2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldiiinn...
Canım hayırlı olsun, Allah sabır ve kolaylık versin.
Çok iyi anlıyorum seni, ben 1,5 aydır hala bazen ağlıyorum :)
Süt için en önemli şey moral ve uyku.. Sonra su, onu biliyorsun zaten. Bir de benim deneyip iyi sonuç aldıklarım var: irmik helvası, tahin pekmez, dereotu, kayısı kompostosu, bulgur, kuru soğan...
İnşallah artar sütün.
Bebeğe kim bakıyor bu arada?

çok sıcak bayılacağım şimdi.. jeryi annem götürdü doktora şimdi.. ben dükkandayım malum cengiz bey arazisinin engebeleriyle uğraşıyor yarın vakıflar ihalesi olacakmış şu an tapuda metrekare ölçümleri alıyor:sm_confused: dünden beri tepemde dua et die tutturmuş o arsayı kiralayabilirse, dükkanı değerinde 10,20 düşüğe hemen werip bana ew alacakmışşşşşş:bbo:

sorma canım ben iki ay daha gelmemeyi planlıyordum uyuz iş yerim kabul etmedi raporumu ve aniden işe başladım ani olması beni çok sarstı bebeğimi her öptüğümde içim sızlıyor lanet olsun diyorum git evine diyorum ama onada iyi bi gelecek için çalışmak gerek offff offf allah hepimize yardım etsin... annem yıllık izindeydi allahtan ramazana kadar o idare edicek sonra eşi izin alıcak bi ay bu aradada kimin bakıcağına karar vericez bakalım ( çok büyük konuştum kaynanama kesinlikle baktırmam diye başıma geldi eşim onun bakmasını çok istiyor annemde çalıştığı için mecburum yapıcak bişey yok gibi bakalım allah büyük bi çözüm bulucaz böyle ayarlıyamadan aniden başlamam çook kötü oldu çoook :gitme: bu arada artık gece uyuyamıyorum canım süt için uykunun iyi geldiğini biliyorum ama bizim sıpa sağolsun dönmeyi keşfetti bi otarafa atıyor kendini bi bu tarafa onu düzelticem biyeri acımasın diye uyku uyuyamıyorum :))

yaaa o bakışlar öldürüyor yaa insanı daha çok bağlıyor kendini insana annelik bu işte tek iletişim anne ve anne sütü ellimi tutması ,göğsüme dokunması kafasını iyice göğsüme yaslayıp saatlerce kalması hele geceleri eşim bile diyor bırakta az ben sarılayım anneye diyor:))) babasına da aşık kızım onunla konuşması ,ağlarken babası alıp onu susturup birden Hilal'in babasıyla konuşması hergeçen gün babası ve beni birbirimize bağlıyor ....İyi ki doğurmuşum diyorum....
İşe başlayınca ne yapcam bilmiyorum sanırım bende hüngür hüngür ağlarım...((

Hadi inşallah...

Çok iyi anlıyorum seni.
Ben de kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki oğluma karşı, onu bıraktığım için...
Allah kolaylık versin, işini rast getirsin canım.

Benim oğlum da dönüyor haftalardır, hiç bi yerine bişi olmadı, çok merak etme canımcım.
Çalışırken perişan olursun uykusuzluktan, biraz rahat olmaya çalış.
Bi yeri acırsa bağırır zaten o :)

Annelik muhteşem bişey...
Doruk işten döndüğümde, beni gördüğü an çırpınmaya başlıyor.
Elllerimi yıkayıp üstümü değiştirip kucağıma alıyorum hemen.
Başını boynuma sokup öyle kalıyor bi süre.
Genelde bu sahnede hep ağlıyorum ben...

Allahım hiç bir anneyi evladından, evladı da annesinden ayrı koymasın...

amin bosnacım yaaa bugün hiç ağlamadım diyordum ağlattın beni ((( allahımmm sen bize güç verrrr :Saruboceq:

ahhhh, ağlama canım ya, eşeklik ettim tabi, daha iki gündür çalışan anneye bunlar söylenir mi klava:
kusura bakma canım ya, ağlama nolur, kuzularımızın iyiliği rahatı için çalışıyoruz hepimiz...

ynur hoşgeldin canım çok zor walla sizler çalıştıkça acaba ben ne yapıcam diye düşünüyorum bakmaktan değilde ondan ayrı kalmak sanırım üzüce beni ek gıdalara geçmemdebundan yani erken alsında bari geceleri beni bol bol emer ....bende senelik iznimi kullanıyorum 6 ağustos iş başı bakalım hayı[rlısı ile neler olucakB][/B]

hasret hadi hayırlısı bakalım.Doktor ne dedi Ceren için? umarım kötü bişeyi yoktur?
Dün BJK 'a Goti geldi yaa tvde eşine benzettim birini beyaz tişört giymil kirli sakallı biri slogan arttırıyordu acaba eşinmiydi*

ewet canım eşimdi zaten bizim deliden başka kim olabilir...
ewet guttiyi karşılamaya gitti demiştim:))) beyaz kısakollu gömlek wardı..

cereni annemler götürdü doktora randewusuz gittikleri için 2 kişi warmış bekliolarmış...

yurdanur bebeğinin resmini koysana awatarına yaaaaa nie resim yok!
birde resimler topicinede yükle 1,2 resimklava:

guti yazacağıma goti yazmışım...ben tişört gibi gördüm resimlerden de gördüğüm kadarıylada ona çok benzettim hatta eşime de gösterdim ....hadi bakalım Ceren kuzun iyidir inşallah

inanamıyorum yaaa yine hewesim kursağımda kaldı...
araziyi ihaleden çekmişler(((

Haydaaaa !!!
Kısmet işte, vardır bunda da bi hayır...

slm kızlar.aşımızı olduk geldik sabah erkenden.şimdi mutfak dolaplarını siliyorum.üstler bitti kızçe uyandı.altlar kaldı ama belimin ağrısından biraz mola vereyim dedim....

ay canım benim inşallah ağlamaz ateşlenmez ve bacağı felan acımaz benim kzııma hepside oldu çok üüzldüm sne üzülme bebişin üzülmesin...

sağol teyzesi.ağlamadı çok bu sefer....

canım ne olur üzülme çok.emziremesen de sonuçta yavrun için sağlıklı olman gerek.şu zamana kadar emdi nasıl olsa.ilaçları doktorun dediği gibi al ..doruk sadece şimdi değil her zaman sana muhtaç.bunun için emzirme olayını takma canım....

günaydın teyzeley yeni bir tat keşfettim donduyma:icecream:çok güzel yav annem elime veysin diye çok diyendim ama veymedi

oy afiyet olsun.benim kızda bayılıyo dondurmaya

çok ağlamadı.bi de kan ilacı verdiler....

sağol filizcim.şu ana kadar bişey yok.sanırım süt korudu.oğluşta iyileşti...

inanamıyorum yaaa yine hewesim kursağımda kaldı...
araziyi ihaleden çekmişler(((

herşeyin hayırlısı canım.üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…