2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gozun aydın guzelim gozunaydın olsun :)

çok teşekkür ederim. dinlediğin ve paylaştığın için... inş birlikte tamamlarız bu yolculuğu. :1hug:

çok sevindim tatlım,darısı başıma inş.
çarşamba eşimin doğum günü inş.süpris yapablirim bebişle:))))

senin için dua ediyorum, umarım sen de sevinirsin...

Günaydın şeker mart anneleri,
Nasılsınız?
ben bugün çok zor kahvaltı yaptım,mide bulantılarım başladı,kokulara karşı inanılmaz hassaslaştım,valla sırf bebiş için yedim tabii birde malum progestan ilacını tok almam lazım.
gögüslerimdeki şişlik hala devam ediyor ve hala acıyor,bu böyle mi devam edecek hep?
Güzel,keyifli bir gün geçirmenizi dilerim opuyorumnanaktan

iyiyiz canım sen nasılsın ,

benimde mide bulantım başladı artık zorlanıyorum yerken
mide bulantısı 3 aydan sonra geçiyomuş bazısı doğurana kadar istifraa
bide sıkıntılar basıyoo benii

günaydın bengusu.
herkes uyanmadı sanırım henüz :1rolleyes:
ben de bu sabah kahvaltıda ne yiyeceğimi düşününce midem bulandı... ama işe gelince kahvaltı yaptım yine de : )
bugün elevit e başladım.
göğüslerim pazar gününe kadar acaip hassastı benim de, ama dün bugün geçti gibi. senin de geçer umarım.

Şubat ayında süründümm.Şimdi martta dolanıyomkaydirigubbakcemile3Hadi bakalım yumoşlarr yüzümü kara çıkarmayın mart ayıı olayımm :1rolleyes:annemın benı martta doğurdu gibisırnaşık şey

hamiş kızlar bebeğinizin cinsiyeti içinizden ne geçiyo?
benim aklımdan hep kız geçiyo öle hissediyorum inş cinsiyetlerinide öğrendiğimiz zamanı görürüz

Balsurat, umarım sen de mart annesi olursun hayırlısıyla.

benim aklımdan hep kız geçiyo öle hissediyorum inş cinsiyetlerinide öğrendiğimiz zamanı görürüz

ben de kız istiyorum. ama sanki erkek olucak gibi geliyo. etrafımdakilerin bi kısmı kız, bi kısmı erkek meraklısı. hangisi olursa olsun sevinenler ve tüh diyenler olucak sanırım :1closedeyes:
ama benim hayalimde hep pambe beyaz bi oda var... hayırlısı inş.
bunları düşünmek için henüz çok erken. şu 10 gün geçse de keseyi görsem, o zaman rahatlıkla hayal kurarım ben ancak :icecream: bu aralar çok endişeliyim...

afiyet olsun canım,inşallah benimde geçer göğüslerimdeki hassaslık ...

Balım hoşgeldin,inşallah mart annesi olursun sende zemuszemus

nedense benim içimden erkek geçiyor ama hayırlısı tabii opuyorumnanaktan

inşallah canım sende görürsün keseyi,endişelenme,yüreğini ferah tut,benim bu perşembe kontrolüm var,geçen hafta keseyi gördüm,içinde minnacık nokta vardı,sağlıklı görünüyor dedi doktorum ama sonra rahimde bir kanama var dedi ve ilaç verdi,bende korkuyorum düşük tehlikesinden,dinlenmemi söyledi,herhangi bir kanamam olmadı inşallah olmaz,bende endişeliyim ama hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyorum :Saruboceq:

ben de kız istiyorum. ama sanki erkek olucak gibi geliyo. etrafımdakilerin bi kısmı kız, bi kısmı erkek meraklısı. hangisi olursa olsun sevinenler ve tüh diyenler olucak sanırım :1closedeyes:
ama benim hayalimde hep pambe beyaz bi oda var... hayırlısı inş.
bunları düşünmek için henüz çok erken. şu 10 gün geçse de keseyi görsem, o zaman rahatlıkla hayal kurarım ben ancak :icecream: bu aralar çok endişeliyim...
[/QUOTE]

benim cinsiyeti için illa şu olsun die bi dileğim yok ama hep kız gibi geliyoo hayırlı evlat sağlıklı evlat olsunda inş...
canım kesenide görürsün hayırlısyla endişe etme bende kalp atışlarını duymak istiyorum
ama 2 hafta sabredicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…