- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.641
Hadi bakalım hayırlısııııı...SEN BAŞLADIN MI ÇALIŞMALARA :)
BAŞLADIK YAVAŞ YAVAŞ :kedi:
bende doğurmaktan korkuyorum...yaklaştıkça tırsar oldumevet yoktun canım 3 gündür karşıdaydım ..Walla anneciklerimizi görünce doğurmaktan korkar oldum ben baksana bir haber yawrularımız dünyaya gelmeye başladı....sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil ha 1 hafta erken ha 1 hafta sonra
hala işyerindeyim buralarda doğurcam diye ödüm kopuyo valla :)
Hadi bakalım hayırlısııııı...
bende doğurmaktan korkuyorum...yaklaştıkça tırsar oldum
hala işyerindeyim buralarda doğurcam diye ödüm kopuyo valla :)
BEKNUR KAÇ AYLIKSIN Kİ SEN DOĞUM İZNİNE AYRILMADIN MI ZOR OLUR HAMİLE HAMİLE ÇALIŞMAK:bbo:
kızlar İdrar yolu İltİhabına İyİ gelen bİtkİsel bİŞy varsa bana yazarmısınız.
Ben maydonoz suyu İÇmeye baŞladım.baŞka ne yapılabİlİr
ayyy maşallah seninkinede canımcım..
Saol canım dileklerin için...
saol canımcım teşekkür ederim...
Bende kızımın son ana kadar durmasını istiyorum...Önceden gelsin gelsin diye sabırsızlanıyordum..Sonra annem dediki günsüz doğan bebek problemli oluooo dursun tamamlasın ddidi
bu 5. bebeğimiz mi olduuuuu
Allah bebeğimize de bizede sağlık sıhhat versin de inşallah...
Ya şimdi çok kötü oldum yaaa
ben sipariş verdim bebek odasını...
5 martta gelicek...park yatağı da ctesi alıcaz
geç kaldık biraz yaaa...inşallah mobilyadan önce bebek gelmez çok üzülürüm
canım sen sen ol ihmal etme o konuyu bence güzel bi doktora git ve çalışıyosan rapor al evde yat bol bol su ve ilaçlarını düzenli kullan aynı şeyi gebelikten önce bende yaşadım ve dikkat etmedim gebeliğimdede sorun çıkardı ama tedavi oldum geçti çok dikkat et
teşekkür ederim.
Bol su içeyim evet ama benim ayaklarım hep soğuk ısıtamıyorum
acaba ondan oldu iltihapdaha dikkat edeyim bari
Evet canım hep ayaklardan alıyoruz bu hastalıkları zaten.Benim ayaklarda pek ısınmaz o yüzden hep idrar tahlillerimde iltihap çıkar.Allahtan suyu çok içiyorumda belki o sayede az çıkıyor sonucum.Bol bol suya devam canım...
HAKLISIN BOLBOL ıÇEYıM SUYU.
BU ARADA SEN KAÇ AYLIK HAMıLESıN ALLAH BAĞIŞLASIN BEBıŞLERıNı:1hug:
Canım son ayımdayım az zamanımız kaldı.Beklenen tarih martın 13-14 ü ama Rabbim neyi emrettiyse onu yaşayacağız inş. sağlıcakla gelir bebişlerimiz....
Aminnnnn Rabbim herkesin evladını bağışlasın.İsteyen herkese en kısa zamanda anne baba olmayı nasip etsin inş.
ay bayılacam şimdi 3 dogum olmuş yaw..masallah..bekleyin kıslarrrr geliosss arkanızdan son 20 günüm....
hijyenim senden bişey rica edeicem benim doğum 20 mart senden önce doğurursammm benim listedede yanıma nazar boncuğu istiyorummm..
banane baneneeee hakettim nazar boncuğunu değilmii 9 ayyyyy bu dile kolayyyyy...:teselli:
teşekkür ederim hijyennnnnna.s.
Canım baktım listeye çok güzel olmuş emeğine sağlık.....
Yaaa inanmıyorum ya!!
Bebikler pıtır pıtır gelmeye başlamışlar!
Dahası gülencim de doğurmuş şokk!!!
Eylülce, simenay gözünüz aydın... Sağlıkla büyüsün bebikleriniz... Allah analı babalı büyütsün inşallah!!
:ecrin_bebek:sagol tatlım ..az kaldı ..darısı basına..ADAŞ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN DOĞURACAKLARA delikafadulden
hay hay unutmazsam inşallah Tinselciğim
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?