2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımm bebegin okadar tatlıki cok nazar deger ona annesi tombili olmuş kac kilo dogdu??allah saglıkla büyütmek nasip etsin
Canım artık yerleri daralıyor minişlerimizin.
ewet tatlım ama tık yok sabahtan beri yatıcam şimdi bakalım netcek..

iyi bari bende yatiim biraz..

çok geçmiş olsun...

cumartesi doktor kontrolüm var,.bakalım bebikim halaa tersmi,.tersse büyük ihtimal sezeryan tarihi verecek.ama ben hiç sezeryan olmak istemiyorummmm.mafoldumben mafoldumben

bebiklerin resimlerini görünce kıskandımmmmmmmmmmm,.boshayallersmile boshayallersmile bende haktanımın resmini koymak istiyoırummmmmmmmm.neolcıkkkkkkkboshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

[sıze="2"]cumartesi doktor kontrolüm var,.bakalım bebikim halaa tersmi,.tersse büyük ihtimal sezeryan tarihi verecek.ama ben hiç sezeryan olmak istemiyorummmm.mafoldumben mafoldumben [/sıze]

hayırlısı olsun.ama sezeryan daha kolay riski yok en azından.
Allah kolaylık versin

hasret sen nasılsın bebişin nasıl

ben iyiyim kuşum bebişimde iyi 3200 olmuş işte süper şeklde büyüdü kızım.. herhangi bir erken doğum riskim yok bu arada açılmam artmadı allahtan 1cmde kaldı. yürürken falan sancım oluyo ama az nstde sancılarım60larda çıktı sanırım 1 haftam falan dha war enaz.. doktrumda öyle dedi. bebek hareketlerini artık çok az hissediorum büyüdü sanırım hareket alanı kısıtlandı kuşumun.. böyle yani sen daha iyisin inşallah, dikkat et kendine cnm yorma fazla

mrb arkadaşlar. ben yeni üye oldum siteye,yeni keşfettim.ben de mart annesi olcam doktor 27 mart diyor.umarım kızım bi sürpriz yapıp erken gelmez.şimdiden heyecanlanmaya başladım.umarım hersey herkesin gönlünce olur.

slm kızlar.
bu aralar fazla giremiyorum okuyup çııyorum
sırtım agrıyo sandalye başında geöçmişe bakamadım,
dogum yapanların gözleri aydın, darısı bizim başımıza inşalah.

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun dinlen iyice...

cumartesi doktor kontrolüm var,.bakalım bebikim halaa tersmi,.tersse büyük ihtimal sezeryan tarihi verecek.ama ben hiç sezeryan olmak istemiyorummmm.mafoldumben mafoldumben
gecmiş olsun nilü az kaldı ya dayanıcaz biraz..bu arada BENıM KONTROLÜMDE CUMARTESı..insallah güzel gecer ..sezeryan yada normal canım hayırlısını iste..

frambuazzz...
geldin sonundaaa ohhh kurtuldunn
ne tatlı bir bebektiii eşime gösterdim bebeğinin resmini o da hayran kaldı maşallah
koskocaman bir frambuazlı pastayı hakettin canımmmmm..
otur şimdi doya doya yeeee.
franbuazzz zormu sezeryannnn bana biraz tüyo versene...

hoşgeldin benim tahmini doğumda 27 mart ama sezeryan olacağı için daha önce olacak inşallah

Tatlıya hiç bir bebek dayanamıyor galiba.Dün ilk defa nst de uyuyordu kızım.Genelde hareketli olurdu ama dün uyurken yakalandık.Kalktık çikolata aldık geldik hemen hareketlendi çok şükür....
Tatlı ve meyveye tepki veriyorlar genelde... Yarasın minişlerimize maaşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…