- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.161
banada süle çatlarım:dilcikar:
hanifiiiiii nerdesin didiiiimmmmmmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilebilmiyorumkismilefisfisfis
işte insanlara iyilik te yaramıyo seyo cum
bu arada sen gene iyi cano biz 20 günde sadece ve sadece 200gr almışız iştahsızlık hepsinde var
dr hemen ek gıdaya başlattı
iyi seyo cum bugün idrar kültürü verdik yarın cıkacak sonuclar enfeksiyon olup olmadıgı..
ama keyfi yerindee..saol aşkım:ecrin_bebek:
bi görünüp bi kayboluyor oldum bu serhan çok fena alıştı ilgiye bi dk yalnız kalmıyor artık kuduruk oldu iyice zaten yalnız bırakmaya kokuyorum beşiğinde girmediği pozisyon kalmadı
artık yastık koyuyorum yatağımın üstüne bırakıyorsam eğer döne döne ilerliyor bizimki birde kendi kendimize ee ee diyoruz artık ben söylüyorum üç kez söylediysem üç dört kez söylediysem dört kez ee ee diyor şaşırıp kalıyorum bide gözümün içine içine bakmıyormu bilmiş bilmiş
tek üzüntüm var bu ara iştahı yok az mama yiyor bazen yarısını yiyo yarısını bırakıyo kaşık kadar kaldı suratı anlamadığım gitmeden kontrole gitmiştik 6250 idi 20gün sonra izmirde sağlık ocağında tarttırdım 6840 yemeden nasıl aldı bu kiloyu anlamış değilim(maşallah yinede kuzuma) moralimi bozan bişiy daha oldu benden 20gün sonra doğum yapan arkadaşımın kuzusu küçük doğmuştu biraz yanlış anlaşılmak istemem bu arada şimdi tosuncuk olmuş maşallahı var sadece anne sütü alıyo Rabbim bol sütler versin annesine oda yesin neyse ben bu kızı sürekli yüreklendirdim onu motive ettim hep yardımcı oldum yanında oldum üzme kendini bebeğin kilo alıcak sen iyi bi annesin vs vs.. şimdi oğluşu serhandan daha iri duruyo(maşallah) ne kilo ne boy muhabbeti yapıyo benimle sanki ona bu kadar destek olan başkasıydı geçen bebiş dayısının kucağında bizde eve çıkıyoruz karşılaştık aynen böyle " bak abi bu serhan hee ama sehan bizden 20 gün önce doğdu ve 3250 doğdu" yüzündeki ifadeyi tahmin edersiniz sanırım
neyse çok uzatmışım kimsenin bebeğinin kilosunda boyunda gözümüz yok çok şükür Rabbim bana sağlıklı bi evlat verdi şükürler olsun aslında bu sözleri ona söylemek isterdim ama şurda 10 gün sonra gidecek birde bebeği var üzmek istemedim
o yüzden içimi size döküyorum kızlar eşime bile söylemedim birdaha yüzüne bakma derdi çünkü hoşş aslında bakmamam lazım
niyeküne kııı??önce Ebruya söyliim sempatiksalakcinni
ama önce o bana söylesin bakiiimmm kaynanasını seviyor muymuş????
niyeküne kııı??
canım hepimizin ki öle benim kıza 120lik mama yapıorum 50,60,70 anca içiyor.. memeyide dakika tut en fazla 5dakika emiyo... herşeyi yarım yarım hawalardan dişlerden.. herşeye bağlıyorum takma öyle yada böle baksana gayet iyi kilosu 4 aylıka rağmen!
o arkadaşında dün boktu bugün koktu! o nasıl bi kıyaslamaymış öyle.. keşke lafını söyleseydin o utansaydı! önemli olan hayırlı ewlat olsun sağlıklı olsun anne olmuş ama daha bunu idrak edememiş
işin zor canım benim ablama da yapardı kayınvalidesi o yatak odasının kapısını kitlerdi ve eşine de demiş ki annen istediği yerleri dolaşsın ama yatak odama girmesin demiş eniştem de annesine bisey alacaksan yerlerini söyle aynur versin demiş ama yatak odasında istediğini bulamazsın demiş anahtarı bende demiş.Eniştemde kızmış yani anlayacağın ...Ya sonra ne oldu dersin kayınvalidesi ablama temelli taşındılar ama yatak odasına girmez çünkü o lafı yedikten sonra birdaha girer mi ? 2 yıldır beraber kalıyorlar ve ömründen ömür gidiyor ablamın onun yüzünden işten de çıktı ooo yazgıcım sen lafını esirgeme yada eşine söyle o
nasıl kurutlacağuız biz bunlardan yaa hale bak! tawiz werme yazgı lafını sölesne belki benim donum war ortalıkta! allahım ya ne demek oluyor sen yokken anahtarı takıp girmekalsanaalsanasmile
ne ayıp ya..ben deli oluyorum böyle düşüncesiz insanlara....girilirmi hiç....
selam canlar nasılsınız,biz malum hala aynı kayınvalidemin evindeyiz,Zeynebin 5 aylık kontolü için cumartesi dra gittik
6220 gr 60 cm de boyu olmuş
dr 5 ay bir bebek için iyi kilo almış boyda güzel uzamış dedi
bu ay 3 cm boy uzamış
520 gr almış,çok şükür
artık ek gıdalara tamami ile geçebilirsin dedi,ben zaten geçmiştim:)))sabah meyve püresi,öğle sebze pürsi akşamüstü yoğurt ve gece pirinç muhallebisi ve ne kadar alırsa o kadar anne sütü
BOSNAcım çok geçmiş olsun inanın fırsat bulup takip edemiyorum sizi hiç zamanım olmuyor,kendi evim olmayınca öyle işte ama şükür,cnm arkadaşım şu kaynana ne zaman gidecek bu nasıl bişimiş böle sülük gibi yapıştı kaldı evinize,bu insanlar bu kadar yüzsüz olmayı nasıl becerirler anlamam,sen kendine dikkat et ve bi çözüm yolu bul,Allah yardımcın olsun valla cnm,
YazgıCIM SENİNDE İŞİN ZOR YÜZSÜZ KADIN SENİN EVİNE NASIL GİRERKİ,MADEM GİRİYORSUN EVDE YOKSAN BİR TELEFON AÇIP SOSUN EN AZINDAN NEZAKETEN BENCE BU SORUNU KOCANLA KONUŞUP Bİ ŞEKLİLDE HALLET YOKSA SİNİR KÜPÜ OLUR ÇIKARSIN
ay büyükte kalmış hep büyük harfler iel devam etmişim pardon
valla bu ilk değil ki defalarca oldu söylüyorum neler söylüyorum anlayan yok doğum öncesi annem geldiğinde yatak odama girdi dolaplarını toplayacağım diye kaynanamda odadaydı.sırf o var diye dedimki ne münasebet annemde olsan giremezsin kimse giremez bozuşuruz falan dedim tabii sonradan açıkladım ona durumu.bunu duymasına rağmen genede yatak odama dahi girer düşünün.anlatamıyorum ben.birgün gelecekler bana kovacağım o olacak.kocama sen konuş ben konuşursam kaldıramaz dedim.bakalım beklemedeyiz konuşacak inşaallah.
Evet gözümüzü üzerlerinden ayırmamak lazım, çok tehlikeliler valla...
Valla bilmiyorum napıcam, daha ne kadar dayanabilirim onu da bilmiyorum. Alıp Doruk'u gitsem mi acaba...
Bu arada alıntılardan okudum kayınvalidenin yaptığını.
Al benimkini vur seninkine, adam değiller valla...
Görümcem kayınvalidem hatta kayınpederim bile giriyorlar yatak odama, Doruk'u sevme bahanesiyle... Kaç kere söyledim, kimsenin umru değil. Bi gün çırılçıplak soyunacam yanlarında, bi daha giremicekler!!![/COLOR]
bu şerefsizi dakka tutmam ben olsam evimde boşarım.gülayla konuştum
kocasıyla tartışmaları olmuş baya herşey birikme olmuş! kawga ederken gülay artık sewmiyomusun ondanmı yapıosuın böle falan demiş! o da alakası yok demiş kafam karışık falan diyomuş eewe suratı asık geliomuş
gülay çok üstelemiş tamam demiş düzeltebiliriz ben çok kilo aldım çirkinleştim belki falan demiş.. en son cinsel anlamda gülayı reddetmiş kocası onun üzerine çok tartışmışlar gülay çok laf söylemiş!
gülay 3 aylık hamileyken mehmete bir kadın el hareketi yapmış bu da arabaya almış falan kawga ettikleri günde bu kadınla telde konuşurken yakalamış mehmeti!!! o inkar etmiş hiç görüşmediklerini sölemiş sadece o an gülayı tanımayan biriyle konuşma dertleşme gereği duymuş we o kadını aramış o kadar!
kocası bi ara trabzona gitmiş iş için 2 gün orda kalmış 3.günüde trabzondayım diyerek ankarada kalmış.. gülay bunu yakaladığında seninle olmuyo kafamı dinlemek toparlamak içn ankaraya gittim demiş..
mehmet beyin sewgisi 100de 20lerdeymiş.. emin değilmiş dşünüyomuş.. boşansalar nasıl olurmuş dewam etseler naısl..
egeyide 12,13 gündür görmemiş nasıl baba bu yaaa
cengiz 1 gün görmedi telde bi ağlamadığı kaldı adamın hayret wallahi
gülay kocasını çok sewdiğini söylüyor...
kıs ne diosuun nası yani sinoplu mu baban??onlar sinboptaydı gecen ..bak hemen seviyom tabi demedinsempatiksalakcinni
neyse canımmm...orası önemli değil...sevgili Melahat anneciğin geçen hafta babamlardaymış da....ohaoldumsmile
Men geldımmmmmmmmmmm
Cok ozledım sızı cok
bak hemen seviyom tabi demedinsempatiksalakcinni
neyse canımmm...orası önemli değil...sevgili Melahat anneciğin geçen hafta babamlardaymış da....ohaoldumsmile
kıs ne diosuun nası yani sinoplu mu baban??onlar sinboptaydı gecen ..
özuuuuuuuuuuu özledim cıktnmııııişten?
kıs ne diosuun nası yani sinoplu mu baban??onlar sinboptaydı gecen ..
özuuuuuuuuuuu özledim cıktnmııııişten?
hoşgeldin şekerim...ne zamandır karşılaşmadık...nasılsın,oğluşun nasıl?
ne Sinop u yavrum...Trabzondaydı....senin kayınvaliden benim babamın halasının kızısempatiksalakcinni
dolayısıyla eşinle akraba oluyorum...ve bunu yeni öğrendim...çünkü eşinle hiç tanışmadık...
o da beni tanımaz bilmez...Melahat hala(biz öyle deriz) bizdeyken Yağmurun fotolarını göstermiş feysbıktan babamlara ablamda ortak arkadaş olarak beni görünce burdan arkadaş olduğumuzu anlamış hemen...çok zekidir kendileri...orda böyle bir muhabbet geçmemiş ama ben sana söyleyim dedimyerimsenibenolumunekankayizsmile
bak kan çekiyormuş meğer...Yağmurum kızımın kuzeni sayılır artıkalkisalkisalkis
bugun didim gussura galmayin heccccccc kurumsal deelsin ben istifa eeder dedim patronda oooooooonnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyylameyyom dedi
sanki secenegi var peahhhhhhhh :))))
oyyy hanifim iyiyiz biz kuzummmmmm pasa oglusum 65 cm 7150 kg oldu cilveler oyunlar oy cok datlu oldu teyzesi masallah
ahanda akraba ciktiniz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?