- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.681
biliyorum ama ne bileyim benim için erken oldu. ben daha durular sanıyordum senağlama
aman o başka bir şeye sinirlenmiştir de senden çıkarmıştır hırsını...
ben de istiyorum ama nasıl görcem!!! benim facem neyim yok!!
canımm bebegin okadar tatlıki cok nazar deger ona annesi tombili olmuş kac kilo dogdu??allah saglıkla büyütmek nasip etsinBiz geldik..
Hastanenin sitesine yazıklarınızı şimdi okudum.. Hala ağlıyorum..:gitme: Hiç yanlız bırakmadınız beni.. O kadar duygulandım ki.. Gerçek hayattakinden kat kat güçlü bi bağ kurduğumuzu bi kez daha anladım..
Ben de doğuma girene kadar hepinize dua ettim..İnşallah rabbim sizlere de hayırrlı sağlıklı evlatlar verir.
İyi ki varsınız...
ewet tatlım ama tık yok sabahtan beri yatıcam şimdi bakalım netcek..Canım artık yerleri daralıyor minişlerimizin.
Hoşgeldiniz canım kokla o güzel prensesi bizim içinde opuyorumnanaktan
normal haline döndü çok şükür biraz elle canım uyuyorlar sanırım ben epeyce okşadım tatlıları yedim yattım ancak keyfi geldi beyimizin
[sıze="2"]selamlar canoşlarr,.bebikleri gördüm,.maşallahh,.Bu arada ben pek fazla sık giremiyorum,.bacağımın ağrısı geçmedi gitti,mafoldumben kalçamdan bacağıma müthiş bi ağrı vuruyo,.oyüzden pc başında fazla duramıyorum,.genellikle istirahat halindeyim,.:gitme:[/sıze]
[sıze="2"]cumartesi doktor kontrolüm var,.bakalım bebikim halaa tersmi,.tersse büyük ihtimal sezeryan tarihi verecek.ama ben hiç sezeryan olmak istemiyorummmm.mafoldumben mafoldumben [/sıze]
hasret sen nasılsın bebişin nasıl
:gitme::a015::çok üzgünüm:mafoldumben
ALLAHIM SEN HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ET.
BEBİŞİ OLMAYAN BENİM GİBİ BEKLEYENLEREDE EN KISA ZAMANDA BEBİŞ VER ALLAHIMMM..:Saruboceq::Saruboceq:
Çok güzel canım... Paylaşım için teşekkürler....a.s.
iyi bari bende yatiim biraz..
selamlar canoşlarr,.bebikleri gördüm,.maşallahh,.bu arada ben pek fazla sık giremiyorum,.bacağımın ağrısı geçmedi gitti,mafoldumben kalçamdan bacağıma müthiş bi ağrı vuruyo,.oyüzden pc başında fazla duramıyorum,.genellikle istirahat halindeyim,.:gitme:
gecmiş olsun nilü az kaldı ya dayanıcaz biraz..bu arada BENıM KONTROLÜMDE CUMARTESı..insallah güzel gecer ..sezeryan yada normal canım hayırlısını iste..cumartesi doktor kontrolüm var,.bakalım bebikim halaa tersmi,.tersse büyük ihtimal sezeryan tarihi verecek.ama ben hiç sezeryan olmak istemiyorummmm.mafoldumben mafoldumben
Teşekkürler hepinize.. Yeriniz o kadar ayrı ki..
Bebeğimiz geceleri bize nöbet tutturuyo gündüz uyuyo.. İnşallah zamanla düzene girer..
Şimdilik öpüyoruz hepinizi..
mrb arkadaşlar. ben yeni üye oldum siteye,yeni keşfettim.ben de mart annesi olcam doktor 27 mart diyor.umarım kızım bi sürpriz yapıp erken gelmez.şimdiden heyecanlanmaya başladım.umarım hersey herkesin gönlünce olur.
Hoşgeldiniz canım kokla o güzel prensesi bizim içinde opuyorumnanaktan
normal haline döndü çok şükür biraz elle canım uyuyorlar sanırım ben epeyce okşadım tatlıları yedim yattım ancak keyfi geldi beyimizin
arkadaşlar bu mart bebeklerine eklediğim şiirin tümünü sizinle palaşmak istedim buyrun...
Hoş geldin bebek
Dünyaya hayata acılara hüzne sevince
Bu sıcak ve tehlikesiz günlerin ardında sen de yalnız düşeceksin hayatın girift yollarına. Dikenli çalılara sen de takılacaksın. Sen de üzülüp sen de ağlayacak yorulacaksın uzun yollarda. Bekleyeceksin hayallerini bıkmadan bekleyeceksin. Rüzgar senin de yüzünü kanatacak. Gözesi uzak iklimlerin yağmurlarından medet umacaksın yılmayası. Islanacaksın çapkın rüzgarlarda Serseri fenerler seni karanlıklarda bırakacak ummadığın bir zamanda. Keşişin hileli tespihleri eşiklerini aralayacak. Bir başına kalacaksın dar zamanlarda.
Hoş geldin bebek
Bumerang yokuşuna hoş geldin
Hoş geldin bebek
Sevgilerinle özlemlerinle tutkularınla üstesinden geleceksin hayatın. Şükredeceksin karamsar tablonun kahramanı olmadığına. Benim temennim ve dualarım bu yöndedir bebek. Keşke hayatı bizim okuduğumuz gibi okumasan bizim baktığımız gibi bakmasan bizim çektiğimiz gibi acı çekmesen. Bütün kötülüklere inat bütün güzellikler hep senin olsa. Ebem kuşakları eksilmese üzerinde. Güneş hep seninle yürüse. Irmaklar senin için aksa. Günler senin için uzasa.
Ve en önemlisi
Yüce Mevlayı hiç eksik etmesen yüreğinde.
Hoş geldin bebek
Onun ülkesine hoş geldin
:gitme::a015::çok üzgünüm:mafoldumben
ALLAHIM SEN HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ET.
BEBİŞİ OLMAYAN BENİM GİBİ BEKLEYENLEREDE EN KISA ZAMANDA BEBİŞ VER ALLAHIMMM..:Saruboceq::Saruboceq:
Amin canım inş. Rabbim isteyen herkese yaşatsın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?