- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.081
ben normal sütle yapıyorum...
kızlar sebze çorbasına soğan koyuyormusunuz..
canlarım selamm..
can sıkıntısından rehin aldım yagmuru cekip duruyorum
bu arada ALP İ GÖRDÜM terbiyesiz erkek nollcek kendine en yakın oyuncagı bulmuş işte daha nene gerek oyuncak sana..sempatiksalakcinni
Canım, doktor içebildiği kadar ver dedi. Ben de kavanoz mama veriyordum Esk.te şimdi bıraktım. Doktora ggöre hareket edeceğim. Şimdilik sadece yoğurt ve meyve suları. Haftaya da çorba ve kahvaltı ekleyecek menümüze. Siz ne kadar oldunuz? Armut suyunu içmedi Yiğit, sevmedi sanırım...
yoğurdunu pastörize süt ile yapsam olur mu ve bir lt süte ne kadar yoğurt koyayım
canım sende benim gibi daha geçmemişsin yoğurda :)) hasretin topiği ek besin topiği var süper tarifler var orda :)))
aşkım dr pastörize vermedi bana normal köy sütü olucak dedi..yoğurdunu pastörize süt ile yapsam olur mu ve bir lt süte ne kadar yoğurt koyayım
biz tam beş aylığız canım on kilo olduk nerdeysedoktor kilo alımı iyi ek bişeye gerek yok suya bile istersen 10-15cc su biraz meyve suyu ve yoğurt başlıya bilirsin dedi geçen ay ama ben yoğurt veremedim daha korkuyoum ya kabız olursa diye sadece azıcık meyve suyu filan veriyorum :) ben çok şapşal bi anneyim ya dokunacak diye bişey vermiyorum sizdemi sadece emiyorsunuz bilmiyorumkismile
aşkım dr pastörize vermedi bana normal köy sütü olucak dedi..
ben ilk iki hafta soğan cücüğünü koydum çorba pişince geri aldım bu haftada cücüğünü doğruyorum içine Zeynepte bir yan etkisi olmadı şükür
yoğurdunu pastörize süt ile yapsam olur mu ve bir lt süte ne kadar yoğurt koyayım
yakışıklına maşşalh koy resimerlinide bakalım merak ettim valla :):): ) ayrıcaben selin e balık bile yedirdim ... bizimki daha 7700 grm eğer zayıflamadı ise :):)
anne sütü veriyordum şimdi birde ek oalrka mama ya başladı seninki sen gelene kadar mama yemiyor aç bekliyor seni dimi biberon emmediği için ? öyle ise eğer bırak annen versin bişiler bu kadar pimpirikli olmayın... çocuğa oda zarar yani...
ewet ebruşum ekmegi sewiobende koyayım o zaman,,,sogan lezzet veriyor
bende pastörize ile yapıyorum..kavonaz mamalarının kavonozlarına günlük yapıyorum ben tepeleme bir çay kaşığı yetiyor..ama litreye en az 1 çorba kaşığı koy...çok koyarsan yoğrdu içine ekşi olur...
ebru ekmekmi yiyiyor o öyle maşallah ona..yarasın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?