- Konu Sahibi minikcadimm83
-
gozun aydın guzelim gozunaydın olsun :)
çok sevindim tatlım,darısı başıma inş.
çarşamba eşimin doğum günü inş.süpris yapablirim bebişle:))))
essemayitt yardım et bana sivilcen çıkmışmıydı senin de???
essemayit, günaydın...
yeni bebek haberleri alacağımız bi gün olur umarım
Günaydın şeker mart anneleri,
Nasılsınız?
ben bugün çok zor kahvaltı yaptım,mide bulantılarım başladı,kokulara karşı inanılmaz hassaslaştım,valla sırf bebiş için yedim tabii birde malum progestan ilacını tok almam lazım.
gögüslerimdeki şişlik hala devam ediyor ve hala acıyor,bu böyle mi devam edecek hep?
Güzel,keyifli bir gün geçirmenizi dilerim opuyorumnanaktan
Günaydın şeker mart anneleri,
Nasılsınız?
ben bugün çok zor kahvaltı yaptım,mide bulantılarım başladı,kokulara karşı inanılmaz hassaslaştım,valla sırf bebiş için yedim tabii birde malum progestan ilacını tok almam lazım.
gögüslerimdeki şişlik hala devam ediyor ve hala acıyor,bu böyle mi devam edecek hep?
Güzel,keyifli bir gün geçirmenizi dilerim opuyorumnanaktan
Şubat ayında süründümm.Şimdi martta dolanıyomkaydirigubbakcemile3Hadi bakalım yumoşlarr yüzümü kara çıkarmayın mart ayıı olayımm :1rolleyes:annemın benı martta doğurdu gibisırnaşık şey
Şubat ayında süründümm.Şimdi martta dolanıyomkaydirigubbakcemile3Hadi bakalım yumoşlarr yüzümü kara çıkarmayın mart ayıı olayımm :1rolleyes:annemın benı martta doğurdu gibisırnaşık şey
hamiş kızlar bebeğinizin cinsiyeti içinizden ne geçiyo?
benim aklımdan hep kız geçiyo öle hissediyorum inş cinsiyetlerinide öğrendiğimiz zamanı görürüz
günaydın bengusu.
herkes uyanmadı sanırım henüz :1rolleyes:
ben de bu sabah kahvaltıda ne yiyeceğimi düşününce midem bulandı... ama işe gelince kahvaltı yaptım yine de : )
bugün elevit e başladım.
göğüslerim pazar gününe kadar acaip hassastı benim de, ama dün bugün geçti gibi. senin de geçer umarım.
hamiş kızlar bebeğinizin cinsiyeti içinizden ne geçiyo?
benim aklımdan hep kız geçiyo öle hissediyorum inş cinsiyetlerinide öğrendiğimiz zamanı görürüz
Balsurat, umarım sen de mart annesi olursun hayırlısıyla.
ben de kız istiyorum. ama sanki erkek olucak gibi geliyo. etrafımdakilerin bi kısmı kız, bi kısmı erkek meraklısı. hangisi olursa olsun sevinenler ve tüh diyenler olucak sanırım :1closedeyes:
ama benim hayalimde hep pambe beyaz bi oda var... hayırlısı inş.
bunları düşünmek için henüz çok erken. şu 10 gün geçse de keseyi görsem, o zaman rahatlıkla hayal kurarım ben ancak :icecream: bu aralar çok endişeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?