- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.141
biraz olsun hallettim işlerimi gerisi yarın yoruldukta hemencecik:kedi:
hastane çantamız tamamen hazır artık.şekerleri ve kapı süsünü tamamlayacağım.önümüzdeki hafta temizlik var.sonraki haftada inşaallah oğlum kucağımda:Saruboceq:
HANDECİM maşşallah oğluna.
ESEDA sen tecrübelisin hayatım hastaneye neler götürmek lazım neler gereksiz biraz bilgi verir misin???
canımcım ben hastanede sadece 1 gün doğum yaptığım gün kaldım ertesi gün çıktım...2 gecelik götürdüm ikiside battı tavsiyem gecelik pijama 3-4 takım götürün bebek için 3 takım kıyafet koymuştum sadece ikisi kullanıldı...onun dışında hasta bezi alın çünkü pedler yetmiyor çok kanama oluyor hamile kilodu koyun normal kilotlar ameliyat yerini çok acıtıyor emzirme...eğer göğüs ucunuz yoksa plastik göğüs uçları satılıyor ondan mutlaka alın onuda pek sevmemişti benimki emememişti süt sağma makinesiyle sağıp verdim mecbur sağma makinenizide atın çantaya...birde sabun kağıt havlu deodorant falan bilimum temizlik ihtiyaçları şimdilik aklıma gelenler bunlar...aaa birde sezeryan olucaksan yazcım kuru kayısıdan komposto yap götür çok faydası oluyor
benim başbelası bi görümcem var bekar 30 lu yaşlarda biriyle görüsüyodu bende evlenecek die seviniyodum :)))) dün istemeye geldiler verdik bitti ... gece bunlar gidince başladı ağlamaya beni veriverdiniz die salakkkkkkkk .oğlanda aslan gibi yani kültürlü ,yaşlı bi annesi var o da burda yaşamıo ..kendi istedi sevgililer gününde tek taşını takmış simdi vazgeçti Benim başıma bela olmaya devam moralim çok bozukkkkkkk((((((
BENİM GÖRÜMCEMDE 30 LU YAŞLARDA
BEKAR EVLENMİYO.BANA BİŞEY YAPTIĞI YOK GERÇİDE
EVLENMESİN YAA ENİŞTE SEVMEM BEN :dance:
ayyy delimi ne o yaaaa...benim başbelası bi görümcem var bekar 30 lu yaşlarda biriyle görüsüyodu bende evlenecek die seviniyodum :)))) dün istemeye geldiler verdik bitti ... gece bunlar gidince başladı ağlamaya beni veriverdiniz die salakkkkkkkk .oğlanda aslan gibi yani kültürlü ,yaşlı bi annesi var o da burda yaşamıo ..kendi istedi sevgililer gününde tek taşını takmış simdi vazgeçti Benim başıma bela olmaya devam moralim çok bozukkkkkkk((((((
ayyy görmedim bende görmek istiyorummmmkızlarr yaaa gordunuz mu bılmıyorum ama merveege nin kızının odasına bayıldım cok zevkli yapılmıs gordunuz mu boshayallersmile
ha ha ha ha ha ha :)))) benimki gibi olmasında o zaman sorun yok bende görümceyim görünmez görümceyim ama
AYNEN..BENDE GÖRÜMCEYİM..
UZAKLARDAKİ GÖRÜMCEYİM AMA AYY HALA OLUCAM
YAKINDA KIZIMIZ GELİYORR ÇOK MUTLUYUM..
BİDE BENİM OLAYDI BEBEM senağlama
ayyy delimi ne o yaaaa...
biraz daha durursa karta karışacak :)
evet deli nerden bildin :)))) çok ikna etmeye çalıstım aksam bak 34 yaşındasın bebek içinbile evlenmelisin dedim daha ne diyeyim ..millet sperm bankasından çocuk yapıyo yaw
Allah gönlüne göre versin seninde en kısa zamanda
ayyy canım yaaa dikkat et son zamanlarda benimde ablamın 36 haftalık iken sızıntısı olmuştu...36 haftalıkken doktor almak zorunda kaldııııSelam kızlar
Bizde doktordan geldik haftaya cuma ıdı randevumuz ama gece 2 kere pijamamda ıslaklık hıssettım
Zaten uyuyamadım tam daldım derken bı an cısımı kacırmıs gıbı oldum dedım sanırım uykuda oldu cunku agrı falan yoktu elımle baktım pijamama kadar ıslanmıs kalktım baktım kan falan yok dıkkate almadım pijamamı degıstırdım tekrar yattım
Sabah esımı ıse gondermek ıcın kalkınca bı daha pijamam da ıslaklık vardı yıne ne sancı ne agrı
Ne olur ne olmaz gıdım dedım doktora ama hıc bu sonuc cıkmadı alttan baktı kan testı yaptılar nst ye gırdım ama hersey normal ama doktor cok dıkkat etmemı ıstedı 2. kez aynı sey olursa hastaneye yatıracaklarmıs
Haftada 1 cagırdı artık kontrol altında olacakmısım
Cokta utandım acaba cısımımı kacırdım dıye ama doktor kızdı en ufak seyde gelmelısın zaten dedı bıde su sancısızda gelebılıyormus
Bu arada bebık 2 haftada 400 gr almıs 2700 olmus bende 74 kılo olmusum
(Annem bızde ara ara sıteye bakarım herkese hos sohbetler )
neeeeyyyyy 34 müüüüüüüayyy delimi ne o yaaaa...
biraz daha durursa karta karışacak :)
evet deli nerden bildin :)))) çok ikna etmeye çalıstım aksam bak 34 yaşındasın bebek içinbile evlenmelisin dedim daha ne diyeyim ..millet sperm bankasından çocuk yapıyo yaw
ben 30 okumuştum sankiii
34 ise eğeeerr ohoooo o çoktaaann karta karışmışşşzemuszemus
GulcN benimdeaynen oyleoldu test yapıldı suyum geldi belli oldu hiç Ağrı bisi hissetmedim
o gecede dogum yApicam
Kızlar Son zamanlarda inanılmaz gaz sıkıntım var..
Birkaç zamandır farkettiğim çok komik bişi oluyooo...Özellikle sabahları..
Ben sabah kalkarken yataktan benim kızçe gecenin uykusuzluğunun ardından yorulup uykuya dalıyo heralde...Sabahlar gaz çıkardığımda sanırım uykudan uyanıp korkuyo sesini duyunca içimde bir sıçrama duyup tekme yiyorum...Sanırım biraz korkak olcek bizimkisiiibilmiyorumkismile
arkadaşalr beni memsaim bitti ve ben nihayet 4 aylık doğum iznime ayrılıyorum.... mevlma bana bir daha bu vezneye gelmememi yeni bir yere atanmamı diliyorum..... inşallah babam emekli olur burdan taşınır ve bende buraya gelmek zorund kalmam diye hep dua ediyorum......
neyse güzel bir haber bitti ve gidiyorum 4 ay yokum yaşasınnnnnnnnnnn :)::):)
arkadaşalr beni memsaim bitti ve ben nihayet 4 aylık doğum iznime ayrılıyorum.... mevlma bana bir daha bu vezneye gelmememi yeni bir yere atanmamı diliyorum..... inşallah babam emekli olur burdan taşınır ve bende buraya gelmek zorund kalmam diye hep dua ediyorum......
neyse güzel bir haber bitti ve gidiyorum 4 ay yokum yaşasınnnnnnnnnnn :)::):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?