2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şu dükkanı satıp bir ew alayım bayramdan sonraya herkesi dawet edeceğim zatenopuyorumnanaktan aklımda war bebişlerimiz sosyalleşir tabi analarıdakaydirigubbakcemile2 ewet mantıklı kız selin kilolu ceriden.. dr diyor ki birde bu kadar hareketli olmasa.. çok kilolu olur.. bu ay700gr aldı bnde öle düşünüyorum biraz uslu durgun olsa daha fazla alır.. çok hareketli.. kaç kiloydu selin? 5.ay kilosu
Kızlar abna anadolu yakasında güzel bir çocuk doktoru önerin ne olur ben bu doktordan çok memenun değilim ....

benim doğum yaptığım hastanenin çocuk dr.u iyimiş sanırım selkie de iyi olduğunu sölüyor istyersen dene.. medicana ali şal

öyle yapıyım dimi canım pek her seferinde arkaya yastıkmı koyucaz sürekli eyilmek filan isterse nolcak öne öne

Sırtına bi yastık, kucağına bi yastık koy.
Yastık koydum diye sakın yalnız bırakma, otururken mutlaka biri olsun yanında...

Kapanacak canımcım, sen hiç merak etme...
Demek ki Asya da kudurklar listesinde kaydirigubbakcemile3

Canım karıştırabilirsin yavaş yavaş, şeftali sulu ve yumuşak olduğu için, kolay yiyorlar...
Ah o tekmeleeeerrr :))) Acıtıyor bi de, geçen gün sezeryan yerime vurdu, yerimden zıpladım valla. Bi de aynı anda iki ayağı ile birden vuruyor...

Zaten 50 kiloyum, ayaklanınca beni iğne ipliğe çevirecek bu yavru köpek :)

Yurdanurcum, kaldır artık, etrafı gördün kuzu :))
Ben tam oturtuyorum valla, ara sıra kaykılıyor ama genelde hiç falsosu yok.
Sen alışana kadar yarı oturur yapabilirsin ama tam yatırma artık, korkma hiç bişi olmaz.

bu güne kadar hiç oturtmadıysan hafif yatay olarak başla birden dik yapma.. kucakta falan oturt kısa süreli..

canım ben artık tam dik pozisyonda oturtuyorum arabasında.yatmıyo kendi bas bas bağırıyo zaten...hoş çoğunlukla arabası yanımızda boş geziyo.hanımefendi kucakta herşeyi net görmek istiyokaydirigubbakcemile3

evet canım nasıl kuduruk hemde.uyanıkken hep oyun istiyo...

yazgıcım sağol canım............

CANIM İNŞALLAH DİYELİM... SELİN 7,700 İDİ İKİ HAFTA ÖNCE AMA BU AYIN 10 UNDA TEKRAR GÖTÜRECEĞİM DOKTORA ... TAM 5. AYIN DOLUYOR O YÜZDEN YENİ BİR DOKTORLA TEKRAR DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM...

ANADOLU YAKASINDA MI Kİ O DOKTOR ?

PİMPİRİKLİSİNNNN .... lmaz:lmaz:lmaz:

CANIM BEN Bİ ARAŞTIRAYIM BAKAYIM ŞU DOKTORLARI ?

tamam arkadaşlar tombikimi bende yavaş yavaş oturtucam artık :lepi: az önce yanlışlıkla 2011 mart annelerinin sitesine girdim ay canlarım yaaa daha 7 yada 8 haftalık hepsi allah kolaylık versin sıcaklarda zor valla oyyy neler atlatmışız biz öyle yaaaa şimdi hikaye oldu hepsi hey gidi heyyyyy :teytey:

valla öyle. can sıkıntısından insan ne yapacağın ı şaşırıyor.dr gideli 1 hafta olmuş. sanki aylar önce gitmiş gibi uzun geliyor.acaba yerinde duruyormu? tüp bebek olunca hep korkuyorsun

çok geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah üzülme

haklısın canım halimize şükretmemiz gerek her zaman Allah yardımcıları olsun zor gerçekten

kıyamam yaa geçmiş olsun canım dükkana bakacak kimse yokmu bi gün izin yapsan hoş benimkide soru olsa zaten yatar dinlenirsin ceroşa geçmeden atlatırsın inşallah canım

çanım günaydın..emirhan daha iyi bu gün,dün kustu biraz..ishal olmuştu birde..bu gün şimdilik iyi...iştahsızlık devam ediyor ...

[

geçmiş olsun paşaya annesi düzelir inşallah

canım çok geçmiş olsun meyve ye bol bol ev-iş-çocuk derken bakmadın kendine tabi vitaminsiz kaldın

yanıyorummmmmmmm:umursamaz:çok sıcak yaaaaa.

bosnacım eğerki ayaklanınca kilo vereceksem koşturabilirim aslında doruk uda ver bana ben ikisinede bakarım öyleysesempatiksalakcinni.

günaydın kızlar nasılsınız biz sabah 6 da kalktık serhan beyle ve 10 uyudu tabi bende yattım hemen gözlerim davul gibi şu an sersem gibiyim

inek sütünden yoğurt yaptım çok güzel tuttu yalnız şimdi versemmi vermemsemmi diye düşünüyorum eşim bişey olmasın falan dedi kafamı karıştırdı gitti
birde oyun halısı almayı düşünüyorum serhanı artık hiçbiyerde zapdedemez oldum çok yaramaz oldu hiç durmuyo ana kucağının içinde o daracık alanda yüzüstü döndü edepsiz sonrada bağırıyo sanki ben çevirdim

Playgro Jungle Journey Müzikli Oyun Halısı - Bebek & Çocuk
bu hoşuma gitti kullanan arkadaşlar sizler ne tavsiye edersiniz
serhan bey acıktı sayfayı açık bırakıcam ama doyurmam lazım edepsiz durmuyo

yurdanuuur sen de bi ticker yapsana görelim bebiş ne kadarlık

kızlar naber benim kuzu bugün bi değişiklik yaptı sabah 5 te bi kalkıyodu sonra 8 de, ama bu sefer 8'i es geçti 10'a kadar uyudu çok acıkmıştır diye emzirmeye çalıştım ama zorla emdi sanki tok gibi hareketler yaptı yoksa ben görmeden biri emzirdi mi onu kaydirigubbakcemile3 ve az önce uyudu tekrardan sıpacık artık huy değiştirmeye başlayacak sanırım

sıcak hava izniyle ilgili konuşulmuş buyrun ankaralı anneler okuyun

İl genelinde, engelli, hamile ve kronik hastalığı olan kamu görevlileri, bugünden itibaren 3 gün idari izinli sayılacak.

Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 7-9 derece üzerinde seyrettiği vurgulandı ve sıcaklıkların hafta sonuna kadar aynı şekilde süreceği belirtildi.

İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun tavsiye kararı çerçevesinde Ankara Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, hamile ve emzikli bayanlar ile kalp ve böbrek yetmezliği, kontrol edilemeyen tansiyon yüksekliği hastalarının, kronik hastalıkları olanlar ve özürlü personelin, 4-5-6 Ağustos günlerinde "sağlık idari izinli sayılmalarına" karar verdi.

bu da haberin linki http://www.trt.net.tr/haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=21b78e6f-a1a5-46ce-b005-e5c12027cb20

ne güzel yapmışsın işte yoğurdu ne olacak ki boşuna pimpiriklenme hiç bişeycik olmaz
bi de halı çok güzelmiş ama şurda 2 en fazla 3 ay sonra desteksiz oturacak o zaman da onunla oynayacağını sanmıyorum bence çok gerekli değil 100 tl'yi ona vereceğine başka şeyler al derim ben

Herkese merhaba, biz geldik, hepiniz ve bebişler iyidir umarım, biraz işim var bugun ama size bakmadan da edemedim, işlerim bitince yine gelirim, öptüm hepinizi, sevgiler...

canımmm , bence halı cok gereksız, bende fısher prıce ın kını alacaktım, almadan once bır yorgan serdım halının uzerıne bıraktım uzerıne, oyuncalarını da koydm... ama bana mısın demedı, 10 dkka oynadı sonra basladı aglamaya, kısacası cok az bır sure kullanacaksın, zaten 6. ayda desteksız oturmaya baslayacaklar, o kadar kısa bır sure ıcın gereksız bır masraf bence, degısık ılgısını ceken oyuncaklar alsak cok daha ıyı ...
mesela ben su oyuncakları aldım
Hepsiburada.com : Playskool Şirin Kanatlar | Anne / Bebek / Çocuk

Hepsiburada.com : Playskool Ninnili Uyku Arkadaşım | Anne / Bebek / Çocuk

ikisiylede bayılarak oynuyorrr balıgım benım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…