- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.741
AYY ÇOK ÜZÜLDÜM.mafoldumben
AMİN EVLAT HASRETİ YAŞAMAYIZ İNŞ.
aminnn..
cnm ben sana üzül diye söylemedim,
yane hiç bir zaman inancını yitirme daha kötüleri var,
ÇATI MUAYENESİ NE NASI OLUYOR YAW..ben cahalda birazsempatiksalakcinni
anladım.şimdi biz deneme yapmaya başladık hamile kalmadan da doktora gidelimmi?Genelde doktorlar folıc asıt verirler hamile kalmadan 2-3 ay önce içmeye başlayın derler.Ama onun haricinde hamilelikte kansızlık problemi çok olduğu için kan hapı veriyorlar hem hamilelikte hemde hamilelikten sonra içmeye devam ediliyor.Direnç vermesi açısından kan hapından söz temiş olabilir.Eğer kan oranlarında bir sıkıntı yoksa normalse gerek yok ama yinede bir tahlil yaptır istersen öncesinde içmek belki iyi gelir.
Oizlar dün süyum geldi
gece birde sezeryan oldum 3 kg 49 cm doğdu
aynı bana benziyoo
resimleri esim eklemiş facede bende ekliyor olan ark kıyasa iyi olur
ben tekefondan bağlanıyorum
buarada Ege hiç emmiyo
mutlu yillar canimBu arada bugün benim doğum günüm...
Ama bu doğumgünüm de bambaşka duygular içindeyim..
Diğer zamanlarda büyüdüğümü hiç hissetmedim..
Ama bu doğumgünümde sanki birden birkaç yaş yaşlandım omuzlarımda büyük bir sorumluluk hissediyorum artık:kedi:
ya ben bu bebişleri gördükçe dahada bi hewesleniorum yaaa( yalnız selkie, frambuaz, we gülencim üçüde 37+6da doğum yapmış oldu... yaw bnde yarın 37+6yımsempatiksalakcinni yoksa bndemiiiiiiiohaoldumsmile
kesin hepsi 37+6 da mi ?
beknurcum doum günün kutlu olsun...
kızlarrrr inanmıyorum ya gülayda doğurmuş...
sıkı durunnn az önce mesaj geldi
SİMENAY cımda sabah doğum yapmış.2.800 doğmuş iklimimiz
gayet sağlıklı ikiside çok iyi maşallah hepinizi öpüyolar aayyyy çok sevinçliyim ehe. liste kimdeyse eklesin kıslar.
olur olurrrrrrrr sabret opuyorumnanaktanAHANDA HERKESİN BEBİŞİ DOĞUYO BEN DAHA HAMİLE BİLE KALAMADIM :dilcikar:
anammmmmmmm ne guzel bi gun yaw .superrkızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr müjde 3 gelddiiiii
eylülce aradı şimdi doğum yapmış epidural sezaryenle süper bişey diyo... bir kızımız daha oldu kilosu boyunu daha öğrenememiş birazdan msg atacak... ama 3kg üstü dio:)))))))))))))
cok cok gecmis olsun canimarkadaşlar annem anjiyodan çıktı tıkalı damar yokmuş ve durumuda gayet iyi imiş ben gidemiyorum akşamda yanında duramayacağım... radyasyon tehlikesi malum....
ama çok şükür iyi .... mevlam hepinizden ve dualarınızdan razı olsun...... canlarım benim.........
Bu arada benim kız acıktı biraz canımıda acıtıyor.Biz çıkıyoruz şimdilik kendinize iyi bakın öptük hepinizi....
aminnn..
cnm ben sana üzül diye söylemedim,
yane hiç bir zaman inancını yitirme daha kötüleri var,
haklısında.bebişim olmadığı için olmayacak gibi hissediyorum ve ya düşük yaparsam diyorum hepmirmirmirmir
haklısında.bebişim olmadığı için olmayacak gibi hissediyorum ve ya düşük yaparsam diyorum hepmirmirmirmir
iyi düşünelim iyi olsun kaydirigubbakcemile5:içelim:
iyi düşünelim iyi olsun kaydirigubbakcemile5:içelim:
kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile:içelim:
canım kötü şeyler düşünme bak önce doktora git folik asit al şunu da unutma ilişkiden hemen sonra ayağa kalkma ayaklarını havaya dik ve yarım saat 45 dk yat sonrası allah büyük canım sen bursanın neresinde oturuyosun
çok teşekkürler eftel umarım senin için de herşey gönlünce olur.keşke bu siteyi daha önce keşfetseydim diyaloglar çok hoşouma gitti.insan kendi durumunda olan insanlarla konuşunca daha da rahatlıyor kafasındaki soru işaretleri gidiyor.ama işteyken çok fırsat bulamıyordum nete girmeye şimdi evde olunca fırsatım oluyor.
canım kötü şeyler düşünme bak önce doktora git folik asit al şunu da unutma ilişkiden hemen sonra ayağa kalkma ayaklarını havaya dik ve yarım saat 45 dk yat sonrası allah büyük canım sen bursanın neresinde oturuyosun[/QUOTE
sağol aynen yapıcam.dediklerini.
BEN BURSA YEŞİLYAYLALIYIM .AMA ANTALYAYA EVLENDİM :1no2:
canım kötü şeyler düşünme bak önce doktora git folik asit al şunu da unutma ilişkiden hemen sonra ayağa kalkma ayaklarını havaya dik ve yarım saat 45 dk yat sonrası allah büyük canım sen bursanın neresinde oturuyosun[/QUOTE
sağol aynen yapıcam.dediklerini.
BEN BURSA YEŞİLYAYLALIYIM .AMA ANTALYAYA EVLENDİM :1no2:
allah huzur ve mutluluk versin canım sen dediklerimi yap rabbimde nasib eder ohhhh süpey bi anniş olursun bak ben 16 mayıs 2009 da evlendim hemen de hamile kaldım :))) bu dediklerimi bende yapmıştımmmm:)))
mrb canım herseyin iyisini ve hayırlısını düşün ve iste.merak etme o zamanı gelince kendiliğinden oluyor.bizde eşimle bebek için karar verdikten sonra ben kadın doğum doktoruna gittim ve bütün testlerimi yaptırdım.ve doktor folik asit verdi 3 ay kullandım ve hamile kaldım.doktor hamile kalmadan folik asit kullanmak doğum anomalisi riskini azaltıyor demişti o zaman.o zaman kan smear guatr gibi bir sürü test yapmıştı doktor ve hepsi normal çıkmıştı.şuan 35 haftadayım ve çok şükür hamileliğim sırasında da hiçbir sorun yaşamadım sadece ilk 3 ay çok bulantım oldu.hamile kalmadan önce doktora gitmek bu yüzden önemli en azından tetlerde birsey çıkarsa hamilelik öncesi tedavi şansın oluyor.ama sen moralini hiçbir zaman bozma bu minik sevimli şeyler gelicekleri zamanı çok iyi biliyorlar
allah huzur ve mutluluk versin canım sen dediklerimi yap rabbimde nasib eder ohhhh süpey bi anniş olursun bak ben 16 mayıs 2009 da evlendim hemen de hamile kaldım :))) bu dediklerimi bende yapmıştımmmm:)))
TAMAM AYNEN YAPAYIM.
BEN 07.07.07 DE EVLENDİM :)
SEN BURSANIN NERESİNDEN
içgiyimci
neden nick bu ismden sectin merak ettim doğrusu
varmı bi nedeni???cadıarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?