- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.701
canımm bebegin okadar tatlıki cok nazar deger ona annesi tombili olmuş kac kilo dogdu??allah saglıkla büyütmek nasip etsin
ewet tatlım ama tık yok sabahtan beri yatıcam şimdi bakalım netcek..
iyi bari bende yatiim biraz..
cumartesi doktor kontrolüm var,.bakalım bebikim halaa tersmi,.tersse büyük ihtimal sezeryan tarihi verecek.ama ben hiç sezeryan olmak istemiyorummmm.mafoldumben mafoldumben
mrb arkadaşlar. ben yeni üye oldum siteye,yeni keşfettim.ben de mart annesi olcam doktor 27 mart diyor.umarım kızım bi sürpriz yapıp erken gelmez.şimdiden heyecanlanmaya başladım.umarım hersey herkesin gönlünce olur.
Bende sezeryana dönücem galiba herkes sezeryan olmuşşşş tırsıyoruuuuummm
bebiklerin resimlerini görünce kıskandımmmmmmmmmmm,.boshayallersmile boshayallersmile bende haktanımın resmini koymak istiyoırummmmmmmmm.neolcıkkkkkkkboshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
ben iyiyim kuşum bebişimde iyi 3200 olmuş işte süper şeklde büyüdü kızım.. herhangi bir erken doğum riskim yok bu arada açılmam artmadı allahtan 1cmde kaldı. yürürken falan sancım oluyo ama az nstde sancılarım60larda çıktı sanırım 1 haftam falan dha war enaz.. doktrumda öyle dedi. bebek hareketlerini artık çok az hissediorum büyüdü sanırım hareket alanı kısıtlandı kuşumun.. böyle yani sen daha iyisin inşallah, dikkat et kendine cnm yorma fazla
ben iyiyim kuşum bebişimde iyi 3200 olmuş işte süper şeklde büyüdü kızım.. herhangi bir erken doğum riskim yok bu arada açılmam artmadı allahtan 1cmde kaldı. yürürken falan sancım oluyo ama az nstde sancılarım60larda çıktı sanırım 1 haftam falan dha war enaz.. doktrumda öyle dedi. bebek hareketlerini artık çok az hissediorum büyüdü sanırım hareket alanı kısıtlandı kuşumun.. böyle yani sen daha iyisin inşallah, dikkat et kendine cnm yorma fazla
mrb arkadaşlar. ben yeni üye oldum siteye,yeni keşfettim.ben de mart annesi olcam doktor 27 mart diyor.umarım kızım bi sürpriz yapıp erken gelmez.şimdiden heyecanlanmaya başladım.umarım hersey herkesin gönlünce olur.
Hoşgeldiniz canım kokla o güzel prensesi bizim içinde opuyorumnanaktan
normal haline döndü çok şükür biraz elle canım uyuyorlar sanırım ben epeyce okşadım tatlıları yedim yattım ancak keyfi geldi beyimizin
hoşgeldin cnmmmm
bebeişin nasıl sın nasılsın kilo boyunu sölede güncelliyelim cnm seni bebeğin çok güzel çok tatlı allah bağışlasın cnm...
frambuazzz...
geldin sonundaaa ohhh kurtuldunnzemuszemus
ne tatlı bir bebektiii eşime gösterdim bebeğinin resmini o da hayran kaldı maşallah
koskocaman bir frambuazlı pastayı hakettin canımmmmm..
otur şimdi doya doya yeeee.
franbuazzz zormu sezeryannnn bana biraz tüyo versene...
Hepinizi öpüyoruz biz de..canımm bebegin okadar tatlıki cok nazar deger ona annesi tombili olmuş kac kilo dogdu??allah saglıkla büyütmek nasip etsin
ewet tatlım ama tık yok sabahtan beri yatıcam şimdi bakalım netcek..
iyi bari bende yatiim biraz..
Bende sezeryana dönücem galiba herkes sezeryan olmuşşşş tırsıyoruuuuummm
slm kızlar.
bu aralar fazla giremiyorum okuyup çııyorum
sırtım agrıyo sandalye başında geöçmişe bakamadım,
dogum yapanların gözleri aydın, darısı bizim başımıza inşalah.
ben pek ii değilim ya nidilata ara vermiştim yine başladım o çok kötü yapıyo beni sancılarım var benim serviks yetmezliğide vardı bide rahim 2.5 cm açılmış dün çıktım hastaneden yediğim ilaçlar serumlar iğneler bitirdi beni oğluşumunda hareketlerinide azalttı off kafamda karıştı çatı muayenesi berbat geçti çok kasıyorum kendimi kilitleniyorum buda normal doğum yapamıycağım anlamına geliyo kafam çok karışık canım ya
Evet canım o sırt ağrıları çok zorluyor.Bende sürekli pozisyon değiştiriyorum.Birde ayaklarımı yukarı çekiyorum aşağıda durunca şişiyorlar hemen.Şu aralar bol bol dinlenmek gerek...
arkadaşlar annem anjiyodan çıktı tıkalı damar yokmuş ve durumuda gayet iyi imiş ben gidemiyorum akşamda yanında duramayacağım... radyasyon tehlikesi malum....
ama çok şükür iyi .... mevlam hepinizden ve dualarınızdan razı olsun...... canlarım benim.........
zambak gecmiş olsun cano cıkmıssın hastaneden..iyi bak kendine bundan sonra..bu arada benim randewu cumartesi ve bu defa adam kesin yapcek catı muynesi bakalım korktuum gibimiymiş..hadi ben cıktım hepinise mucck..ebru kacarrrrrrrrrrrreyvahedigeldismileben pek ii değilim ya nidilata ara vermiştim yine başladım o çok kötü yapıyo beni sancılarım var benim serviks yetmezliğide vardı bide rahim 2.5 cm açılmış dün çıktım hastaneden yediğim ilaçlar serumlar iğneler bitirdi beni oğluşumunda hareketlerinide azalttı off kafamda karıştı çatı muayenesi berbat geçti çok kasıyorum kendimi kilitleniyorum buda normal doğum yapamıycağım anlamına geliyo kafam çok karışık canım ya
Hepinizi öpüyoruz biz de..
Gelen giden çok oluyo o yüzden pek kalamıycam ama sizleri de çok merak ettim günlerdir..
GÜLENCİM de doğum yapmış.. Çok sevindim..
Hastanenin sitesinde yazıklarınızla çok duygulandım. Ben de sizler için dua ederek girdim doğuma..
Bebeğimiz küçük diye üzülürken çok şükür 3300gr 51cm doğdu..
Ben de hep normal doğum istedim. Doktor sancılarım olmamasına rağmen bebek aşağı inip çok baskı yaptığı için artık bebeği almak gerektiğini söyledi. Suni sancı verdi.. 7-8 saat o sancıyı aldım ama rahim ağzı 2 cm den fazla açılmadı,hem de yumuşamadı..
Ben de sonunda sezeryana razı oldum.. Yoksa epiduralle normal doğum yapacaktım.. Epidural için katateri bile takmışlardı..
Ama sezeryan öyle korktuğum gibi çıkmadı.. Çok şükür narkozdan sonra titreme dışında bi sıkıntım olmadan uyandım.. İlk bi kaç gün gaz sancınız çok olabiliyor ama onun için de dr lavman verdi 3dk da balon gibi söndüm. sempatiksalakcinni Doğumdan sonraki gün hemşirelerin yardımıyla duşumu aldım.. Budün doğumuz üstünden 3 gün geçti ve Rabbime şükürler olsun ki pek belirgin bi şikayetim yok.. Sadece gece yatmak için uygun pozisyon bulamıyorum.. Zaten bizim kız da pek cazgır.. Sabaha kadar uyutmuyo.. kafamçokkarıştı lülülülülülü
Allah hepimiz için hayırlısını versin.
arkadaşlar annem anjiyodan çıktı tıkalı damar yokmuş ve durumuda gayet iyi imiş ben gidemiyorum akşamda yanında duramayacağım... radyasyon tehlikesi malum....
ama çok şükür iyi .... mevlam hepinizden ve dualarınızdan razı olsun...... canlarım benim.........
Canım muayene sırasında sıkıntı yaşıyorsan belki doktorun riske etmeyebilir normal doğum açısından.Hem açılmanda varmış dinlen iyice ayaklarını uzat çok geçmiş olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?