2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iş çıkışı gidicem. 6'da kan veririm, 7 gibi sonucu alırız.

bir tek b hcg belirleyici olur mu bilmiyorum ama belirtilerim bu kadar azaldıysa, hormon seviyesi de azalmıştır diye düşünüyorum. neyse ki kanamam yok...
yine de içim rahat etmezse cumartesi doktora gidip usg'de keseye tekrar baktırmak istiyorum.
ne kadar zormuş yaa...

canım peki sonucu aksama bize yazacakmısın ben meraktan ölürüm simdi

inşallah yazmaya değecek kadar iyi bi sonuçla karşılaşırım...

kaçta evde olurum bilmiyorum ama fırsat bulur bulmaz yazarım.

çok teşekkür ederim paylaştığın için. bebişle ikinize dua ediyorum, herşey yolunda gitsin diye... opuyorumnanaktan

gecen sene bu zamanlar mart anne adaylarindandim..
allahim saglikla kucaginaz almayi nasip etsin insallah ..
tadini cikarin bu zamanin.. bol bol dinlenin.. bana derlerdide bebek bakmakda ne var diye düsünürdüm, anladim..kipir kipir 4 aylik bi kizim var.. dinlenme rüya oldu..
düsünün seneye bu aylarda sizin kuzularinizda 4 aylik olacaklar, mis kokularini icinize cekeceksiniz, uyukrken onlari izlemeye doyamicaksiniz, gün gün nasil degistiklerini hayranlikla izliyeceksiniz ve her sabah onun varligindan dolayi allaha sükredeceksiniz ..

ne kadar güzel... güle güle, sağlıkla büyüt meleğini.
bu riskli zamanları atlatırsak biz de görücez o günleri. bu duyguyu yaşamadım ama bütün yorgunluğuna değer diye düşünüyorum şimdiden.

hoşgeldin özbek.

degmez olurmu hic..ama ilk önce riskli zaman düsüncesini at kafandan bence.. öyle sartlandirma kendini..

kızlar selam,
b hcg testi yaptırdım. 3+5 iken 327 idi değerim.
bugün 4+5 haftadayım ve değer 1500'den büyük çıktı. sonucu telefonla öğrendiğim için tam değer kaç bilmiyorum.
bilenler varsa, bu durum normal mi?

çok şükür, çok sevindim ben de...
esterya, çok çok teşekkürler canım.
annemdeyim. birazdan eşim gelecek. yemek hazırlayıp güzel haberi veriyim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…