2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

essemayitt yardım et bana sivilcen çıkmışmıydı senin de???

canım ben 2010 subat annesi olacam nasip olursa tam okuyamadım ama sanırım hamilelik belirtisi icin sivilce soruyorsun degil mi bende cıktı canım hemde baya adet olmadan once bile o kadar cıkmıyordu simdilerde cok guzel oldu cildim ama ilk zamanlar yuzumu sivilce basmıstı umarım dogru konuda yardımcı olabilmisimdir

essemayit, sen d egününden önce öğrend,n değil mi hamileliğini?kaç gün öğrnce ve nasıl öğrendin?

canım benim çok kasık ağrım olmuştu adetime iki gün kala test yaptırdım ikinci çizgi silik çıkmıştı hemşire şüpheli olabilir dedi öle ağrım vardıki heran adet olucam sandım ama olmadı
adet günündede yaptırdım oda silik çıktı adetimden 3 gün geçince yaptrdım ikinci çizgi net çıktı
zemuszemus

kizlar biraz once betahcg yaptırdım 1931 cıktı degerim

değer çok yüksek çıkmış, hayırlı olsun hihoyyyt
kucağına aldığın günleri de görürsün inş.

bi de bişey sorucam, geçen sefer gelişmeyen gebelik yaşadım demiştin. nasıl anlaşıldı? sen mi farkettin yoksa doktor kontrolünde mi çıktı? kaçıncı haftada durdu gelişimi? bende de aynı şüphe var... içim hiç rahat değil:1no2:
tekrar tebrikler

canım o zaman benim beta hcg artıyordu ama cok duzenli degildi, kese gorundu ama icinde bebek hic gorunmedi 7 haftalıkken suphelendi doktor ve 8+6 da kurtaj oldum.

yani anlayacaginiz su an halen kalp atısı gorene kadar icim pek rahat etmeyecek :)

ben de bugün tekrar b hcg baktırıcam. kalp atışları için 11 temmuzda gidicez. o zamana kadar sabredemem. ters bir durum varsa b hcg seviyesinden anlaşılır heralde.
1 hafta önce 387 idi değer. bakalım bugün kaç çıkacak.
akşam olmak bilmedi...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…