2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim allah saglık şifa versin annecigine tüm annelere..galiba dün senden etkilendim bu gece annemi cok hasta görsüm rüyamda..o yuzden allah ım tez zamanda saglıdına kavustrsun onu ve tüm hastalerı..:Saruboceq:

saol acnım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah güzl haberlerle gel

Geçmiş olsun canım..
Bişey çıkmadığına sevindim...

O gün hastanede telefon ettin ya...O kadar mutlu oldum ki anlatamam..
Her gelen misafire sizi anlatıyorum.. Sanal arkadaşlarım telefon ettiler diye.. olumunekankayizsmile İyi ki varsınız..

Allaha şükür canım sağ salim ikinzde iyisinizya önemli olan o :)

İnş. sende yaşarsın canım.Kimisi için çok kolay geçiyor kimisi içinde zor.Ama şunu biliyorum ki eğer hamilelik düşünüyorsan Rabbimde nasip ederse öncesinde vücudunun çok sağlıklı ve dinç olması gerek.Vitamin açısından beslenme açısından çok hazır olman gerek.Hamişlikte vücudu bir kişiyle daha paylaşıyorsun ve haliyle eskisinden daha çok enerjiye ihtiyacın oluyor.Eğer yeterli besini alamıyorsan bir sürü hastalık tamda böyle zamanlarda gelip kapını çalıyor.Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın inş. senin hamişliğinde güzel geçer.
Bizde arkadaşın gibi güzel bir doğum yaşarız inş.

Canım annene çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin inş. Sende kendine dikkat et...

güzel dileklerin için çok teşekkürler megryann.inş senin ve diğer herkes için de herşey çok güzel olur.bende bu cumartesi 35.haftaya gircem inş.maşallah kızımın gelişimi çok iyi gidiyormuş,doktor gelişimi bir hafta önde diyor.benim de ödemim falan olmadı şimdiye kadar çok şükür.sadece kızım yüksekte olduğu için bazen nefes almakta ve yemek yemekte zorlanıyorum.ama iki gündür sanki yavaş yavaş inmeye başladı.4 martta (36+5 olcam o zaman) doktor kontrolüm var, yalnız biseyi merak ediyorum.bu kontrolümde çatı muayenesi yapar mı doktor?

cumartesi doktor kontrolüm var,.bakalım bebikim halaa tersmi,.tersse büyük ihtimal sezeryan tarihi verecek.ama ben hiç sezeryan olmak istemiyorummmm.mafoldumben mafoldumben
inşallah dogum pozisyonuna geçer cnm,
artık normal veya sezeryan hayırlısını iste cnm,.
Bende sezeryana dönücem galiba herkes sezeryan olmuşşşş tırsıyoruuuuummm
ben kocama epidural normal diyorum oda hayır diyo,
o sancıyı çekki anneligi iyi anla diyo pislik..
sanki hamilelikte anlamıyoz.
maşallah hasret prensesine
hoş geldin aramıza, bebegin hayırlı olsun, kolay dogumlar nasip olsun.
HOŞGELDıN..vereliniortak
BENDE 4 GÜN ÖNCE ÜYE OLDUM BEBEıŞıM YOK AMA OLUCAK ıNŞ.
KIZLARI DıNLıYORUM AVUNUYORUM ŞıMDıLıK hihoyyyt
cnm benim sende hoşgeldin,
bende biliyorum beklemenin ne demek oldugunu,
senin en azından beklemedesin, ben tam oldu derken kaybettim o daha zor,
stres yapma piskolojik olarakta olmayabilir cnm,
ALLAH kimseye evlat hasretini yaşatmasın,tüm isteyenlere versin.
çok çok geçmiş olsun tekrar gözün aydın
kızlar dahamı çazgır oluyo ne,
geceleri gündüzleri bilmiyolar haliyle ama zamanla düzene girer inşalah

Evet canım o sırt ağrıları çok zorluyor.Bende sürekli pozisyon değiştiriyorum.Birde ayaklarımı yukarı çekiyorum aşağıda durunca şişiyorlar hemen.Şu aralar bol bol dinlenmek gerek...
şimdilik şişme yok ama ,pozisyon deişmekten kalçalarım agrıdı yatakta.

çok geçmiş olsun, ohh ne güzel bişey çıkmamış..:

Son düzenleme:

Ben pek yürüyemedim canım. Yatakta oturup kalkmak biraz zor oldu..
Sonunda da lavman verdi... Ama çok rahatlattı.. İnşallah bunların hiç birine gerek kalmaz doğumundan sonra.

çok kötü geçti çatı muayenesi o yüzden bebği riske atamam dedi bakalım hayırlısı

Haklı ama.Allah korusun bebeği sıkıştırma olasılığın yüksek.Öncelik onların sağlığı olduğu için doğumun şekli pekte önemli değil bizim açımızdan aslında.Rabbim hayırla sağlıcakla kurtarsın inş. zamanı geldiğinde...

inş. Kolay doğumlar diliyorum size.
Bide arkadaşım bana şeydedi hamile kalmadan ve kaldıktan
sonra bi ilaç varmış onu iç dedi vucudu hazırlıyormuş
diranç veriyormuş felan .biliyormusun ismini

Ben pek yürüyemedim canım. Yatakta oturup kalkmak biraz zor oldu..
Sonunda da lavman verdi... Ama çok rahatlattı.. İnşallah bunların hiç birine gerek kalmaz doğumundan sonra.

Zaten sezeryan sonrası en berbat şey o ilk kalkış oluyormuş.Çok ağrılı,sızılı oluyormuş.Neyse zaman ilerledikçe alışıyorsun sanırım.Yakında sen kızınla gezerken biz ah vah diyor olacağız... Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.Bu arada sütün geldimi hemen ?

Ben biraz istirahat edeyim bizimki uyanmadan..
Hepinize tekrar teşekkürler.. Yeriniz benim için o kadar ayrı ki...
Öpüyorum yanaklarınızdan ve göbüşlerinizden..

Ben biraz istirahat edeyim bizimki uyanmadan..
Hepinize tekrar teşekkürler.. Yeriniz benim için o kadar ayrı ki...
Öpüyorum yanaklarınızdan ve göbüşlerinizden..

Tamam canım hadi git sen güzel kızını kokla güzelce bizim için.Dinlen fırsat varken kızın uyanmadan.Öptük opuyorumnanaktan

Çok iyi canım sevindim senin adına.Maaşallah minişinede sanada.Sen hazırlıklı ol yinede bazı doktorlar 36-37 de başlıyorlar çatı muayenesi yapmaya...

inş. Kolay doğumlar diliyorum size.
Bide arkadaşım bana şeydedi hamile kalmadan ve kaldıktan
sonra bi ilaç varmış onu iç dedi vucudu hazırlıyormuş
diranç veriyormuş felan .biliyormusun ismini

Genelde doktorlar folıc asıt verirler hamile kalmadan 2-3 ay önce içmeye başlayın derler.Ama onun haricinde hamilelikte kansızlık problemi çok olduğu için kan hapı veriyorlar hem hamilelikte hemde hamilelikten sonra içmeye devam ediliyor.Direnç vermesi açısından kan hapından söz temiş olabilir.Eğer kan oranlarında bir sıkıntı yoksa normalse gerek yok ama yinede bir tahlil yaptır istersen öncesinde içmek belki iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…