- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.041
kuaför kıss kendinden gecmiş zaten gripmiydi neydi bende istemedigime bin pişman..aha yarında randewum var agda yapmam lazım hemde bu belle:bbo:..SANADA GÜNAYDIN ADAŞ..a.s.
19 GÜN OYY AZ KALMIŞ..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
KUAFÖRE DESEYDİN KOLTUĞA YASTIK VERSEYDİklava:
YAZIK BELİNE
kuaför kıss kendinden gecmiş zaten gripmiydi neydi bende istemedigime bin pişman..aha yarında randewum var agda yapmam lazım hemde bu belle:bbo:..
bakalım doktor ne diyecek.... dikakt edin kızlar yawww bişi olamsın korkuyor insan....
cadı kaynana geliyor kızlar hazırlanın kızınızı bunun oğluna vermeyinn :):):):
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
heee koca popolarımnız kaşıyın kızlarr :):): sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
evet kuşum baksana nasılda keyfim yerinde sabahtan beri çenem susmadı gülencimin boşluğunu dolduruyorum :):):):):
ayyy kıayamam aklıma geldi biizmde askerlik :neyse bak gelmiş çöok şükür ben bilmiyordum ayrı kaldığınızı .. mevlam yaşatmasın hiç bir saniye bile ayrılığı.....
iyi o zaman sırnaşın koklaşın ooohh sefanız olsun :):):)::)
sağol ebrucumopuyorumnanaktan.yarın kontrolün varmış güzel haberlerle gel inşaallah.
canım 1. sebep ben başından beri hatta hamile bile değilken hep karşıydım sezeryana.hep normal istedim.ama doktorum beklemeden kendi birgün belirleyip doğumu suni sancı ile başlatıyor.ve bunu hangi doktora sorduysam bunun sonu %70 sezeryan olur diyor.ve dün iki tane doğum başlatmış bu şekilde doktorum ikiside sezeryana dönmüş.
2. sebepte oğlumun kafası büyük.ve benim doktorum önceden çatı muayenesi yapmıyor doğum anına bırakıyor.bende bu riski göze almak istemiyorum.buyüzden tercihim bu yönde oldu tatlım.
anladım canım bebegin kafa ölçümü cok önemli dogru sonra baş pelvik uyumsuzlugu denilip acilen sezeryana dönülüyo normal dogumdan..bencede riske atma öyleyse..banada yarın bakıcak dr hatta bebegin kafasyla catı uyumuna bakıcaz dedi bu cok önemli..bellimi olur belki banada sezeryan der..insallah bu defa bakar da kurtulurum bende..sağol ebrucumopuyorumnanaktan.yarın kontrolün varmış güzel haberlerle gel inşaallah.
canım 1. sebep ben başından beri hatta hamile bile değilken hep karşıydım sezeryana.hep normal istedim.ama doktorum beklemeden kendi birgün belirleyip doğumu suni sancı ile başlatıyor.ve bunu hangi doktora sorduysam bunun sonu %70 sezeryan olur diyor.ve dün iki tane doğum başlatmış bu şekilde doktorum ikiside sezeryana dönmüş.
2. sebepte oğlumun kafası büyük.ve benim doktorum önceden çatı muayenesi yapmıyor doğum anına bırakıyor.bende bu riski göze almak istemiyorum.buyüzden tercihim bu yönde oldu tatlım.
anaaaam!! bu cadı kaynanalar nasıl yetişiyor canlı bir örnek.... kızım bak bu sayfada kaynana olaylarını görüyorsun. ona göre ayarla kendini..
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:cadı kaynana geliyor kızlar hazırlanın kızınızı bunun oğluna vermeyinn :):):):
yazgıcığım ve pancubenciğim bebişlerinize maşallah kızlar
yazgıcığım sende katıldın gün sayanlar kervanına hadi bakalım
yok işıgı söndürüyoz:)) bana dayanamıyo:)şaka bir yana ama çok deilse bile haftada bir oluyo, kesmeyin diyo dr dogum daha kolay olurmuş..
maşalah ege bebege çok tatlı, Allah nazarlardan saklasın.
ohh hasret bu günün tadını çıkar hava çok güzel,bir daha belki eline geçmez:))
seninde gözün aydın nihayet son günün,
ya hamileyken dokunmuyolarmı benimki umursamıyo bile :))
ocdhamilelikte oluyo cnm kaşıntı, bendede oluyo ben nemlendirici sürüyorum cildim kuru oldugu için sanırım,
ceren dur bebek gelsin llahın izniyle o daha çok geç kalıcaksırnaşık şey[/B]
sende koy resimleri sanada yaparıs cnm rahat olBende kızıma böylee şovvv istiommmmm :))
gitcen doktruna ben ikiz istiyorum dicen o da yapcek sana biraz tüp olcak ama ossunbilmiyorumkismile iki dene erkek kardeş yapcamö kızımainşalah hasret istediyimiz gibi olur, büyük konuşmamak lazım,
sen ikinciyi ikizmi düşünüyorsunuz..nasıl olucak?
:dance::sm_cool: ewet toptan kurutldum inşallah ama yüzsüzlük edip torun görmeye geleceklerine adım kadar eminim ama bakın ben onlara ne laflar sayıyorum yüzsüzlereeeyaww benim aklım hep biadım ilerisinde kaldı galiba )::):) kız bizler hala aşık hatunalr çiftleriz... tabikide oynaşcaz gülüşcezz çok şükür bak ne güzel kaç gündür eşiyle öyle tatrtışan çıkmadı şükür ...... kaynana cadalozlarında da bahseden gerçi sen toptan kurtuldun kociş sayesinde de :)):) yok ooohh rahatız ... mevlam bozmasın ağzımızın tadını.......
sağol canım.yaz, pancuben maaşallah bebiklere..
aza kaldı mutlu sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla...
yaz, canım ben genelde doktor eleştirmeyi sevmem. uzmanlığına saygı duyarım ama bana biraz garip geldi. ne demek suni sancıyla doğum başlatmak. sonra çocuk normal çıksa bile bu normal doğum olmuyor ki... daha doğum başlamadan müdahale. bence bunu sırf sezeryancı demesinler adam normali de deniyor ama olmuyor desinler diye yaptığı bir şey yani.
inşaallah kurtulursun canım dediğin gibi uyum çok önemli ve buna bakılmadan körükörüne gitmek mantıklı gelmedi bana şahsen.anladım canım bebegin kafa ölçümü cok önemli dogru sonra baş pelvik uyumsuzlugu denilip acilen sezeryana dönülüyo normal dogumdan..bencede riske atma öyleyse..banada yarın bakıcak dr hatta bebegin kafasyla catı uyumuna bakıcaz dedi bu cok önemli..bellimi olur belki banada sezeryan der..insallah bu defa bakar da kurtulurum bende..
[/B]çıraklarrrrrsempatiksalakcinni bak libidoma laf etmüüş birilerüüü walla öle kucaaandan inmiorum ama banamısın demio herüüff, bizimki artık koklaşmıyo bile zorla saldırıya geçip söndürüyorum ışığını:gitme:[/B]
kız bu herifler kendi kendilerine şap atmasınlar... sempatiksalakcinni
aboww toprak senin 13 gününmü kaldı canım ya bende 19 dan iniyorum hadi dökülüvercez birer birer..günün bellimi???bu arada bu agda olayını keske yaptrabilsem dısarda ama yok abi kıramıorum su utancımıBen dün yaptırdım ağdayı , kurtuldum korkulu rüyadan...
way be yuh ya inanki yuh bu dr lara hastane prosedirülerine..sırf hani sancı yok su gelmemiş direk suni sancıyı verip sonrada olmadı denilip sezeryana cewirmek içinCevap : Sorunuzda çok haklısınız. 38 hafta bebek gelişimi için problem değil ancak rahim ağzı kapalı ise babeği sıkıntıya sokar ve kalp atımı düşer. Bence normal doğum için doğal seyrine bırakıp rahim ağzının açılmasını beklemek gerekir.
Cevap : Sizin de belirttiginiz bu tur uygulamalar pek dogru degildir. Gereksiz yere sorunlara yol acip gereksiz yere dgum agrilari sirasinda cocuk kalp seslerinde bozulmaya yol acarak sezaryene gidisi arttırır. O nednele sizin de hsissettginiz gibi ben bu uygulamaya katilamayacagim ve modern dogum tıbbında pek kabul goren bir gorus degildir, yani 38 haftalıkken baska bir tıbbı neden yoksa , hastanın suyu gelmiyorsa, GUN GECMESI OLMADIKCA, suni sanci verip dogumu baslatmaya calismak pek dogru bir yaklasim degildir.
Üyeye mesaj gönder Şikayet Et
Prof. Dr. Cemal Tamer EREL Kadın Hastalıkları ve Doğum [Premium Üye]
Cevap : Suni sancının endikasyon dışında kullanılması hatalıdır. Suni sancının elbette anne ve bebek için çok önemli riskleri vardır. Suni sancı belli özel durumlarda (endikasyonu olduğu zaman) gayet tabi ki kullanılır. Ancak hastayı çok yakından takip etmek ve belli izlem koşullarını gerçekleştirmek şartı ile.
yukarıda üç farklı doktorun cevabı var suni sancı ile ilgili hepsi alanlarının en iyileri.ve gördüğünüz gibi onaylamıyorlar.diğer ikisi ile telle görüştüm bu sebeple onların cevabını yazılı iletemiyorum.ama aynı görüşteler.
aboww toprak senin 13 gününmü kaldı canım ya bende 19 dan iniyorum hadi dökülüvercez birer birer..günün bellimi???bu arada bu agda olayını keske yaptrabilsem dısarda ama yok abi kıramıorum su utancımı
yok cnm tüp falan değil allah wergisi, ama ikinciyi bilinçli ikiz istediimden tüp yapcem sanırımhasret senin bu tüp bebekmii?
walla olurmu olurrrr:1shok:kız bu herifler kendi kendilerine şap atmasınlar... sempatiksalakcinni
aboww toprak senin 13 gününmü kaldı canım ya bende 19 dan iniyorum hadi dökülüvercez birer birer..günün bellimi???bu arada bu agda olayını keske yaptrabilsem dısarda ama yok abi kıramıorum su utancımı
way be yuh ya inanki yuh bu dr lara hastane prosedirülerine..sırf hani sancı yok su gelmemiş direk suni sancıyı verip sonrada olmadı denilip sezeryana cewirmek içinyasakkelime klava:..sikayet etmek lazım bunları !!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?