2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam kuzu yaaa geçmiş olsun canım evet canım yaa sütüm iyi yaradı şükürler olsun ama işe başlamanın sitresiyle bu aralar azaldı ve eskisi gibi emmek istemiyor oğlum kilo vericek diye üzülüyorum bende hergün tartıyorum :)

dr bana 1 çay kaşığıyla başla hergün artırarak ver dedi 3 gün armut verdin diyelim 3 gün şeftali sonra armut şeftali birlikte öyle meyveleri değiştirarek ama hergün çoğaltarak verdedi
ama ben ilk başta denedim öyle çoğaltarak ama bebek seni yönlendiriyo biyerden sonra almıyo zaten kendi istediği kadar yiyo

canım sağol...

aman dikkat et...azalmasın sütün...sagıp bırakıyormusun eve?seni emmesi azalırsa sütünde azalır...gün içinde pompayla devam etsen ...benimki kilo kaybetti diye çok üzüldüm ya..okullar kapandı büyük oğlanı anneme bırkamak için erdeğe gittim.1 ,5 hafta kaldım emirhan hastalandı orda,eve döndüm tam topladım çoçuğu hadi izine çıktı eşim gittik erdeğe anneme...geldik bebiş hasta...daha çok küçükler herşeyden kapıyorlar...ramazanda gitmeyeceğim ama bir yere...kusura bakmasın kimse...

bizimki şükür ki bulduğunu yiyen cinsten ben verdim balığı çupra yedi ucundan acık acık böyle ekmek çiğner gibi çok minicik parçalar ama tabi yutabileceği şekilde ben sabah emzirip bırakıyorum annme sonra ben gelene kadar iki kez 120 cc mama içiyormuş arada filesine meyve koyuyormuş ben 12,30 da gelince iyice bir emiyor bende süt bırkmıyor sonra saat 13,30 da ben yanından ayrılıyorum annem o arada yine 2 kez 120 cc mama veriyor yoğurt ve karpuz suyu veriyor her mamadan sonra suda veriyor tabi. saat 17,30 en geç ben yanında oluyorum sonra birlikte emişiyoruz :):):))) yatana akdar yine yemek yerken ben sofradakilerden azcık azcık tattırıyorum... yiyor zibidi... ama senin yakışıklının beslenemsi senden dolayı yeterliki kilosu iyi o yüzden bence hiç sıkıntıya sokma kendini 6 ayındn osnra oda sende daha rahat beslenirsiniz... bana doktor verme ek gıda dedi mesela ben selin yiyor diye veriyorum... resim ekleme konusuna gelince bende beceremiyorum )::)::)

biz önce üzüm suyu verdik ertesi gün karpuz verdik bi kaç çay kaşığı şimdi sabah biraz üzüm alsa akşamda elma yada karpuz veriyoruz öyle gidiyor bakalım yoğurda başlama kararı aldım bugün bakalım nasıl olucak akşam mayalasam pastörize sütten diyorum öğlen ben gidene kadar annem verir biraz biraz oy ne zor işler bu işler yaaa ama çok zevkli şuan yoğurt bile beni heyecenlandırıyor :)))))

kim kusura bakıcak canım boşver çocuğun önemli senin için kimseyi takma çok geçmiş olsun kuzuya :ecrin_bebek: canım öyle arada sağıcak kadar çok süt çıkmıyor buzluğa depo yapmıştım biraz aralarda annem ondan veriyor ama dediğin gibi işyerinde sağmayı deneyim bakalım bilmiyorumkismile

maşallah canım selinciğe bizimkide iştahlı canm şükür ama ben pek vermiyorum dokunur diye çok sorunlu bi anneyim ben yaa çocuk büyüyünce benden kaçıcak valla alsanaalsanasmile

saol tatlım bi deneyim bakalım ama önce burdaki bilgisayara yüklemem gerek :) becerebilirsem kendime ödül vericem hadi bakalım :))

sağ tabi azalmasın..sütün kaliteli....bol bol emsin bebiş...

bu siteye giriş yasaklı diye bi uyarı geldi canım sanırım iş yerinin yasağı bu akşam evden vaktim olursa yükleyim ama başka yolu varsa yüklemenin bildiğiniz bide öyle deneyim

gelişmiş mesaj yazma yeri varya orada bir tane ataç resmi var gülen yüzün yanında ordan ekleyebilirsin..böyle daha kolay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…