- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.141
seyhan naaptın emzirebiliomusun canım yaa:1hug:kader arkadaşım
oy yavrum benim ...canım ya senin bu yağmurun hastasıyım ben ne güzel yiyo öyle ekmeyi bal böcüğü
emiyoda gelen bişey yok bırakıyo
tokken almıyo ama açken yalamayla emme karışık daha doğrusu kendince bişeyler yapıyo süt gelirmi bilmem ben açken önce biraz tutuyorum uzun uzuzn emse belki ama biraz emiyo sonra bırakıyo bilmiş
ewet canım o gülay..
evet aynen o..ama gülay sanırım hala bodrumda,tam olarak bilmiyorum..eşi gitmiş...
Kızlar bu Gülay kim? Gülencim mi? Onlar şu an Bodrum'da tatilde bildiğim kadarıyla, beni aydınlatıverin
evet aynen o..ama gülay sanırım hala bodrumda,tam olarak bilmiyorum..eşi gitmiş...
yok canım bodrumda değil...
kawga bosrumda oluyor zaten kocası bunları bodrumda bırakıp kaçıyor apar topar.. we gülayda tekirdağda şu an annelerinn yazlığında...
hasret ya 5 aylıkken oturmuş ya kızın nasıl oldu sen oturtuptamı anladım bu oturuyo diye yoksa bebişin hareketlerindenmi anladın saçmamı oldu sorum ama merak ediyorum çocuk nasıl oturmaya başlıyo
Allah Allah! Bunlardan hiç haberim yok bunlardan, halletmişlerdir umarım sorunlarını...
slm kızlar..kociş bi geldi işten çiçekler açmış her tarafında.kremledim yatırdım şimdi...baya kötü ya ...
jalecim sağol canım.evet asyada üfürüm vardı.fakülte takibe aldı asyayı.kapanacak gibi dediler.ama endişeliyim ben işte...eylülde 2.kontrolü var.inşallah kapanma yolundadır.hatırladığın için sağol arkadaşım...
ii akşamlar annişler nasılsınız beni hiç sormayın çok üzgünüm bugün oğlumu doktora götürdüm demiştim ya size huysuz diye tam idrar tahlili istedi doktorumuz idrarında amorf fosfat kristalleri gözüktü o yüzden doktorumuz önemli değildir bence dedi ama yine de ultrason çekilcek offf ya offf sinir oldum niye böyle oluyo anlamıyorum bunada şükür buda allahtan sonuçta ama niye ben hep dua ettikçe rabbim oğluma sağlık ver dedikçe niye hep rahatsızlanıyo kızlar ya neden yaaa
slm kızlar..kociş bi geldi işten çiçekler açmış her tarafında.kremledim yatırdım şimdi...baya kötü ya ...
jalecim sağol canım.evet asyada üfürüm vardı.fakülte takibe aldı asyayı.kapanacak gibi dediler.ama endişeliyim ben işte...eylülde 2.kontrolü var.inşallah kapanma yolundadır.hatırladığın için sağol arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?