2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ceroya maşşalh bigün yolum düşşede şu zilliyi bi gelip görsem yaaaa....
Canım çok değil bizim ki uyumuyor birde annem düzenliyor onu çok olsa kilo kaybetmezdi : benim sütümde azalıyor sanırım artık ... Ki çocuk bu kadr mama yiyor gerçi sağma makinasını aldım amedanınkini bu ay anca çok şükür sanırım artık mamaya gerek kalmayack :):)

aynurrrr tekrar koy lğtfen yaaa biz görmedik hatta şu dfile kısmına koyda bakalım... Ya senin face yok mu ? Benimki ismail-fatma küpeli eklesene ordan bakalım meleklerimize bol bolll...

Ne oldu ki onlara?
ya bilmiyorum bende gülayın ebi yuok..facedende yazamadım..koçasında şifresi varmış
yok canım bodrumda değil...
kawga bosrumda oluyor zaten kocası bunları bodrumda bırakıp kaçıyor apar topar.. we gülayda tekirdağda şu an annelerinn yazlığında...

salak adam..insan çoluğunu çoçuğunu bırakıp gidermi?öyle ortada bırakmış kızı..terbiyesiz..yok yok bu adam bahane aramış zaten ayrılmak için..var bişeyler..

valla hasretçiğim bir erkeğin üstüne ne kadar çok dşersen bu konularda o kadar kaçar...gülay biraz üstüne gitmemesi lazım..ne demişler kaçan kovalanır...dediğin gibiye zaten adamın var bişeyleri,Allah yardımçısı olsun...

çanım geçmiş olsun..öyle deme..sen yine dua et..çoçular büyüyene kadar çok sık hasta oluyorlar..Allah beterini vermesin..

Ay çanlarım benim Allah annelerine babalarına yardımçı olsun..gerçekten çok zor...

günaydın herkese...........

çok ama çok geçmiş olsun size yaaa eşininde su çiçeği çıkarmaması çok kötü olmuş

sağol ayfercim

canım geçmiş olsun...öyle düşünme.allah kalıcı hastalık vermesin..daha ne çok hastalanacaklar büyüme süreçleri boyunca......ama her hastalık dirençlerini artıracak...inşallah tez zamanda atlatır...

inşallah canım...

sağol pınarcım ...kesinlikle çok ama çok zor bir durum.bizim de bi komşumuzuın çocuğu 4 yaşında hiç konuşamıyo ve duymuyo..cihazı var kulağında.el hareketleriyle anlatıyo herşeyi.insan gördükçe üzülüyo.ne güzel allahım bizlere sağlıklı evlatlar verdi.rabbim hepsini korusun....

Günaydın,

İş çok, ama size bakmadan duramıyorum yaw :)

Ek gıdalara bilfiil başladık, öğleden önce meyve püresi, üstüne anne sütü, öğlen muhallebi üstüne anne sütü, geri kalan zamanlarda anne sütü diye gidiyoruz bakalım... Tabi meyve ve muhallebiden sonra anne sütünü istemiyormuş benim
sıpa, aralarda su veriyor annem. Susamışsa içiyor, istemiyorsa ıııhh deyip itiyor :)

Çok geçmiş olsun, önemli bişey değildir inşallah...
Üst üste gelmiş sanırım, moralin bozulmuş senin.
Ama dualarını eksik etme, kalbini bozma arkadaşım, Allah dermansız dert vermesin.

O yaşta da ağır su çiçeği, tekrar geçmiş olsun.

Asyacığım'da da hiç birşey kalmamıştır inşallah, turp gibidir kuzu...

canım kendini doğrultuyo.. kucakta yatar halde olmak değil oturur hale gelmek istiyo...
dra sordum sen bırakmasan o zorla yaptırır dedi bnde kısa kısa kucakta otrmasına izin werdim...

Aynen...
Doruk 4 aylıktan beri kucakta oturuyor zaten, ben hiç zorlamadım, kendi kendine becerdi.
Artık destekle oturtuyorum ben de.
Zaten sıkıysa yatır, kafasını kaldırıyo yattığı yerden, ayaklarını da kaldırıyo, top şekline gelip kalkmaya çalışıyo sıpa :)

Allahım o güzel yavrulara şifa, annelerine babalarına sabır versin.
Allah kimseyi evladı ile sınamasın.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarrrrr emzieren annelerde üç gün izinliymiş haberi olan varmı ya ben hiç tv izlemediğimden duymadım herkes bana niye geldin diyo burda

oh afiyet olsun doruk a.ben de dün bi öğün meyve püresi verdim.üstüne beni emmedi.korktum ben de memeyi bırakır diye...tekrar vazgeçtim öğün olarak vermiycem bi süre daha...ama kilo alımı çok yavaşladı..geçen ay da az almıştı..şimdi tarttım en son tartının üzerinden 4 gün geçti hala aynı.....bakalım 2 hafta sonra doktor ne diyecek...

günaydın arkadaşlarrrrr emzieren annelerde üç gün izinliymiş haberi olan varmı ya ben hiç tv izlemediğimden duymadım herkes bana niye geldin diyo burda

aaa ne izniymişki bu?günde 2 saat diye biliyorum ben..

ssılvercim sıcaklardan dolayı hamile, emzikli, engelli ve şeker tansiyon hastalarına üç gün izin vermişler galiba ankarada ama ben kös kös geldim ve millet bi araştıralım hemen gitm diye beni buraya bağlıyor of ya

Canım ne izniymiş o?
Hiç duymadım ben...

Sağol Olcay teyzesi..
Doruk da artık eskisi kadar emmiyor, ama kilo alımı iyi.
Geçen ay sadece anne sütüyle, ki ben burada sütüm gidiyor derken, 21 günde 540 gr almış.
Veriyorum valla artık, Allah pişman etmesin :)

ver canım ver yarasın....zaten ben de 4.ay bitince kesin başlıycam....sıcaklardanmıdır nedir emmiyo zaten doğru dürüst...

Heee...
İstanbul'da da var mıdır acaba?
Varsa da beni göndermezler ki, hem ayı kapatmam lazım, hem de klimalı burası, sana ne sıcaktan derler

ver canım ver yarasın....zaten ben de 4.ay bitince kesin başlıycam....sıcaklardanmıdır nedir emmiyo zaten doğru dürüst...

Sıcaktan sanırım.
Doruk da az az sık sık emiyor. Gerçi ben sık vermesem, kendiliğinden istemiyor.
Anca tepinsin, otursun, dönsün, kıpırdak sıpa :)

Ben de tam 5 aylık olunca başladım işte Olcaycım, 5 ay dolu dolu anne sütü almış oluyorlar böylelikle...

günaydın canlar ben dünden beri çok hastayım elim ayağım tutmuyor.. bi halsizlik wardı zaten gece ateşim çıktı, yorganın altında uyudum nefes almakta zorlanıyorum, öksürük, burun tıkanıklığı.. üzerimden tır geçmiş gibi..kafamı taşıyamıyorum.. ewe gidip yatmak istiyorummafoldumben

çanım günaydın..emirhan daha iyi bu gün,dün kustu biraz..ishal olmuştu birde..bu gün şimdilik iyi...iştahsızlık devam ediyor ...

[

Ahh kıyamam ben ona yaaa...
Çok geçmiş olsun, hemen iyileşsin, iştahı da açılsın tontonumun :)

Haydaaa...
Noldu gülüm, nerde üşüttün öyle?
Geçmişler olsun, aman dikkat et Ceren'e bulaşmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…