- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.201
şu dükkanı satıp bir ew alayım bayramdan sonraya herkesi dawet edeceğim zatenopuyorumnanaktan aklımda war bebişlerimiz sosyalleşir tabi analarıdakaydirigubbakcemile2 ewet mantıklı kız selin kilolu ceriden.. dr diyor ki birde bu kadar hareketli olmasa.. çok kilolu olur.. bu ay700gr aldı bnde öle düşünüyorum biraz uslu durgun olsa daha fazla alır.. çok hareketli.. kaç kiloydu selin? 5.ay kilosukız biizmkide ço kseviyor saç çekmeyi bunalrı park tayağın içine koyalım birbirlirin saçını başını yolsunalr sonra öğrensinler saç çekmememyi :):):):):):))) ama yok kızvermem selinimi cerenin eline senin kızın maşlahı var biizmk izaten 2 lokma saçıvar oda kalamz :):):): ) ayyy çok güldüm ikisini bir düşününce :):)) aslıdna dediğim gibi çok isterim bakalım kısmet... Oynar vayrualr birlikte ...
Aynur değilde yurdanur olmasına daha ço ksevindim aynur ismini hiç sevmem ben :):):): ) bencede açsın bi face....
Kızlar abna anadolu yakasında güzel bir çocuk doktoru önerin ne olur ben bu doktordan çok memenun değilim ....
öyle yapıyım dimi canım pek her seferinde arkaya yastıkmı koyucaz sürekli eyilmek filan isterse nolcak öne öne
aaaa.hasret geçmiş olsun çok....dikkat et kendine ve ceroşa....yat dinlen dükkanı bırakabilecek birileri varsa....
evet kocişte su çiçeği oldu hastetcim...sorma arda dan çok daha ağır geçiriyor....inşallah dediğin gibi kapanır kızçemin üfürümü...şu eylül bi gelse...kontrolümüz var...
asya hanım da yaklaşık 1 aydır oturuyo.yatırmanın imkanı yok.ta o zamandan beri ya oturacak ya ayakta dikilecek....bu arada iyice kucağa alıştı.durmuyo anakucağında falan artık..
muz vermedim bende vereyim bari.şimdilik tek verdim ben artık karışım yapayım belki öyle daha çok sever.
eğer alp in ayakucuna denk gelirsem eskaza tekme delisi yapıyor benihiçbiryeri durmuyorki heryeri ayrı oynuyor izlerken ben yoruluyorum.çekeceğimiz var bizim burcu söylemedi deme:tomato:
markette dışarda filan arabasıyla gezdirdiğimde hep tam yatırır pozisyona getriyorum ben ya onuda dikmi yapsamki artık mama sandalyesi filan hep öyle beni bi aydınlatın arkadaşlarım ya tam oturtuyumu artık arabasına filan yani
markette dışarda filan arabasıyla gezdirdiğimde hep tam yatırır pozisyona getriyorum ben ya onuda dikmi yapsamki artık mama sandalyesi filan hep öyle beni bi aydınlatın arkadaşlarım ya tam oturtuyumu artık arabasına filan yani
Sırtına bi yastık, kucağına bi yastık koy.
Yastık koydum diye sakın yalnız bırakma, otururken mutlaka biri olsun yanında...
Kapanacak canımcım, sen hiç merak etme...
Demek ki Asya da kudurklar listesinde kaydirigubbakcemile3
Canım karıştırabilirsin yavaş yavaş, şeftali sulu ve yumuşak olduğu için, kolay yiyorlar...
Ah o tekmeleeeerrr :))) Acıtıyor bi de, geçen gün sezeryan yerime vurdu, yerimden zıpladım valla. Bi de aynı anda iki ayağı ile birden vuruyor...
Zaten 50 kiloyum, ayaklanınca beni iğne ipliğe çevirecek bu yavru köpek :)
Yurdanurcum, kaldır artık, etrafı gördün kuzu :))
Ben tam oturtuyorum valla, ara sıra kaykılıyor ama genelde hiç falsosu yok.
Sen alışana kadar yarı oturur yapabilirsin ama tam yatırma artık, korkma hiç bişi olmaz.
şu dükkanı satıp bir ew alayım bayramdan sonraya herkesi dawet edeceğim zatenopuyorumnanaktan aklımda war bebişlerimiz sosyalleşir tabi analarıdakaydirigubbakcemile2 ewet mantıklı kız selin kilolu ceriden.. dr diyor ki birde bu kadar hareketli olmasa.. çok kilolu olur.. bu ay700gr aldı bnde öle düşünüyorum biraz uslu durgun olsa daha fazla alır.. çok hareketli.. kaç kiloydu selin? 5.ay kilosu
benim doğum yaptığım hastanenin çocuk dr.u iyimiş sanırım selkie de iyi olduğunu sölüyor istyersen dene.. medicana ali şal
1. Kadir Tuğcu
2. Prof. Dr. Gülbin Gökçay (bizim doktorumuz)
3. Ramazan Kodakoğlu
Canım yavaş yavaş oturt artık, bizim doktor kendi kuvvetiyle yaptığı şeylere izin ver ama zorlama diyor.
Büyüdüler artık, gelişimleri de iyi maaşallah, biraz rahatlayalım :)
tamam arkadaşlar tombikimi bende yavaş yavaş oturtucam artık :lepi: az önce yanlışlıkla 2011 mart annelerinin sitesine girdim ay canlarım yaaa daha 7 yada 8 haftalık hepsi allah kolaylık versin sıcaklarda zor valla oyyy neler atlatmışız biz öyle yaaaa şimdi hikaye oldu hepsi hey gidi heyyyyy :teytey:
ii akşamlar annişler nasılsınız beni hiç sormayın çok üzgünüm bugün oğlumu doktora götürdüm demiştim ya size huysuz diye tam idrar tahlili istedi doktorumuz idrarında amorf fosfat kristalleri gözüktü o yüzden doktorumuz önemli değildir bence dedi ama yine de ultrason çekilcek offf ya offf sinir oldum niye böyle oluyo anlamıyorum bunada şükür buda allahtan sonuçta ama niye ben hep dua ettikçe rabbim oğluma sağlık ver dedikçe niye hep rahatsızlanıyo kızlar ya neden yaaa
Günaydın...
Silver canım eşine de geçmiş olsun bu durumu Asya 'ya geçmeden atlatırsınız inşallah...
Vadideki Zambak geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah öyle düşün pozitif düşün iyi olsun
bilirsin insanlar zaaflarıyla imtihan edilirler...
evhamlı bir anne olmamak lazım hastalık ve sağlık Allahtan Rabbim dermansız dert vermesin...
Bebeklerimiz elbette hasta olacaklar
ben küçükken o kadar çok hasta olurdum ki...
hastalık bir şey değil... kalıcı şeyler var mesela benim yeğenim otizmli... 7 yaşına girdi ve hala konuşamıyor.. ay parçası gibi bir çocuk... görünce için gider... eğitim görüyor...
Kuzenimi çocuğuysa doğuştan fiziksel engelli 4 yaşında ne yürüyebiliyor ne konuşabiliyor ne oturabiliyor... ama gözleriyle her şeyi anlatıyor sürekli eğitimlerde o da...
Rabbim onlara ve onlar gibi olanlara şifalar versin... Düşünüyorum da bir anne için çok zor durumlar bunlar..
günaydın canlar ben dünden beri çok hastayım elim ayağım tutmuyor.. bi halsizlik wardı zaten gece ateşim çıktı, yorganın altında uyudum nefes almakta zorlanıyorum, öksürük, burun tıkanıklığı.. üzerimden tır geçmiş gibi..kafamı taşıyamıyorum.. ewe gidip yatmak istiyorummafoldumben
çanım günaydın..emirhan daha iyi bu gün,dün kustu biraz..ishal olmuştu birde..bu gün şimdilik iyi...iştahsızlık devam ediyor ...
[
günaydın canlar ben dünden beri çok hastayım elim ayağım tutmuyor.. bi halsizlik wardı zaten gece ateşim çıktı, yorganın altında uyudum nefes almakta zorlanıyorum, öksürük, burun tıkanıklığı.. üzerimden tır geçmiş gibi..kafamı taşıyamıyorum.. ewe gidip yatmak istiyorummafoldumben
günaydın kızlar nasılsınız biz sabah 6 da kalktık serhan beyle ve 10 uyudu tabi bende yattım hemen gözlerim davul gibi şu an sersem gibiyim
inek sütünden yoğurt yaptım çok güzel tuttu yalnız şimdi versemmi vermemsemmi diye düşünüyorum eşim bişey olmasın falan dedi kafamı karıştırdı gitti
birde oyun halısı almayı düşünüyorum serhanı artık hiçbiyerde zapdedemez oldum çok yaramaz oldu hiç durmuyo ana kucağının içinde o daracık alanda yüzüstü döndü edepsiz sonrada bağırıyo sanki ben çevirdim
Playgro Jungle Journey Müzikli Oyun Halısı - Bebek & Çocuk
bu hoşuma gitti kullanan arkadaşlar sizler ne tavsiye edersiniz
serhan bey acıktı sayfayı açık bırakıcam ama doyurmam lazım edepsiz durmuyo
işte canım buhasretin ek gıda sayfasının adı neydi bi cvpppppppppppppppppppppppp
günaydın kızlar nasılsınız biz sabah 6 da kalktık serhan beyle ve 10 uyudu tabi bende yattım hemen gözlerim davul gibi şu an sersem gibiyim
inek sütünden yoğurt yaptım çok güzel tuttu yalnız şimdi versemmi vermemsemmi diye düşünüyorum eşim bişey olmasın falan dedi kafamı karıştırdı gitti
birde oyun halısı almayı düşünüyorum serhanı artık hiçbiyerde zapdedemez oldum çok yaramaz oldu hiç durmuyo ana kucağının içinde o daracık alanda yüzüstü döndü edepsiz sonrada bağırıyo sanki ben çevirdim
Playgro Jungle Journey Müzikli Oyun Halısı - Bebek & Çocuk
bu hoşuma gitti kullanan arkadaşlar sizler ne tavsiye edersiniz
serhan bey acıktı sayfayı açık bırakıcam ama doyurmam lazım edepsiz durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?