- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.061
Ebrucum eve gititğimde bakarım şimdi hatırlamıyorum yada internetten buursam resmini koyarım buraya...
CANIM BULDUM BENDE HEPSİBURDA DA N ALMIŞTIM ŞİMDİ HATIRLADIM EKLİYORUM FİYATI BENİM ALDIĞIM ZAMANA GÖRE BİRAZ PAHLI ? AMA Ç.OK DEĞİL YİNEDE .. BEN MEMNUNUM...
Hepsiburada.com : Actıwave TD-1107 Ateşölçer (ır Thermoscan) | Anne / Bebek / Çocuk
ben kızıma yoğurdu devam sütünden mayalıyorum dr öle demişti
ama ben devam sütü ile mayalamak istemiyorum
sizler yoğurt için ne kullanıyorsunuz
ben kızıma yoğurdu devam sütünden mayalıyorum dr öle demişti
ama ben devam sütü ile mayalamak istemiyorum
sizler yoğurt için ne kullanıyorsunuz
kızlar muhallebiye kimisi şeker koy diyo kimisi koyma diyo ben de bilemedim ne yapmak lazım peki çok az pekmez koysak nasıl olur
slm kızçeler nasılsınız,hepinize tünaydınlar olsjun,ben artık eskisi jkadar<sık takjip edemiyorum zeynepo hnm ile uğraşmaktan bi de malum bildiğiniz gibi kayınvalidemin evindeyim,kendi evim olsa herşey bir düzene girer,şimdilik sadece Zeynebimin düzeni var işükür ama ben iptal,dua edinde herşey bir an önce düzelsin evimi çok özledim çokkkkk
bu arada sizlere iki sorum olucak
1)gülayın eşi onu bırakmış mı doğru mu hatırlıyorum
2)benim kız hala dönmüyor elimi tutup destek alınca götünü attırıp dönüyor,destrekli oturabiliyoır yavaştan ama kendi kendie hiç dönmedi daha
geçen hafta rota aşısının 2.dozu için dr daydık
benim kızımda seninki gibi tombiş bir bebekti 8.5 aylıkken döndü dedi,bebeği dönmeyen va mı
olcaycım geçmiş olsun dr ile görüş asyaya geçmemesi için gerekli tedbirini al kocişinde çabuk atlatır inşallah
Merhaba arkadaşlarım,
Çok işim var, bugün fazla bakamayacağım foruma, ama özledim valla sizi. Süt sağarken çabucak geçmişe baktım.
YAZGI, Alp tatlısının fotoğrafına bayıldım, çok güldüm... Doruk'la çok benzediklerine göre, bizimkinin de keşfetmesi yakındır demek ki :)
OLCAY, eşine çok geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatır, Allah Asya'yı korusun.
YURDANUR, geçen hafta Doruk'un bezinde de oldu o pembe-kırızı leke. Cmt günü doktoruna sordum ben, çok terlediği ya da az beslendiği için olabilir, önemli değil ama yine de takip et dedi. Gerçekten de Doruk hem az emiyor bu ara, hem de çok fena terliyor.
ESRİN, yine içimi sızlattın, bugün zor bir gün lacak senin için, saatlet su gibi akıp geçer umarım. Allah kolaylık ve sabır versin, Esin'in keyfi yerindedir, kendini üzmemeye çalış... Şimdi çok boş geliyordur sanırım sana bu söylediklerim, ama napıyım ki be canım, söyleyecek çok şey yok...
Atladığım kimse varsa, kusura bakmayın nolur, çok hızlı baktım, şimdi de hapihaneme dönmem lazım...
Sevgiler hepinize...
60 cc armut suyu sıktım vereyim mi Yiğit'e? Ne çok soruyorum dii mi? bilmiyorumkismile
canım hep bu kadarmı veriyorsun meyve sularını benim verdiğim meyve suları beş çay kaşığını geçmiyor galiba ben az veriyorum bilmiyorumkismile
Ben dün 130 cc şeftali suyu içirdim lıkır lıkır içiti vallahi :) Bugün de armuttan sonra tekrar şeftali sıkacağım 50-60 cc daha
woww ben hiç cesaret edemiyorum bu kadar çok vermeye kafam karışıyo zaten bu ek verilenlerde offff hergün farklı bi meyvamı veriyorsunuz canım düzen nasıl sizde hasretin topiğede baktım çok kalabalık ek gıdalar ben daha sadece bi kaç çay kaşığı üzüm karpuz yada elma veriyorum çok geride kaldım galiba ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?