- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.861
nedir bu blog yaww nasıl oluyor hiç merak edip kalkışmadım hee:)yer imlerine ekledim ilk fırsatta okurum...blog hastasıyım...benim de var:)eski postlarımın hepsini silip kızıma adadım artık yeni yeni yazıyorum ben de bir şeyler:)
haklısın...yeterki ihtiyaçları bekletmeden karşılansın....gerisi onların keyfine kalmış..yardılış çok önemli :)
he cnm threeyi açtım:)) sıra diğer röntcülerdekaydirigubbakcemile3hasreeett bu arada threee yi deşifremi ettin nan..sırada daha bi kac şahıs daha var ..onlarıda cözdükmü dingonun ahırı gibi gelen gecen atlayamaz..vereliniortak
ayy seyhan aynen yaa bizimkide öyle 3te bir uyandı 5e kadarf esir etti beni ne meme emiyo ne mama yiyo nede uyuyo.. öldürdü benislm kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum oğlum gece saat başı uyandı her seferindede mama istedi bazen verdim bazen uyuttum sabah 6 da uyandı ara ara 30dk uyuyor tekrar uyanıyor gece uykusu iyidir normalde bir en fazla 2 kez uyanır ama bugün hep uyandı bende bittim tabii
şimdi yatırdım yeniden önce biraz mızmızlandı şimdi daldı yeniden geçmişi biraz okumaya çalıştım ama her an uyanır korkusuna yarıda bıraktım
kıymetcim pelin huysuzlaşmış inşallah çabuk düzelir normale döner bu ara benimkide öyle ne kucak istiyor ne yatmak ne oyun hiç birşey kesmiyor bizimkinide bi anı bi anını tutmuyor hayırlısı
istanbul buluşmasına bende gelicem nasipse inşallah havalar düzelir biran önce
Cola ıcmek ıstıyorum ıcsemmı yaa acaba yaa ıcen war mı aramızda hıc
selam kızlar
oglumun 37.0 ıle 37.4 arasında degısen atesı var.bir kere daha olcecegim.ona gore doktoru arayacagim.
sizce normal mi bu ates dereceleri ?
selam kızlar
oglumun 37.0 ıle 37.4 arasında degısen atesı var.bir kere daha olcecegim.ona gore doktoru arayacagim.
selam kızlar
nedir bu blog yaww nasıl oluyor hiç merak edip kalkışmadım hee:)
canım endişelenme öyle yüksek bir derece değil..ama ara doktorunu için rahat etsin.selam kızlar
merhaba Öznurcum, ben de nerede bu kız diyordum. geçmiş olsun cnm. ateşi çok yüksek değil ama neden ölçme gereği duydun, huzursuz mu? bence doktora bi danış cnm
ben içtim cnm, bi yan etkisini görmedim
bizde olmuştu aynısı en son 37.8 olmustu hemen ara canım dr ni
36,5 normal olması gereken vücut ısısıdır. Nereden ölçüyorsun bunu? Kulaktansa her zaman 0,5 oranında düşürmelisin her zaman fazla çıkar kafa sıcaklığı yüksek olduğundan... Ama değişiklik gösteriyorsa mutlaka ateştir ama bu derecede doktorun birşey yaptırmaz bekleyelim diyecektir... Arkasından ne geleceğini görmek için muhtemelen... Ama tabi mutlaka doktorunuzu ara yinede... Geçmiş olsun umarım birşey çıkmaz...
canım endişelenme öyle yüksek bir derece değil..ama ara doktorunu için rahat etsin.[/Q
sagolun kizlar dr aradim olc tekrar 37 4 ise calpol ver dedi. 5 bucuga kadar dusmezse atesi buraya getir dedi.takip ediyorum simdi bi daha olcecegim/
yaa kızlar benim kızmın azının kenarında kızarıklıklar var burnun kenarındaki derilerde kalkmış biraz sizdede olna varmı aceba yediğim bişeymi yaramıyorki yada elini süreklii azına götürüyor onadanda tahriş oluyor olabilirmisempatiksalakcinnibilmiyorumkismile
gülcan bırak nası istyosa öle yatsın büyüdülr artık kafasdını kontrol edebilir.. ayrıca o yastık çok kalınnnnn boynu ağrır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?