2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ama belirtisiz de hamilelik yaşabilirsin canım
benim 5+1 haftalık hamileyim 2 gündür bulantım başladı daha önce yoktu 4+5 ken ultrasonda gördüm ozaman meslea belirtim yoktu
belirli zamanlarda bazı belirtiler yaşabilirsin yada hiç belirtin olmaz sence normal deilmi.

elysioncum bebişin seninledir merak etme
benim belirtilerim 8, haftada basladı
su an bhcg fazla değil zaten
4+ larda fazla bulantı olmaz
iyi düşünki iyi olsun
insallah hepiniz bebişlerini sağlıkla taşır , alırsınız kucağınıza :Saruboceq:

esterya,
mide bulantısı ve başdönmesi için erken aslında henüz. asıl 6. haftadan sonra başlıyormuş. tabi kişiye göre değişir, bazısında daha erken başlayabilir...
bende geçen hafta başlamıştı ama bu hafta geçti. gebelik belirtilerinin başlayıp azalması ya da geçmesi sorun teşkil edebilir. b hcg kanda azalıyor anlamına gelir bu çünkü...
ama senin zaten hiç başlamadıysa kafana takma bence.
cuma günü güzel haberler alırsın umarım.

essemayit, jjuliett
teşekkürler desteğiniz için opuyorumnanaktan
belirtiler erken başlamıştı bende ama sonradan geçti. annem kadın doğumcu. normal olmayabilir diye düşündü sanırım. bunu bana belli etmedi ama bir test daha yapıp değere bakalım dedi. ben de endişelendim...
internetten araştırdım, belirtilerin geçmesi normal bir durum değil gibi görünüyor.
sanırım test yaptırmadan rahat edemiyicem ben.
kan vermekten o kadar korkardım önceleri, şimdi can atıyorum kan vermek için. bebeğimin sağlık haberleri herşeyden önemli.
kimse bu duygunun yokluğunu tatmasın...

canım sen en iyisi test yaptır bidaha içini yiyen kurt gitsin inş. hayır haber alırsın ınş.Rabbim bebişini korusun kucağına almayı nasip etsin
:Saruboceq:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,
benimde mide bulantım henüz başlamadı ama bugün kahvaltıda domatesin kokusu midemi bulandırdı o koku hala burnumda sanki,bildiğim kadarıyla bulantılar 6. haftadan itibaren başlıyor,o yüzden fazla endişelenmeye gerek yok.

canım günaydın belirtiler her hamileye göre değişiyor aslında çok endişe edicek bişiy yok ama insan endişelenmeden duramıyor
ben 5 haftamdayım 2 gündür bulantım var bide nasıl uyku anlatamam senin nasıl gidiyor
kaçıncı haftadasın

bayanlar ben şu ticker doğum takip çizelgesini olması gereken gibi yapıyorum ama neden çıkmıyo ya lütfen bana yardım edin

kızlar umarım 10 gün sonra aşılamamın sonucu pozitif olur ve bende buraya katılabilirim...

essemayit,
takip çizelgeni yaptıktan sonra, kopyalayacağın adresi alırken Image-URL formatını seçmelisin. url formatında olan adresi profiline kopyala. o zaman olur sanırım. a.s

nix,
umarım seni de aramızda görürüz ve bu yola hep birlikte devam ederiz.
hayırlı haberlerini bekliyoruz.a.s.

kıslarr günaydın kaç hamişimis oldu??
bnde çarşamba test yapcam inş.ama arada bi karnıma hafif bi ağrı giriyo regl mi olcam nee(

günaydın brc,.benim gibi sabırsız biri cuma günü test yaptım,tek çizgi çıktı..adet günüm çarşamba perşembe,mafoldumben mafoldumben mafoldumben bu ay umudum yokmafoldumben:a015: :a015:

inş.canım günüm perş.varsa çarş.çıkar herhalde dmii

benim adetlerin son zamanlarda düzensiz gibiydi ama tahmini adet tarihine 2 gün kala çıktı. gerçi yumurtlamam da erken olmuştu...
senin de varsa çarşamba çıkar sanırım. kanda baktırsan kesin çıkar ama önce evde bakmak istiyorsun sanırım?
güzel haberlerini bekliyoruz. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…