2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben bu bebişleri gördükçe dahada bi hewesleniorum yaaa( yalnız selkie, frambuaz, we gülencim üçüde 37+6da doğum yapmış oldu... yaw bnde yarın 37+6yımsempatiksalakcinni yoksa bndemiiiiiiiohaoldumsmile

beknurcum doum günün kutlu olsun...

hasret9587 biz senle aynıyız.. hadi inşallah bizde doğururuz.. sende mi normal bekliyosun..

inşallah uyuyordur ... sağ olun canlar hala beklemedeyim..

canım doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu senelere eşinle yavrunla doğum gününü kutlamak nasip olur inşallah...

Hayırlı seneler beknurcum..

Canım hayırlı senelere..

ufak tefek duymaya başladım neyse ki rahatladım...
kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar doğum yapanların gözü aydın.DOĞUM GÜNÜ OLANLARA DA NİCE MUTLU SENELER İNŞ.zemuszemus

Beknur doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

Saolun kızlar hepinize çooook teşekkür ederiiimmm :)

kızlarrrr inanmıyorum ya gülayda doğurmuş...
sıkı durunnn az önce mesaj geldi
SıMENAY cımda sabah doğum yapmış.2.800 doğmuş iklimimiz
gayet sağlıklı ikiside çok iyi maşallah hepinizi öpüyolar aayyyy çok sevinçliyim ehe. liste kimdeyse eklesin kıslar.

hasret9587 biz senle aynıyız.. hadi inşallah bizde doğururuz.. sende mi normal bekliyosun..
ewet cnm benim doktor normal doğum yanlısı saolsun.. herşey normal gidiyo ewet aynıyız seninle hadi bizde sıra galiba büyüklerimiz gitti wallaaklinialirimsmile bakalım sancılarım salı günü 60lardaydı bende haftaya doğururum gibime geliyo...

off ne oluyo böyle yaa şok üstüne şoklar yaşıyorum simenaydamı doğurmuş kızlar ne oluyo böyle bee dökülmeye başladık walla.. hangi hastane dila cım???

bu arada selkie girerse söleyin kızlar liste işini bence o dewralsın.. hem ewde o sürekli nette açık o girebilir e doğurup aradanda çıktı.. ebrudan rica edelim bnceee

Oizlar dün süyum geldi
gece birde sezeryan oldum 3 kg 49 cm doğdu
aynı bana benziyoo
resimleri esim eklemiş facede bende ekliyor olan ark kıyasa iyi olur
ben tekefondan bağlanıyorum
buarada Ege hiç emmiyo
canım gözünüzaydın maşşallah egeye çok güzel.Allah analı babalı büyütsün.emer daha inşaallah üzme kendini.
doğum günün kutlu olsun canım.nice güzel mutlu yıllara...

neeeeeeeakannehir
sonunda doğurtular kadını.ayy Allahım bebeklerimiz çoğalıyor.maşşallah iklim bebeğe.Allah analı babalı büyütsün.darısı bizlrin başına...

a a a a simenaydamı ay kaçıncı haftada yaptıki

Simenay mı doğurmuş? Kalbim dayanmıyor artık. Bu ne telaaaş? AKşam kayınvalidesindeydi kesin üzdü kızcağızı

ınşallah iyidir bebek ve o.

Bugün üç bebeğimiz oldu, her gün artıyor sayı. Hayırlısı hakkımızda...

patlamaya hazır bomba gibiyiz hepimiz :))))) hergün birisi patlatıyor bombayı ... eve gidip çantamı tamamlıyorum Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah

şoktayım yaw.sabah mesaj geldi uyanıktım ama bankalardan falandır diye kalkmadım...uyanınca aklıma geldi allahımmmm şok şok aradım sesi çk iyi allah epidurali bulandan razı olsun...kaynanası yanındadır diye soramadım tabe muhtemelen sinirlenmiştir yine.neyseki bebiş sağlıklı önemli olan o.

Dogum haberlerını okudum Allah analı babalı buyutsun saglık afıyet huzur versın ınsaallah.
Cok heyecanlanıyorum gıttıkce bende 38. haftamı bugun doldurdum. Ne zaman olcak nasıl olcak bı heyecan bı heyecan ben boyle bır fılm ızlemedım hıc bu denlı yuregım agzımda yasamadım ya....korku heyecan merak endıse hepsı bır potada erıyor ....

benım bebıs rahat hıc harekette yok asagı dogru. ultrasında gordum yerı daracık ama hıc meyıllı degıl tunelın ucuna gıtsın... bakalım nası olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…