- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.201
gülayla konuştum
kocasıyla tartışmaları olmuş baya herşey birikme olmuş! kawga ederken gülay artık sewmiyomusun ondanmı yapıosuın böle falan demiş! o da alakası yok demiş kafam karışık falan diyomuş eewe suratı asık geliomuş
gülay çok üstelemiş tamam demiş düzeltebiliriz ben çok kilo aldım çirkinleştim belki falan demiş.. en son cinsel anlamda gülayı reddetmiş kocası onun üzerine çok tartışmışlar gülay çok laf söylemiş!
gülay 3 aylık hamileyken mehmete bir kadın el hareketi yapmış bu da arabaya almış falan kawga ettikleri günde bu kadınla telde konuşurken yakalamış mehmeti!!! o inkar etmiş hiç görüşmediklerini sölemiş sadece o an gülayı tanımayan biriyle konuşma dertleşme gereği duymuş we o kadını aramış o kadar!
kocası bi ara trabzona gitmiş iş için 2 gün orda kalmış 3.günüde trabzondayım diyerek ankarada kalmış.. gülay bunu yakaladığında seninle olmuyo kafamı dinlemek toparlamak içn ankaraya gittim demiş..
mehmet beyin sewgisi 100de 20lerdeymiş.. emin değilmiş dşünüyomuş.. boşansalar nasıl olurmuş dewam etseler naısl..
egeyide 12,13 gündür görmemiş nasıl baba bu yaaa
cengiz 1 gün görmedi telde bi ağlamadığı kaldı adamın hayret wallahi
gülay kocasını çok sewdiğini söylüyor...
ne Sinop u yavrum...Trabzondaydı....senin kayınvaliden benim babamın halasının kızısempatiksalakcinni
dolayısıyla eşinle akraba oluyorum...ve bunu yeni öğrendim...çünkü eşinle hiç tanışmadık...
o da beni tanımaz bilmez...Melahat hala(biz öyle deriz) bizdeyken Yağmurun fotolarını göstermiş feysbıktan babamlara ablamda ortak arkadaş olarak beni görünce burdan arkadaş olduğumuzu anlamış hemen...çok zekidir kendileri...orda böyle bir muhabbet geçmemiş ama ben sana söyleyim dedimyerimsenibenolumunekankayizsmile
bak kan çekiyormuş meğer...Yağmurum kızımın kuzeni sayılır artıkalkisalkisalkis
snow ve ebru akraba çıkmanız ne güzel daha neler çıkacak bakalım aramızda....
Gülay'a üzüldüm fazla tanımasamda biran önce eşiiyle durumu çözmeli ama gördüğüm eşi b
oğluna çok düşkün yaptıklarını ben bile kab ullenemem...
Oznur hosgeldin
kuju yaaa daha neler bekliyor bu yawrular bakalım bugün hilal susmak bilmedi anacım
...facede koydum konuştuğu zamanı ama kimse farktmedi galiba ...kızımın videolarında bir hareketli beşikte yatırmıyorum geceleri yanımıza aldık 2-3 gündür çok deli yatıyor bişey olucak diye eşim korktu valla aramızda yatıyor sabah babasını tekmelerle uyandırıyor çok hoşuna gidiyor eşiminde kahvaltı hazırlayana kadar vakit geçiriyorlar...
günaydın herkeseeeeeeee:sm_cool:
Birazdan aşıya gidiyoruz biz.inşallah ateşi falan çıkmaz....
Ebru ve hanife ne güzel akraba çıkmışsınız...vay be tesadüfe bak....
öznur yeniden hoşgeldin aramıza..şimdi resmen ayrıldınmı işten?
bi görünüp bi kayboluyor oldum bu serhan çok fena alıştı ilgiye bi dk yalnız kalmıyor artık kuduruk oldu iyice zaten yalnız bırakmaya kokuyorum beşiğinde girmediği pozisyon kalmadı
artık yastık koyuyorum yatağımın üstüne bırakıyorsam eğer döne döne ilerliyor bizimki birde kendi kendimize ee ee diyoruz artık ben söylüyorum üç kez söylediysem üç dört kez söylediysem dört kez ee ee diyor şaşırıp kalıyorum bide gözümün içine içine bakmıyormu bilmiş bilmiş
tek üzüntüm var bu ara iştahı yok az mama yiyor bazen yarısını yiyo yarısını bırakıyo kaşık kadar kaldı suratı anlamadığım gitmeden kontrole gitmiştik 6250 idi 20gün sonra izmirde sağlık ocağında tarttırdım 6840 yemeden nasıl aldı bu kiloyu anlamış değilim(maşallah yinede kuzuma) moralimi bozan bişiy daha oldu benden 20gün sonra doğum yapan arkadaşımın kuzusu küçük doğmuştu biraz yanlış anlaşılmak istemem bu arada şimdi tosuncuk olmuş maşallahı var sadece anne sütü alıyo rabbim bol sütler versin annesine oda yesin neyse ben bu kızı sürekli yüreklendirdim onu motive ettim hep yardımcı oldum yanında oldum üzme kendini bebeğin kilo alıcak sen iyi bi annesin vs vs.. şimdi oğluşu serhandan daha iri duruyo(maşallah) ne kilo ne boy muhabbeti yapıyo benimle sanki ona bu kadar destek olan başkasıydı geçen bebiş dayısının kucağında bizde eve çıkıyoruz karşılaştık aynen böyle " bak abi bu serhan hee ama sehan bizden 20 gün önce doğdu ve 3250 doğdu" yüzündeki ifadeyi tahmin edersiniz sanırım
neyse çok uzatmışım kimsenin bebeğinin kilosunda boyunda gözümüz yok çok şükür rabbim bana sağlıklı bi evlat verdi şükürler olsun aslında bu sözleri ona söylemek isterdim ama şurda 10 gün sonra gidecek birde bebeği var üzmek istemedim
o yüzden içimi size döküyorum kızlar eşime bile söylemedim birdaha yüzüne bakma derdi çünkü hoşş aslında bakmamam lazım
ben çıkıyorum kızlar koca kişisi teşrif etti sofrayı kurayım
3,4 saattir öksürmedi bakalım geçmezse yarında micomex alacağım:umursamaz:
ewt bu adam düşünmesi için zaman werilecek adam değil dakikada boşanılacak adam! ama işte gönül ferman dinlemezmiş.. gülay içim gidiyor diyo...valla bu ilk değil ki defalarca oldu söylüyorum neler söylüyorum anlayan yok doğum öncesi annem geldiğinde yatak odama girdi dolaplarını toplayacağım diye kaynanamda odadaydı.sırf o var diye dedimki ne münasebet annemde olsan giremezsin kimse giremez bozuşuruz falan dedim tabii sonradan açıkladım ona durumu.bunu duymasına rağmen genede yatak odama dahi girer düşünün.anlatamıyorum ben.birgün gelecekler bana kovacağım o olacak.kocama sen konuş ben konuşursam kaldıramaz dedim.bakalım beklemedeyiz konuşacak inşaallah.
şu mübarek günde dua ediyorum ve edeceğim rabbim biryerden hayırlısı ile bir kapı açsın da çıkıp gideyim burdan.
bu şerefsizi dakka tutmam ben olsam evimde boşarım.
Allah biliyor çok geçti içimden işin içinde ihanet var diye.ki bence kesin var arabaya kadın biniyor beyefendi sonra kadını arıyor yalan söleyip farklı şehirler geziyor.Allahın cezası oğluna nasıl dayanabiliyor okadar beklemedi mi sorunu varken ALlah vermedi mi o yavruyu.
gel artık canım gellllllCok ozledım sızı cok
sabah yine öksürmey başladı uykudayken şurup werdim hala uyuyor ses yok zaten bu şurupta felaket uyku yapıyor.. ilk defa bu saate uyuyyor meleğimaklinialirimsmile dün götüremedim bugün farklı bi dr a götüreceğim kızımı..ohaoldumsmile:1ninca::1shok:
HASRET jery iyimi nasıl oldu???
off ya ne güzel lan yapsınlar etsinler bi de sen onların ayağına git.. hıhhhhh! hangi köy anam?KISLAR YARIM SAAT ONCE ESIMLE MARKETE GITTIK GIDERKEN ISDEN IZIN AL KOYE GIDELIM DEDI ohaoldumsmile KISIM BIS BU ADAMIN ANNESIYLE TARTISTIK NELER NELER OLDU HERIFIM HALA DEYYO ANAMA GIDEK IYI DEDIMDE ONUN OFKESI YATISMAMISTIR YAPMADIGIM SEYLERI YAPTI DIYOMUS DIDIM KOCAMA AMA IKIMIZDE GULUYORUZ YOK DEDIM IYI BEN GIDERIM DEDI zemuszemus OHHH SEN BILIM YAWRIM OLDUM BEN.DEDIM KOVAR KOCAMDA KOVARSA OTELDE KALIRIZ DEDI
BEN DELI KOCAM BENDEN DELI
DIYOKI COCUGU GORSUN aklinialirimsmile PEAHHHHHHH SANKI BEN GOSTERMEDIM COCUGU KENDISI KUCAGINA BILE ALMADI
bnde bndeeeee bütün gün yayıp oturmak istiyorum, makyajımı saçımı başımı yapıp, süslenip püslenip bebeğimle beşiktaşta bebekte ortaköyde 3,5 tur atmak istiyorum, koca parası yemek istyorum, ewe gelip yemekler tatlılar yapmak bebeğimle oynaşmak istyorummmmmm:Saruboceq::lepi:laelaelaelaelaehihoyyyt:jeyyar::sm_cool::teytey::içelim:naniknanikev kadini olmak istiyorum ben
Merhaba kızlar.15 gündür tatildeydim geçmişi çok fazla okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Hasret bebiş hastaymış galiba çok geçmiş olsun.Ece de 1haftadır ishal geçmedi bir türlü.Dr. ateş ve huzursuzluk yoksa normal diyor çok önemli değil diyor ama insanın canı sıkılıyor.
Bu arada Gülay ın nesi varmış?Tatile gitmeden önce Gülayla eşi ve Egesiyle Forum istanbulda e- bebekta karşılaştık.Gülay doğum yapsa da halen çok güzel.Mehmet giderse kendisi kaybeder.İnşallah bu noktalara varmaz ilişkileri.Huzurları bir an önce geri gelir.
Günaydın,
Bugün işim çok, geçmişe fazla bakamadım.
Gülay'ın durumunu okudum, bu erkeklerin hepsi gerizekalı, Allah Gülay'ın hakkında hayırlısınınasip etsin.
Hasret nolmuş Ceren'e, ne dedi doktor?
Benim tahlil sonuçlarım çıktı, eskisinden daha yüksek değil, doktora mail attım, cevabını bekliyorum. Evdekilerle ilgili de bi değişiklik yok. Sayfa açık olacak, ara ara bkarım yine, öpüyorum şimdilik hepinizi...
benim ve eşimin uykusu çok derin değil canım kenarda muhakkak yastık vardır eee eşimde derin uyumaz allaha şükür 1 haftadır birsey olmadı hiç elbette devamlı yatmayacak bizimle ama bu aralar çok hareketli be beşiğinde ayakları hep biryerlere takılıyor o yüzden aldık yanımızakız çok fena sakın aranızda yatırmayın allah korusun çocugu gece eliniz kolunuz gelir hem öyle alışmasın yatağını değiştirin ama aranızda yatırmayın sakınnn.... Ben geçen gece emzirmek için aldım öyle uyuyakalmışız sonra gece bi baktım çocuktan inşleme sesi geliyor bi uyandım babası ben diye sarımış yavrucağın ağzında kolu biizmki uyudumu hiç bişeyi fark etmez uyanmasam gidiyor bebeğim mevlam korudu bir daha lamıyorum tabi ne olur dikakt edin yaaa....
günaydın herkeseeeeeeee:sm_cool:
Birazdan aşıya gidiyoruz biz.inşallah ateşi falan çıkmaz....
Ebru ve hanife ne güzel akraba çıkmışsınız...vay be tesadüfe bak....
öznur yeniden hoşgeldin aramıza..şimdi resmen ayrıldınmı işten?
günaydın teyzeley yeni bir tat keşfettim donduyma:icecream:çok güzel yav annem elime veysin diye çok diyendim ama veymedi
[l]
dondurma yiyen dudaklarından şapır şapır öperim baksen deliye yaa kız verme annesi hastamı yapacaksın kuduruk alp'ini bende vermiştim hilal'e sesi azcık kısıldı
günaydın kızlarr
alp paşa afiyet olsun
ben korkuyorum dolaptan çıkardımmı meyvaları bekletiyorum tattırmadan yazgıcım sen dondurma yediriyosun ben çok tırsağım bu konuda sanırım abartıyomuyum nedir
bu arada ilk yoğurt denemem başarısız oldu şimdi mamayla yapmakdan vazgeçtim ne önerirsiniz gerçi bununla ilgili topikimiz var dimi oradan yararlanayım hasretcim çok güzel tarifler yazıyo sağolsun
sengözlerimebaksanabopuyorumnanaktan
çok sevdi ama bişey olmaz bu kapalılar açık dondurmalar kadar soğuk değil.elimi tutuyor ağzına götürmeye çalışıyor görmeniz lazımdı.götüremeyince bana bakıp bağırıyor.
günaydın kızlarr
alp paşa afiyet olsun
ben korkuyorum dolaptan çıkardımmı meyvaları bekletiyorum tattırmadan yazgıcım sen dondurma yediriyosun ben çok tırsağım bu konuda sanırım abartıyomuyum nedir
bu arada ilk yoğurt denemem başarısız oldu şimdi mamayla yapmakdan vazgeçtim ne önerirsiniz gerçi bununla ilgili topikimiz var dimi oradan yararlanayım hasretcim çok güzel tarifler yazıyo sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?