- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.161
4 saat içinde 120+120n mama yoğurt we meyweyi nasıl yiyor fatmam yanlışın olmasınbilmiyorumkismile fazla değilmi?
ewet canım bildiğimiz yürüteç..
Hayatım benim kız çooooktandır oturuyor.. Drda 5.ay kontrolünde artık düz bi yerde etrafına minder koyarak oturt yawaş yawaş dedi wücudunu taşımayı öğrensin falan dedi.. Yürüteç içinde ew kazalarına sebep olur we ilk yürümeye başldıklarında parmak ucunda yürür kısa bi süre eğer illa koyayım dersen günlük toplamda 1 saati geçmeyecek kadar ayarla dedi mesela 15er dakika yada yarım saat sabah yarım saat akşam gibi...
Bu arada oğluşuna maşallah demedim galiba maşallah tosbikee
ya bilmiyorum bende gülayın ebi yuok..facedende yazamadım..koçasında şifresi varmışNe oldu ki onlara?
yok canım bodrumda değil...
kawga bosrumda oluyor zaten kocası bunları bodrumda bırakıp kaçıyor apar topar.. we gülayda tekirdağda şu an annelerinn yazlığında...
yok be canım ya halledilmedi henüz... kocası burnunun dikine gidiyor gülayda düzeltmek için çabalıyor... başka kadınla falan konuşurken yakalamış.. trabzondayım iş için deyip 2gün trabzonda 3.günüyse ankarada kalıyor... son zamanlarda isteksizlik te başlamış anladığım kadarıyla öyle şeyler yni.. kocasının war bi bokları bariz ortada ama gülay herşeyi çekebiliyor sineye..
ii akşamlar annişler nasılsınız beni hiç sormayın çok üzgünüm bugün oğlumu doktora götürdüm demiştim ya size huysuz diye tam idrar tahlili istedi doktorumuz idrarında amorf fosfat kristalleri gözüktü o yüzden doktorumuz önemli değildir bence dedi ama yine de ultrason çekilcek offf ya offf sinir oldum niye böyle oluyo anlamıyorum bunada şükür buda allahtan sonuçta ama niye ben hep dua ettikçe rabbim oğluma sağlık ver dedikçe niye hep rahatsızlanıyo kızlar ya neden yaaa
Günaydın...
Silver canım eşine de geçmiş olsun bu durumu Asya 'ya geçmeden atlatırsınız inşallah...
Vadideki Zambak geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah öyle düşün pozitif düşün iyi olsun
bilirsin insanlar zaaflarıyla imtihan edilirler...
evhamlı bir anne olmamak lazım hastalık ve sağlık Allahtan Rabbim dermansız dert vermesin...
Bebeklerimiz elbette hasta olacaklar
ben küçükken o kadar çok hasta olurdum ki...
hastalık bir şey değil... kalıcı şeyler var mesela benim yeğenim otizmli... 7 yaşına girdi ve hala konuşamıyor.. ay parçası gibi bir çocuk... görünce için gider... eğitim görüyor...
Kuzenimi çocuğuysa doğuştan fiziksel engelli 4 yaşında ne yürüyebiliyor ne konuşabiliyor ne oturabiliyor... ama gözleriyle her şeyi anlatıyor sürekli eğitimlerde o da...
Rabbim onlara ve onlar gibi olanlara şifalar versin... Düşünüyorum da bir anne için çok zor durumlar bunlar..
çok ama çok geçmiş olsun size yaaa eşininde su çiçeği çıkarmaması çok kötü olmuş
ii akşamlar annişler nasılsınız beni hiç sormayın çok üzgünüm bugün oğlumu doktora götürdüm demiştim ya size huysuz diye tam idrar tahlili istedi doktorumuz idrarında amorf fosfat kristalleri gözüktü o yüzden doktorumuz önemli değildir bence dedi ama yine de ultrason çekilcek offf ya offf sinir oldum niye böyle oluyo anlamıyorum bunada şükür buda allahtan sonuçta ama niye ben hep dua ettikçe rabbim oğluma sağlık ver dedikçe niye hep rahatsızlanıyo kızlar ya neden yaaa
son girişimden sonra pek gelen giden olmamış çabuk bitti kaydirigubbakcemile2
oturmadan bahsedilmiş ben de ardayı oturtuyorum artık, yani hemen hemen 2-3 haftadır kucakta başlayarak oturttum çünkü kendisi baya ısrarcı bu konuda :)) şimdi kendi başına olmasa da yastık destekli oturabiliyor
canım benim inşallah sorunsuz atlatır kuzumuz eşine de tekrardan geçmiş olsun
Günaydın...
Silver canım eşine de geçmiş olsun bu durumu Asya 'ya geçmeden atlatırsınız inşallah...
Vadideki Zambak geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah öyle düşün pozitif düşün iyi olsun
evhamlı bir anne olmamak lazım hastalık ve sağlık Allahtan Rabbim dermansız dert vermesin...
hastalık bir şey değil... kalıcı şeyler var mesela benim yeğenim otizmli... 7 yaşına girdi ve hala konuşamıyor.. ay parçası gibi bir çocuk... görünce için gider... eğitim görüyor...
Kuzenimi çocuğuysa doğuştan fiziksel engelli 4 yaşında ne yürüyebiliyor ne konuşabiliyor ne oturabiliyor... ama gözleriyle her şeyi anlatıyor sürekli eğitimlerde o da...
Rabbim onlara ve onlar gibi olanlara şifalar versin... Düşünüyorum da bir anne için çok zor durumlar bunlar..
slm kızlar..kociş bi geldi işten çiçekler açmış her tarafında.kremledim yatırdım şimdi...baya kötü ya ...
jalecim sağol canım.evet asyada üfürüm vardı.fakülte takibe aldı asyayı.kapanacak gibi dediler.ama endişeliyim ben işte...eylülde 2.kontrolü var.inşallah kapanma yolundadır.hatırladığın için sağol arkadaşım...
canım kendini doğrultuyo.. kucakta yatar halde olmak değil oturur hale gelmek istiyo...
dra sordum sen bırakmasan o zorla yaptırır dedi bnde kısa kısa kucakta otrmasına izin werdim...
Günaydın...
Günaydın,
İş çok, ama size bakmadan duramıyorum yaw :)
Ek gıdalara bilfiil başladık, öğleden önce meyve püresi, üstüne anne sütü, öğlen muhallebi üstüne anne sütü, geri kalan zamanlarda anne sütü diye gidiyoruz bakalım... Tabi meyve ve muhallebiden sonra anne sütünü istemiyormuş benim sıpa, aralarda su veriyor annem. Susamışsa içiyor, istemiyorsa ıııhh deyip itiyor :)
Çok geçmiş olsun, önemli bişey değildir inşallah...
Üst üste gelmiş sanırım, moralin bozulmuş senin.
Ama dualarını eksik etme, kalbini bozma arkadaşım, Allah dermansız dert vermesin.
O yaşta da ağır su çiçeği, tekrar geçmiş olsun.
Asyacığım'da da hiç birşey kalmamıştır inşallah, turp gibidir kuzu...
Aynen...
Doruk 4 aylıktan beri kucakta oturuyor zaten, ben hiç zorlamadım, kendi kendine becerdi.
Artık destekle oturtuyorum ben de.
Zaten sıkıysa yatır, kafasını kaldırıyo yattığı yerden, ayaklarını da kaldırıyo, top şekline gelip kalkmaya çalışıyo sıpa :)
Allahım o güzel yavrulara şifa, annelerine babalarına sabır versin.
Allah kimseyi evladı ile sınamasın.
günaydın arkadaşlarrrrr emzieren annelerde üç gün izinliymiş haberi olan varmı ya ben hiç tv izlemediğimden duymadım herkes bana niye geldin diyo burda
günaydın arkadaşlarrrrr emzieren annelerde üç gün izinliymiş haberi olan varmı ya ben hiç tv izlemediğimden duymadım herkes bana niye geldin diyo burda
oh afiyet olsun doruk a.ben de dün bi öğün meyve püresi verdim.üstüne beni emmedi.korktum ben de memeyi bırakır diye...tekrar vazgeçtim öğün olarak vermiycem bi süre daha...ama kilo alımı çok yavaşladı..geçen ay da az almıştı..şimdi tarttım en son tartının üzerinden 4 gün geçti hala aynı.....bakalım 2 hafta sonra doktor ne diyecek...
aaa ne izniymişki bu?günde 2 saat diye biliyorum ben..
Canım ne izniymiş o?
Hiç duymadım ben...
Sağol Olcay teyzesi..
Doruk da artık eskisi kadar emmiyor, ama kilo alımı iyi.
Geçen ay sadece anne sütüyle, ki ben burada sütüm gidiyor derken, 21 günde 540 gr almış.
Veriyorum valla artık, Allah pişman etmesin :)
ssılvercim sıcaklardan dolayı hamile, emzikli, engelli ve şeker tansiyon hastalarına üç gün izin vermişler galiba ankarada ama ben kös kös geldim ve millet bi araştıralım hemen gitm diye beni buraya bağlıyor of ya
ver canım ver yarasın....zaten ben de 4.ay bitince kesin başlıycam....sıcaklardanmıdır nedir emmiyo zaten doğru dürüst...
ebru nasıl oldu oğluş?
çanım günaydın..emirhan daha iyi bu gün,dün kustu biraz..ishal olmuştu birde..bu gün şimdilik iyi...iştahsızlık devam ediyor ...
[
çanım günaydın..emirhan daha iyi bu gün,dün kustu biraz..ishal olmuştu birde..bu gün şimdilik iyi...iştahsızlık devam ediyor ...
[
[
günaydın canlar ben dünden beri çok hastayım elim ayağım tutmuyor.. bi halsizlik wardı zaten gece ateşim çıktı, yorganın altında uyudum nefes almakta zorlanıyorum, öksürük, burun tıkanıklığı.. üzerimden tır geçmiş gibi..kafamı taşıyamıyorum.. ewe gidip yatmak istiyorummafoldumben
canım deminden beri araştırıyorum öyle bişeye rastlamadım ? varsa süper olur ama :):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?