2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar tünaydın geçmişi okudum ama sağolsun serhancım uyandı merhaba diyip kaçıyorum çok çok öpüyorum
ynurcum hemen yazayıp o turuncu leke bizdede oldu doktor normal arada bi görülür dedi şimdilik çok öptüm sonra devam ederim aklımda kalanlara opuyorumnanaktan

slm kızçeler nasılsınız,hepinize tünaydınlar olsjun,ben artık eskisi jkadar<sık takjip edemiyorum zeynepo hnm ile uğraşmaktan bi de malum bildiğiniz gibi kayınvalidemin evindeyim,kendi evim olsa herşey bir düzene girer,şimdilik sadece Zeynebimin düzeni var işükür ama ben iptal,dua edinde herşey bir an önce düzelsin evimi çok özledim çokkkkk
bu arada sizlere iki sorum olucak
1)gülayın eşi onu bırakmış mı doğru mu hatırlıyorum
2)benim kız hala dönmüyor elimi tutup destek alınca götünü attırıp dönüyor,destrekli oturabiliyoır yavaştan ama kendi kendie hiç dönmedi daha
geçen hafta rota aşısının 2.dozu için dr daydık
benim kızımda seninki gibi tombiş bir bebekti 8.5 aylıkken döndü dedi,bebeği dönmeyen va mı

ben kızıma yoğurdu devam sütünden mayalıyorum dr öle demişti
ama ben devam sütü ile mayalamak istemiyorum
sizler yoğurt için ne kullanıyorsunuz

ben kızıma yoğurdu devam sütünden mayalıyorum dr öle demişti
ama ben devam sütü ile mayalamak istemiyorum
sizler yoğurt için ne kullanıyorsunuz

Ben normal pastorize inek sütü kullanıyorum canım. Dönme işine gelince Yiğit de çok tembeldi ne zaman oyun halısı aldık ondan sonra çıldırdı çocuk. Oradaki oyuncaklara asılarak kendini yukarı çekiyor, yanlardakini çekip dönmeye başladı artık kendi kendine dönüyor ama yüzüstü durmaktan da nefret ediyor 5 dk sonra ağlamaya başlıyor...

canım benimkide dönmüyo daha...kaldırıyo popoyu iyice yan dönüyo zorluyo zorluyo dönemiyo.yakındır ama dönmeleri...

olcaycım geçmiş olsun dr ile görüş asyaya geçmemesi için gerekli tedbirini al kocişinde çabuk atlatır inşallah

sağol nehircim.doktorumuz yapacak bişey yok dedi....oğluşu anneanneye göndermiştim.eşime de annene git desem ne olurki?olmaz ki kıyamam ya.........

sağol burcum

Ben dün 130 cc şeftali suyu içirdim lıkır lıkır içiti vallahi :) Bugün de armuttan sonra tekrar şeftali sıkacağım 50-60 cc daha

woww ben hiç cesaret edemiyorum bu kadar çok vermeye kafam karışıyo zaten bu ek verilenlerde offff hergün farklı bi meyvamı veriyorsunuz canım düzen nasıl sizde hasretin topiğede baktım çok kalabalık ek gıdalar ben daha sadece bi kaç çay kaşığı üzüm karpuz yada elma veriyorum çok geride kaldım galiba ben :)

Canım, doktor içebildiği kadar ver dedi. Ben de kavanoz mama veriyordum Esk.te şimdi bıraktım. Doktora ggöre hareket edeceğim. Şimdilik sadece yoğurt ve meyve suları. Haftaya da çorba ve kahvaltı ekleyecek menümüze. Siz ne kadar oldunuz? Armut suyunu içmedi Yiğit, sevmedi sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…