2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaz, pancuben maaşallah bebiklere..
aza kaldı mutlu sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla...

sağol bacım... o ayrılık günleri gitsin bir daha hiç gelmesin...

yaz, canım ben genelde doktor eleştirmeyi sevmem. uzmanlığına saygı duyarım ama bana biraz garip geldi. ne demek suni sancıyla doğum başlatmak. sonra çocuk normal çıksa bile bu normal doğum olmuyor ki... daha doğum başlamadan müdahale. bence bunu sırf sezeryancı demesinler adam normali de deniyor ama olmuyor desinler diye yaptığı bir şey yani.

anladım canım bebegin kafa ölçümü cok önemli dogru sonra baş pelvik uyumsuzlugu denilip acilen sezeryana dönülüyo normal dogumdan..bencede riske atma öyleyse..banada yarın bakıcak dr hatta bebegin kafasyla catı uyumuna bakıcaz dedi bu cok önemli..bellimi olur belki banada sezeryan der..insallah bu defa bakar da kurtulurum bende..

anaaaam!! bu cadı kaynanalar nasıl yetişiyor canlı bir örnek.... kızım bak bu sayfada kaynana olaylarını görüyorsun. ona göre ayarla kendini..

cadı kaynana geliyor kızlar hazırlanın kızınızı bunun oğluna vermeyinn :):):):
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
yok yok merak etmeyin canlarım ben burdakiler gibi olmam.tatlı kaynana olcam ben söz:icecream:
yazgıcığım ve pancubenciğim bebişlerinize maşallah kızlar

yazgıcığım sende katıldın gün sayanlar kervanına hadi bakalım

sağol hijyenim.evet canım öyle oldu gün sayıyorum ama dedim ya geçmez şimdi bugünler:1closedeyes:

yok işıgı söndürüyoz:)) bana dayanamıyo:)şaka bir yana ama çok deilse bile haftada bir oluyo, kesmeyin diyo dr dogum daha kolay olurmuş..

ya onu bende okudum ve kaan kocatepeden dinledim ama bizm adama garip geliyor napıyım :):)::) bi diyor ben sapıkmıyım hamielye saldurayım bi diyor gözetleniyor gibi geliyor bana askerlik adamı körelttiii .... yok yok ben karar verdim akşam ona bi mum ışığı yapayımm :):)::)[/QUOTE]
hahahahah ışıklar sönmesiiiiiiiiinnnkaydirigubbakcemile2 karar wer oluyomu olmuyo mu? bizimde haftada 1,2 oluyordu ama nerden doktora beraber gittik dr kesin dedi bizimki nerdeyse öpüşmeyi oynaşmayıda kesecek... bana dio doğur artık bnde diorum ki yardımcı olmazsan doğuramam kiiiiisempatiksalakcinni ama korkuyo mannak bişe olcak die gel diorum 3 te 1i bile yeter ama nafile:sinifsinif: ben her akşam yapıorum o mum ışıklarını ama fayda etmior dedim ki zaten 1 hafta daha doğmazsa dr önerecek ilşki yapın dieşakkıdı şimdi salı günü dr.dan gelince sölicem ilşki yapın hiç açılman yok dedi dicem inşallah yer:lepi:

kızım bizim oynaşmak da koklaşıyoruz azıcık. öyle kırmızı noktalı geceler bizim için çok uzakta kaldı :gitme:

o zaman acımam geç kalsın bana ne

[/QUOTE]hımm seni mi umursamıor yoksa hamileliği mi ? sizde ışık sönmüyor anlaşıldı :):)::)): ) yazık lan çocuğa yeter ala ala hasret dstek olsana bu kızlar çok fena yawww baksana hiç dur durak bilmiyorlar :):) :):): sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni[/QUOTE]

biz 40 gündfür görüşmüyoruz hatırlatırım!!! her gece kocanızın koynunda yatıyonuz konuşmayın!!
Hasret'in kocası bıraksa adamın tepesinden inmez onun libidosu çok yüksek. biz Hasret'in çırağı olabiliriz ancak. bizimki sadece koklaşmak. nerdeeee eski günler :gitme:

bu arada haklısınız kızlar ben de ağızdan doğurmaktan vazgeçtim. ne o öyle kusar gibi.. öğğğk..[/QUOTE]
çıraklarrrrrsempatiksalakcinni bak libidoma laf etmüüş birilerüüü walla öle kucaaandan inmiorum ama banamısın demio herüüff, bizimki artık koklaşmıyo bile zorla saldırıya geçip söndürüyorum ışığını:gitme:
Bende kızıma böylee şovvv istiommmmm :))
sende koy resimleri sanada yaparıs cnm rahat ol
inşalah hasret istediyimiz gibi olur, büyük konuşmamak lazım,
sen ikinciyi ikizmi düşünüyorsunuz..nasıl olucak?
gitcen doktruna ben ikiz istiyorum dicen o da yapcek sana biraz tüp olcak ama ossunbilmiyorumkismile iki dene erkek kardeş yapcamö kızıma
:dance::sm_cool: ewet toptan kurutldum inşallah ama yüzsüzlük edip torun görmeye geleceklerine adım kadar eminim ama bakın ben onlara ne laflar sayıyorum yüzsüzlereee
ewt allah ağzımızn tadını bozmasın biz tartışsakta 2 saat sürüyo maksimumsempatiksalakcinni

sağol canım.
evet bu tamda dediğin gibi birşey normal adı üstünde olacaksa herşey normal olmalı.dışarıdan yapılan bir müdahale ile başlatılması banada çok saçma geliyor.ve zaten konuştuğum diğer kadındoğumcular ki adamlar bu şehirde bile değil beni kendilerine yönlendirme gibi bir çabalrı olamaz zaten bunu kesinlikle onaylamıyor.birazdan paylaşacağım bak doktorların maillerini.
inşaallah kurtulursun canım dediğin gibi uyum çok önemli ve buna bakılmadan körükörüne gitmek mantıklı gelmedi bana şahsen.

kız bu herifler kendi kendilerine şap atmasınlar... sempatiksalakcinni

Cevap : Sorunuzda çok haklısınız. 38 hafta bebek gelişimi için problem değil ancak rahim ağzı kapalı ise babeği sıkıntıya sokar ve kalp atımı düşer. Bence normal doğum için doğal seyrine bırakıp rahim ağzının açılmasını beklemek gerekir.

Cevap : Sizin de belirttiginiz bu tur uygulamalar pek dogru degildir. Gereksiz yere sorunlara yol acip gereksiz yere dgum agrilari sirasinda cocuk kalp seslerinde bozulmaya yol acarak sezaryene gidisi arttırır. O nednele sizin de hsissettginiz gibi ben bu uygulamaya katilamayacagim ve modern dogum tıbbında pek kabul goren bir gorus degildir, yani 38 haftalıkken baska bir tıbbı neden yoksa , hastanın suyu gelmiyorsa, GUN GECMESI OLMADIKCA, suni sanci verip dogumu baslatmaya calismak pek dogru bir yaklasim degildir.

Üyeye mesaj gönder Şikayet Et

Prof. Dr. Cemal Tamer EREL Kadın Hastalıkları ve Doğum [Premium Üye]

Cevap : Suni sancının endikasyon dışında kullanılması hatalıdır. Suni sancının elbette anne ve bebek için çok önemli riskleri vardır. Suni sancı belli özel durumlarda (endikasyonu olduğu zaman) gayet tabi ki kullanılır. Ancak hastayı çok yakından takip etmek ve belli izlem koşullarını gerçekleştirmek şartı ile.

yukarıda üç farklı doktorun cevabı var suni sancı ile ilgili hepsi alanlarının en iyileri.ve gördüğünüz gibi onaylamıyorlar.diğer ikisi ile telle görüştüm bu sebeple onların cevabını yazılı iletemiyorum.ama aynı görüşteler.

Son düzenleme:
way be yuh ya inanki yuh bu dr lara hastane prosedirülerine..sırf hani sancı yok su gelmemiş direk suni sancıyı verip sonrada olmadı denilip sezeryana cewirmek için yasakkelimeklava:..sikayet etmek lazım bunları !!!!!!!!!!!!

hasret senin bu tüp bebekmii?
yok cnm tüp falan değil allah wergisi, ama ikinciyi bilinçli ikiz istediimden tüp yapcem sanırım
kız bu herifler kendi kendilerine şap atmasınlar... sempatiksalakcinni
walla olurmu olurrrr:1shok:

ne 13ü be kız ptesi doğpuma gidiyorrrr

aynen öyle ebrucumklava:.al işte bu adamlarda doktor ama tamamen karşılar bu duruma.

merhabalar herkese;
Cerenova; Tşk ediyorum canım sana.
Az kaldı ama heyecan dorukta nedense dün gece rüyamda kalp atışlarım zayıflıyorddu ve ıkınamıyordum bebeğimi doğururken heyecan bastı nedense dün NST ye girerkende heyecan basmıştı ilk ölçümlerde 163*172 lere kadar kalp atışları çıkmıştı bebeğimin ....
Benki soğukkanlı olan kişi nasıl olduysa heyecan dorukta sekilde dolaşıyorum şuan temizlik yapmam lazım üşeniyorum sonra aklıma geliyor 4 haftam var bakalım bitrebilecekmiyim diye düşünüyorum.....

Gülencim; bebeğin tıpkı sen walla maşallah 41 kere çok güzel bebeklerimiz oldu Hayatlarıda güzel olur inşallah

EDEBİYATÇI;Sen çık biran önce izine bu arada geçmiş olsun doğumdan sonra ameliyatta olacakmışsın ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…