2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

butun gece kasintidan oldum oldum dirildim bu ne ya.basimdan ayak parmagima kadar kasindim ama ne bi kizariklik ne bi iz anlamadim.
simdide kollarim kasiniyor.

canım çok geçmiş olsun o kaşıntı belası bendede var seni çok iyi anlıyorum ama maalesef bi ilacı yokmuş doğumdan sonra kendiliğinden geçermiş başta bendede hiç iz filan yoktu ama ben kaşımaktan yara yapmaya başladım çocuğun safra kesesine baskı yapmasından dolayı yavaş çalışıyomuş safra kesesi tuzlar yavaş atıldığı için kaşınıyomuş tabi ciltle de alakalı galşiba benim çok allerjik bir cildim vardı zaten :kedi: doktorumuz 10 marta sezewryan tarihi verdi bebeğimi içimde yaşamayı çok seviyom ama sırf kaşıntıdan gün sayıyırum bilmiyorumkismile canım bide kalın giyme ılık banyo yap sıcak su cildi kuruturmuş sempatiksalakcinni geçmiş olsunopuyorumnanaktan

aynen öyle ebrucumklava:.al işte bu adamlarda doktor ama tamamen karşılar bu duruma.

oyuncak ediyorlar insanları ya!! töbe töbe!! benim ablam 12 yıl önce 3 gün sancılı bekledi rahim ağzı açılmadı doktor yine de suni sancı vermedi. sezeryana aldı. demek ki bebek doğum kanalında değilmiş o nedenle sancı vermemiş. şimdikiler de işimiz çabuk bitsin diye klava:

bende ağda istiyorum kendimde yapamıyorum sonum ne olacak benim mafoldumben

kendin orayı görebilğiyorsan tebrik ediyorum hiccenim zira ben göremiyorum ayna falan mahvolurum herhalde. en iyisi başkası alacak. benim de pazartesi ağda... ooof of eyvahedigeldismile

DÜN KARISI ıÇıN ALIŞVERıŞ YAPAN ADAM
ŞıMDı YıNE GELDı EŞı BEĞENMıŞ ÇAMAŞIRLARI
ATLET ALDI BU SEFERDE ANAMDAAA SÜREKLı MÜŞTERıM OLDU
:teytey::teytey::teytey:
HAYIRLI CUMALAR..

bende ağda istiyorum kendimde yapamıyorum sonum ne olacak benim mafoldumben
ben de ağdaya gidemiyorum hamilelik öncesi lazere başlamıştım doğum sonrası devam edeceğim için sadece jilet kullanmalıyım.ne yapacaksak bilemiyorum dua ediyorum önce nişan falan gelsinde hazırlık yapmaya vakit olsun.gerçi iki güne bir temizliyorum ama pürüzsüz olacak takıntım var

Ebrucum benim son 2-3 günüm.P.tesi Epidural sezeryanla doğuracam inşallah...Ben de evlenmeden önce yaptıramıyordum sonra evlilik , tüp bebek denemeleri derken maşallah utanç mutanç kalmadı.Malum organı epey bir kişi gördü anlayacağın...:kedi
Senin de çok az kalmış Ebru , sen normal doğum yapacaksın galiba...

seninde az kaldı Toprak hadi hayırlısı canım yaaa

ay canım benim geri sayım başlamış. Allah yardımcın olsun hayırlısıyla al gel bebeğini...

kendin orayı görebilğiyorsan tebrik ediyorum hiccenim zira ben göremiyorum ayna falan mahvolurum herhalde. en iyisi başkası alacak. benim de pazartesi ağda... ooof of eyvahedigeldismile

göremiyorum işte o yüzden ağlıyorum işte :gitme:

bende aynen senin gibi dua ediyorum
:Saruboceq:

ocdhamilelikte oluyo cnm kaşıntı, bendede oluyo ben nemlendirici sürüyorum cildim kuru oldugu için sanırım,

sempatiksalakcinni doktorum demiski cildiyeciye gitsin
hee evet bi de orda vakit kaybedeyim klava:
sagolun kizlar .ozlemce tavsiyelerine uyacagim kesin.desene 22 mart a kadar kasin kasin dur kafamçokkarıştı

canım az kalmış allah yardımcın olsun....

ben ağdaya taaa üniversitede alıştım kuzenim kuaför o yapıyordu sonra bi kezde kuaför başka kuaför denedim ve oldu gitti işytee....

İnşallah , geceleri uyuyamıyorum, endişeler sardı beni.Bana bir şey olursa kızıma kim bakar kızım ne yaparı taktım bu aralar...Bu hamilelik insanın psikolojini çok etkiliyor...

evet şu hamilelik yok mu tuhaf bir hal gerçekten alsanaalsanasmile

inşallah sağlıkla meleğini kucağına alacaksın canım olumlu düşünmeye çalış herşey güzel olacak
opuyorumnanaktan

Kızlar tekrar merhaba
Herşey yolunda şöyle bi geçmişe baktımda.
Ben bugün sersem gibiyim.uyumamak için resmen ayakta duruyom.otursam burda uyuya kalcam.neyse 2 Mart son olacak. sona kızımla dinlencez evde onun gelilişini beklicez.ama bugün bi garibim.ve şiştim.işyerimdekiler ben demeden farkettiler bugün düne göre farklısın dediler.
el ayak ve yüzüm şişti canlar.çirkinlşiyommmmmmmm....
Don muhabbeti için: ben yüksek hamile çamaşırlarından alcam.sezeryan olmak istediğim için onla rahat edermişim teyze kızı dedi.
Koca ile geçen yanlız geceler muhabbeti içinse: benimkide korkudan yanaşmıyo.bende istemediğimi söylüyom.ama ne yalan diyim o bi adımm gelse ben koşarak gidicm:)))))))) liseli aşıklar gibi koklaşıyoz sadece.

GÜENCıM ne şeker bir bebek ya. Maaşallah ona.yirim onu.Ama sende iyi görünüyorsun maaşallah sanada.Gülen ethica dan memnun kaldın demek.ya ben çok kararsız kaldım. hani rahatsızlanp bi gece yattım ya orda o gün soğudum ben ordan. çok basık ve karanlık geldi.hemşireler bana biraz soğuk gibi geldi.yada benim mi keyfim yoktu da ondan öle geldi bilmem.
Gülen asıl soracağım doktorum dışardan geldi demişin. acaba doktorlarımız aynı olabilir mi? Benim doktor FERHAT UYSAL.

bi ewi topliim dedim bel ağrısından iki büklüm kaldım eğildğim yerde yaptığımda bişi olsa gam yemicem.. bulaşık makinesini boşalttım, çamaşırlar kurumuş onları katladım ayırdım, salon dağılmış örtüleri falan silkeledim serdim sanki ne yaptım yaaa şuan bitmiş haldeyim kocamın canı patates salatası çekiomuş we hamur kızratması patatesler haşalnıyo hamuruda halldicem inip... bi de yüzsüz dioki nie hiç atıştırmalık börek kek falan yapmıyosun!!! sanki yapınca yiyo.. ben yiyim die diomuş mankafam benmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…