2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ancak fırsat buldum sabahtan beri eşim hasta gibiydi dün bugün erken geldi sesi falan değişmiş üşüyo ama bitaraftan da terliyo bi ateş düşürücü ağrı kesici verdim uyuyo şimdi serhan beyi de yeni uyuttum

aklımda kalanları bi yazayım
yazcım oğluşun neler bulmuş öyle tontiş nasılda bilmiş bakıyo fotoda maşallah

hasretcim helin hanım kaçıyomuş az daha ama Allah korumuş bişey olmamış şükür cingöz..

ya bişeyler daha vardı ama unuttum özür dilerim tekrar bakamadım çamaşırlar asılacak beni bekliyoda

ben serhana bugün 120cc şeftali/üzüm karışık meyve suyu yaptım içti çokmu hızlı başladım acaba ben siz şimdi azar azar yazınca tırstım gerçi hiç bi problem olmadı çok şükür kakasını falan düzenli yapıyo huysuzluğu yok kavanoz mamanın hepsini yiyo bi öğünde akşamları muhallebi yapıyorum onuda yiyo dünde yazmıştım tekrar yazayım çokmu sizce???

sabah 120cc mama
ara 125gr k. meyve püresi / birgün sebze birgün meyve püresi
öğlen 120cc mama
ara 100cc meyve suyu
akşamüstü 120 cc mama
akşam muhallebi
gece 2 yada üç kez 120cc mama

nasıl kızlar çokmu

vaal ben hazırlandım gidiyommm anneme geciyoz bu akşam
hakketen nerdeyse her akşam gittigim bi mekan olarak değişik bi alternatif olucak -tatlicadiarzu-
ewden atayımda kendimi bi oksijen alsın beyniimsengözlerimebaksanab

seyhan naaptın emzirebiliomusun canım yaa:1hug:kader arkadaşım

canım ya senin bu yağmurun hastasıyım ben ne güzel yiyo öyle ekmeyi bal böcüğü

emiyoda gelen bişey yok bırakıyo
tokken almıyo ama açken yalamayla emme karışık daha doğrusu kendince bişeyler yapıyo süt gelirmi bilmem ben açken önce biraz tutuyorum uzun uzuzn emse belki ama biraz emiyo sonra bırakıyo bilmiş

oy yavrum benim ...
en son yagmu da denedim agzına aldı iki çekti sıkılıp geri bıraktı tabi bendede süt adına bişe kaldıogını sanmıorum ama bazen banyoda gögsümü sıktıgımda azıcık gelio ucundan okadar
sen genede emiyosa eger dene karnı açkeen..

lennn hızınıza yetişmek ne mümkün geçmişi okuyamıyorum umarım herşey yolunda ve herkes sağlıklıdır
istanbukldayız felaket sıcak yavrum helak oldu
dün doktora gittik kızım 6.520 gr olmuş sağlıklı dedi bıngıldağının açık oldugunu kapanmasının nerdeyse 1 yılı bulacagını kalbinde hiç sorun olmadıgını söyledi
ek gıdaya başla dedi kesinlikle danaone meyhveli yogurt verme dedi güzel bir program oluşturduk yarın başlayacaz hayırlısıyla öpüyorum herkesi

Kızlar bu Gülay kim? Gülencim mi? Onlar şu an Bodrum'da tatilde bildiğim kadarıyla, beni aydınlatıverin

evet aynen o..ama gülay sanırım hala bodrumda,tam olarak bilmiyorum..eşi gitmiş...

yok canım bodrumda değil...
kawga bosrumda oluyor zaten kocası bunları bodrumda bırakıp kaçıyor apar topar.. we gülayda tekirdağda şu an annelerinn yazlığında...

hasret ya 5 aylıkken oturmuş ya kızın nasıl oldu sen oturtuptamı anladım bu oturuyo diye yoksa bebişin hareketlerindenmi anladın saçmamı oldu sorum ama merak ediyorum çocuk nasıl oturmaya başlıyo

hasret ya 5 aylıkken oturmuş ya kızın nasıl oldu sen oturtuptamı anladım bu oturuyo diye yoksa bebişin hareketlerindenmi anladın saçmamı oldu sorum ama merak ediyorum çocuk nasıl oturmaya başlıyo

canım kendini doğrultuyo.. kucakta yatar halde olmak değil oturur hale gelmek istiyo...
dra sordum sen bırakmasan o zorla yaptırır dedi bnde kısa kısa kucakta otrmasına izin werdim...

Allah Allah! Bunlardan hiç haberim yok bunlardan, halletmişlerdir umarım sorunlarını...

yok be canım ya halledilmedi henüz... kocası burnunun dikine gidiyor gülayda düzeltmek için çabalıyor... başka kadınla falan konuşurken yakalamış.. trabzondayım iş için deyip 2gün trabzonda 3.günüyse ankarada kalıyor... son zamanlarda isteksizlik te başlamış anladığım kadarıyla öyle şeyler yni.. kocasının war bi bokları bariz ortada ama gülay herşeyi çekebiliyor sineye..

slm kızlar..kociş bi geldi işten çiçekler açmış her tarafında.kremledim yatırdım şimdi...baya kötü ya ...

jalecim sağol canım.evet asyada üfürüm vardı.fakülte takibe aldı asyayı.kapanacak gibi dediler.ama endişeliyim ben işte...eylülde 2.kontrolü var.inşallah kapanma yolundadır.hatırladığın için sağol arkadaşım...

ay gülaya da üzüldüm ya.bu erkekler ne ister bilmiyorum ya.allah şaşırtmassın....zor bi durum .........

çok ama çok geçmiş olsun size yaaa eşininde su çiçeği çıkarmaması çok kötü olmuş

ii akşamlar annişler nasılsınız beni hiç sormayın çok üzgünüm bugün oğlumu doktora götürdüm demiştim ya size huysuz diye tam idrar tahlili istedi doktorumuz idrarında amorf fosfat kristalleri gözüktü o yüzden doktorumuz önemli değildir bence dedi ama yine de ultrason çekilcek offf ya offf sinir oldum niye böyle oluyo anlamıyorum bunada şükür buda allahtan sonuçta ama niye ben hep dua ettikçe rabbim oğluma sağlık ver dedikçe niye hep rahatsızlanıyo kızlar ya neden yaaa

canım çok yanlış düşünüyosun sen duanı yine hiçbirzaman eksik etme ama bunlar normal şeyler herkesin başına gelebilir ve geliyor da doktorlar bunun için var hiç kafanı takma canım eminim çok büyük bir sorun değildir Rabbim beterinden saklasın

ben bi de geçmişe bakayım

son girişimden sonra pek gelen giden olmamış çabuk bitti kaydirigubbakcemile2
oturmadan bahsedilmiş ben de ardayı oturtuyorum artık, yani hemen hemen 2-3 haftadır kucakta başlayarak oturttum çünkü kendisi baya ısrarcı bu konuda :)) şimdi kendi başına olmasa da yastık destekli oturabiliyor

canım benim inşallah sorunsuz atlatır kuzumuz eşine de tekrardan geçmiş olsun

Günaydın...

Silver canım eşine de geçmiş olsun bu durumu Asya 'ya geçmeden atlatırsınız inşallah...

Vadideki Zambak geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah öyle düşün pozitif düşün iyi olsun
bilirsin insanlar zaaflarıyla imtihan edilirler...
evhamlı bir anne olmamak lazım hastalık ve sağlık Allahtan Rabbim dermansız dert vermesin...

Bebeklerimiz elbette hasta olacaklar
ben küçükken o kadar çok hasta olurdum ki...
hastalık bir şey değil... kalıcı şeyler var mesela benim yeğenim otizmli... 7 yaşına girdi ve hala konuşamıyor.. ay parçası gibi bir çocuk... görünce için gider... eğitim görüyor...
Kuzenimi çocuğuysa doğuştan fiziksel engelli 4 yaşında ne yürüyebiliyor ne konuşabiliyor ne oturabiliyor... ama gözleriyle her şeyi anlatıyor sürekli eğitimlerde o da...

Rabbim onlara ve onlar gibi olanlara şifalar versin... Düşünüyorum da bir anne için çok zor durumlar bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…