2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydınnnn...
ben bu sabah bir halt ettim...
kocamın sabah 7.30'da gemide olması lazımdı... telefonu da benim başucumda şarjdaydı... ben kapatmışım telefonu hatırlamıyorum bile. bir kalktık saat 7.10... gece fazla oynaştık herhalde adam uyuya kaldı. :kedi:
lAP TOPU KIRILASICA..:umursamaz:
BENİM KICİŞ TE PC BAŞINDA YAŞIYOR AKŞAMLARI lmaz:

helal olsun kız. benim de balıklarım var ama elime hayatta alamam... koptum yalnız hikayeye... :roflol: sen balıklar üzerinde biraz daha çalışırsan evde kendin doğurursun... :roflol: benim balığı biz yavruluğa aldık. doğurdu bizim de erken doğum oldu yalnızca biri yaşadı. onu da diğer balıklar yavruluğun arasından çekip yemişler yamyamlar klava:

ege bebek.. 1 günlük

aynı annesi yaaaa

maaşallah... Allahım nazarlardan saklşasın. aynı annesi ya... benim kız da bana benzesin. :Saruboceq:

ay ne guzel ege bebek cin cin bakiyor canim benimmmmmmm.masallah kuzucuga .

bu arada doktoru aradim.ebeyle gorustum cildiyeye gelmeniz lazim dedi.iyide herhangi gorunurde bisi yokki.sadece kasiniyorum.sempatiksalakcinni

oooohhhh iyi olmuş ne bu doğuma günler kala ne oynaşması bak bizm kcoalar nasıl kaçıyor bizden o kaçmamış atlamış iyi olmuş :):):)

yetişti mi bari ... ne yaptı....

yazgı dün ne oldu dr nede dei bana bi özet geçsene ben kaçırmışım? sezaryen için mi gün werdi? kafa kaç mm olmuş? bebiş kaç kg olmuş

oooohhhh iyi olmuş ne bu doğuma günler kala ne oynaşması bak bizm kcoalar nasıl kaçıyor bizden o kaçmamış atlamış iyi olmuş :):):)

şekerim karşı komulmaz bir hatunsan ben ne yapabilirim :roflol:

yetişti yetişti... ben de çok şaşırdım.. neyse ki işi yakın :roflol: ama telefon açana kadar kendimi çok suçlu hissettim. adam meslek hayatında ilk defa uyuya kaldı syemde...

helal olsun kız. benim de balıklarım var ama elime hayatta alamam... koptum yalnız hikayeye... :roflol: sen balıklar üzerinde biraz daha çalışırsan evde kendin doğurursun... :roflol: benim balığı biz yavruluğa aldık. doğurdu bizim de erken doğum oldu yalnızca biri yaşadı. onu da diğer balıklar yavruluğun arasından çekip yemişler yamyamlar klava:

AYNEN EVDE DOĞURUCAM BENDE :roflol:
OLSUN TEKRAR HAMİLE KAILIR SENİN BALIK :jeyyar:
BENİM PREMATÜREM ÇOK TATLI FIRLAMA BİŞEY delikafadulden

yazgı dün ne oldu dr nede dei bana bi özet geçsene ben kaçırmışım? sezaryen için mi gün werdi? kafa kaç mm olmuş? bebiş kaç kg olmuş

canım çok şükür herşey yolunda kafa hala aynı teyzesi 38+4 çıktı.kendiside haftasından 4 gün önde çıktı bu defa geçen sefer bir hafta öndeydi şimdi böyle çıktı.boyu 50 cm olmuş kilomuzda 2700-2800 gibi farklı farklı çıktı oyüzden kesin bişey söyleyemiyorum o civarlarda yani.bana istersen suni sancı verip deneyelim olmazsa sezeryana alırız dedi.ama ben riske atma taraftarı değilim sezeryan olacağım.Allah nasip ederse 4 mart perşembe günü doğum tarihi oğlumun.

bu arada biz de ağzımızdan doğursak daha mı kolay olurdu acaba :uhm:

YAW BEN DİYORUM MART BEBEKLERİ GÜZEL OLUR .
ÖZELLİKLE KIZLARI ALIMLI OLUR BENDE ÖYLEYİM DEbayanssulusmile
BEBEK ÇOK TATLI ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN..

EZGıM29 ben dün yoktum canım doğum yapmışsın geçen ay senin bıdık erken davranmış Allah analı babalı büyütsün uzun sağlıklı ömürler versin.iyi olmanıza çok sevindim.

[QUOTE=gulencim;11670859]Huu nabersinizz gebisler
öncelikle hastanedeyim hala Perşembe 00:47 Ege 3 kg 49 cm olarak doğdu
genel sezeryanla
suyum gelmeye basaldi için
sezeryan sonrası çok ciddi bağırıp cagiricak kadar ağrım olmadı ama yaral oldun için bı tuhaflık hissediyosun
pr[/QUOTE]
maşalah ege bebege çok tatlı, Allah nazarlardan saklasın.
ohh hasret bu günün tadını çıkar hava çok güzel,bir daha belki eline geçmez:))

seninde gözün aydın nihayet son günün,
ya hamileyken dokunmuyolarmı benimki umursamıyo bile :))

ocdhamilelikte oluyo cnm kaşıntı, bendede oluyo ben nemlendirici sürüyorum cildim kuru oldugu için sanırım,
ceren dur bebek gelsin llahın izniyle o daha çok geç kalıcaksırnaşık şey

bu arada biz de ağzımızdan doğursak daha mı kolay olurdu acaba :uhm:

ayyyy hayırrr..... o zaman bütün kadınalr yamuk yumuk ağızlı bişey olur yawww :):):)

hadi ahyırlısı olsun cnaım..... senden de güzel haberler alalım inşallah....

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: hasbammmmm :):)::)): ) kıızm benim kocama bana ve kızıma kıyamıyor .... ya şaka bi yana valla böyle sanki gözetleniyormuşuz gibi geliyor bize kendimizi kötü hissedip ikimzde istemiyoruz.... yani bizde durum bu :):)::) düşün tam adam öpecek göbeği göbeğime değiyor biizm zilli bi kıpırdıyor biz gülemye başlıyoruz ve bırakıp onunla konuşuyor onunla oynuyoruz :):)::)

maşalah ege bebege çok tatlı, Allah nazarlardan saklasın.

ohh hasret bu günün tadını çıkar hava çok güzel,bir daha belki eline geçmez:))

seninde gözün aydın nihayet son günün,
ya hamileyken dokunmuyolarmı benimki umursamıyo bile :))

ocdhamilelikte oluyo cnm kaşıntı, bendede oluyo ben nemlendirici sürüyorum cildim kuru oldugu için sanırım,
ceren dur bebek gelsin llahın izniyle o daha çok geç kalıcaksırnaşık şey
[/QUOTE]

hımm seni mi umursamıor yoksa hamileliği mi ? sizde ışık sönmüyor anlaşıldı :):)::)): ) yazık lan çocuğa yeter ala ala hasret dstek olsana bu kızlar çok fena yawww baksana hiç dur durak bilmiyorlar :):) :):): sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hadi leeeyyynn oynaştık dedü kız ne war bunda biz hep oynaşıoz hamileysek, fantazi dünyamızda körelmediya küçük oyunlar da olmazsa olmassskiii

wayy be ocak şubat annlerine derken bizlerde birer birer kesilmeye başladık be kızlar hemde çoğu gönüllü olarak.. sanırım ilk normal doğum yapan olarak adımı altın harflerle kazıttıracağım topicesempatiksalakcinni
çok sewindim cnm hadi bakalaım şafak 13 kalmış hayırlısıyla al kucağına bn bunu normal doğurcam bundan sonraki ikizlerde sezaryen olcamkafamçokkarıştı

hımm seni mi umursamıor yoksa hamileliği mi ? sizde ışık sönmüyor anlaşıldı :):)::)): ) yazık lan çocuğa yeter ala ala hasret dstek olsana bu kızlar çok fena yawww baksana hiç dur durak bilmiyorlar :):) :):): sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni[/QUOTE]
yok işıgı söndürüyoz:)) bana dayanamıyo:)şaka bir yana ama çok deilse bile haftada bir oluyo, kesmeyin diyo dr dogum daha kolay olurmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…