- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.581
ya ben bu bebişleri gördükçe dahada bi hewesleniorum yaaa( yalnız selkie, frambuaz, we gülencim üçüde 37+6da doğum yapmış oldu... yaw bnde yarın 37+6yımsempatiksalakcinni yoksa bndemiiiiiiiohaoldumsmile
beknurcum doum günün kutlu olsun...
inşallah uyuyordur ... sağ olun canlar hala beklemedeyim..
canım doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu senelere eşinle yavrunla doğum gününü kutlamak nasip olur inşallah...
Hayırlı seneler beknurcum..
Canım hayırlı senelere..
ufak tefek duymaya başladım neyse ki rahatladım... kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar doğum yapanların gözü aydın.DOĞUM GÜNÜ OLANLARA DA NİCE MUTLU SENELER İNŞ.zemuszemus
Beknur doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
ewet cnm benim doktor normal doğum yanlısı saolsun.. herşey normal gidiyo ewet aynıyız seninle hadi bizde sıra galiba büyüklerimiz gitti wallaaklinialirimsmile bakalım sancılarım salı günü 60lardaydı bende haftaya doğururum gibime geliyo...hasret9587 biz senle aynıyız.. hadi inşallah bizde doğururuz.. sende mi normal bekliyosun..
kızlarrrr inanmıyorum ya gülayda doğurmuş...
sıkı durunnn az önce mesaj geldi
SİMENAY cımda sabah doğum yapmış.2.800 doğmuş iklimimiz
gayet sağlıklı ikiside çok iyi maşallah hepinizi öpüyolar aayyyy çok sevinçliyim ehe. liste kimdeyse eklesin kıslar.
canım gözünüzaydın maşşallah egeye çok güzel.Allah analı babalı büyütsün.emer daha inşaallah üzme kendini.Oizlar dün süyum geldi
gece birde sezeryan oldum 3 kg 49 cm doğdu
aynı bana benziyoo
resimleri esim eklemiş facede bende ekliyor olan ark kıyasa iyi olur
ben tekefondan bağlanıyorum
buarada Ege hiç emmiyo
doğum günün kutlu olsun canım.nice güzel mutlu yıllara...Bu arada bugün benim doğum günüm...
Ama bu doğumgünüm de bambaşka duygular içindeyim..
Diğer zamanlarda büyüdüğümü hiç hissetmedim..
Ama bu doğumgünümde sanki birden birkaç yaş yaşlandım omuzlarımda büyük bir sorumluluk hissediyorum artık:kedi:
gayet sağlıklı ikiside çok iyi maşallah hepinizi öpüyolar aayyyy çok sevinçliyim ehe. liste kimdeyse eklesin kıslar.
a a a a simenaydamı ay kaçıncı haftada yaptıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?