- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.121
nasıl canım nereye eklicem ben pek anlamıyorum şu resim ekleme işinden?anlatırmısın
2300 çıktı canım normal dedi ama çokda iri bi bebek olmas dedi .Artık haftalık oldu kontroller haftayada doğum gününü kararlastıracağız inşallah
hoşgeldin canım
maşallah tosuncuğa
hadi bakalım sende son günlerdesin hayırlısı olsun...
yok cnm onu sormuyo topicin linkişni sorduda aydınlattık biz onu biraz dünyadan habersiz yaşıyoda kendisi napalım idare ediyorz işte boşwer sen onu, he de he:roflol:
Benim ismimde ayşegül bana demedin dimi?
sagol canım benimmmm opuyorumnanaktan
darısı hepimizin basına insallah :kedi:
sen nasılsın bebisimiz nasılll
35+3 te 2430 du benim oğlum 37+3 de 3000 gr. olmuştu normal bence artık hızlı kilo alıyorlar.. bende küçük diye üzülmüştüm ama toparlamış canım oğlum.. ben hergün yumurta yiyorum aklında olsun kesin çok yarıyor bebeğe.. kendim 8 kilo aldım..
cewizzzz we pekmezzzz.. yumurtanın pek etkisi olmadı benim mıncıra n zamn pekmez we cewize hız werdim 15günde 1 kilo aldı şimdi 37+3te 3200dü:Saruboceq: tabi benim aldığım kiloyu boşwerin gitsin
cewizzzz we pekmezzzz.. yumurtanın pek etkisi olmadı benim mıncıra n zamn pekmez we cewize hız werdim 15günde 1 kilo aldı şimdi 37+3te 3200dü:Saruboceq: tabi benim aldığım kiloyu boşwerin gitsin
biraz olsun hallettim işlerimi gerisi yarın yoruldukta hemencecik:kedi:
hastane çantamız tamamen hazır artık.şekerleri ve kapı süsünü tamamlayacağım.önümüzdeki hafta temizlik var.sonraki haftada inşaallah oğlum kucağımda:Saruboceq:
HANDECİM maşşallah oğluna.
ESEDA sen tecrübelisin hayatım hastaneye neler götürmek lazım neler gereksiz biraz bilgi verir misin???
yazcım merhaba opuyorumnanaktan
ohh bi suru isi halletmisin, cok az isin kalmıs kaydirigubbakcemile3
benımde ısım kalmadı... dogumu beklıoss kaydirigubbakcemile3
yaw ayşigül bi zahmet ette kendüne bi ticker yap takip edelim hepimiz birbirümüzüüüü
nilüü sen istda değilmisin neden yaşadığı yer diğer yazıor
kızlarr yaaa gordunuz mu bılmıyorum ama merveege nin kızının odasına bayıldım cok zevkli yapılmıs gordunuz mu boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?