2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar İdrar yolu İltİhabına İyİ gelen bİtkİsel bİŞy varsa bana yazarmısınız.
Ben maydonoz suyu İÇmeye baŞladım.baŞka ne yapılabİlİr

canım sen sen ol ihmal etme o konuyu bence güzel bi doktora git ve çalışıyosan rapor al evde yat bol bol su ve ilaçlarını düzenli kullan aynı şeyi gebelikten önce bende yaşadım ve dikkat etmedim gebeliğimdede sorun çıkardı ama tedavi oldum geçti çok dikkat et

Canım inş. Rabbimin izniyle daha çok durur bebişlerimiz içerde büyürler iyice.Böyle tırsıyoruz ya erken gelmesinelr diye inş. Rabbim yüzümüze bakarda 39-40 lara kadar durur bebişlerimiz.....

TEŞEKKÜR EDERİM..
BEN 3 YIL ÖNCE DE OLMUŞTUM İLTİHAP TEDAVİ OLDUM GEÇTİ.
ŞİMDİ TEKRAR OLDU AMA BEN İLAÇ KULLANMAKTAN NEFRET EDİYORUM.
HAMİLE DA KALMAK İSTİYORUM MECBUR GİDECEM SANIRIM DOKTORA ÖFF:umursamaz:

teşekkür ederim.
Bol su içeyim evet ama benim ayaklarım hep soğuk ısıtamıyorum
acaba ondan oldu iltihap daha dikkat edeyim bari

Evet canım hep ayaklardan alıyoruz bu hastalıkları zaten.Benim ayaklarda pek ısınmaz o yüzden hep idrar tahlillerimde iltihap çıkar.Allahtan suyu çok içiyorumda belki o sayede az çıkıyor sonucum.Bol bol suya devam canım...

HAKLISIN BOLBOL İÇEYİM SUYU.
BU ARADA SEN KAÇ AYLIK HAMİLESİN ALLAH BAĞIŞLASIN BEBİŞLERİNİ:1hug:

HAKLISIN BOLBOL ıÇEYıM SUYU.
BU ARADA SEN KAÇ AYLIK HAMıLESıN ALLAH BAĞIŞLASIN BEBıŞLERıNı:1hug:

Canım son ayımdayım az zamanımız kaldı.Beklenen tarih martın 13-14 ü ama Rabbim neyi emrettiyse onu yaşayacağız inş. sağlıcakla gelir bebişlerimiz....

Aminnnnn Rabbim herkesin evladını bağışlasın.ısteyen herkese en kısa zamanda anne baba olmayı nasip etsin inş.

Yaaa inanmıyorum ya!!
Bebikler pıtır pıtır gelmeye başlamışlar!
Dahası gülencim de doğurmuş şokk!!!

Eylülce, simenay gözünüz aydın... Sağlıkla büyüsün bebikleriniz... Allah analı babalı büyütsün inşallah!!

AMİNNNNNNN İNŞ. BENDE GÖRÜCEM O GÜNLERİ İNŞ.:Saruboceq:

hay hay unutmazsam inşallah Tinselciğim

Canım baktım listeye çok güzel olmuş emeğine sağlık.....

Teşekkür ederim canım

Canım gülencimin 33.haftada erken doğum riski vardı bildiğim kadarıyla.İyi durdu yinede bebiş çok şükür.Simenayda da bildiğim kadarıyla açılma olmuştu doktor dinlenmesini tavsiye etmişti.Ama ben yinede biraz daha durur bebişler sanıyordum.Bunada şükür kurtuldular sağlıcakla annişlerde bebişlerde.İnş. bizler 39-40 ları görürüz....

pufff kocam geldi terör estirdi gitti, yok etiketler sökülmüş , yok sodalar bitmiş görmüyomuymuşum bu interneti kapatcakmış sonundamafoldumben diemiorumda millet doğuruyo onlarla ilgilenmekten etrafıma bakmıyorum diekaydirigubbakcemile3 neyse saydı saydı gitti sakinleşti maymun

bu arada glenin face ten resmini gördüm bebegiyle duygulandım..agladım..kıskandımmm..bizde yasayacakmıyız bu anları..ALLH saglık wersin annesinede kendisinede...gecmiyo günler azaldıkça uzuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…