ama 3 kg geçer dedi hayırlısı inşallah...

Ayyy çok sevindim SıMENAY ve GÜLENCıM sağlıcakla büyütün bebişlerinizi inş. ıkinizdede erken doğma durumu vardı zaten iyi dayandılar yine bebişler bu zamana kadar maaşallah onlara...
Sizi görünce bende tırsmaya başladım 37 de herkes dökülmeye başladı.ınş. biz 39 lara kadar gelebiliriz.
MUTLU cum bende hep senden haber bekliyordum ama bebiş yerini çok sevdi anlaşılan.
BEKNUR cum nice yaşlar canım....

MEGRAYN gözünaydın canım masallah bebişine
HİJYENİM OYNUYORMU MİNNOŞ.. sabah benimkide sinir etti beni sonra başladı kıpırtıya

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr müjde 3 gelddiiiii
eylülce aradı şimdi doğum yapmış epidural sezaryenle süper bişey diyo... bir kızımız daha oldu kilosu boyunu daha öğrenememiş birazdan msg atacak... ama 3kg üstü dio:)))))))))))))

Bebişin doğum kanalına girmişmi canım?Doktorun ne diyor?Nst ye falan girdinmi?

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Oy oy artık minişlerimiz 2 şer üçer gelmeye başladılar her gün.Ayın 20 sinden sonra dahada hız kazanacak sanırım.
EYLÜLCE sağlıcakla büyüt bebişini inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…