2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kolları çıkıyor sonra normal minder oluyor ne bileyim canım ne alayım ki yere battaniye üzerine çarşaf serdim yerde yuvarlanmayı çok seviyo ama oyalanacak bişey yok tabi hani böyle bişey olursa oyuncaklarıyla falan oyalanır dedim saniye yalnız bırakamıyorum

güzellerimiş canım ne bileyim kullanan arkadaşlar çok memnun olduklarını yazmışlardı neyse artık iyice bi araştırım onun ilgisini çekecek bişeyler bulmam lazım
dönencesinin yüzüne bakmıyor artık totosunu dönüp kendi kendine bişeyler söylüyo o tepesinde boşuna dönüyo
ana kucağının oyuncaklarınıda eskisi gibi sevmiyo bir iki şıngıraklı oyuncağı var onlarlada en fazla 5dk oyalanıyo sonra başlıyo viyak viyak
neyse bıcı bıcı yaptırayım da bi rahatlasın çok sıcak

ana kucağından cıkalı yalar oldu bizim onda durmuyor artık.bende durdurmuyorum orda cocugun hareketleri kısıtlı geliştiremiyor hareketlerini bende yere çarşaf serdim üstüne içine elyaf koyup diktirdiiğim minderimsi bişeyi wardı onu serdim üstünede oyuncaklarını döktüm orda yatıyor yuvarlanıyor tepiniyor. ayrıcada o almayı düşündüğün oyun halısından var onu çok severek oynadık ama artık o küçük geliyor hemen çıkıyor dışına geç kaldın yani o halı için. ha arada yatıyor tabi oyuncakları asılıyor hışırtılı yerleri war onlara gidiyor borularına dolanıyor. bence alma cunku onda 3 aylıkken fln oynarlardı şimdi imkansız. yere bişey ser diktir öyle elyaflı hafif yumuşak bişey dönsün dursun

bizimkinin ana kucağı büyük canım 18kg kadar olandan oturtuyosun büyüyo bişeyler işte gerçi dediğin gibi onda sadece uyutmak için yatırıyorum bide mama yedirirken kullanıyorum heveslenmiştim bende işime yarar diye ama kullanan daha iyi bilir tabii almıyım ozaman başka çözüm yolları bulmak lazım hiç iş yapamaz oldum yemek bile yapamıyorum bende battaniye seriyorum üstüne çarşaf oyuncaklarınıda koyuyorum ama en fazla 5dk sonra mız mızlığa devam:umursamaz:

O zmn seninki kucakcı canım. oyun halısındada hadi 10 dk durur en fazla alma bence. atık bnmkide mızırdanıo kendikeri durmak isteniolar cunku ki bnmki usluydu. bende yanında duruorm oyuncaklarını werıorom onları konuşturtuom yapamadıgı hareketlere yardm dıomöle cok mutlu. bnmde yemekler eşim gelince anca:s uyusa gene ii uymuoki enn fazla 45 dk o arada ne yapcaamı şaşırıom inan

kızımla koyun koyuna uyumuşuz 2 saat biraz olsun kendime geldim.. belden aşağım tutmuyo tır geçmiş gibi üzerimden.. ateşim hala war, birazdan bir ılık duş alacağım iyi gelir umarım we daha kursağımdan hiçbişey geçmedi 2 bardak suyla duruyorum..

merhaba kızlar özledim sizleri,,
bir türlü fırsat bulamıorum nasıl giriyorsunuz yaa
geçmiş hayli uzamış hiç bakamadım umarım bir sorun yoktur
bebişler ve güzel annelerde.
bizde dün aşımızı oldu gece boyunca huzursuzdu yağız .
sabah kurşun döktürmeye gitim,ordan gelince komşuya kahvaltıya
gittim yenice uyuttum bir duş aldım sizlere bakayım dedim,,

kayseri park a gidip geldim..öldürdü oğlum beni sağolsun...güneş gözlüğü istiyorum diye tutturdu orada...rodidekiler çok dandik,bücürük ve jıokerdekiler 50 lira.2 gün solnra kıracak.alamadım başımın etini yedi.asyadan çok bu oğlan yoruyo beni.of çıldırttı orda..geçen başka bişey için aynı şeyi yaptı.

aynen katılıyorum.bence de gereksiz .dikkat süreleri çok kısa çünki..ayrıca 2 ay sonra kendileri oturup oynayacak zaten...

hadi bakalım ye bişeyler.kendine bakmazsan iyileşemezsin...

yokbe gülüm aksine kucağı hiç sevmiyo aynen dediğin gibi hep yanında olucaksın konuş muhabbetler ninniler oyunlar elleriyele ayaklarıyla hareketler aynen oyuncaklarını konuşturuyorum hep ilgi iki saat uyanık kalıyo en fazla yarım saat uyuyo zaten uyurkende bişey yapamıyorum sese duyarlıyız hemen uyanıyo işimiz şimdi başlıyo ben biraz oyalansın istiyodum onun için düşünmüştüm halıyı

oh iyi yapmışsınız kaydirigubbakcemile2
hasretcim ya ye bişiyler olmaz öyle aç aç hoş sana diyorum ben de az önce bişeyler atıştırdım

hoşgeldin canım geçmiş olsun bu 4. ay aşısımı canım dediğin
bu arada ne kurşunu döktürdün şekerimm

ohhh süper olmuş canım geçmiş olsun canım senin patron bizimkilerdende katı vallaya ne bu çektiğin gündüzü bi ayrı gecesi bi ayrı iyi dayanıyorsun valla canım kafamçokkarıştı

ohhh süper olmuş canım geçmiş olsun canım senin patron bizimkilerdende katı vallaya ne bu çektiğin gündüzü bi ayrı gecesi bi ayrı iyi dayanıyorsun valla canım kafamçokkarıştı

kıss ynur göremedik şu oğluşunu bi maşallah deseydik yaww kaldırmışın hemen fotosunu

yanıyorummmmmmmm:umursamaz:çok sıcak yaaaaa.

bosnacım eğerki ayaklanınca kilo vereceksem koşturabilirim aslında doruk uda ver bana ben ikisinede bakarım öyleysesempatiksalakcinni.

bendeeeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaanıyoruuuuuummmmmmm.........

Yok yok bence hepsini yoplyın baan gönderin ben biraz izin alıp ilgileneyim :):)

ewet cnm ümraniye girişinde çamlıca medicana..
ama bak kadir tuğcuyada gidebilirsin cadde bostanda sanırım..

ewet yiyin için halinize şükredin kızlar en azından haftasonunuz war izniniz war akşam ewe gidip bacaklarınızı uzatabiliosunuz bizim dükkan sabah 8,30 akşam 9,30 faliyette ne bayram war ne pazar war... hergün açık olmak zorunda çalış babam çalış

ama şimdi yeni gelişmeler oluyor..
kocam beşikta balık pazarı restrantlarının orda pub açıyor şuan onun hazırlıklarındayız.. bayramdan sonraya açmayı planlıyor öyle oluncada burayı satacağız:lepi: ew alacağız bnde ewde kıç büyüteceğim inşallah.. kızlar dua edin bu sefer hayallerim suya düşmesin.. kocam dengesiz i satıp ew alırız dio bi sen dükkanı götürsen ayda 3,5te burdan gelse diyo.. şaştım kaldım bnde hayır ben yapamam burda tek başıma diyip tawrımı koydum! bakalım hayırlısı allahtan..

inşallah hayırlısı olur hasretcim Rabbim gönlüne göre versin ceroşunla doya doya vakit geçirirsin ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…