- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.001
lAP TOPU KIRILASICA..:umursamaz:
BENİM KICİŞ TE PC BAŞINDA YAŞIYOR AKŞAMLARIlmaz:
KIZLAR SİZ HİÇ PREMATURE BALIK GÖRDÜNÜZMÜ ?
BEN DOĞURTTUM BİLE.BENDE HAMİLE JAPON BALIKLARI VARDI ONLAR HAMİLEYKEN
DOĞUM GÜNÜ GELİNCE BEBİŞLER KARNINDAN AĞZINA ÇIKMAYA BAŞLIYOR.
O SIRADA BALIĞI ELİME ALDIM SUDA KÜRDANLA AĞZINI AÇTIRDIM..(suda doğum :))
ANAAAMM Bİ BAKTIM BLINK BLINK BEBİŞLER ÇIKIYOR BİRSÜRÜ.
NEYSE HEPSİ DOĞDU SONRA Bİ BAKTIK İÇİNDEN 1 İ DAHA MİNİK YAVRUMM PREMATÜRE OLMUŞ OŞeniz ŞU AN 4 AYLIK OLDU BALIKLAR O HALA MİNİÇİK VE ÇENESİ YAMUK.
ÇOK SEVİYORUM BEN ONU İSMİNİDE PİRE KOYDUM...:roflol:
cerenora
kızlar günaydınnnn...
ben bu sabah bir halt ettim...
kocamın sabah 7.30'da gemide olması lazımdı... telefonu da benim başucumda şarjdaydı... ben kapatmışım telefonu hatırlamıyorum bile. bir kalktık saat 7.10... gece fazla oynaştık herhalde adam uyuya kaldı.
oooohhhh iyi olmuş ne bu doğuma günler kala ne oynaşması bak bizm kcoalar nasıl kaçıyor bizden o kaçmamış atlamış iyi olmuş :):):)
yetişti mi bari ... ne yaptı....
yazgı dün ne oldu dr nede dei bana bi özet geçsene ben kaçırmışım? sezaryen için mi gün werdi? kafa kaç mm olmuş? bebiş kaç kg olmuş
helal olsun kız. benim de balıklarım var ama elime hayatta alamam... koptum yalnız hikayeye... :roflol: sen balıklar üzerinde biraz daha çalışırsan evde kendin doğurursun... :roflol: benim balığı biz yavruluğa aldık. doğurdu bizim de erken doğum oldu yalnızca biri yaşadı. onu da diğer balıklar yavruluğun arasından çekip yemişler yamyamlarklava:
AYNEN EVDE DOĞURUCAM BENDE :roflol:
OLSUN TEKRAR HAMİLE KAILIR SENİN BALIK :jeyyar:
BENİM PREMATÜREM ÇOK TATLI FIRLAMA BİŞEY delikafadulden
bu arada biz de ağzımızdan doğursak daha mı kolay olurdu acaba :uhm:
ohh hasret bu günün tadını çıkar hava çok güzel,bir daha belki eline geçmez:))herkeslere günaydınnnn, kocam bugün we yarın izinli şimdi wardiya değiştik o uyuyacak 1 saat kadar sonra gelecek serwisleri götürecek arabayla bi kaç yere sonra gelecek we ben özgür kalacağım yani inşallahsempatiksalakcinni
bencede çok sefiyolar güselim çok şükür.... ama biizmkine diyorum ki yawww ibre ne durumda :):):):) ya diyo hamile kadına saldıracak akdar sapıtmadım daha :):):) dün akşam siyah bi elbisem vardı penye bir kumaş olduğu için oldu üzerime giydim onal dolaşıyordum evde böyle ip askılı mini bir elbise tabi saçı başıda oan göre şekillendirdim bide makyaj diyorki ben sapıtmadım diye sen zorluyorsun ama ço kaz zamanın kaldı riske atma kendimni bence git şunu değiştir dedi :)):): ) çok güldüm yaa :):):) demkki hala çekici ve seksi olabiliyormuşum :):):):)
bu arada biz de ağzımızdan doğursak daha mı kolay olurdu acaba :uhm:
yaz34 Alıntı:
hasret0587 kullanıcısından alıntı
yazgı dün ne oldu dr nede dei bana bi özet geçsene ben kaçırmışım? sezaryen için mi gün werdi? kafa kaç mm olmuş? bebiş kaç kg olmuş
canım çok şükür herşey yolunda kafa hala aynı teyzesi 38+4 çıktı.kendiside haftasından 4 gün önde çıktı bu defa geçen sefer bir hafta öndeydi şimdi böyle çıktı.boyu 50 cm olmuş kilomuzda 2700-2800 gibi farklı farklı çıktı oyüzden kesin bişey söyleyemiyorum o civarlarda yani.bana istersen suni sancı verip deneyelim dedi.ama ben riske atma taraftarı değilim sezeryan olacağım.Allah nasip ederse 4 mart perşembe günü doğum tarihi oğlumun.
cerenora Alıntı:
şekerim karşı komulmaz bir hatunsan ben ne yapabilirim
yetişti yetişti... ben de çok şaşırdım.. neyse ki işi yakın ama telefon açana kadar kendimi çok suçlu hissettim. adam meslek hayatında ilk defa uyuya kaldı syemde...
ayyy düşünemiyorum, onu yok bence böyle daha iyiyiz..:CüvCüv:bu arada biz de ağzımızdan doğursak daha mı kolay olurdu acaba :uhm:
[QUOTE=gulencim;11670859]Huu nabersinizz gebisler
öncelikle hastanedeyim hala Perşembe 00:47 Ege 3 kg 49 cm olarak doğdu
genel sezeryanla
suyum gelmeye basaldi için
sezeryan sonrası çok ciddi bağırıp cagiricak kadar ağrım olmadı ama yaral oldun için bı tuhaflık hissediyosun
pr
hadi leeeyyynn oynaştık dedü kız ne war bunda biz hep oynaşıoz hamileysek, fantazi dünyamızda körelmediya küçük oyunlar da olmazsa olmassskiiioooohhhh iyi olmuş ne bu doğuma günler kala ne oynaşması bak bizm kcoalar nasıl kaçıyor bizden o kaçmamış atlamış iyi olmuş :):):)
yetişti mi bari ... ne yaptı....
canım çok şükür herşey yolunda kafa hala aynı teyzesi 38+4 çıktı.kendiside haftasından 4 gün önde çıktı bu defa geçen sefer bir hafta öndeydi şimdi böyle çıktı.boyu 50 cm olmuş kilomuzda 2700-2800 gibi farklı farklı çıktı oyüzden kesin bişey söyleyemiyorum o civarlarda yani.bana istersen suni sancı verip deneyelim olmazsa sezeryana alırız dedi.ama ben riske atma taraftarı değilim sezeryan olacağım.Allah nasip ederse 4 mart perşembe günü doğum tarihi oğlumun.
maşalah ege bebege çok tatlı, Allah nazarlardan saklasın.
ohh hasret bu günün tadını çıkar hava çok güzel,bir daha belki eline geçmez:))
seninde gözün aydın nihayet son günün,
ya hamileyken dokunmuyolarmı benimki umursamıyo bile :))
ocdhamilelikte oluyo cnm kaşıntı, bendede oluyo ben nemlendirici sürüyorum cildim kuru oldugu için sanırım,
ceren dur bebek gelsin llahın izniyle o daha çok geç kalıcaksırnaşık şey[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?