2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar pazatesi doktora gititm bi kere kordon varmıl bebekte boynunda şekeride düşürmüşüm baya tokluk sınıırda çıktı ama bende hala tık yok 38+2 oldum 3150 kg bebeişim şimdilik normal olur kesin sezeryanlık bi durum yok dedi doktor ama beni stres sardı yaa nasıl doğurucam diye bakalım pzartesi doktora gitcez ben her hafta gidiyom şeker olduğu için bana dua edin ilki gibi çok acı çekmeyim suni sancı olmuştum ilkinde bu sefer kolay doğurayım ve bebişimde bende sağlkıklı bi şwklde evimize dönelim yaaa dualarınızı eksik etmeyin nolurrr

yaww benim aklım hep biadım ilerisinde kaldı galiba )::):) kız bizler hala aşık hatunalr çiftleriz... tabikide oynaşcaz gülüşcezz çok şükür bak ne güzel kaç gündür eşiyle öyle tatrtışan çıkmadı şükür ...... kaynana cadalozlarında da bahseden gerçi sen toptan kurtuldun kociş sayesinde de :)):) yok ooohh rahatız ... mevlam bozmasın ağzımızın tadını.......

inşalah hasret istediyimiz gibi olur, büyük konuşmamak lazım,
sen ikinciyi ikizmi düşünüyorsunuz..nasıl olucak?

maşalah ege bebege çok tatlı, Allah nazarlardan saklasın.

ohh hasret bu günün tadını çıkar hava çok güzel,bir daha belki eline geçmez:))

seninde gözün aydın nihayet son günün,
ya hamileyken dokunmuyolarmı benimki umursamıyo bile :))

ocdhamilelikte oluyo cnm kaşıntı, bendede oluyo ben nemlendirici sürüyorum cildim kuru oldugu için sanırım,
ceren dur bebek gelsin llahın izniyle o daha çok geç kalıcaksırnaşık şey
[/QUOTE]

kızım bizim oynaşmak da koklaşıyoruz azıcık. öyle kırmızı noktalı geceler bizim için çok uzakta kaldı :gitme:

ayyy düşünemiyorum, onu yok bence böyle daha iyiyiz..:CüvCüv:

o zaman acımam geç kalsın bana ne

[/QUOTE]hımm seni mi umursamıor yoksa hamileliği mi ? sizde ışık sönmüyor anlaşıldı :):)::)): ) yazık lan çocuğa yeter ala ala hasret dstek olsana bu kızlar çok fena yawww baksana hiç dur durak bilmiyorlar :):) :):): sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni[/QUOTE]

biz 40 gündfür görüşmüyoruz hatırlatırım!!! her gece kocanızın koynunda yatıyonuz konuşmayın!!
Hasret'in kocası bıraksa adamın tepesinden inmez onun libidosu çok yüksek. biz Hasret'in çırağı olabiliriz ancak. bizimki sadece koklaşmak. nerdeeee eski günler :gitme:

bu arada haklısınız kızlar ben de ağızdan doğurmaktan vazgeçtim. ne o öyle kusar gibi.. öğğğk..

hadi ahyırlısı olsun cnaım..... senden de güzel haberler alalım inşallah....
çok sağol canım inşaallah hepimiz için aynı şey geçerli...

sorma hasretcim öyle oldu bizdede şu ana kadar herkes sezeryan ama belkim değişir sonra.inşaallah hayırlısı ile sen yaparsın hayatım.
evet azkaldı şimdi geçmez günlerboshayallersmile

AHA Bİ BALIK ERKEĞİ GELİYOR ...
ÇAPKIN DUYGUSAL hihoyyyt:teytey:

Merhaba kızlar...Gülencim çok geçmiş olsun, Ege ne de maşallah...Sütüm olmuyor demişsin dün dr. ile konuştuk bu konuyu , ilk 2 gün süt gelmeyebileceğini ama biizm azimle emzirmeye devam etmemiz gerektiğini emzirirken psikoloji ile süt gelmesi arasında çok bağlantı olduğunu , bol sıvı alınması gerektiğini , emzirirken şu süt yapar bu süt yapar diye verilen tatlı şeylerin yenmemesi gerektiğini , emizrirken de dengeli yemek yenmesi gerektiğini söyledi.Göğüslerin yara olmaması için doğuma kadar E vitamini kapsülü alınıp sürülmesini tavsiye etti...O yüzden sen de sabret, sütün olacak inşallah...
Yazcım sezeryan tarihin belli olmuş, allah kolay doğumlar nasip etsin...
OCD bazı gebelerde gebeliğe bağlı olarak kaşıntılar oluyormuş , bir dr. gözükmekte fayda var...
Seyyal bugün işte ki son gününmüş gözün aydın...

günaydınn annişler..gecmişe cok bakamadım kızlar belim ck kötü gece mahvoldum belim kasıklarım ..dün kaş aldrmaya gitmiştim orda koltukta belim boSLukta kaldı ewe geldmki kudurdum agrıdan..gecede uyuyamadım..20 lerdende düştüm son 19 sayıyorum bekleyin taze annişler geliooosssss...bu arada akıntlarım fazlalaştı.YARINDA RANDEWUM VAR..

yok işıgı söndürüyoz:)) bana dayanamıyo:)şaka bir yana ama çok deilse bile haftada bir oluyo, kesmeyin diyo dr dogum daha kolay olurmuş..[/QUOTE]

ya onu bende okudum ve kaan kocatepeden dinledim ama bizm adama garip geliyor napıyım :):)::) bi diyor ben sapıkmıyım hamielye saldurayım bi diyor gözetleniyor gibi geliyor bana askerlik adamı körelttiii .... yok yok ben karar verdim akşam ona bi mum ışığı yapayımm :):)::)

maşalah ege bebege çok tatlı, Allah nazarlardan saklasın.

ohh hasret bu günün tadını çıkar hava çok güzel,bir daha belki eline geçmez:))

seninde gözün aydın nihayet son günün,
ya hamileyken dokunmuyolarmı benimki umursamıyo bile :))

ocdhamilelikte oluyo cnm kaşıntı, bendede oluyo ben nemlendirici sürüyorum cildim kuru oldugu için sanırım,
ceren dur bebek gelsin llahın izniyle o daha çok geç kalıcaksırnaşık şey
[/QUOTE]
belki son gezmem olur diosuuunkaydirigubbakcemile2
nasıl umursamıyo seni mi hamilelğimi...

ayy doğsalarda rahatlasak bi yawww

popomuzu kaşıyalımmkaydirigubbakcemile3

AHA Bİ BALIK ERKEĞİ GELİYOR ...
ÇAPKIN DUYGUSAL hihoyyyt:teytey:
yaaa sorma canım duygusal olacak bizimki kızlar üzecek oğlumu ama anasıda onları üzecek sonra kötükedihüso

çok teşşekkür ederim canım Allah hepimize kolay doğumlar versinopuyorumnanaktan.

YAZGICIM MASALLAH OGLUSUNA.....demek karar werdin dogum sekline ..niye direk sezeryan istiosun canım yani suni denemicekmisin..???

yaaa sorma canım duygusal olacak bizimki kızlar üzecek oğlumu ama anasıda onları üzecek sonra kötükedihüso

anaaaam!! bu cadı kaynanalar nasıl yetişiyor canlı bir örnek.... kızım bak bu sayfada kaynana olaylarını görüyorsun. ona göre ayarla kendini..

SANADA GÜNAYDIN ADAŞ..a.s.
19 GÜN OYY AZ KALMIŞ..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
KUAFÖRE DESEYDİN KOLTUĞA YASTIK VERSEYDİ klava:
YAZIK BELİNE

bakalım doktor ne diyecek.... dikakt edin kızlar yawww bişi olamsın korkuyor insan....

cadı kaynana geliyor kızlar hazırlanın kızınızı bunun oğluna vermeyinn :):):):

cerenora Alıntı:

helal olsun Hasret arkandayım!!!
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

EFTEL Alıntı:

popomuzu kaşıyalımm

heee koca popolarımnız kaşıyın kızlarr :):): sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

evet kuşum baksana nasılda keyfim yerinde sabahtan beri çenem susmadı gülencimin boşluğunu dolduruyorum :):):):):

ayyy kıayamam aklıma geldi biizmde askerlik : neyse bak gelmiş çöok şükür ben bilmiyordum ayrı kaldığınızı .. mevlam yaşatmasın hiç bir saniye bile ayrılığı.....

iyi o zaman sırnaşın koklaşın ooohh sefanız olsun :):):)::)

YAZGICIM MASALLAH OGLUSUNA.....demek karar werdin dogum sekline ..niye direk sezeryan istiosun canım yani suni denemicekmisin..???

sağol ebrucumopuyorumnanaktan.yarın kontrolün varmış güzel haberlerle gel inşaallah.

canım 1. sebep ben başından beri hatta hamile bile değilken hep karşıydım sezeryana.hep normal istedim.ama doktorum beklemeden kendi birgün belirleyip doğumu suni sancı ile başlatıyor.ve bunu hangi doktora sorduysam bunun sonu %70 sezeryan olur diyor.ve dün iki tane doğum başlatmış bu şekilde doktorum ikiside sezeryana dönmüş.
2. sebepte oğlumun kafası büyük.ve benim doktorum önceden çatı muayenesi yapmıyor doğum anına bırakıyor.bende bu riski göze almak istemiyorum.buyüzden tercihim bu yönde oldu tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…