2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım selamm..
can sıkıntısından rehin aldım yagmuru cekip duruyorum
bu arada ALP İ GÖRDÜM terbiyesiz erkek nollcek kendine en yakın oyuncagı bulmuş işte daha nene gerek oyuncak sana..sempatiksalakcinni

biz tam beş aylığız canım on kilo olduk nerdeyse doktor kilo alımı iyi ek bişeye gerek yok suya bile istersen 10-15cc su biraz meyve suyu ve yoğurt başlıya bilirsin dedi geçen ay ama ben yoğurt veremedim daha korkuyoum ya kabız olursa diye sadece azıcık meyve suyu filan veriyorum :) ben çok şapşal bi anneyim ya dokunacak diye bişey vermiyorum sizdemi sadece emiyorsunuz bilmiyorumkismile

yakışıklına maşşalh koy resimerlinide bakalım merak ettim valla :):): ) ayrıcaben selin e balık bile yedirdim ... bizimki daha 7700 grm eğer zayıflamadı ise :):)

anne sütü veriyordum şimdi birde ek oalrka mama ya başladı seninki sen gelene kadar mama yemiyor aç bekliyor seni dimi biberon emmediği için ? öyle ise eğer bırak annen versin bişiler bu kadar pimpirikli olmayın... çocuğa oda zarar yani...

ben ilk iki hafta soğan cücüğünü koydum çorba pişince geri aldım bu haftada cücüğünü doğruyorum içine Zeynepte bir yan etkisi olmadı şükür

bende koyayım o zaman,,,sogan lezzet veriyor

yoğurdunu pastörize süt ile yapsam olur mu ve bir lt süte ne kadar yoğurt koyayım

bende pastörize ile yapıyorum..kavonaz mamalarının kavonozlarına günlük yapıyorum ben tepeleme bir çay kaşığı yetiyor..ama litreye en az 1 çorba kaşığı koy...çok koyarsan yoğrdu içine ekşi olur...

ebru ekmekmi yiyiyor o öyle maşallah ona..yarasın ....

Son düzenleme:

evet canım aç aç beni bekliyor sadece bugün annem buzlukta biraz fazla sütümden saklamıştım kaşıkla 60cc kadar vermiş sonra bide gidince emzirdim öyle bakalım bide verebilirse birazdan vericek yine bide dün annem ilk defa elma suyu verdi çok sevmiş eşşek beş gibi vermiş akşam sekize kadar benide emmedi o baya tuttu demekki bende anlamadım :)) benim bi diyetisyenle konuşup kendimi rahatlatmam lazım ama dimi ya veriyim artık ama ne kadar ve hangi zaman dilimlerinde onu öğreneyim önce :)) canım maşallah balığı nasıl verdin afiyet olsun kuzuya :)) bu arada ben nasıl resim eklenir beceremedim ya (

y nur kız maşşlaalllah oğluşa,,sütün yaramış demekki...emirhan 2 hafta önce 8750 geliyordu dün tattım yine 8500 gr geliyor..çoçuk hastalıktan zayıfladı...nedir bilmem doğdu doğalı 2.kez hasta luyor..ama bu hep yola çıkmam yüzünden oldu...hırpalandı çoçuk yollarda hastalandı........

seyyal senin ateş ölçerden sipariş ettim bende..bakalım ne zaman geleçek...sağol çanım ya...

ewet ebruşum ekmegi sewio
bu arada emirhan nasıl oldu canım benim cok gecxmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…