- Konu Sahibi minikcadimm83
-
geçen pazartesi b hcg değerim 387 çıktı. 3+5 haftalıktı sat'a göre.
sonra 4+1 iken doktora gittim, keseyi gördük. 3 mm idi.
o zamanlar mide bulantısı, halsizlik gibi belirtiler zaten vardı. doktor normal göründüğünü söyledi. 6. haftada kalp atışlarını dinlemek için gidicez. ama o zamana kadar sabredemem. bir kez daha b hcg baktırmak istiyorum. 4+5 günlük hamile olup, hiç belirtimin olmaması yüzünden çok endişeliyim. inşallah korktuğum gibi olmaz.
teşekkürler arkadaşlar. :gitme:
essemayit, jjuliett
teşekkürler desteğiniz için opuyorumnanaktan
belirtiler erken başlamıştı bende ama sonradan geçti. annem kadın doğumcu. normal olmayabilir diye düşündü sanırım. bunu bana belli etmedi ama bir test daha yapıp değere bakalım dedi. ben de endişelendim...
internetten araştırdım, belirtilerin geçmesi normal bir durum değil gibi görünüyor.
sanırım test yaptırmadan rahat edemiyicem ben.
kan vermekten o kadar korkardım önceleri, şimdi can atıyorum kan vermek için. bebeğimin sağlık haberleri herşeyden önemli.
kimse bu duygunun yokluğunu tatmasın...
günaydın arkadaşlar,
benimde mide bulantım henüz başlamadı ama bugün kahvaltıda domatesin kokusu midemi bulandırdı o koku hala burnumda sanki,bildiğim kadarıyla bulantılar 6. haftadan itibaren başlıyor,o yüzden fazla endişelenmeye gerek yok.
kıslarr günaydın kaç hamişimis oldu??
bnde çarşamba test yapcam inş.ama arada bi karnıma hafif bi ağrı giriyo regl mi olcam nee(
bnde çarşamba test yapcam inş.ama arada bi karnıma hafif bi ağrı giriyo regl mi olcam nee(
günaydın brc,
adet günün çarşamba mı normelde?
karnın yerleşme yüzünden de ağrıyo olabilir:Saruboceq:
hoşgeldin canım
karnına ağrı giriyosa hamiş olabilirsin ben hep adet olucam sandım
inş.canım günüm perş.varsa çarş.çıkar herhalde dmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?