- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.241
merhaba arkadaşlar uzuunn ama hızlı geçen bir aradan sonra berbat bi moralle işe başladım( dün çok ağladım ama bugün daha iyiyim şükürler olsun üzüntüden sütüm azaldı arkadaşlar ya çocuğumun aç kalmasından korkuyorumm ( ne yapmalıyım sizce sütümü nasıl arttırabilirimmmmmm :))))
Hoşgeldiiinn...
Canım hayırlı olsun, Allah sabır ve kolaylık versin.
Çok iyi anlıyorum seni, ben 1,5 aydır hala bazen ağlıyorum :)
Süt için en önemli şey moral ve uyku.. Sonra su, onu biliyorsun zaten. Bir de benim deneyip iyi sonuç aldıklarım var: irmik helvası, tahin pekmez, dereotu, kayısı kompostosu, bulgur, kuru soğan...
İnşallah artar sütün.
Bebeğe kim bakıyor bu arada?
İçicem Yazgıcım, doktorun dediklerine bakılırsa başka şansım yok gibi...
Eşimle konuşmaktan dilimde tüy bitti, bir sonuç elde edeceğimi sanmıyorum.
Konuşmaktan da bıktım zaten artık...
Canımsın, teşekkür ederim...
Benim de göbeğim duruyor biraz.
Bu manyak hastalık da bir iştah açıyor ki anlatama. Ama kilo aldırmıyor, aksine zayıflatıyor. Ben de deli gibi yiyiyorum, fırsat bu fırsat. Dün akşam 2 tabak irmik helvası yedim, süt yapsın diye :)
Doruk da konuşuyor emerken, şaş şap göğsüme vurur eliyle, arada bırakıp gözlerimin içine bakar, aşık ediyor beni kendine öyle yaptıkça, içimi eritiyor bıdık :)
çok sıcak bayılacağım şimdi.. jeryi annem götürdü doktora şimdi.. ben dükkandayım malumcengiz bey arazisinin engebeleriyle uğraşıyor yarın vakıflar ihalesi olacakmış şu an tapuda metrekare ölçümleri alıyor:sm_confused: dünden beri tepemde dua et die tutturmuş o arsayı kiralayabilirse, dükkanı değerinde 10,20 düşüğe hemen werip bana ew alacakmışşşşşş:bbo:
sorma canım ben iki ay daha gelmemeyi planlıyordum uyuz iş yerim kabul etmedi raporumu ve aniden işe başladım ani olması beni çok sarstı bebeğimi her öptüğümde içim sızlıyor lanet olsun diyorum git evine diyorum ama onada iyi bi gelecek için çalışmak gerek offff offf allah hepimize yardım etsin... annem yıllık izindeydi allahtan ramazana kadar o idare edicek sonra eşi izin alıcak bi ay bu aradada kimin bakıcağına karar vericez bakalım( çok büyük konuştum kaynanama kesinlikle baktırmam diye başıma geldi eşim onun bakmasını çok istiyor annemde çalıştığı için mecburum yapıcak bişey yok gibi bakalım allah büyük bi çözüm bulucaz böyle ayarlıyamadan aniden başlamam çook kötü oldu çoook :gitme: bu arada artık gece uyuyamıyorum canım süt için uykunun iyi geldiğini biliyorum ama bizim sıpa sağolsun dönmeyi keşfetti bi otarafa atıyor kendini bi bu tarafa onu düzelticem biyeri acımasın diye uyku uyuyamıyorum :))
yaaa o bakışlar öldürüyor yaa insanı daha çok bağlıyor kendini insana annelik bu işte tek iletişim anne ve anne sütü ellimi tutması ,göğsüme dokunması kafasını iyice göğsüme yaslayıp saatlerce kalması hele geceleri eşim bile diyor bırakta az ben sarılayım anneye diyor:))) babasına da aşık kızım onunla konuşması ,ağlarken babası alıp onu susturup birden Hilal'in babasıyla konuşması hergeçen gün babası ve beni birbirimize bağlıyor ....İyi ki doğurmuşum diyorum....
İşe başlayınca ne yapcam bilmiyorum sanırım bende hüngür hüngür ağlarım...((
amin bosnacım yaaa bugün hiç ağlamadım diyordum ağlattın beni((( allahımmm sen bize güç verrrr :Saruboceq:
sorma canım ben iki ay daha gelmemeyi planlıyordum uyuz iş yerim kabul etmedi raporumu ve aniden işe başladım ani olması beni çok sarstı bebeğimi her öptüğümde içim sızlıyor lanet olsun diyorum git evine diyorum ama onada iyi bi gelecek için çalışmak gerek offff offf allah hepimize yardım etsin... annem yıllık izindeydi allahtan ramazana kadar o idare edicek sonra eşi izin alıcak bi ay bu aradada kimin bakıcağına karar vericez bakalım( çok büyük konuştum kaynanama kesinlikle baktırmam diye başıma geldi eşim onun bakmasını çok istiyor annemde çalıştığı için mecburum yapıcak bişey yok gibi bakalım allah büyük bi çözüm bulucaz böyle ayarlıyamadan aniden başlamam çook kötü oldu çoook :gitme: bu arada artık gece uyuyamıyorum canım süt için uykunun iyi geldiğini biliyorum ama bizim sıpa sağolsun dönmeyi keşfetti bi otarafa atıyor kendini bi bu tarafa onu düzelticem biyeri acımasın diye uyku uyuyamıyorum :))
çok sıcak bayılacağım şimdi.. jeryi annem götürdü doktora şimdi.. ben dükkandayım malumcengiz bey arazisinin engebeleriyle uğraşıyor yarın vakıflar ihalesi olacakmış şu an tapuda metrekare ölçümleri alıyor:sm_confused: dünden beri tepemde dua et die tutturmuş o arsayı kiralayabilirse, dükkanı değerinde
10,20 düşüğe hemen werip bana ew alacakmışşşşşş:bbo:
ynur hoşgeldin canım çok zor walla sizler çalıştıkça acaba ben ne yapıcam diye düşünüyorum bakmaktan değilde ondan ayrı kalmak sanırım üzüce beni ek gıdalara geçmemdebundan yani erken alsında bari geceleri beni bol bol emer ....bende senelik iznimi kullanıyorum 6 ağustos iş başı bakalım hayı[rlısı ile neler olucakB][/B]
canım allah hepimize kolaylık versin ilk günler çok zor geçiyor ama sen ne güzel hazırlıklısın başlıyacağın tarih belli benim birden oldu ek gıda falan hiç bişey yok iki saatte bi emiyor biberonda almıyor hiç... iki gündür git gel git gel öldüm ama kuzum için değer o yeterki beslensin ama stresten süt kalmadı(
ynur hoşgeldin canım çok zor walla sizler çalıştıkça acaba ben ne yapıcam diye düşünüyorum bakmaktan değilde ondan ayrı kalmak sanırım üzüce beni ek gıdalara geçmemdebundan yani erken alsında bari geceleri beni bol bol emer ....bende senelik iznimi kullanıyorum 6 ağustos iş başı bakalım hayı[rlısı ile neler olucakB][/B]
hasret hadi hayırlısı bakalım.Doktor ne dedi Ceren için? umarım kötü bişeyi yoktur?
Dün BJK 'a Goti geldi yaa tvde eşine benzettim birini beyaz tişört giymil kirli sakallı biri slogan arttırıyordu acaba eşinmiydi*
canım allah hepimize kolaylık versin ilk günler çok zor geçiyor ama sen ne güzel hazırlıklısın başlıyacağın tarih belli benim birden oldu ek gıda falan hiç bişey yok iki saatte bi emiyor biberonda almıyor hiç... iki gündür git gel git gel öldüm ama kuzum için değer o yeterki beslensin ama stresten süt kalmadı(
bebeğim hoşgeldiiiiinnna.s. alışırsın umarım.. herşey onun için...
ewet canım eşimdi zaten bizim deliden başka kim olabilir...
ewet guttiyi karşılamaya gitti demiştim:))) beyaz kısakollu gömlek wardı..
cereni annemler götürdü doktora randewusuz gittikleri için 2 kişi warmış bekliolarmış...
sakin ol canım iş yerindeyken su içmen meyva yemen en iyisi stres maalesef engelliyor sütü
inanamıyorum yaaa yine hewesim kursağımda kaldı...
araziyi ihaleden çekmişler(((
Canım üzme kendini, bir şekilde alışacak, mümkün olduğu kadr zorlayın biberon alması için ya da kaşıkla verin.
İlk günler zorlanıyorlar ama alışıyorlar biberona, biz de yaşadık aynı şeyleri...
Stres yapma, sütün en büyük düşmanı stres.
Bir de dönem dönem azalıyor süt ama sonra geri geliyor, üzülme, bol su iç.
yurdanur bebeğinin resmini koysana awatarına yaaaaa nie resim yok!
birde resimler topicinede yükle 1,2 resimklava:
Katılıyorum :)
ay canım benim inşallah ağlamaz ateşlenmez ve bacağı felan acımaz benim kzııma hepside oldu çok üüzldüm sne üzülme bebişin üzülmesin...
Günaydın,
Bugün işim çok, geçmişe fazla bakamadım.
Gülay'ın durumunu okudum, bu erkeklerin hepsi gerizekalı, Allah Gülay'ın hakkında hayırlısınınasip etsin.
Hasret nolmuş Ceren'e, ne dedi doktor?
Benim tahlil sonuçlarım çıktı, eskisinden daha yüksek değil, doktora mail attım, cevabını bekliyorum. Evdekilerle ilgili de bi değişiklik yok. Sayfa açık olacak, ara ara bkarım yine, öpüyorum şimdilik hepinizi...
benim ve eşimin uykusu çok derin değil canım kenarda muhakkak yastık vardır eee eşimde derin uyumaz allaha şükür 1 haftadır birsey olmadı hiç elbette devamlı yatmayacak bizimle ama bu aralar çok hareketli be beşiğinde ayakları hep biryerlere takılıyor o yüzden aldık yanımıza
bişey olmaz canım merak etme hadi bakalım ...
tünaydııın
hasret geçmiş olsun helin ceren hanıma.bazen öksürük şuruplarıda çok öksürük yapıyo hastalığı söktürüyomuşta ondan.inşallah bişeyciği yoktur çabuk atlatır hadi güzel haberlerle gel.
-----anaaaa ebru ve hanife aktraba çıkmış vaLLA BENİMDE AKRABAM FELAN VARSA HEMEN KONUŞSUN YADA SONSUZA KAFAR SUSSUN....şu internet nelere kadir.
----hoşgeldin seyhan nasıl güzelmiydi tatil?
----toprakcım sende hoşgeldin fotoları bekliyoruz.
--olcay nasıl oldu oğluş kızada geçmemiştir umarım.
----yağmurun test sonuçları ne alemde acaba
----gülaya gelince öyle bir adam için yorum bile değmez allahın hanzosu..
ben yoğurdu pastörize sütten yaptım içine şeftali karıştırdım verdim hiçte bişey olmadı.dün misafir vardı acayip yoruldum.dün yatış şekillerinden bahsetmişiniz benimki neyaparsam yapıyım yüzüstü yatıyor ben düz yatırıyorum o hemen dönüyor artık dedim yatarsa yatsın.bizim doktor sebzeyi beşinci ayda vercek herhal yavaş yavaş geçicez.şimdilik sadece yoğurt,meyve,pirinçli mama anne sütü.ya kızlar elma burda hep yaz elması dolayısıyla mayhoş yemiyo siz tatlı elmayı nasıl veriyosunuz?
-----hilal hanımada maşallah anam bu kızlarda kuduruk çift kişilik yatak alcaz bu gidişke.
-----bu arada burcu canım çok sevindim test sonuçlarına inşallah yavrunu emzirmeye devam edersijn.artık evdekileride takma bence neyapalım bigün nasıl olsa gidickler allahtan çalışıyosun ya bütün gün evde ve onlarla olsaydın..
inanamıyorum yaaa yine hewesim kursağımda kaldı...
araziyi ihaleden çekmişler(((
yurdanur bebeğinin resmini koysana awatarına yaaaaa nie resim yok!
birde resimler topicinede yükle 1,2 resimklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?