- Konu Sahibi minikcadimm83
-
benim adetlerin son zamanlarda düzensiz gibiydi ama tahmini adet tarihine 2 gün kala çıktı. gerçi yumurtlamam da erken olmuştu...
senin de varsa çarşamba çıkar sanırım. kanda baktırsan kesin çıkar ama önce evde bakmak istiyorsun sanırım?
güzel haberlerini bekliyoruz. hihoyyyt
günaydın bengusu;
hassas dönemler başlıyor demek ki senin için : )
kaçıncı haftadasın?
canım günaydın belirtiler her hamileye göre değişiyor aslında çok endişe edicek bişiy yok ama insan endişelenmeden duramıyor
ben 5 haftamdayım 2 gündür bulantım var bide nasıl uyku anlatamam senin nasıl gidiyor
kaçıncı haftadasın
eğer belirtiyse bilmiyorum ama göğüslerim yara gbi acıyo,inş.adetten değildir.bukadar acıdğını hatırlamıyorum ama yanılmam inş.:Saruboceq:
canlarım bende tam olarak bilmiyorum kaç haftalık olduğunu kaydirigubbakcemile3
sat a göre aşağıdaki gebelik takvimim doğru ama keseyi daha geçen perşembe gördük,döllenmeye göre 4 haftalık,kalp atışlarını da duyayım da o zaman tam zamanı belli olur.
uyku olayı bende de var üstelik ben progestan diye bir ilaç alıyorum günde 3 kez,her alışımda farklı belirtiler çıkıyor kaydirigubbakcemile3 ya uykum geliyor,sersemleşiyorum,ya belim ağrıyor,ya da şu anki gibi belirti vermiyor,bu arada sık sık tuvalete gidiyorum,gündüzleri neysede geceleri uykumu bölüp tuvalete gitmek zor oluyor :roflol:
brc canım inş.inş.
benimde yara gibi acıyo halada
bi test yaptırsana silik çıkabilir
kanda kesin çıkar ama sen bilirsin
eğer belirtiyse bilmiyorum ama göğüslerim yara gbi acıyo,inş.adetten değildir.bukadar acıdğını hatırlamıyorum ama yanılmam inş.:Saruboceq:
canım aslında kan testi yaptırsan hemen çıkar! sen bilirsinde bi yaptır istersen?inşallah bebiş vardır!opuyorumnanaktan
reglide bukadar acı olmasmı diyosunus?yaa çift çizgiyi görmeden kan aldırmam iğneden çok korkuyom.çift çizgiyi göriim alsınlar nekadar isterlersedelikafadulden
normalde bu kadar ağrın olmuyorsa ve üşütmüş falan değilsen,çok akıntın varsa,gögüslerin sızlıyorsa kesin olmamakla beraber ilk belirtilerdir bunlar,
ya ben easy and fast diye bir test almıştım,eczacı en iyisi demişti,çok kısa bir sürede bile veriyor demişti,o testi al bi dene istersen sende?benim adetimin ilk günü yaptığım testte çok zor gözüken bir çizgi çıkmıştı,2. günü evin içinde yani gölgedede belli olan ama oldukca açık bir çizgi,3. günü daha rahat belli olan bir çizgi çıkmıştı,
bilmiyorum canım yani ümitlenmek istemiyorum,bi test aldım ama olmassa ondan da alırım tşk.ler..
haklısın, erkenden ümitlenmek de hiç iyi değil, sonrasında yıkıcı olabiliyor.
ben de çok erken öğrendim. keşke öğrenmeseydim. bu kadar alıştırmazdım kendimi bu fikre. hem herkese söylememiş olurduk...
şu anda embriyo gelişimi durmuş olabilir. akşam iş çıkışı emin olabilirim ancak. bütün belirtilerim gitti. içimde garip bir his var üstelik. çok üzgünüm. çok sevinen herkes de çok üzülecek. böylesi çoook daha kötü... :a015:
ya sendemi kullanıyorsun progestanı,bende sersemliyorum onu kullanınca çokta başım dönüyor,uyku fazla gelmiyor ,benimde sık sık tuvalet sorunum var,benim döllenmeye göre 3 haftalık oldu sanırım bu gün...bende yarın yine gidicem dr ye,bakalım ne dicek,?
hamişler kaç tane oldu bu arada
merhaba kızlar. nasılsınız?bende güzel haberler var. 2 gece yatarken arka arkaya kasığıma sanki bıçak sapladılar. ben de sevindirik oldum hamilelik belirtisi diye. ama sonra piskolojik de olabilir diye düşündüm. ama daha önce hiç öyle birşey yaşamamıştım. ama bir daha arkası gelmedi.
bugün de az önce okuldan gelince ovulasyon testi yaptım çift çizgi
ama yine de sevinmek için çok erken diye düşünüyorum. çünkü daha geçen pazartesi yumurtlama günümdü. bu kadar kısa sürede belli olmaz herhalde.
ayrıca bebeği olan bir arkadaşıma sordum kasık batması olayını. o da bende de oldu dedi. bebek yerleşirken olurmuş ve sadece bir kaç defa. devamlı olmaz dedi içime su serpti. ben de saplamalar kesilince umudumu yitirmiştim.
ama yine de günüm 2-3 gün yaklaşmadan net belli olmaz herhalde.bekleyeceğiz 9 temmuza kadar. 4-5 temmuz gibi bir test yaparım belki ama burda okudklarıma göre çoğu kişi gününde yapsa bile negatif görüyormuş baştan. elimde iki test var. birini dayanamam yaparım gibime geliyor. ama şu an çok erken.
şimdi merakla günlerin geçmesini bekliyorum.
merhaba kızlar. nasılsınız?bende güzel haberler var. 2 gece yatarken arka arkaya kasığıma sanki bıçak sapladılar. ben de sevindirik oldum hamilelik belirtisi diye. ama sonra piskolojik de olabilir diye düşündüm. ama daha önce hiç öyle birşey yaşamamıştım. ama bir daha arkası gelmedi.
bugün de az önce okuldan gelince ovulasyon testi yaptım çift çizgi
ama yine de sevinmek için çok erken diye düşünüyorum. çünkü daha geçen pazartesi yumurtlama günümdü. bu kadar kısa sürede belli olmaz herhalde.
ayrıca bebeği olan bir arkadaşıma sordum kasık batması olayını. o da bende de oldu dedi. bebek yerleşirken olurmuş ve sadece bir kaç defa. devamlı olmaz dedi içime su serpti. ben de saplamalar kesilince umudumu yitirmiştim.
ama yine de günüm 2-3 gün yaklaşmadan net belli olmaz herhalde.bekleyeceğiz 9 temmuza kadar. 4-5 temmuz gibi bir test yaparım belki ama burda okudklarıma göre çoğu kişi gününde yapsa bile negatif görüyormuş baştan. elimde iki test var. birini dayanamam yaparım gibime geliyor. ama şu an çok erken.
şimdi merakla günlerin geçmesini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?