- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.221
ne güzel yapmışsın işte yoğurdu ne olacak ki boşuna pimpiriklenme hiç bişeycik olmaz
bi de halı çok güzelmiş ama şurda 2 en fazla 3 ay sonra desteksiz oturacak o zaman da onunla oynayacağını sanmıyorum bence çok gerekli değil 100 tl'yi ona vereceğine başka şeyler al derim ben
canımmm , bence halı cok gereksız, bende fısher prıce ın kını alacaktım, almadan once bır yorgan serdım halının uzerıne bıraktım uzerıne, oyuncalarını da koydm... ama bana mısın demedı, 10 dkka oynadı sonra basladı aglamaya, kısacası cok az bır sure kullanacaksın, zaten 6. ayda desteksız oturmaya baslayacaklar, o kadar kısa bır sure ıcın gereksız bır masraf bence, degısık ılgısını ceken oyuncaklar alsak cok daha ıyı ...
mesela ben su oyuncakları aldım
Hepsiburada.com : Playskool Şirin Kanatlar | Anne / Bebek / Çocuk
Hepsiburada.com : Playskool Ninnili Uyku Arkadaşım | Anne / Bebek / Çocuk
ikisiylede bayılarak oynuyorrr balıgım benım hihoyyyt
günaydın kızlar nasılsınız biz sabah 6 da kalktık serhan beyle ve 10 uyudu tabi bende yattım hemen gözlerim davul gibi şu an sersem gibiyim
inek sütünden yoğurt yaptım çok güzel tuttu yalnız şimdi versemmi vermemsemmi diye düşünüyorum eşim bişey olmasın falan dedi kafamı karıştırdı gitti
birde oyun halısı almayı düşünüyorum serhanı artık hiçbiyerde zapdedemez oldum çok yaramaz oldu hiç durmuyo ana kucağının içinde o daracık alanda yüzüstü döndü edepsiz sonrada bağırıyo sanki ben çevirdim
Playgro Jungle Journey Müzikli Oyun Halısı - Bebek & Çocuk
bu hoşuma gitti kullanan arkadaşlar sizler ne tavsiye edersiniz
serhan bey acıktı sayfayı açık bırakıcam ama doyurmam lazım edepsiz durmuyo
ana kucağından cıkalı yalar oldu bizim onda durmuyor artık.bende durdurmuyorum orda cocugun hareketleri kısıtlı geliştiremiyor hareketlerini bende yere çarşaf serdim üstüne içine elyaf koyup diktirdiiğim minderimsi bişeyi wardı onu serdim üstünede oyuncaklarını döktüm orda yatıyor yuvarlanıyor tepiniyor. ayrıcada o almayı düşündüğün oyun halısından var onu çok severek oynadık ama artık o küçük geliyor hemen çıkıyor dışına geç kaldın yani o halı için. ha arada yatıyor tabi oyuncakları asılıyor hışırtılı yerleri war onlara gidiyor borularına dolanıyor. bence alma cunku onda 3 aylıkken fln oynarlardı şimdi imkansız. yere bişey ser diktir öyle elyaflı hafif yumuşak bişey dönsün dursun
bizimkinin ana kucağı büyük canım 18kg kadar olandan oturtuyosun büyüyo bişeyler işte gerçi dediğin gibi onda sadece uyutmak için yatırıyorum bide mama yedirirken kullanıyorum heveslenmiştim bende işime yarar diye ama kullanan daha iyi bilir tabii almıyım ozaman başka çözüm yolları bulmak lazım hiç iş yapamaz oldum yemek bile yapamıyorum bende battaniye seriyorum üstüne çarşaf oyuncaklarınıda koyuyorum ama en fazla 5dk sonra mız mızlığa devam:umursamaz:
aynen katılıyorum.bence de gereksiz .dikkat süreleri çok kısa çünki..ayrıca 2 ay sonra kendileri oturup oynayacak zaten...canımmm , bence halı cok gereksız, bende fısher prıce ın kını alacaktım, almadan once bır yorgan serdım halının uzerıne bıraktım uzerıne, oyuncalarını da koydm... ama bana mısın demedı, 10 dkka oynadı sonra basladı aglamaya, kısacası cok az bır sure kullanacaksın, zaten 6. ayda desteksız oturmaya baslayacaklar, o kadar kısa bır sure ıcın gereksız bır masraf bence, degısık ılgısını ceken oyuncaklar alsak cok daha ıyı ...
mesela ben su oyuncakları aldım
Hepsiburada.com : Playskool Şirin Kanatlar | Anne / Bebek / Çocuk
Hepsiburada.com : Playskool Ninnili Uyku Arkadaşım | Anne / Bebek / Çocuk
ikisiylede bayılarak oynuyorrr balıgım benım hihoyyyt
kızımla koyun koyuna uyumuşuz 2 saat biraz olsun kendime geldim.. belden aşağım tutmuyo tır geçmiş gibi üzerimden.. ateşim hala war, birazdan bir ılık duş alacağım iyi gelir umarım we daha kursağımdan hiçbişey geçmedi 2 bardak suyla duruyorum..
O zmn seninki kucakcı canım. oyun halısındada hadi 10 dk durur en fazla alma bence. atık bnmkide mızırdanıo kendikeri durmak isteniolar cunku ki bnmki usluydu. bende yanında duruorm oyuncaklarını werıorom onları konuşturtuom yapamadıgı hareketlere yardm dıomöle cok mutlu. bnmde yemekler eşim gelince anca:s uyusa gene ii uymuoki enn fazla 45 dk o arada ne yapcaamı şaşırıom inan
kızımla koyun koyuna uyumuşuz 2 saat biraz olsun kendime geldim.. belden aşağım tutmuyo tır geçmiş gibi üzerimden.. ateşim hala war, birazdan bir ılık duş alacağım iyi gelir umarım we daha kursağımdan hiçbişey geçmedi 2 bardak suyla duruyorum..
merhaba kızlar özledim sizleri,,
bir türlü fırsat bulamıorum nasıl giriyorsunuz yaa
geçmiş hayli uzamış hiç bakamadım umarım bir sorun yoktur
bebişler ve güzel annelerde.
bizde dün aşımızı oldu gece boyunca huzursuzdu yağız .
sabah kurşun döktürmeye gitim,ordan gelince komşuya kahvaltıya
gittim yenice uyuttum bir duş aldım sizlere bakayım dedim,,
ohhh süper olmuş canım geçmiş olsun canım senin patron bizimkilerdende katı vallaya ne bu çektiğin gündüzü bi ayrı gecesi bi ayrı iyi dayanıyorsun valla canım kafamçokkarıştı
kıss ynur göremedik şu oğluşunu bi maşallahdeseydik yaww kaldırmışın hemen fotosunu
yanıyorummmmmmmm:umursamaz:çok sıcak yaaaaa.
bosnacım eğerki ayaklanınca kilo vereceksem koşturabilirim aslında doruk uda ver bana ben ikisinede bakarım öyleysesempatiksalakcinni.
eyvahedigeldismile ya nebiliyim yine koyarım canım :)
ewet cnm ümraniye girişinde çamlıca medicana..CANIM İNŞALLAH DİYELİM... SELİN 7,700 İDİ İKİ HAFTA ÖNCE AMA BU AYIN 10 UNDA TEKRAR GÖTÜRECEĞİM DOKTORA ... TAM 5. AYIN DOLUYOR O YÜZDEN YENİ BİR DOKTORLA TEKRAR DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
ANADOLU YAKASINDA MI Kİ O DOKTOR ?
PİMPİRİKLİSİNNNN ....lmaz: lmaz: lmaz:
CANIM BEN Bİ ARAŞTIRAYIM BAKAYIM ŞU DOKTORLARI ?
ohhh süper olmuş canım geçmiş olsun canım senin patron bizimkilerdende katı vallaya ne bu çektiğin gündüzü bi ayrı gecesi bi ayrı iyi dayanıyorsun valla canım kafamçokkarıştı
eyvahedigeldismile ya nebiliyim yine koyarım canım :)
ewet cnm ümraniye girişinde çamlıca medicana..
ama bak kadir tuğcuyada gidebilirsin cadde bostanda sanırım..
ewet yiyin için halinize şükredin kızlar en azından haftasonunuz war izniniz war akşam ewe gidip bacaklarınızı uzatabiliosunuz bizim dükkan sabah 8,30 akşam 9,30 faliyette ne bayram war ne pazar war... hergün açık olmak zorunda çalış babam çalış
ama şimdi yeni gelişmeler oluyor..
kocam beşikta balık pazarı restrantlarının orda pub açıyor şuan onun hazırlıklarındayız.. bayramdan sonraya açmayı planlıyor öyle oluncada burayı satacağız:lepi: ew alacağız bnde ewde kıç büyüteceğim inşallah.. kızlar dua edin bu sefer hayallerim suya düşmesin.. kocam dengesiz i satıp ew alırız dio bi sen dükkanı götürsen ayda 3,5te burdan gelse diyo.. şaştım kaldım bnde hayır ben yapamam burda tek başıma diyip tawrımı koydum! bakalım hayırlısı allahtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?