2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HOŞGELDİN..vereliniortak
BENDE 4 GÜN ÖNCE ÜYE OLDUM BEBEİŞİM YOK AMA OLUCAK İNŞ.
KIZLARI DİNLİYORUM AVUNUYORUM ŞİMDİLİK hihoyyyt

bebiklerin resimlerini görünce kıskandımmmmmmmmmmm,.boshayallersmile boshayallersmile bende haktanımın resmini koymak istiyoırummmmmmmmm.neolcıkkkkkkkboshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Az kaldı canım yakında Rabbimin izniyle hepimiz minişlerimizi kucaklamış oluruz inş.

ben pek ii değilim ya nidilata ara vermiştim yine başladım o çok kötü yapıyo beni sancılarım var benim serviks yetmezliğide vardı bide rahim 2.5 cm açılmış dün çıktım hastaneden yediğim ilaçlar serumlar iğneler bitirdi beni oğluşumunda hareketlerinide azalttı off kafamda karıştı çatı muayenesi berbat geçti çok kasıyorum kendimi kilitleniyorum buda normal doğum yapamıycağım anlamına geliyo kafam çok karışık canım ya

Genelde nst de sancı fazla çıkmayınca 1 hafta dahamı durur diyor doktorlar tahminen?
Bu arada maaşallah kocaman olmuş bebişin....

Hoşgeldin canım.Rabbim gönlüne göre versin inş. kızın tam zamanını doldurupta gelsin inş.

hoşgeldin cnmmmm
bebeişin nasıl sın nasılsın kilo boyunu sölede güncelliyelim cnm seni bebeğin çok güzel çok tatlı allah bağışlasın cnm...

Hepinizi öpüyoruz biz de..
Gelen giden çok oluyo o yüzden pek kalamıycam ama sizleri de çok merak ettim günlerdir..
GÜLENCİM de doğum yapmış.. Çok sevindim..
Hastanenin sitesinde yazıklarınızla çok duygulandım. Ben de sizler için dua ederek girdim doğuma..
Bebeğimiz küçük diye üzülürken çok şükür 3300gr 51cm doğdu..

Bende sezeryana dönücem galiba herkes sezeryan olmuşşşş tırsıyoruuuuummm

Ben de hep normal doğum istedim. Doktor sancılarım olmamasına rağmen bebek aşağı inip çok baskı yaptığı için artık bebeği almak gerektiğini söyledi. Suni sancı verdi.. 7-8 saat o sancıyı aldım ama rahim ağzı 2 cm den fazla açılmadı,hem de yumuşamadı..
Ben de sonunda sezeryana razı oldum.. Yoksa epiduralle normal doğum yapacaktım.. Epidural için katateri bile takmışlardı..
Ama sezeryan öyle korktuğum gibi çıkmadı.. Çok şükür narkozdan sonra titreme dışında bi sıkıntım olmadan uyandım.. İlk bi kaç gün gaz sancınız çok olabiliyor ama onun için de dr lavman verdi 3dk da balon gibi söndüm. sempatiksalakcinni Doğumdan sonraki gün hemşirelerin yardımıyla duşumu aldım.. Budün doğumuz üstünden 3 gün geçti ve Rabbime şükürler olsun ki pek belirgin bi şikayetim yok.. Sadece gece yatmak için uygun pozisyon bulamıyorum.. Zaten bizim kız da pek cazgır.. Sabaha kadar uyutmuyo.. kafamçokkarıştı lülülülülülü
Allah hepimiz için hayırlısını versin.

slm kızlar.
bu aralar fazla giremiyorum okuyup çııyorum
sırtım agrıyo sandalye başında geöçmişe bakamadım,
dogum yapanların gözleri aydın, darısı bizim başımıza inşalah.

Evet canım o sırt ağrıları çok zorluyor.Bende sürekli pozisyon değiştiriyorum.Birde ayaklarımı yukarı çekiyorum aşağıda durunca şişiyorlar hemen.Şu aralar bol bol dinlenmek gerek...

Canım muayene sırasında sıkıntı yaşıyorsan belki doktorun riske etmeyebilir normal doğum açısından.Hem açılmanda varmış dinlen iyice ayaklarını uzat çok geçmiş olsun....

neyse benim zilli anneye burdayım dedi en sonunda..ben simdilik kactım kızlar kaş aldrcam bugün..CUMARTESİ kontrolüm var galiba bu defa kabusum olan CATI muyenesini yapıcak dr..eyvahedigeldismile..daha agda yapmam lazımakannehir..anneme gecicem ordan..gene girerim bakalım daha kimler kimler süpriz yapacak amanın az sıkın dişinizi hemen dogurmayın..muccckk..

doğum yapan arkadaşların gözleri aydın.geçmiş olsun darısı hayırlısıyla bizim başımıza.umarım sizde bebeğinizde iyidir.

arkadaşlar annem anjiyodan çıktı tıkalı damar yokmuş ve durumuda gayet iyi imiş ben gidemiyorum akşamda yanında duramayacağım... radyasyon tehlikesi malum....

ama çok şükür iyi .... mevlam hepinizden ve dualarınızdan razı olsun...... canlarım benim.........

Evet canım o sırt ağrıları çok zorluyor.Bende sürekli pozisyon değiştiriyorum.Birde ayaklarımı yukarı çekiyorum aşağıda durunca şişiyorlar hemen.Şu aralar bol bol dinlenmek gerek...

AY BENİM ARKADAŞIM GECEN SENE DOĞUM YAPTI SEZERYAN OLDU ÇOK KOLAY GEÇTİ DOĞUM VE SONRASI.
AMA HAMİLEYKEN DAMACANA DİYORDUM BEN ONA:jeyyar:
OTURUP KALKAMIYORDU BENDE ONUNLA BERABER HAMİLE GİBİ YAŞIYORDUM BUNALIYORDUM YAW KOCAMAN KARNI VAR DOĞURDU BEN RAHATLADIM VALLA ONU ÖYLE GÖRDÜKÇE PATLIYCAK GİBİ OLUYORDUM AMA KERATTA TEKMELERİNİ BANA ATIYORDIU KAFAMI KOYUNCA.delikafaduldendelikafadulden

KISACASI HAMİLELİK ÇOK GÜZEL VE SABIR İŞİ ONU ANLADIM BEN

çok şükür canım zemuszemus

zambak gecmiş olsun cano cıkmıssın hastaneden..iyi bak kendine bundan sonra..bu arada benim randewu cumartesi ve bu defa adam kesin yapcek catı muynesi bakalım korktuum gibimiymiş..hadi ben cıktım hepinise mucck..ebru kacarrrrrrrrrrrreyvahedigeldismile

Ayy canım yaa çok şükür kurtuldun Rabbimin izniyle.Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz hepimiz.Bayağıda sancı çekmişsin neyse sağ salim almışsın kızını kucağına maaşallah... İlk günler bebiş içinde anne içinde zor sanırım.Bakalım bizler neler yaşayacağız.
Yalnız şu gaz olayı için doğumdan sonra sadece yürüyüş yaptırdıklarını biliyordum.Lavman yapılabildiğini ilk defa senden okudum.Bir sorayım doktoruma öyle bir durumda bizimde gazımız olursa lavman yaparlarmı diye?

AYY GERÇEKTEN ÇOK SEVİ,NDİM İYİ OLDUĞUNA
SENDEN CVP BEKLİYORDUM BENDE MERAK ETTİM..
ANNELER BİR MELEKKKa.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…