2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

snow ve ebru akraba çıkmanız ne güzel daha neler çıkacak bakalım aramızda....
gülay'a üzüldüm fazla tanımasamda biran önce eşiiyle durumu çözmeli ama gördüğüm eşi b
oğluna çok düşkün yaptıklarını ben bile kab ullenemem...
oznur hosgeldin
kuju yaaa daha neler bekliyor bu yawrular bakalım bugün hilal susmak bilmedi anacım

...Facede koydum konuştuğu zamanı ama kimse farktmedi galiba ...Kızımın videolarında bir hareketli beşikte yatırmıyorum geceleri yanımıza aldık 2-3 gündür çok deli yatıyor bişey olucak diye eşim korktu valla aramızda yatıyor sabah babasını tekmelerle uyandırıyor çok hoşuna gidiyor eşiminde kahvaltı hazırlayana kadar vakit geçiriyorlar...

Merhaba kızlar.15 gündür tatildeydim geçmişi çok fazla okuyamadım inşallah herkes iyidir.

Hasret bebiş hastaymış galiba çok geçmiş olsun.Ece de 1haftadır ishal geçmedi bir türlü.Dr. ateş ve huzursuzluk yoksa normal diyor çok önemli değil diyor ama insanın canı sıkılıyor.

Bu arada Gülay ın nesi varmış?Tatile gitmeden önce Gülayla eşi ve Egesiyle Forum istanbulda e- bebekta karşılaştık.Gülay doğum yapsa da halen çok güzel.Mehmet giderse kendisi kaybeder.İnşallah bu noktalara varmaz ilişkileri.Huzurları bir an önce geri gelir.

üzüldüm bak şimdi ama nevin'in dediği gibi o malum şahıs giderse kendi kaybeder fıstık gibi gülayımız ayy yine de düzelirler inşallah

aaaaa ne güzel yaaaa ben de istiyoruuuuum..... kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile hihoyyyt :sm_cool: :dance: :teytey:
haha facebook'un faydaları alkisalkisalkis

günaydın herkeseeeeeeee:sm_cool:

birazdan aşıya gidiyoruz biz.inşallah ateşi falan çıkmaz....

ebru ve hanife ne güzel akraba çıkmışsınız...vay be tesadüfe bak....

öznur yeniden hoşgeldin aramıza..şimdi resmen ayrıldınmı işten?

Günaydın herkeslereeeee .........

Ya benim merak ettiğim kişiler var mesela
ynur eşi askerde iddi hani benim eşimle birlikte geldi eşide ne oldu ? Sesi çıkmışyor
sinpac onunda eşi bu haziranda gidecekti bankacıydı oda hatırladığım ona ne oldu ikiside ankatrada oturuyordu

gülaya çok üzüldüm :(
akraba çıkanalarada oohhh diyorum kız fazla atıp tutma kaynaandan kocandan bak kuzen var aramızda :):)): Gerçi söz konusu kadın dayanışması :):):)

kız çok fena sakın aranızda yatırmayın allah korusun çocugu gece eliniz kolunuz gelir hem öyle alışmasın yatağını değiştirin ama aranızda yatırmayın sakınnn.... Ben geçen gece emzirmek için aldım öyle uyuyakalmışız sonra gece bi baktım çocuktan inşleme sesi geliyor bi uyandım babası ben diye sarımış yavrucağın ağzında kolu biizmki uyudumu hiç bişeyi fark etmez uyanmasam gidiyor bebeğim mevlam korudu bir daha lamıyorum tabi ne olur dikakt edin yaaa....

ay canım benim inşallah ağlamaz ateşlenmez ve bacağı felan acımaz benim kzııma hepside oldu çok üüzldüm sne üzülme bebişin üzülmesin...

kız bu bebeişlerin yüzü zaten hep kaşık kadar yoksa koca kafalı bişi olurlardı sen üzülme maşşalh kilosuna da boyunada o zilli hatun çocuğuna prematüre mama yedirmiştir bende yanlışlıkla ilk ay yedirdim öylede 2 kilo birden aldı sen normal besliyorsun o yüzden sen o karşılaştırmayı 1 yıl sonra yap bak o olmuş somun ekmeği seninki olmuş çıtır ekmek :):): ) üzme kendini :):):) ki istemme kimsenin çocuğunun kötü olmasını bende sne gibi...

ben çıkıyorum kızlar koca kişisi teşrif etti sofrayı kurayım

heheh geçengn senmyidn bilmiyorum ama gene biri böyle yazmıştı ben okurken eşimde başımdaydı çok güldük :):):)

3,4 saattir öksürmedi bakalım geçmezse yarında micomex alacağım:umursamaz:

gçmiş olsu ncnım...

Günaydın,

Bugün işim çok, geçmişe fazla bakamadım.

Gülay'ın durumunu okudum, bu erkeklerin hepsi gerizekalı, Allah Gülay'ın hakkında hayırlısınınasip etsin.

Hasret nolmuş Ceren'e, ne dedi doktor?

Benim tahlil sonuçlarım çıktı, eskisinden daha yüksek değil, doktora mail attım, cevabını bekliyorum. Evdekilerle ilgili de bi değişiklik yok. Sayfa açık olacak, ara ara bkarım yine, öpüyorum şimdilik hepinizi...

ewt bu adam düşünmesi için zaman werilecek adam değil dakikada boşanılacak adam! ama işte gönül ferman dinlemezmiş.. gülay içim gidiyor diyo...
Cok ozledım sızı cok
gel artık canım gellllll
kız konuşmamız yarıda kaldı kociş geldi hadi dedi tophaneye gidelim öyle hazırlanmaya geçtim hemen

ohaoldumsmile:1ninca::1shok:

HASRET jery iyimi nasıl oldu???
sabah yine öksürmey başladı uykudayken şurup werdim hala uyuyor ses yok zaten bu şurupta felaket uyku yapıyor.. ilk defa bu saate uyuyyor meleğimaklinialirimsmile dün götüremedim bugün farklı bi dr a götüreceğim kızımı..
off ya ne güzel lan yapsınlar etsinler bi de sen onların ayağına git.. hıhhhhh! hangi köy anam?
ev kadini olmak istiyorum ben
bnde bndeeeee bütün gün yayıp oturmak istiyorum, makyajımı saçımı başımı yapıp, süslenip püslenip bebeğimle beşiktaşta bebekte ortaköyde 3,5 tur atmak istiyorum, koca parası yemek istyorum, ewe gelip yemekler tatlılar yapmak bebeğimle oynaşmak istyorummmmmm:Saruboceq::lepi:laelaelaelaelaehihoyyyt:jeyyar::sm_cool::teytey::içelim:naniknanik

off yine öksürüyor peşpeşe hemdeeeeee:gitme:

hoşgeldin canım ohh tatil fotolarını bekliyorum merakla:) eceyede geçmiş olsuın sanııırm o da hawa değişiminden etkilendi ceri gibi..
ewt gülay we eşlinin durumu bu şimdi yine yazıstık hala bunalım takılıyo nasıl bu duruma geldiklerini irdeliyor
ewet gülay güzel bi kız ama işte şansı güzel olsaymış.. neyse umarım herşey dilediği gibi olur..

gidemedim ki dün dr.a.. işlerden güçlerden kocamada çok kötü bağırdım çocuk öksürüyo 1 haftadır boğmacaya falan çewirecek bak gör o zamn 1 dkika duruyomuyum senin yanında ddim! şimdi uyandı işte yine öksürüyo sesi gelio telsizden gidip hazırlanalım da gidelim dr a bir an önce! delireceğim yoksa...

günaydın teyzeley yeni bir tat keşfettim donduyma:icecream:çok güzel yav annem elime veysin diye çok diyendim ama veymedi

Son düzenleme:
benim ve eşimin uykusu çok derin değil canım kenarda muhakkak yastık vardır eee eşimde derin uyumaz allaha şükür 1 haftadır birsey olmadı hiç elbette devamlı yatmayacak bizimle ama bu aralar çok hareketli be beşiğinde ayakları hep biryerlere takılıyor o yüzden aldık yanımıza

bişey olmaz canım merak etme hadi bakalım ...

günaydın teyzeley yeni bir tat keşfettim donduyma:icecream:çok güzel yav annem elime veysin diye çok diyendim ama veymedi

[l]

dondurma yiyen dudaklarından şapır şapır öperim baksen deliye yaa kız verme annesi hastamı yapacaksın kuduruk alp'ini bende vermiştim hilal'e sesi azcık kısıldı

günaydın kızlarr

alp paşa afiyet olsun
ben korkuyorum dolaptan çıkardımmı meyvaları bekletiyorum tattırmadan yazgıcım sen dondurma yediriyosun ben çok tırsağım bu konuda sanırım abartıyomuyum nedir

bu arada ilk yoğurt denemem başarısız oldu şimdi mamayla yapmakdan vazgeçtim ne önerirsiniz gerçi bununla ilgili topikimiz var dimi oradan yararlanayım hasretcim çok güzel tarifler yazıyo sağolsun

dondurma yiyen dudaklarından şapır şapır öperim baksen deliye yaa kız verme annesi hastamı yapacaksın kuduruk alp'ini bende vermiştim hilal'e sesi azcık kısıldı

sengözlerimebaksanabopuyorumnanaktan
çok sevdi ama bişey olmaz bu kapalılar açık dondurmalar kadar soğuk değil.elimi tutuyor ağzına götürmeye çalışıyor görmeniz lazımdı.götüremeyince bana bakıp bağırıyor.

yaa aslında seyhan bende çok evhamlıyım normalde.ama azıcık dondurmadan bişey olmazki:icecream:

nasıl yaptım yoğurtu ben dün ilk defa beceremedim çok ılık yapamamışım da ondan sonra tekrar denedim çok güzel oldu

Geldim ben...
Doktorla görüştüm, ilaçların dozunu iki katına çıkardı. Emzirmeye devam edebilirsiniz ama 2-3 ayda bir bebeğinizin tiroid hormonlarına bakılması lazım dedi. E Doruk'a zarar vermesi ihtimalini bile bile içemem ki ben bu ilaçları, eski dozda devam edecem, ne olacaksa olsun... Evdeki durumu anlattım, stres hastalığınızı azdırır, dikkatli olmanız lazım dedi. Sinirlerim çok bozuk kızlar, kendimi çok çaresiz hissediyorum, bu hastalığın ya da ilaçların Doruk'a zarar vermesinden çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…