- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.061
butun gece kasintidan oldum oldum dirildim bu ne ya.basimdan ayak parmagima kadar kasindim ama ne bi kizariklik ne bi iz anlamadim.
simdide kollarim kasiniyor.
aynen öyle ebrucumklava:.al işte bu adamlarda doktor ama tamamen karşılar bu duruma.
bende ağda istiyorum kendimde yapamıyorum sonum ne olacak benim mafoldumben
ben de ağdaya gidemiyorum hamilelik öncesi lazere başlamıştım doğum sonrası devam edeceğim için sadece jilet kullanmalıyım.ne yapacaksak bilemiyorum dua ediyorum önce nişan falan gelsinde hazırlık yapmaya vakit olsun.gerçi iki güne bir temizliyorum ama pürüzsüz olacak takıntım varbende ağda istiyorum kendimde yapamıyorum sonum ne olacak benim mafoldumben
aboww toprak senin 13 gününmü kaldı canım ya bende 19 dan iniyorum hadi dökülüvercez birer birer..günün bellimi???bu arada bu agda olayını keske yaptrabilsem dısarda ama yok abi kıramıorum su utancımı
Ebrucum benim son 2-3 günüm.P.tesi Epidural sezeryanla doğuracam inşallah...Ben de evlenmeden önce yaptıramıyordum sonra evlilik , tüp bebek denemeleri derken maşallah utanç mutanç kalmadı.Malum organı epey bir kişi gördü anlayacağın...:kedi
Senin de çok az kalmış Ebru , sen normal doğum yapacaksın galiba...
Ebrucum benim son 2-3 günüm.P.tesi Epidural sezeryanla doğuracam inşallah...Ben de evlenmeden önce yaptıramıyordum sonra evlilik , tüp bebek denemeleri derken maşallah utanç mutanç kalmadı.Malum organı epey bir kişi gördü anlayacağın...:kedi
kendin orayı görebilğiyorsan tebrik ediyorum hiccenim zira ben göremiyorum ayna falan mahvolurum herhalde. en iyisi başkası alacak. benim de pazartesi ağda... ooof of eyvahedigeldismile
ben de ağdaya gidemiyorum hamilelik öncesi lazere başlamıştım doğum sonrası devam edeceğim için sadece jilet kullanmalıyım.ne yapacaksak bilemiyorum dua ediyorum önce nişan falan gelsinde hazırlık yapmaya vakit olsun.gerçi iki güne bir temizliyorum ama pürüzsüz olacak takıntım var
Merhaba kızlar...Gülencim çok geçmiş olsun, Ege ne de maşallah...Sütüm olmuyor demişsin dün dr. ile konuştuk bu konuyu , ilk 2 gün süt gelmeyebileceğini ama biizm azimle emzirmeye devam etmemiz gerektiğini emzirirken psikoloji ile süt gelmesi arasında çok bağlantı olduğunu , bol sıvı alınması gerektiğini , emzirirken şu süt yapar bu süt yapar diye verilen tatlı şeylerin yenmemesi gerektiğini , emizrirken de dengeli yemek yenmesi gerektiğini söyledi.Göğüslerin yara olmaması için doğuma kadar E vitamini kapsülü alınıp sürülmesini tavsiye etti...O yüzden sen de sabret, sütün olacak inşallah...
Yazcım sezeryan tarihin belli olmuş, allah kolay doğumlar nasip etsin...
OCD bazı gebelerde gebeliğe bağlı olarak kaşıntılar oluyormuş , bir dr. gözükmekte fayda var...
Seyyal bugün işte ki son gününmüş gözün aydın...
canım çok geçmiş olsun o kaşıntı belası bendede var seni çok iyi anlıyorum ama maalesef bi ilacı yokmuş doğumdan sonra kendiliğinden geçermiş başta bendede hiç iz filan yoktu ama ben kaşımaktan yara yapmaya başladım çocuğun safra kesesine baskı yapmasından dolayı yavaş çalışıyomuş safra kesesi tuzlar yavaş atıldığı için kaşınıyomuş tabi ciltle de alakalı galşiba benim çok allerjik bir cildim vardı zaten :kedi: doktorumuz 10 marta sezewryan tarihi verdi bebeğimi içimde yaşamayı çok seviyom ama sırf kaşıntıdan gün sayıyırum bilmiyorumkismile canım bide kalın giyme ılık banyo yap sıcak su cildi kuruturmuş sempatiksalakcinni geçmiş olsunopuyorumnanaktan
TOPRAK28 kullanıcısından alıntı
seninde az kaldı Toprak hadi hayırlısı canım yaaa
ay canım benim geri sayım başlamış. Allah yardımcın olsun hayırlısıyla al gel bebeğini...
İnşallah , geceleri uyuyamıyorum, endişeler sardı beni.Bana bir şey olursa kızıma kim bakar kızım ne yaparı taktım bu aralar...Bu hamilelik insanın psikolojini çok etkiliyor...
kızlar mrb dr dan geldim şimdi nst ye bağlandım kalp atışı 130 çıkıyo düşükmü sizce dr normal dedi ama içime sinmed
kızlar mrb dr dan geldim şimdi nst ye bağlandım kalp atışı 130 çıkıyo düşükmü sizce dr normal dedi ama içime sinmed
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?