2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl canım nereye eklicem ben pek anlamıyorum şu resim ekleme işinden?anlatırmısın

yok cnm onu sormuyo topicin linkişni sorduda aydınlattık biz onu biraz dünyadan habersiz yaşıyoda kendisi napalım idare ediyorz işte boşwer sen onu, he de he:roflol:

2300 çıktı canım normal dedi ama çokda iri bi bebek olmas dedi .Artık haftalık oldu kontroller haftayada doğum gününü kararlastıracağız inşallah

35+3 te 2430 du benim oğlum 37+3 de 3000 gr. olmuştu normal bence artık hızlı kilo alıyorlar.. bende küçük diye üzülmüştüm ama toparlamış canım oğlum.. ben hergün yumurta yiyorum aklında olsun kesin çok yarıyor bebeğe.. kendim 8 kilo aldım..

kızlar aklınızda bulunsun ilk doğduğunda bebekler çok uyuyorlar emmiyorlar bile sık sık zorla uyandırıp emzirin ben yapmadım benimki sarılık oldu 4 gün hastanede kaldık yavrum ışık tedavisi gördü çok zor oldu

biraz olsun hallettim işlerimi gerisi yarın yoruldukta hemencecik:kedi:
hastane çantamız tamamen hazır artık.şekerleri ve kapı süsünü tamamlayacağım.önümüzdeki hafta temizlik var.sonraki haftada inşaallah oğlum kucağımda:Saruboceq:

HANDECıM maşşallah oğluna.
ESEDA sen tecrübelisin hayatım hastaneye neler götürmek lazım neler gereksiz biraz bilgi verir misin???

Son düzenleme:

cewizzzz we pekmezzzz.. yumurtanın pek etkisi olmadı benim mıncıra n zamn pekmez we cewize hız werdim 15günde 1 kilo aldı şimdi 37+3te 3200dü:Saruboceq: tabi benim aldığım kiloyu boşwerin gitsin

cewizzzz we pekmezzzz.. yumurtanın pek etkisi olmadı benim mıncıra n zamn pekmez we cewize hız werdim 15günde 1 kilo aldı şimdi 37+3te 3200dü:Saruboceq: tabi benim aldığım kiloyu boşwerin gitsin

ceviz bende yiyorum ama pekmez hiç sevmem yiyemem.. zaten hayırlısıyla doğsunlar yumurta ceviz ve balık yemiycem uzun süre bide bol bol asitli bişeyler içicem vallaha...:sm_cool:

Canım senin birde akşamları yediğin bir karışımın varmış kaydirigubbakcemile3 onun tarifini de verirmisin bize

yazcım merhaba opuyorumnanaktan
ohh bi suru isi halletmisin, cok az isin kalmıs kaydirigubbakcemile3
benımde ısım kalmadı... dogumu beklıoss kaydirigubbakcemile3

yazcım merhaba opuyorumnanaktan
ohh bi suru isi halletmisin, cok az isin kalmıs kaydirigubbakcemile3
benımde ısım kalmadı... dogumu beklıoss kaydirigubbakcemile3

benimde doğacağı günü saymazsak 12 günüm kaldı handecim:lepi:.hayırlısıyla sağlıkla gelsinler canım.
doğru pek bişey kalmadı bitti sayılır ben tembellik etmesem bunlarda biterdi çoktan ama işte ben anca totomu büyüttümbilmiyorumkismile

Kızlar doğum sonrası için korse alıcam toparlayıcı
resimdekini tavsiye ettiler..TEN marka...Kancalı ve yanlardan demirliymişşşşş
sizin aldığınız herhangi bi marka varmı

Eklentiler

• $korse.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 19
benim başbelası bi görümcem var bekar 30 lu yaşlarda biriyle görüsüyodu bende evlenecek die seviniyodum :)))) dün istemeye geldiler verdik bitti ... gece bunlar gidince başladı ağlamaya beni veriverdiniz die salakkkkkkkk .oğlanda aslan gibi yani kültürlü ,yaşlı bi annesi var o da burda yaşamıo ..kendi istedi sevgililer gününde tek taşını takmış simdi vazgeçti Benim başıma bela olmaya devam moralim çok bozukkkkkkk ((((((

kızlarr yaaa gordunuz mu bılmıyorum ama merveege nin kızının odasına bayıldım cok zevkli yapılmıs gordunuz mu boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…