- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.121
annem de öle dio bak gör dio bu 3ay sonra yürrürdesempatiksalakcinni
Amanınnn senin kız olmayacak şekilde yataktan da düşmüştü valla herşeyi bekle ondan, bu hızla giderse 1 yaşında çocuğu sokaklarda arayacaksın böööle eve getireceksin kaydirigubbakcemile
Kerem dönme girişimlerinde bulunuyor yan dönüyor ama yüzüstü pozisyonu hiç sevmediği için bakıyor ki biraz daha dönerse yüzüstü olacak hemen sırtüstü haline geri dönüyor. Boynunu kaldırıp kalkmayı da çok seviyor ama başka bir numara yok, erkek bebekler hem geç konuşuyor hem çok hımbıl oluyor beee her numara yine kızlarda
aa ebru sorarsan banada haber wer bnde merak ediorum...kızlar napıyonuz ben çoook yorgunum..emirhan yine ateşlendi geçe.fitil ateş düşürüçü bant derken atlattık geçeyi,sabaha kadar baçaklarımdaydı...bende 2 gündür uykusuzum,emirhanı uyuttumda siz bir bakayım dedim..şimdi evi toplamam lazım....tatile gitmeden önce tartmıştım 8 750 gr geliyordu bu sabah tarttım 8500 gr geliyor çanım sıkıldı..bu yolçuluklar çok hırpladı bebeğimi...2 kez gittim erdeğe 2 kezde hasta oldu..ramazanda çıkmayaçağım bir yere...
evet adam çok haklı zaten bana hep saçma geliyordu..onu yedirmeyin bunu yedirmeyin falan filan..annem ben 3 aylıkken ev yemeklerinin suyundan veriyormuş..hiç bana özel mama falan yapmamış kadın..çok şükür herşeyimde gayet iyi,sağlıklıyım...ben çorbasına falan süt katıyorum..iyileşsinde ev çorbaları vermeye başlayaçağım yavaş yavaş..yayla yoğurt çorbası gibi çorbalardan...açaba bal salça gibi 1 yaşına kadar verilmesi yasak yiyeçekler hakkında ne düşünüyor?onu soraçağım ben bi?
ben kendimize yaptığım gibi yapıyorum ama suyla pişirip ılıttıktan sonra içine biberon maması katıyorum daha besleyii olsun diye...yani şeker koyuyorum 1 çay kaşığı..100 gr muhallebiye
canım dr a bi sor 2 kez çiş yapması hiç normal değil!!günaydın arkadaşlar moralim bozukbebişim çok az çiş yapıyor günde belki iki kere azıcık oda nedendir acaba ( bide pipisini geldiği yerde pembemsi leke oluyor kanmı dedim ama pembe gibi karpuz veriyor annem ondan olabilirmi yoksa bi sorunmu vardır çıldırıcam eşim ve annem bişey yok sen evham yapıyorsun diyor napıcağımı şaşırdım ya böyle bişey başına gelen varmı acil yardım ((
bnde denemedim yaa alerji yapar die biliorum ama...domates verebiliyormuyuz bebişlere..ben hiç vermedim daha da...domates pişik yapıyormuş bebişlere asitli olduğu için......o nedenle vermedim
canım ne olduğunu anlamadık gülsemmi ağlasammı şaştık kaldık.. çok hareketli yaa şırı sürekli kıpır kıpır eller ayaklar..hasrettim geçmiş olsun canım ya o anki paniğini tahmin edebiliyorum bende oğluşu salıncakta iki saniye yanlız bırakmıştım döndüğümde yarı beline kadar aşağı sarkmışsı son anda zor yakaladım allahımm sen koru bunlar iyice yaramaz oldu ya sıpalar :))
nedense yagmur da hasta oldugunda kucagımda uyumak istiyo hep yakın ilgi istiyo yavrular hastalandıklarındaay çok tatlı ya...
emirhanda biraz daha iyi bu gün ama huysuzluk iştahsızlık devam...şimdi uyuyor baçaklarımda...2 gündür inmedi zaten baçaklardan...gece falan hep sallayarak uyudu...
ewet aşkımekmegin sert tarafı ıslatıp ıslatıp duruyo zilli[/Bmaşallah ebrucum yaa nasıl yiyor öyle yarasınnn :)) ekmeğin kabuklu yerinimi veriyorsun canım ben bişey vermediğim için acayip özeniyorum görünce boshayallersmile
nedense yagmur da hasta oldugunda kucagımda uyumak istiyo hep yakın ilgi istiyo yavrular hastalandıklarında
ewet aşkımekmegin sert tarafı ıslatıp ıslatıp duruyo zilli[/B
oy yavrum nerden mezuniyet bakem..tombik paşa..maşşalh kac kilko aynur?
başım dertte bu kızla esrincim şimdi yürütecide sürmeyi öğrendi heran heryerde... bi saniye durmuyo sabah 8de uyandı 1e kadar cingöz halde durmak bilmedi...Yazgı foto müthiş. En uyanık erkek senin ki mi çıktı şimdi.
Hasret senin kızın yere bakan yürek yakan. Kaç hadise atlattı böyle. Sessiz ve derinden ilerliyor erken mi yürüyecek ne.
Burcu, Olcay, Yurdanur, Ebru sağolun.
ewet gülayın eşi terketmiş piççç.. sewip sewmediğinden emin değilmiş ayrılsa nasıl olur birleşse nasıl olur onu düşünüyomuş.. gülayda garibim çok sewio bnde dedim bırak üstne bu kadar gitme yaa çok şımartmış onu! ayneı ben gibi salak o dakaydirigubbakcemile3slm kızçeler nasılsınız,hepinize tünaydınlar olsjun,ben artık eskisi jkadar<sık takjip edemiyorum zeynepo hnm ile uğraşmaktan bi de malum bildiğiniz gibi kayınvalidemin evindeyim,kendi evim olsa herşey bir düzene girer,şimdilik sadece Zeynebimin düzeni var işükür ama ben iptal,dua edinde herşey bir an önce düzelsin evimi çok özledim çokkkkk
bu arada sizlere iki sorum olucak
1)gülayın eşi onu bırakmış mı doğru mu hatırlıyorum
2)benim kız hala dönmüyor elimi tutup destek alınca götünü attırıp dönüyor,destrekli oturabiliyoır yavaştan ama kendi kendie hiç dönmedi daha
geçen hafta rota aşısının 2.dozu için dr daydık
benim kızımda seninki gibi tombiş bir bebekti 8.5 aylıkken döndü dedi,bebeği dönmeyen va mı
ewet geçen gün koydum.. yarım soğan..ben normal sütle yapıyorum...
kızlar sebze çorbasına soğan koyuyormusunuz..
canım hep bu kadarmı veriyorsun meyve sularını benim verdiğim meyve suları beş çay kaşığını geçmiyor galiba ben az veriyorum bilmiyorumkismile
tatlım bnce senin hiiiç acele etmene lüzüm yok bnce.. gördüğüm kadarıyla sütün gayet iyi beslemiş tosun paşayı 6 ay anne sütü git canım.. nasılsa yiyecek herşeyden... dr kadir bey werebildiğiniz kadar yettiği sürece anne sütü werin diyo illaki yemekte yiyecek çorbada içeceka.swoww ben hiç cesaret edemiyorum bu kadar çok vermeye kafam karışıyo zaten bu ek verilenlerde offff hergün farklı bi meyvamı veriyorsunuz canım düzen nasıl sizde hasretin topiğede baktım çok kalabalık ek gıdalar ben daha sadece bi kaç çay kaşığı üzüm karpuz yada elma veriyorum çok geride kaldım galiba ben :)
ooooyyy yağmur kuzuuuu
yoğurdunu pastörize süt ile yapsam olur mu ve bir lt süte ne kadar yoğurt koyayım
4 saat içinde 120+120n mama yoğurt we meyweyi nasıl yiyor fatmam yanlışın olmasınbilmiyorumkismile fazla değilmi?bizimki şükür ki bulduğunu yiyen cinsten ben verdim balığı çupra yedi ucundan acık acık böyle ekmek çiğner gibi çok minicik parçalar ama tabi yutabileceği şekilde ben sabah emzirip bırakıyorum annme sonra ben gelene kadar iki kez 120 cc mama içiyormuş arada filesine meyve koyuyormuş ben 12,30 da gelince iyice bir emiyor bende süt bırkmıyor sonra saat 13,30 da ben yanından ayrılıyorum annem o arada yine 2 kez 120 cc mama veriyor yoğurt ve karpuz suyu veriyor her mamadan sonra suda veriyor tabi. saat 17,30 en geç ben yanında oluyorum sonra birlikte emişiyoruz :):):))) yatana akdar yine yemek yerken ben sofradakilerden azcık azcık tattırıyorum... yiyor zibidi... ama senin yakışıklının beslenemsi senden dolayı yeterliki kilosu iyi o yüzden bence hiç sıkıntıya sokma kendini 6 ayındn osnra oda sende daha rahat beslenirsiniz... bana doktor verme ek gıda dedi mesela ben selin yiyor diye veriyorum... resim ekleme konusuna gelince bende beceremiyorum )::)::)
hasretcim yanlış anlamadıysam yürüteç dedin koyuyormusun artık yürütece şu bildiğimiz ayaklarını bastığı yürüteç erken değilmi tatlım ya benmi yanlış biliyorum daha oturamıyorki kuzucuklar ceri nasıl bindi valla sen bu sıpayı erkenden yürüteceksin :)
anam hasret yürüteçe mi biniyo senin kız?naptın bacım:)daha erken degil mi:)6 aylıkken koşacak senin kız:)
ynur,amanın 10 kilo muu!maşallah tosunuma.ay mera ettim bi foto koysana.
gülayın eşi mi terketmiş.ayy..okuyayım bakim biraz geçmişi.
annem de öle dio bak gör dio bu 3ay sonra yürrürdesempatiksalakcinni
senin ki ne kadarlık bi ticker yapta görelim cnm..
aa ebru sorarsan banada haber wer bnde merak ediorum...
canım dr a bi sor 2 kez çiş yapması hiç normal değil!!
bnde denemedim yaa alerji yapar die biliorum ama...
canım ne olduğunu anlamadık gülsemmi ağlasammı şaştık kaldık.. çok hareketli yaa şırı sürekli kıpır kıpır eller ayaklar..
yatmaktan hiiç hoşlanmıyo... oturmak yada zıplamak istiyo.. :bbo:
nedense yagmur da hasta oldugunda kucagımda uyumak istiyo hep yakın ilgi istiyo yavrular hastalandıklarında
ewet aşkımekmegin sert tarafı ıslatıp ıslatıp duruyo zilli[/B
oy yavrum nerden mezuniyet bakem..tombik paşa..maşşalh kac kilko aynur?
başım dertte bu kızla esrincim şimdi yürütecide sürmeyi öğrendi heran heryerde... bi saniye durmuyo sabah 8de uyandı 1e kadar cingöz halde durmak bilmedi...
ewet gülayın eşi terketmiş piççç.. sewip sewmediğinden emin değilmiş ayrılsa nasıl olur birleşse nasıl olur onu düşünüyomuş.. gülayda garibim çok sewio bnde dedim bırak üstne bu kadar gitme yaa çok şımartmış onu! ayneı ben gibi salak o dakaydirigubbakcemile3
döner canım zamanla hatta lütfen mümnkünse bırak dönmesnsempatiksalakcinni sonra üzülen sen oluyosun ceren kaçkere düştü.. kaçkere de kurtardım son anda.. en son arabadan yere kaydı işte yüzüstü haa bu günde yürüteöçte masa örtüsünü çekerek üzerindeki çerçeweleri dewierek kırdı saolsun!!!!
yoğurduda günlük şişe sütlernden mayalayabilirsin ben öyle yapıyorum..
inek sütü alerji yapar dümenine inanmıyoruz kadir tuğcunun sitesine gir soru cewapları oku bebeğim herşey alalade ortada... ben kahwaltılarına bazen süt katıyorum cerinin..
ewet geçen gün koydum.. yarım soğan..
tatlım bnce senin hiiiç acele etmene lüzüm yok bnce.. gördüğüm kadarıyla sütün gayet iyi beslemiş tosun paşayı 6 ay anne sütü git canım.. nasılsa yiyecek herşeyden... dr kadir bey werebildiğiniz kadar yettiği sürece anne sütü werin diyo illaki yemekte yiyecek çorbada içeceka.s
ooooyyy yağmur kuzuuuu
annemde sürekli ekmek weriyor ceriye çok iyi oluyo hem dişlerini kaşımış oluyo.. hijyenik şekilde:)
canım şu kawanoz mamalar yokmu 125ml lik onlara mayala bnce daha pratik oluyor... 2,3 kawanozyap.. tepeleme 1 çay kaşığı yoğurtla karıştırsan süper oluyor...cokacimcoook
selkie çok geçmiş olsun bebişin en kısa zamanda atlatır inşallah
canım sıkılıyo acayip off
günaydın kızlar...
eşimin 2 gündür süren hastalığının sebebi anlaşıldı bugün...şu sıcakta battaniyelerle yatıyodu donuyorum diye.bu sabah bi uyandık.heryerinde kırmızı benekler...EVET OĞLUŞTAN SONRA KOCİŞTE SU ÇİÇEĞİİİİİİİİİİİİİİİ..............inşallah kızçeme geçmezzzzz...
ewet canım o gülay..Kızlar bu Gülay kim? Gülencim mi? Onlar şu an Bodrum'da tatilde bildiğim kadarıyla, beni aydınlatıverin
Kızlar bu Gülay kim? Gülencim mi? Onlar şu an Bodrum'da tatilde bildiğim kadarıyla, beni aydınlatıverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?