2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz aşımızı olduk bugün ata ağlamadı dersem yeridir gaz sancısı gelince daha kötü ağlıyordu benimle agulaşıyordu aşı oluken sonra ilaç verilirken ağladı biraz çünkü aşı yakan bir aşıymış onun haricinde iyi geçti

kilomuz 7200 olmuş boyumuzda 64 cm bu demek oluyorki alış veriş vakti gelmiş :)

şimdi biraz geçmişe bakayım

yalanlar söyledim kalbimi dinledim felekten birgece calmak istedim
dertlere dur dedim massumum ben dedim bu gece hüzünleriş terkediverdim
gönlüm eglenmek ister kahkahalarla coşmak ister
sewdikleriyle olmak ister eski dostları görmek ister
sabah olmuşsaa kimin umurunda haydi sostlar yanıbaşıma
bana laf gecmez yazı tura atmam bize gidelim kıssslarrr!
bugece alem varrr..

ne edelim analık işte böyle bir hal
kuzun ne tatlı çıkmış öyle ya maşallah ona annesi

sağol pınar teyzesi

maşallah ataya...kocaman olmuşş..ne aşısıydı bu şebnem?

maşallah ataya kaç aylıksınız canım
al bizden de okadar gaz sancısında feryat figan iğneyle aşıyı güle oynaya onun yerine ben ağlıyorum kafamçokkarıştı

MERHABAAAAA opuyorumnanaktan sizleri çok özledim yaaa.uzun zamandır giremedim ama burası çok değişmiş bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş.çoğu beni tanımaz o yüzden.Bosna-Simenay Frambuaz Snowwhitequeen Pancuben Yaz Selkie Edebiyatçı Hijyenim daha adını yazamadığım bir sürü arkadaşlarım sizleri çok özledim.Biliyorsunuz ben erken doğum yapmıştım mart annesi olacakken ocak annesi oldum.ama halan daha kendimi mart annesi sayıyorum ben. bebişim 33 haftalık fakat 35 haftayla uyumlu doğdu.o yüzden çok bir sıkıntı çekmedik 5 gün küvezde kaldı yanıma verdiler.şuan çok iyi ve sağlıklı Allaha çok şükür normal standartlarını yakalamış durumda.sizin gibi tüm dünyam o oldu.burayı çok ihmal ettim giremedim ama hep aklımdasınız.ne güzel doğumdan sonra da ara ara burda görüşmek.benim kızımın adı Elis.şuan 4.5 aylık oldu teyzeleri ve anne sütü alıyor. büyüyoruz artık.muhteşem birşey annelik.bu arada bu dönem okula gitmiyorum raporluyum evde kızımla baş başayız.öpüyorum hepinizi.yeni arkadaşlar sizlerin de bebişleri hayırlı olsun.

üüüüü bende kuzumun resimlerini koymak istiyorum ama olmuyor avatarımı bile deişteremyorum:sinifsinif:

canım kullanıcı paneline tıkla orda sayfanın sol kenarında avatarı değiştir var ona gir
gözat kısmından bilgisayarından koymak istediğin fotoğrafı seç değişiklikleri kaydet de:)

foto eklemek için hizliresim.com u kullanabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…