- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.181
ahahahahasempatiksalakcinni..inanamıoruuumm hanife bak eşim diok erol abinin kızımı acaba diyooooo...anaamm akreba cıktık ya leynn hahahasefiom tabi kaynanamıııısempatiksalakcinni....ne Sinop u yavrum...Trabzondaydı....senin kayınvaliden benim babamın halasının kızısempatiksalakcinni
dolayısıyla eşinle akraba oluyorum...ve bunu yeni öğrendim...çünkü eşinle hiç tanışmadık...
o da beni tanımaz bilmez...Melahat hala(biz öyle deriz) bizdeyken Yağmurun fotolarını göstermiş feysbıktan babamlara ablamda ortak arkadaş olarak beni görünce burdan arkadaş olduğumuzu anlamış hemen...çok zekidir kendileri...orda böyle bir muhabbet geçmemiş ama ben sana söyleyim dedimyerimsenibenolumunekankayizsmile
bak kan çekiyormuş meğer...Yağmurum kızımın kuzeni sayılır artıkalkisalkisalkis
ohaoldumsmile:1ninca::1shok:
HASRET jery iyimi nasıl oldu???
ahahahahasempatiksalakcinni..inanamıoruuumm hanife bak eşim diok erol abinin kızımı acaba diyooooo...anaamm akreba cıktık ya leynn hahahasefiom tabi kaynanamıııısempatiksalakcinni....
nihan sena ve yagmur da kuzenlerrrrr az daha eşelesem daha neler cıkacakkk kimblirr
geldinismi attiklerdeeennnnn aşkım[/
he walla..:)
maşallah oğluşuma...
ahahahahasempatiksalakcinni..inanamıoruuumm hanife bak eşim diok erol abinin kızımı acaba diyooooo...anaamm akreba cıktık ya leynn hahahasefiom tabi kaynanamıııısempatiksalakcinni....
nihan sena ve yagmur da kuzenlerrrrr az daha eşelesem daha neler cıkacakkk kimblirr
geldinismi attiklerdeeennnnn aşkım[/
ohaoldumsmilebugüne kadddar gonuştuklarımı ve gonuşaceklerimi lütfen ve luuutfeeeennn hafızandan sil attt tamammmmııevet canım Erol abinin kızıyım :)
aslında soyadından tahmin etmem gerekirdisempatiksalakcinni
ilk fırsatta tanışırız inşallah...kuzenleri tanıştırırız:lepi:
..tabbbi canımmmmm sırnaşık şeyev kadini olmak istiyorum ben
ohaoldumsmilebugüne kadddar gonuştuklarımı ve gonuşaceklerimi lütfen ve luuutfeeeennn hafızandan sil attt tamammmmıılmaz: herkeş gibi sewerim bende kaynenaaaamıı volla bak iyidir hastır cılgın meloşum evime ne karışır ne eder bak birden acıklama yapme geregi hissettim sana eşimin ekrebası olaraktan nedenseeee eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni..
yok abi ben daha bişicik konuşmammmmmmmmsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
..tabbbi canımmmmm sırnaşık şey
yine serhanla pozisyon kavgası yapıyoruz yan yatmamak için ağlayan çocuk şimdide sadece yan yatmak istiyor hergün yeni bişeyler çıkarıyo yüzüstü yatmayı sevmiyo ama uyanıkken yüzüstü dönüyo çarşafını emiyo yastıklarını çekiyo kafasına koruyucuları bile çekiştirmeye başladı beşiğiyn içi savaş alanı gibi
canımm beniiimm bende şaka yapıorum hanifem senin öyle bi konuşsamda o kapasitede bi insan olmadıgını düşünüyorum en azından o hissiyatı verdin bana aşkımkız Allah iyiliğini versin..
ben takılmak için lafa ordan girdim yoksa...hiçbir şey hatırlamıyorum ....bana denk gelmemiş..
kaynananı toplasan 3 kez görmüşümdür çocukken en son liseye giderken gördüm o kadar...neşeli hatundur ama...
biz Samsundaki akrabalarımızla çok sık görüşmüyoruz maalesef...babamın sülale kopuk hep birbirinden...
ben kızlarımızın akraba olmasına sevindimolumunekankayizsmile
sorma bende düştüm taşınma telaşasına mero yok tatilde heralde hiç haberim yok sordum daha önce cvp alamadım sonra tatilde diye düşündümyahu meral nerde ?
sorma bende düştüm taşınma telaşasına mero yok tatilde heralde hiç haberim yok sordum daha önce cvp alamadım sonra tatilde diye düşündüm
canımm beniiimm bende şaka yapıorum hanifem senin öyle bi konuşsamda o kapasitede bi insan olmadıgını düşünüyorum en azından o hissiyatı verdin bana aşkım
sorma ya bak sen işe kayınvaldem ile senin baban kuzen yani..akrabammm benimmm...
SAMSUN a yolunuz düşerse herrzaman beklerim hanifecim inanki canım benim akraba olalım olmayalım farketmiyo zaten..hepinizee evim kapı acıktır herzamannn
inşaalh tanışırız canım yuzyuzeee...a.s.
ewet aşkısı yerleştim bilemm daha geniş daha serin bi ewim var artık kendi ewim olmasasda....ah sen kesin tasindin mi ?
olumunekankayizsmile....hepinize koccaman mucukksağol canımmm...biliyorum şaka yaptığını...naniknanik
ki öyle olsa bile ser veririm sır vermem...asla...inşallah kısmet olur da geliriz ben de beklerim her zaman :)
hahha en azindan 1 bucuk yil canim yaw su eemzirme isi bitsin
sutum azaldi sagamiyorum ki isyerinde
ay yeyim ben onu yahu benimkide oyle cok fena carsafla kavgalari cok tatli oluyor
ewet aşkısı yerleştim bilemm daha geniş daha serin bi ewim var artık kendi ewim olmasasda....
annemdeyim şu an birazdan kalkarızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?