2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr merhabaaa zemuszemus
gozumuz aydın gulencım de dogum yapmısss kaydirigubbakcemile3
cok guzel bebis masallahh allah analı babalı buyutsun minigimizi...
kızlar bende carsamba gunu doktora gıttım, 34 + 6 , 3 kilo olmus bızım oglan, iki hafta ilerden gidiyor dedi doktor... yani gelisimi 37. haftadaymıs, biz kilolu bebek sevmeyiz dedi doktorumuz, normalde 14martta sezeryan olacaktım ama martın ılk haftası alırız diyor... bakalım... eger ole olursa bende 10 gune doguruyorum coooook heyecan yaptımmmmkaydirigubbakcemile3sositososito

hadi bakalım bir tos tos daha geliyor. doktorun halt etmiş. o sevmiyor olabilir ama biz tombiş bebik seviyoruz :dilcikar: hakkından hayırlısı canım..sen de al gel bebiki bebiş dolsun buralar...

SELAMLAR arkadişler,.güzel bir gün diliyorum,.hayırlı cumalarrr. dışarda hava süperrrrr,yaz havası gibim,.ama çıkamıyorum,.mafoldumben mafoldumbenyarına artık mecburen çıkacam,malum doktor kontrolüm var,.bebikimi görcimmmmmmhihoyyyt hihoyyytbu arada gülencimin bebiki harikaaaaaaaaboshayallersmile bayıldımm,.boshayallersmile çok şeker..

Kızlar merhaba. sanırım bugün tüm Türkiyede havalar güzel tüm hamişler kendilerini sokağa atıyorlar. Canlar ya benim bir sorunum var bu sizde de varmı merak ediyorum . Ben çok aşırı terliyorum ama ara ara değil her daim öyle. Doktorum normal dedi ama ben yine de biraz tereddütlüyüm. Birde Ege43 doktordan gelmişsin bebişinin kilosu nasılmış usg ile baktı mı?

benimkine de başka gittiğim doktor dolanmış dedi
kendi doktorum bunu söylemek için çok erken kesin olarak doğumda görebiliriz didi

bende de akıntı fazlalaştııı

DÜN KARISI İÇİN ALIŞVERİŞ YAPAN ADAM
ŞİMDİ YİNE GELDİ EŞİ BEĞENMİŞ ÇAMAŞIRLARI
ATLET ALDI BU SEFERDE ANAMDAAA SÜREKLİ MÜŞTERİM OLDU
:teytey::teytey::teytey:
HAYIRLI CUMALAR..
canım yaa sana bişi sorcam sen çorapta satıyon mu eğer satıyosan, leopar desenli yada kırmızı opak ince çorap varmı sendeeee yada nerden bulurum bilmiyorum
baktım bikaç yere yookk

ayyy bunu biliyodum ama şimdi gerçek başımızdaki hal böyleyken okumak dahada komik oluyoo :)
merhaba kızlar herkes iyidir umarım...2010 mart melekleri defilesi topiğine oğlumun resimlerini ekledim oğlum büyüdü teyzeleri yarın 20 günlük oluyor
gördüm bebikin resmini çok şirin bişi Allah uzun ömürler versin maşallah

işyerinde son iki saatimmmmmmmmmm......... :teytey:
yaaa ufff deme yaaa kıskanıyorum

2300 çıktı canım normal dedi ama çokda iri bi bebek olmas dedi .Artık haftalık oldu kontroller haftayada doğum gününü kararlastıracağız inşallah

hoşgeldin canım
maşallah tosuncuğa

hadi bakalım sende son günlerdesin hayırlısı olsun...

yaw ayşigül bi zahmet ette kendüne bi ticker yap takip edelim hepimiz birbirümüzüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…