2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SELAMLAR cicoşlar,BERAT kandilinizi kutluyorum..bol bol dua etmeyi unutmayın emiiii,.mucuksssssss:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

işte insanlara iyilik te yaramıyo seyo cum
bu arada sen gene iyi cano biz 20 günde sadece ve sadece 200gr almışız iştahsızlık hepsinde var
dr hemen ek gıdaya başlattı

iyi seyo cum bugün idrar kültürü verdik yarın cıkacak sonuclar enfeksiyon olup olmadıgı..
ama keyfi yerindee..saol aşkım:ecrin_bebek:

ya ne biliym gülüm bana sanki okadar almamış gibi geliyo yüzünü görsen valla kaşık kadar zaten çok hareketli maşallahı var bir an durmuyo o eller kollar bacaklar o beşik nasıl sallanıyo bi görsen
sıcaktan mı böyle oldu anlamadım birde izmirde 40 derece sıcakta bişiy olmadı ist geldik o gün isilik oldu çocuğum bi atletle yatıyo üzerine tülbent örtüyorum düşün okadar ince yinede isilik oldu

yağmurum tatlı kuzum inşallah ek gıdalarla yine eskisi gibi alır kilosunu gerçi çok hareketliler birazda o yüzden az alıyorlar kiloyu
bende mamadan yoğurt yaptım bakalım tutacakmı ilk kez yaptım
bugün şeftali suyu verdim 5 6 çay kaşığı daha öncede siyah üzüm suyu vermiştim severek içti yarın doktordan sonra bir kaç tane kavanoz mama almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah severek yerler bizi üzmezler

canım hepimizin ki öle benim kıza 120lik mama yapıorum 50,60,70 anca içiyor.. memeyide dakika tut en fazla 5dakika emiyo... herşeyi yarım yarım hawalardan dişlerden.. herşeye bağlıyorum takma öyle yada böle baksana gayet iyi kilosu 4 aylıka rağmen!
o arkadaşında dün boktu bugün koktu! o nasıl bi kıyaslamaymış öyle.. keşke lafını söyleseydin o utansaydı! önemli olan hayırlı ewlat olsun sağlıklı olsun anne olmuş ama daha bunu idrak edememiş

takmıyım diyorum da işte insan üzülüyo gerçi sağlıkla ilgili bi problem olmasında çok kiloluda olsun istemiyorum zaten sağlığı iyi olsun yeter
sorma işte ben bugün yinede bebiği ile ilgili motive ettim onu çok panik üften püften nem kapıyo sonrada gelip bana dert yanıyo bende psikoloğum ya rahatlatım gönderiyorum neyse ölümlü dünya laf söylerim kafasına takar sütü falan etkilenir olan bebişe olur bide onun vebalini alamam ben onun kadar duyarsız değilim

nasıl kurutlacağuız biz bunlardan yaa hale bak! tawiz werme yazgı lafını sölesne belki benim donum war ortalıkta! allahım ya ne demek oluyor sen yokken anahtarı takıp girmekalsanaalsanasmile

ne ayıp ya..ben deli oluyorum böyle düşüncesiz insanlara....girilirmi hiç....

valla bu ilk değil ki defalarca oldu söylüyorum neler söylüyorum anlayan yok doğum öncesi annem geldiğinde yatak odama girdi dolaplarını toplayacağım diye kaynanamda odadaydı.sırf o var diye dedimki ne münasebet annemde olsan giremezsin kimse giremez bozuşuruz falan dedim tabii sonradan açıkladım ona durumu.bunu duymasına rağmen genede yatak odama dahi girer düşünün.anlatamıyorum ben.birgün gelecekler bana kovacağım o olacak.kocama sen konuş ben konuşursam kaldıramaz dedim.bakalım beklemedeyiz konuşacak inşaallah.
şu mübarek günde dua ediyorum ve edeceğim rabbim biryerden hayırlısı ile bir kapı açsın da çıkıp gideyim burdan.

bu şerefsizi dakka tutmam ben olsam evimde boşarım.
Allah biliyor çok geçti içimden işin içinde ihanet var diye.ki bence kesin var arabaya kadın biniyor beyefendi sonra kadını arıyor yalan söleyip farklı şehirler geziyor.Allahın cezası oğluna nasıl dayanabiliyor okadar beklemedi mi sorunu varken ALlah vermedi mi o yavruyu.

kıs ne diosuun nası yani sinoplu mu baban??onlar sinboptaydı gecen ..

özuuuuuuuuuuu özledim cıktnmııııişten?

ne Sinop u yavrum...Trabzondaydı....senin kayınvaliden benim babamın halasının kızısempatiksalakcinni
dolayısıyla eşinle akraba oluyorum...ve bunu yeni öğrendim...çünkü eşinle hiç tanışmadık...
o da beni tanımaz bilmez...Melahat hala(biz öyle deriz) bizdeyken Yağmurun fotolarını göstermiş feysbıktan babamlara ablamda ortak arkadaş olarak beni görünce burdan arkadaş olduğumuzu anlamış hemen...çok zekidir kendileri...orda böyle bir muhabbet geçmemiş ama ben sana söyleyim dedimyerimsenibenolumunekankayizsmile

bak kan çekiyormuş meğer...Yağmurum kızımın kuzeni sayılır artıkalkisalkisalkis

KISLAR YARIM SAAT ONCE ESIMLE MARKETE GITTIK GIDERKEN ISDEN IZIN AL KOYE GIDELIM DEDI ohaoldumsmile KISIM BIS BU ADAMIN ANNESIYLE TARTISTIK NELER NELER OLDU HERIFIM HALA DEYYO ANAMA GIDEK IYI DEDIMDE ONUN OFKESI YATISMAMISTIR YAPMADIGIM SEYLERI YAPTI DIYOMUS DIDIM KOCAMA AMA IKIMIZDE GULUYORUZ YOK DEDIM IYI BEN GIDERIM DEDI zemuszemus OHHH SEN BILIM YAWRIM OLDUM BEN.DEDIM KOVAR KOCAMDA KOVARSA OTELDE KALIRIZ DEDI
BEN DELI KOCAM BENDEN DELI
DIYOKI COCUGU GORSUN aklinialirimsmile PEAHHHHHHH SANKI BEN GOSTERMEDIM COCUGU KENDISI KUCAGINA BILE ALMADI

kıs ne diosuun nası yani sinoplu mu baban??onlar sinboptaydı gecen ..

özuuuuuuuuuuu özledim cıktnmııııişten?

bugun didim gussura galmayin heccccccc kurumsal deelsin ben istifa eeder dedim patronda oooooooonnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyylameyyom dedi
sanki secenegi var peahhhhhhhh :))))

hoşgeldin şekerim...ne zamandır karşılaşmadık...nasılsın,oğluşun nasıl?

oyyy hanifim iyiyiz biz kuzummmmmm pasa oglusum 65 cm 7150 kg oldu cilveler oyunlar oy cok datlu oldu teyzesi masallah

ahanda akraba ciktiniz :))))

he walla..:)
maşallah oğluşuma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…