2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR Bı PARÇA VAR..(bir sigara içimlik.Çağrı)
BU PARÇA ÇOK AĞLATIYOR BENı YAW..
DıNLEYıP DıNLEYıP AĞLIYORUM..
bir sigara içimlik daha kal...
senağlamasenağlamasenağlama
BUNALIMAMI NE GıRDıM OFFF...

evden bağlanabilicen mi pekiiii??
bu arada bebişe kim bakacak 4 ay sonundaaaa

iyi akşamlar , ben şubat annesiydim kızım 22 ocakta dünyaya geldi sizinde doğumlar başlamış,hepinize kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim....

iyi akşamlar , ben şubat annesiydim kızım 22 ocakta dünyaya geldi sizinde doğumlar başlamış,hepinize kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim....

HOŞGELDİNİZ...
MAŞALLAH BEBEĞİN ÇOK TATLI..
EVET KIZLAR BİR BİR DOĞURUYOR VALLA BENDE
ONLARA BAKIP DURUYORUM BÜTÜN GÜN.HAMİLE GACILAR
SIRA BENDE ARTIK BENDE BEBİŞİMİ İSTİYORUM..delikafaduldendelikafadulden

Canım senin birde akşamları yediğin bir karışımın varmış kaydirigubbakcemile3 onun tarifini de verirmisin bize
cnm kocam hergece onun içeriğinnde ufak değişiklikler yapıyo hep aynı deil amöa ben en sewdiğimi söliim
cewiz, karaüzüm, incir bunalrı iyice eziyo doğrayıcıya atıp muz eklio yoğurt we bal ımmm süper oluyo koca bi tas yapıo gece yarısını sabaha kalanını yiorum yatakta..

neden 1 gün kaldın sezaryen olmadınmı sen??? hangi hastanede doğum yaptın we? sağma makinasını bile wermemişlerr?

34müü ne bekliomuş sorması ayıp menepozdan sonra ewlenmeyi mi?

arıza kızım normal gözüküyo ama arızanın önde gideni :)))) isteyen çocukda ağzına düşecek bunun kart mart demiyo artı yakısıklı artı 3000 net maaşı var ... ne hali varsa görsün artık banane

ayyy maşallah bebişine..Allah nazardan saklasın erkenci davranmış bızdık
Allah analı babalı büyütsüüün

3600gr 53 cm boyunda bir kızı oldu bu arkadaşın.. selmacım nasıldı doğumun bizle kısaca paylaşırmısın?? normal doğum yapmışsın da:)

3600gr 53 cm boyunda bir kızı oldu bu arkadaşın.. selmacım nasıldı doğumun bizle kısaca paylaşırmısın?? normal doğum yapmışsın da:)

evet canım normal doğum yaptım, bu benim üçüncü doğumum 38+2 de doğdu kızım, benim kanamam olmuştu doktorumu aradım akşam saat 8,30 gibiydi hastaneye gitmemi söyledi gittim bende, muayenede 3 cmlik açıklık olduğu söylendi ve yatışım yapıldı saat başı gelip nstye bağladılar ve açılmayı kontrol ettiler, sabah 9da doktorum geldiğinde açılmam 5 cm olmuştu bile ama ben sancılarımı hiç hissetmedim (üçündede öyleydi)sonra sunni sancı verdiler 8 cm olduğunda da doktorum suyumu patlattı ve doğumhaneye aldılar 10-15 dk sonrada kızım dünyaya geldi inş.sizlerde benim gibi kolaylıkla kavuşursunuz bebeklerinize ....opuyorumnanaktan

ne kadar güzel yaa bu kdar kolaydı yani maşallah sana we bebişlerine.. darısı bize olsun çok saolB]

Gözün aydın canım sonunda bitti ha? inşallah herşey istediğin gibi olur da rahat bi yerde başlarsın tekrar

ayy aynı durum bende de var bizim oğlan da korkuyo sanırım dediğin gibi tekmeyi basıyo o anda kaydirigubbakcemile3

haftaya doğumlar sıklaşmaya başlayacak arkadaşlar hergün bir doğum gçöreceğiz bnce artık ptesi toprakla açılışı yapıoruz çarşamba selinus,zeliş.. daha kimler war göreceğiz mutluıda bnce önümüzde ki hafta içi doğuracak we bence bendeeee.. daha eminim 4,5 sürpriz gelecek gibi doğuyor içime

iyi akşamlar kızlar günler yaklaştıkca benim heyecanım kat kat artıyo temizliğimde bitti sayılır ama inanın kolumu kıpırdatacak halim yok doğuma siz kimle gitmeyi düşünüyosunuz ben annem ve eşimle gidicektim bugün görümcem geldi bende mutlaka gelicem dedi bende gel dedim aslında fazla kalabalıkta istemiyorum ama neyse ilk doğumumda o narkozun verdiği etkiyle hep eşimin adını sayıklamıştım sonradan eşimin ailesi benim ayılırken konuştuklarımı söyleyip gülerlerdi

Bir_Nokta geçmiş olsun

Bebişe de maşallah dikkatli ol canım...

ayyy canım yaaa dikkat et son zamanlarda benimde ablamın 36 haftalık iken sızıntısı olmuştu...36 haftalıkken doktor almak zorunda kaldıııı

GulcN benimdeaynen oyleoldu test yapıldı suyum geldi belli oldu hiç Ağrı bisi hissetmedim
o gecede dogum yApicam

Teşekkür ederim hijyen cim.

Ya bana da test yaptılar ama suyum gelmemıs sanırım kacırdım ohaoldumsmile
Ama wc ye kalktıgımda fazlada gelmemıstı yanı kacıracak kadar hadı hayırlısı bakalım

Ben ben

Yok ama bızım zıllı gununu bıle asırır dogmaya nıyetı yok kafamçokkarıştı

sezeryan olsam eşimin annesi ablası babası halası gelir eminim
ama ben normal doğurmak istiyorum inşallah da öyle olur o zaman eşim evdeyse onunla değilse de ablamla gideceğim hiç sevmem kalabalığı hele böyle şeylerde kendime geleyim sonra göreyim herkesi... lmaz: ama malesef o anlayış kimsede yok...

Teşekkür ederim hijyen cim.

Ya bana da test yaptılar ama suyum gelmemıs sanırım kacırdım ohaoldumsmile
Ama wc ye kalktıgımda fazlada gelmemıstı yanı kacıracak kadar hadı hayırlısı bakalım

Rica ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…