I
icgiyimci
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.161
evden bağlanabilicen mi pekiiii??arkadaşalr beni memsaim bitti ve ben nihayet 4 aylık doğum iznime ayrılıyorum.... mevlma bana bir daha bu vezneye gelmememi yeni bir yere atanmamı diliyorum..... inşallah babam emekli olur burdan taşınır ve bende buraya gelmek zorund kalmam diye hep dua ediyorum......
neyse güzel bir haber bitti ve gidiyorum 4 ay yokum yaşasınnnnnnnnnnn :)::):)
evettt yaaa bende çok üzülüyorummm ama bi okadar da gülüyorumm :)AYY YAVRUM BENİM KORKUYODUR YAZIK..
GERÇEKTEN KOMİK Bİ HABER DOKTORA SORSAN GAZ SIKINTINI BELKİ ÇÖZÜMÜ VARDIR..:CüvCüv:
iyi akşamlar , ben şubat annesiydim kızım 22 ocakta dünyaya geldi sizinde doğumlar başlamış,hepinize kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim....
cnm kocam hergece onun içeriğinnde ufak değişiklikler yapıyo hep aynı deil amöa ben en sewdiğimi söliimCanım senin birde akşamları yediğin bir karışımın varmış kaydirigubbakcemile3 onun tarifini de verirmisin bize
neden 1 gün kaldın sezaryen olmadınmı sen??? hangi hastanede doğum yaptın we? sağma makinasını bile wermemişlerr?canımcım ben hastanede sadece 1 gün doğum yaptığım gün kaldım ertesi gün çıktım...2 gecelik götürdüm ikiside battı tavsiyem gecelik pijama 3-4 takım götürün bebek için 3 takım kıyafet koymuştum sadece ikisi kullanıldı...onun dışında hasta bezi alın çünkü pedler yetmiyor çok kanama oluyor hamile kilodu koyun normal kilotlar ameliyat yerini çok acıtıyor emzirme...eğer göğüs ucunuz yoksa plastik göğüs uçları satılıyor ondan mutlaka alın onuda pek sevmemişti benimki emememişti süt sağma makinesiyle sağıp verdim mecbur sağma makinenizide atın çantaya...birde sabun kağıt havlu deodorant falan bilimum temizlik ihtiyaçları şimdilik aklıma gelenler bunlar...aaa birde sezeryan olucaksan yazcım kuru kayısıdan komposto yap götür çok faydası oluyor
34müü ne bekliomuş sorması ayıp menepozdan sonra ewlenmeyi mi?ayyy delimi ne o yaaaa...
biraz daha durursa karta karışacak :)
evet deli nerden bildin :)))) çok ikna etmeye çalıstım aksam bak 34 yaşındasın bebek içinbile evlenmelisin dedim daha ne diyeyim ..millet sperm bankasından çocuk yapıyo yaw
hadi gözün aydın :))) bende 2 hafta sonra ayrılacağım inşallah .sonrasında eylüle kadar yok çalısmak
bende doğurduğum gün izne ayrılcam:sinifsinif:
iyi akşamlar , ben şubat annesiydim kızım 22 ocakta dünyaya geldi sizinde doğumlar başlamış,hepinize kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim....
3600gr 53 cm boyunda bir kızı oldu bu arkadaşın.. selmacım nasıldı doğumun bizle kısaca paylaşırmısın?? normal doğum yapmışsın da:)
arkadaşalr beni memsaim bitti ve ben nihayet 4 aylık doğum iznime ayrılıyorum.... mevlma bana bir daha bu vezneye gelmememi yeni bir yere atanmamı diliyorum..... inşallah babam emekli olur burdan taşınır ve bende buraya gelmek zorund kalmam diye hep dua ediyorum......
neyse güzel bir haber bitti ve gidiyorum 4 ay yokum yaşasınnnnnnnnnnn :)::):)
Kızlar Son zamanlarda inanılmaz gaz sıkıntım var..
Birkaç zamandır farkettiğim çok komik bişi oluyooo...Özellikle sabahları..
Ben sabah kalkarken yataktan benim kızçe gecenin uykusuzluğunun ardından yorulup uykuya dalıyo heralde...Sabahlar gaz çıkardığımda sanırım uykudan uyanıp korkuyo sesini duyunca içimde bir sıçrama duyup tekme yiyorum...Sanırım biraz korkak olcek bizimkisiiibilmiyorumkismile
Bir_Nokta geçmiş olsun
Bebişe de maşallah dikkatli ol canım...
ayyy canım yaaa dikkat et son zamanlarda benimde ablamın 36 haftalık iken sızıntısı olmuştu...36 haftalıkken doktor almak zorunda kaldıııı
GulcN benimdeaynen oyleoldu test yapıldı suyum geldi belli oldu hiç Ağrı bisi hissetmedim
o gecede dogum yApicam
haftaya doğumlar sıklaşmaya başlayacak arkadaşlar hergün bir doğum gçöreceğiz bnce artık ptesi toprakla açılışı yapıoruz çarşamba selinus,zeliş.. daha kimler war göreceğiz mutluıda bnce önümüzde ki hafta içi doğuracak we bence bendeeee.. daha eminim 4,5 sürpriz gelecek gibi doğuyor içime
iyi akşamlar kızlar günler yaklaştıkca benim heyecanım kat kat artıyo temizliğimde bitti sayılır ama inanın kolumu kıpırdatacak halim yok doğuma siz kimle gitmeyi düşünüyosunuz ben annem ve eşimle gidicektim bugün görümcem geldi bende mutlaka gelicem dedi bende gel dedim aslında fazla kalabalıkta istemiyorum ama neyse ilk doğumumda o narkozun verdiği etkiyle hep eşimin adını sayıklamıştım sonradan eşimin ailesi benim ayılırken konuştuklarımı söyleyip gülerlerdi
Teşekkür ederim hijyen cim.
Ya bana da test yaptılar ama suyum gelmemıs sanırım kacırdım ohaoldumsmile
Ama wc ye kalktıgımda fazlada gelmemıstı yanı kacıracak kadar hadı hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?